2014. január 29. szerda

jan. 29
0:12
Premier League - Meglepetések a keddi fordulóban (Infostart)
Az élen álló Arsenal kisebb meglepetésre 2-2-es döntetlent játszott a kilencedik Southampton vendégeként az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának keddi játéknapján. A Liverpool nagyon megverte az Evertont.
jan. 29
0:12
NS: az Anderlecht és a magyar szál; Bugyira fogadunk? - szerda (She)
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:
jan. 29
0:16
Videó: Suárez labdával együtt volt gyorsabb a védőknél (She)
A Liverpool fölényesen, 4–0-ra győzött az Everton ellen az angol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. Íme, a találkozó összefoglalója!
jan. 29
0:30
Tenisz: hullottak a selejtezősök a párizsi első körben (She)
A Párizsban zajló női tenisztorna első fordulójában egyik selejtezős ellenfél sem tudta megcáfolni a papírformát, azaz a német Anna-Lena Friedsam, a spanyol Lara Arruabarrena és a svéd Johanna Larsson is már az első körben elbúcsúzott a főtáblától.
jan. 29
0:48
F1: Még lehetetlen jósolgatni, túl sok a változó - Vettel (She)
Kimi Räikkönen és a Ferrari volt a leggyorsabb a Formula–1 első 2014-es tesztnapján Jerezben, ahol a Red Bull és a Mercedes bemutatása után nyolc csapat autója tett meg legalább egy kört, és hatan futottak mért kört. A Red Bull csak a legvégén ment ki, Sebastian Vettel utóbb elmondta: azért, mert még nem állnak készen.
jan. 29
4:42
Kabát expárja a Honvéd modellje (Blikk)
Budapest — Jól áll a Honvéd-mez Berki Mariannon (34). A modell mutatta be az NB I-es kispesti futballcsapat tavaszi, hazai pályán használandó felszerelését – érdekesség, hogy a csinos hölgy a piros-fekete klub ősi riválisát, az Újpestet erősítő Kabát Péter (36) volt párja, gyermekének édesanyja.
jan. 29
4:46
Íme a siker receptje (Blikk)
Budapest — A jó teljesítményhez nem elég szorgalmasan edzeni, az eredményességhez  az is elengedhetetlen, hogy a sportoló figyeljen a tudatos étkezésre is. Persze a siker receptje mindenkinél más.
jan. 29
5:36
Putyin nyitottságot ígér (Behaviour)
Átírták az űrkutatás piaci szabályait - Moszkva bővíti a nemzetközi együttműködést.
jan. 29
5:38
Szigorítják a családtervezést (Behaviour)
Március 15-től már csak egészségügyi indokkal kérhető a művi meddővé tétel.
jan. 29
5:40
Kártérítést ítéltek a romagyilkosság egyik vádlottjának (Behaviour)
A túlélők és az elhunytak hozzátartozói még nem kaptak kártalanítást az államtól.
jan. 29
5:42
Előtérben a terrorcselekmény-verzió (Behaviour)
Lehel úti robbantás: egy olvasónk felismerni vélte a keresett motorkerékpárt, illetve annak tulajdonosát.
jan. 29
5:44
Kaotikus kasszaügyek (Behaviour)
A jelenlegi bírói gyakorlat nem ismeri el a jogalkotással okozott kárért fennálló felelősséget.
jan. 29
5:46
Uniós pénzeket bukunk (Behaviour)
Az új rendszerben még nem világos, hogy ki írhatja alá a pénzek átutalását.
jan. 29
5:48
A vésztartalékkal manipulálta a kormány a földgázpiacot (Behaviour)
Sorozatosan megsértette az Európai Uniós szabályokat az Orbán-kormány.
jan. 29
5:50
A verseny az igazi árcsökkentő (Behaviour)
Harcra készül Brüsszellel a kormány a harmadik rezsicsökkentés miatt.
jan. 29
5:52
Kunhalmi Ágnes, az MSZP elnökségi tagja (Behaviour)
jan. 29
5:54
Terrortámadástól tart Görögország (Behaviour)
A szökésben lévő Xirosz fiatal gerillákat toborozhat.
jan. 29
7:42
NBA: a Knicks lemosta a Bostont, kikapott a Lakers (She)
Az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában a New York Knicks pályaválasztóként 26 ponttal nyert a Boston Celtics ellen. A Lakers Los Angelesben kapott ki az Indiana Pacerstől.
jan. 29
7:42
Norvég műlesiklósiker Schladmingban (Metropol)
Szepesi Bertold nem tudta befejezni a futamot.
jan. 29
8:00
NHL: a Detroit, a Hurricanes, a Kings és a Devils sem lőtt gólt (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában négy vendégcsapat – Detroit Red Wings, Carolina Hurricanes, New Jersey Devils, Los Angeles Kings – sem tudott gólt lőni, viszont összesen kaptak tizennégyet. Kilencgólos meccsen, de a hosszabbításban nyert házigazdaként a Calgary Flames, míg vendégként a Washington Capitals.
jan. 29
8:02
FTC: Böde reméli, ezen az úton fognak tovább haladni (She)
A Ferencváros NB I-re készülő labdarúgócsapata a beleki edzőtáborban 4–0-ra legyőzte a román másodosztályú Rapid Bucuresti-et. Böde Dániel kétszer, míg Muhamed Besic egyszer volt eredményes. A csatár reméli, ezen az úton haladnak majd tovább, míg a bosnyák elmondta, egyelőre nem érzi magát otthonosan a jobbhátvéd posztján, de ott teljesít a legjobban, ahol az edző mondja.
jan. 29
8:18
Ajánló: Spurs-Man. City, pályán a Chelsea és a Barca - program (She)
Angliában négy mérkőzéssel folytatódik, és egyben ér véget a Premier League 23. fordulója. A szerdai játéknap találkozói közül kiemelkedik a Tottenham Hotspur–Manchester City rangadó, amelyen a házigazda BL-pozícióra pályázik, a vendégcsapat viszont az egyik bajnokaspiráns. Ha már bajnoki favorit, akkor említsük meg a Chelsea-t is, amely a West Hamet fogadja.
jan. 29
8:20
Felkészülés: PAFC-Vidi U21, pályán a DVTK és a Honvéd is - program (She)
Hat, magyar labdarúgócsapatot érintő felkészülési mérkőzést rendeznek szerdán. Délelőtt a Puskás Akadémia a Videoton fiataljaival csap össze, majd délután többek között a DVTK, a Bp. Honvéd és a PMFC is pályára lép. Program!
jan. 29
8:36
A Barcelona a Király Kupában - Élő sportközvetítések (Infostart)
A szerdai és csütörtöki élő sportközvetítések a hazai televíziókban:
jan. 29
8:36
Videó: visszatérés - a Fradi-kedvenc 40 évesen is vezér lenne (She)
Ismét Magyarországon futballozik a korábbi ferencvárosi kedvenc, Marek Penksa. A szlovák középpályás 2002 és 2005 között hetvenhárom mérkőzésen szerepelt a zöld-fehér csapatban, majd közel kilenc év után újra magyar csapathoz igazolt. Januártól a nógrád megyei első osztályban szereplő Salgótarjáni BTC-ben folytatja pályafutását. Az NSO Tv edzésen látogatta meg a játékost.
jan. 29
8:38
F1: elkezdték Schumacher fokozatos felébresztését a L'Équipe szerint (She)
A mértékadó francia L'Équipe napilap jó hírekről értesült a december 29-én súlyos síbalesetet szenvedett Michael Schumacherrel kapcsolatban: az újság szerint az orvosok megkezdték a hétszeres Formula–1-es világbajnok fokozatos felébresztését a kómából.
jan. 29
8:54
FTC: a kiszemelt Sahedet „első osztályú” német klub teszteli (She)
Visszatért Németországba Szofian Sahed, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros kiszemeltje. A tunéziai válogatott védő a német másodosztályú Greuther Fürthnél tűnt fel próbajátékon.
jan. 29
8:56
Újpest: Balogh a válogatott meghívóért is dolgozik (She)
Az Újpest FC középpályása, Balogh Balázs az őt képviselő FMF Hungary menedzseriroda hírlevelében értékelte az őszi szezonját, kitért klubja céljaira, beszélt személyes motivációjáról is.
jan. 29
8:58
Női kézi: Tomori visszatérhet a Győri ETO-hoz - sajtóhír (She)
Nem hosszabbítja meg szezon végén lejáró szerződését Tomori Zsuzsanna, az FTC-Rail Cargo Hungaria 26 éves átlövője, s akár visszatérhet a rivális Győri ETO női kézilabdacsapatához – írja a kisalfold.hu. A szintén ferencvárosi Vérten Orsolya pedig edzőként követheti csapattársát.
jan. 29
9:12
Ébresztik Schumachert (Infostart)
Az orvosok megkezdték a hétszeres Formula-1-es világbajnok fokozatos felébresztését a kómából - írja a Nemzeti Sport online kiadása a francia L'Équipe napilapra hivatkozva.
jan. 29
9:12
F1: az idény második tesztnapja élőben az NSO-n! (She)
Az éjszakai eső miatt vizes pályán kezdődik el a Formula–1-es csapatok második 2014-es tesztnapja Jerezben. A Pirelli ezért ezt a napot nyilvánította esőnapnak, így ha pénteken jó lesz az idő, nem locsolják fel a pályát. A keddi, műszaki hibákkal zsúfolt, akadozó kezdés után már talán több esemény várható. Kövesse a második tesztnapot folyamatosan frissülő cikkünkkel!
jan. 29
9:12
Szocsi 2014: Pljuscsenko lehet az olimpia sztárja - műkorcsolya előzetes (Agroinform)
Hosszú ideig kérdéses volt, végül az oroszok a torinói bajnok Jevgenyij Pljuscsenkót csak benevezték a szocsi olimpiára.
jan. 29
9:14
Haladás: Radót érdekelné a Nantes ajánlata, ha... (She)
Radó András, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás játékosa nem hallott a Nantes ajánlatáról, igaz, a törökországi edzőtáborban még nem is beszélt menedzserével. Mint arról beszámoltunk, a francia élvonal (Ligue 1) hetedik helyén álló klub a hírek szerint kiszemelte a magyar korosztályos válogatott támadót.
jan. 29
9:16
Videó: Falcao térdműtéte élesben - erős idegzetűeknek (She)
A francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Monaco játékosa, Radamel Falcao a Monts d'Or Azergues Foot elleni kupamérkőzésen szenvedett súlyos sérülést. Amint beszámoltunk róla, a légiós sikeres térdműtéten esett át, a kolumbiai válogatott csatár operációjáról felvétel is készült. Íme!
jan. 29
9:30
Újpest: az egyik támadó próbázni ment, a másik kölcsönbe jöhet (She)
Bár az Újpest FC vezetőedzője, Nebojsa Vignjevics a napokban arról beszélt, hogy a sérülések miatt a legégetőbb szüksége jelenleg középső védőre lenne, most mégis úgy tűnik, támadóposzton változhat a keret. Igaz, nemcsak érkezővel, hanem lehetséges távozóval is számolnia kell a szakembernek.
jan. 29
9:30
Premier League: Rodgers boldog, Moyes mogorva volt, Wenger még igazolna (Agroinform)
Nem minden menedzser úgy értékelte a keddi eredményeket, ahogy várhattuk, és kiderült, hogy az Arsenal még igazolna.
jan. 29
9:32
Győr: a Betis volt Real-kapust igazolt Kamenár helyett (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) sereghajtó Betis érdeklődött Lubos Kamenár iránt. Ezt a játékos ügyeit intéző menedzser, Laczkó Mihály árulta el a Digi Sport Reggeli Start című műsorában.
jan. 29
9:48
Neymart már 2011-ben "lefoglalózta" az FC Barcelona (Infostart)
Annak ellenére, hogy Neymar csak tavaly nyáron szerződött az FC Barcelonához, a katalán klub már 2011-ben tízmillió eurós "foglalót" tett le a fiatal brazil futballistáért.
jan. 29
9:48
Videó: Nikolics-dupla, Álvarez a 93. percben egyenlített (She)
Nemzetközi felkészülési mérkőzésen a Videoton 3–3-as döntetlent játszott a román Otelul Galati együttesével. A találkozón az utolsó negyedóra kezdetéig csupán egy gól esett, utána azonban „kinyílt a gólcsap”. Tekintse meg a vidi.hu összefoglalóját!
jan. 29
9:48
Vergődik a Detroit az NHL-ben (Metropol)
1928 után először fordult elő, hogy sorozatban három idegenbeli mérkőzésükön nem szereztek gólt.
jan. 29
9:50
Barca: Neymart a 2011-es klub-vb előtt „lefoglalózták” (She)
Annak ellenére, hogy Neymar csak tavaly nyáron szerződött az FC Barcelonához, a katalán klub már 2011-ben tízmillió eurós „foglalót” tett le a fiatal brazil futballistáért. Erről a válogatott támadó édesapja, egyben menedzsere beszélt keddi sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy szeretné, ha fiának a brazíliai világbajnokság előtt nem kellene a futballon kívül mással foglalkoznia.
jan. 29
9:52
Szocsi 2014: a sérült Lindsey Vonn szakkommentátor lesz (She)
Televíziós szakkommentátorként dolgozik a szocsi téli olimpia alatt Lindsey Vonn olimpiai bajnok lesikló, aki 13 napja térdműtéten esett át.
jan. 29
10:06
Felkészülés: a Dabas-Bugyi meccsre is lehetett fogadni (She)
Bizonyára nagyot néztek azok a dél-walesi vagy kolumbiai tippelők, akik pénteken úgy döntöttek, mielőtt fogadnának a Dabas–Bugyi, rendkívüli izgalmakat ígérő felkészülési mérkőzésre, megnézik a világhálón, mely csapatokra is teszik tétjeiket. Merthogy egy magyar NB III-as és megye II-es együttes edzőmeccse ritkán kerül fel a hihetetlen forgalmat lebonyolító, népszerű fogadási irodák…
jan. 29
10:06
A Houston nyerte a texasi rangadót (Metropol)
A tavaly nagydöntős San Antonio kikapott Houstonban az észak-amerikai kosárlabdaliga (NBA) keddi játéknapján.
jan. 29
10:08
Szocsi 2014: tilos medvehagymát szedni, felkelőknek nézhetik őket (She)
Nem szedhetnek medvehagymát Csecsenföld és Ingusföld egyes területeinek lakói a szocsi téli olimpia alatt.
jan. 29
10:24
DVTK: a próbajátékosok száma csökkent, a kiszemelteké nem (She)
A DVTK labdarúgócsapatánál a múlt héten több próbajátékos is feltűnt. Velük kapcsolatban, illetve a keretben várható további változásokról Kovács Zoltán sportigazgatót kérdeztük.
jan. 29
10:26
FTC: Valpoort a holland másodosztályban bizonyíthat (She)
Sajtóhírek szerint Arsenio Valpoort, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros szélsője a holland másodosztályú FC Volendamhoz utazott tesztelésre. Amennyiben megfelel a próbajátékon, úgy akár már a héten klubot válthat.
jan. 29
10:42
IFFHS: az NB I 30 helyet rontott a bajnokságok rangsorában (She)
A labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó szervezet (IFFHS) rangsora szerint az NB I a 76. legerősebb bajnokság a világon. A magyar élvonal egy évvel ezelőtt még a 46. helyen állt ugyanezen a listán, amelynek élén ismét a spanyol első osztály végzett.
jan. 29
10:42
Neymart már 2011-ben lefoglalózta az FC Barcelona (Metropol)
A Barcelona egyik klubtagja bírósághoz fordult Neymar szerződése miatt, az ügy kapcsán a klub elnöke a múlt héten lemondott.
jan. 29
10:42
Fiorentina: Rossi március végén térhet vissza (Agroinform)
A szezon végén és a nyári világbajnokságon játszhat a Fiorentina térdsérüléssel küzdő csatára, Giuseppe Rossi.

Keresés