2014. január 8. szerda

jan. 8
0:18
Király-kupa: 93. perces Valencia-egyenlítés az Atlético ellen (She)
Az Atlético Madrid 1–1-es döntetlent játszott a Valencia vendégeként a labdarúgó spanyol Király-kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzésén: Raúl García 72. percben szerzett fejes góljára hazai részről Hélder Postiga válaszolt a mérkőzés utolsó pillanataiban.
jan. 8
0:21
Topfoci: A Manchester United nem tudja utolérni magát, újabb vereség (Agroinform)
Két nappal az FA-kupa búcsú után a Ligakupa elődöntőjének első meccsén is vereséget szenvedett a Manchester United.
jan. 8
0:54
Férfi kézi: norvégok szorongatta franciák, dán döntetlen Katarral (She)
Borzalmas kezdés (2–8, 5–12) után a francia férfi kézilabda-válogatott egy góllal legyőzte Norvégiát Le Mans-ban. Az Európa-bajnokságra készülő csapatok mérkőzésén a franciák végül 29–28-ra nyertek az Eb-n a mieinkkel egy csoportban lévő északiak ellen.
jan. 8
1:30
Dakar 2014: Roma és Barreda nyert, és az élen áll (She)
A motorosoknál a spanyol Joan Barreda, míg az autósoknál Nani Roma nyerte a 2014-es Dakar-rali harmadik, San Rafael és San Juan között rendezett szakaszát. Mindkét etapgyőztes az élen áll, utóbbi átvette a vezetést, míg előbbi őrzi az előnyét az összetett versenyben.
jan. 8
1:34
Aus. Open: Fucsovicsnak egy óra sem kellett a továbbjutáshoz (She)
Élete első Australian Openjén 59 perc alatt könnyed, 6:1, 6:2-es győzelemmel jutott tovább a teniszező Fucsovics Márton (182. a világranglistán) a selejtező első fordulójából.
jan. 8
4:12
Misi bácsi kertjében áll a halálautó! (Blikk)
Kapuvár - Minden nap szembesülnie kell szörnyű balesete emlékével Kópházi Mihálynak (69). A kapuvári férfi a saját kertjében tárolja azt a Ladát, pontosabban annak a roncsát, amellyel szeptember 7-én a 85-ös főúton nekiment a győri női kosarasokat szállító busznak.
jan. 8
4:30
Születésnapján majdnem feladta a harcot Schumi (Blikk)
jan. 8
5:42
Sürgeti Brazíliát a NOB elnöke (Infostart)
Január 21-én Brazíliavárosban találkozik Thomas Bach, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnöke és Dilma Rousseff köztársasági elnök. Az utazás célja, hogy a német sportvezető emlékeztesse a brazilokat: nincs vesztegetni való idejük a 2016-os riói nyári olimpia előkészületeiben.
jan. 8
6:36
MU: Lassan nevetnünk kell azon, amit a bírók művelnek - Moyes (She)
David Moyes, a Manchester United menedzsere nyilatkozatával a játékvezetőre támadt a kedd esti Sunderland elleni 2–1-es Ligakupa-vereséget követően.
jan. 8
6:38
F1: a McLaren már január 24-én megmutatja 2014-es gépét (She)
A McLaren-istálló már négy nappal az idény első tesztje előtt bemutatja 2014-es autóját, az F1-es istálló január 24-én az interneten leplezi le az MP4-29-est, amely az első alkalom lehet arra, hogy lássuk, hogyan is néznek ki a 2014-es autók a nagy szabálymódosítások után.
jan. 8
7:12
NBA: a Sacramento és a Portland 89 pontos 4. negyede (She)
Zsinórban tizedszer is győzött a Golden State Warriors, amely idegenben 21 ponttal győzte le a Milwaukeet. Az Oklahoma Cityben Kevin Durant 48 pontot dobott, de a Thunder így is kikapott az Utah Jazztől Salt Lake Cityben. A Clevelandben C. J. Miles tíz hárompontost dobott a Philadelphia elleni sima siker során, míg a denveri Randy Foye hétig jutott a Philadelphia legyőzése közben. A Sacramento és…
jan. 8
7:15
Schumacher a fejkamera szerint lassan haladt (Metropol)
Ez igazolná a sportoló családtagjainak feltételezéseit.
jan. 8
7:30
Lassan mehetett Schumacher - ezt rögzítette a fejkamera (Infostart)
Francia sajtóértesülés szerint a Michael Schumacher síbalesetekor készült fejkamerás felvételek arról tanúskodnak, hogy a Forma-1 hétszeres világbajnoka viszonylag lassan haladt a baleset pillanatában.
jan. 8
7:30
F1: az ügyész a sípálya üzemeltetőjét okolja Schumacher balesetéért (She)
Edouard Bourgin grenoble-i ügyész szerint a méribeli sípálya üzemeltetőjének egy 2001-ben életbe lépett előírás alapján világosabb jelzésekkel kellett volna elkülönítenie azt a pályán kívüli részt, ahol december 29-én Michael Schumacher súlyos síbalesetet szenvedett.
jan. 8
7:48
Real Madrid: a klub vizsgálja Di María hétfői gesztusát (She)
A Real Madrid vezetősége meg akarja hallgatni Ángel di Maríát, miért „markolászta magát”, miközben a Celta Vigo elleni hétfő esti bajnokin  nagy füttyszó közepette lecserélték.
jan. 8
8:06
A legnagyobb sztár kihagyja a téli olimpiát! (Infostart)
Térdsérülése miatt nem indul a februári szocsi téli játékokon Lindsey Vonn olimpiai bajnok lesikló.
jan. 8
8:24
Bayern: Das passiert jedes fucking Spiel! - Guardiola pörög (She)
Josep Guardiola alaposan megizzasztja a Bayern München játékosait a dohai edzőtáborban, ahol magát sem kíméli, teljes odaadással irányítja a csapatot. Az internetre felkerült egy több mint nyolcperces videó, amelyből kiderült, mekkora lelkesedéssel dolgozik a spanyol szakember, és hogy olykor hogyan keveri a németet az angollal…
jan. 8
8:27
Australian Open: Fucsovics győzelemmel kezdett a selejtezőben (Agroinform)
Fucsovics Márton két sima játszmában legyőzte a monacói Benjamin Balleret-t a melbourne-i első fordulójában.
jan. 8
8:45
Babosék az elődöntőben (Metropol)
Babos Tímea a cseh Lucie Safarovával az oldalán a második kiemelt párost legyőzve jutottak tovább Sydneyben.
jan. 8
9:00
Fucsovics győzelemmel kezdett (Infostart)
Fucsovics Márton két sima játszmában, 1 óra 1 perc alatt legyőzte a monacói Benjamin Balleret-t az év első Grand Slam teniszviadalának, az Australian Open selejtezőjének első fordulójában.
jan. 8
9:00
Videó: csapattárs helyett ellenfél - az NHL-kapus pokoli hibája (She)
Végzetes hibát követett el Jonathan Bernier, a Toronto Maple Leafs kapusa a New York Islanders elleni mérkőzésen az NHL legutóbbi játéknapján. Bernier kimozdult a csapata harmadába belőtt korongra. Nem játszotta meg egyből, megvárta, míg érkezik valaki a társak közül. A hibát ott követte el, hogy eközben háttal állt a többieknek, így nem láthatta, hogy Michael Grabner jött, aki történetesen…
jan. 8
9:02
Sydneyi tenisztorna - Babosék az elődöntőben (Infostart)
Babos Tímea a cseh Lucie Safarovával az oldalán két játszmában, 1 óra 21 perc alatt legyőzte a második helyen kiemelt Kveta Peschke, Katarina Srebotnik cseh, szlovén duót a sydneyi tenisztorna 710 ezer dollár (150 millió forint) összdíjazású női páros versenyének szerdai, második fordulójában, és ezzel bejutott a legjobb négy közé.
jan. 8
9:02
Lombard: belső védőt és középpályást keresnek (She)
Tóth Bálint, a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard Pápa szakvezetője a klub hivatalos honlapjának elmondta: elsősorban a védelembe és a középpályára keresnek játékost a téli átigazolási időszakban.
jan. 8
9:03
Búcsúzott a címvédő Sydneyben (Metropol)
A címvédő Agnieszka Radwanska már a nyolcaddöntőben búcsúzott a sydneyi tenisztorna női versenyétől: az első helyen kiemelt lengyel játékos az amerikai Bethanie Mattek-Sandstól kapott ki két szettben.
jan. 8
9:04
Videoton: a légiós Texasban barátkozik a labdával (She)
Arturo Álvarez, a Videoton sérülésből felépült salvadori válogatott labdarúgója az Instagramra feltett rövid videója tanúsága szerint már egyéni labdás edzést végez.
jan. 8
9:05
Durant 48 pontja is kevés volt (Metropol)
A Utah Jazz - elsősorban a 37 ponttal egyéni csúcsot felállító Gordon Hayward révén - 112-101-re nyert az Oklahoma City Thunder ellen.
jan. 8
9:36
Döntetlent játszott a címvédő Valenciában (Infostart)
A címvédő Atlético Madrid az első, keddi mérkőzésen 1-1-es döntetlent játszott a Valencia otthonában a spanyol labdarúgó Király Kupa nyolcaddöntőjében.
jan. 8
9:36
Ajánló: kupameccset játszik a Barca, a City és a PSG is (She)
Európa-szerte kupaküzdelmek zajlanak a hét közepén. A spanyoloknál és az olaszoknál a nyolc közé jutásért játszanak, Franciaországban még a 32 közé jutás a tét, míg Angliában a Ligakupában a Manchester City és a West Ham a fináléért, az FA-kupában pedig még a hét végén játszott forduló előtti körből elhalasztott és megismételt mérkőzést pótolják. Az időjárás okozta bonyodalmakat igyekeznek…
jan. 8
9:38
Milan: Balotelli nem megy sehová, pláne nem a vb előtt (She)
Mario Balotelli, az AC Milan futballistája a Chi magazinnak adott interjújában elmondta: esze ágában sincs elhagyni a milánói piros-feketéket a brazíliai világbajnokság előtt.
jan. 8
9:39
Manchester United: Krízisben a Vörös Ördögök, Moyes támadást indított a bírók ellen (Agroinform)
A Manchester United zsinórban harmadik vereségét szenvedte el kedd este.
jan. 8
9:40
Videó: Rodman különleges ruhában edzett Észak-Koreában (She)
Nem éppen ideális kosárlabdás felszerelésben tréningezett Dennis Rodman az észak-koreai amatőr játékosokkal. A korábbi NBA-sztár Kim Dzsong Un, az ország vezetőjének szerdai születésnapjára tervezett bemutató mérkőzés miatt látogatott ismét az országba. Felvételek az edzésről.
jan. 8
9:42
FTC: Adams földi maradványai vasárnap érkeznek haza (She)
Várhatóan vasárnap érkezik meg a Ferencváros nemrégiben elhunyt labdarúgójának, Akeem Adamsnek a holtteste Trinidad és Tobagóba, a játékos szülőhazájába.
jan. 8
9:54
DVSC: Slimane Bouadla is Nyíregyházán köthet ki - sajtóhír (She)
A DVSC-Teva labdarúgócsapatánál átadólistára került Slimane Bouadla az NB II-ben szereplő Nyíregyházában folytathatja pályafutását.
jan. 8
9:56
DVTK: három csapat is szóba jöhet a távozó középpályásnál (She)
Takács Péter, a DVTK labdarúgócsapatának védekező középpályása jó eséllyel már nem Miskolcon ünnepli huszonnegyedik születésnapját (amely január 25-én lesz). Az U20-as vb-bronzérmest, aki ősszel hét bajnokin lépett pályára, arról tájékoztatták, nyugodtan kereshet másik klubot, nincs akadálya a távozásának. Három NB I-es gárda is szóba jöhet Takács esetében.
jan. 8
10:12
Videó: Szalai őrült nagy helyzete a 2. a kihagyott ziccerek sorában (She)
A Bundesliga hivatalos Youtube-csatornája összeállította a német labdarúgó-bajnokság 2013–2014-es évada első felének legnagyobb kihagyott helyzeteit. A rangsorban – kétes dicsőség – a Schalkében szereplő Szalai Ádám Hannover ellen kihagyott ziccere is szerepel, mégpedig a második helyen.
jan. 8
10:14
Tenisz: Babos Tímea párosban elődöntős Sydneyben (She)
Babos Tímea a cseh Lucie Safárovával az oldalán két játszmában, 1 óra 21 perc alatt legyőzte a második helyen kiemelt Kveta Peschke, Katarina Srebotnik duót a sydneyi tenisztorna 710 ezer dollár (150 millió forint) összdíjazású női versenyének szerdai, második fordulójában, és ezzel bejutott a legjobb négy közé.
jan. 8
10:15
Vízilabda: Eger - Most vagy soha! (Agroinform)
Az utolsó szalmaszálba kapaszkodna az egri pólócsapat az Olimpiakosz ellen a Bajnokok Ligájában.
jan. 8
10:30
Tenisz: egy nap, két bravúr Johnsontól Aucklandben (She)
David Ferrer Aucklandben, Juan Martín del Potro Sydneyben menetel első kiemeltként, miközben a negyeddöntőbe rajtuk kívül egy-egy kiemelt  jutott be az ATP-tornájukon. Az új-zélandi torna szerdai napjának hőse az amerikai Steve Johnson volt, aki az után, hogy három szettben elintézte a ciprusi Markosz Bagdatiszt, két simább játszmában kiejtette a negyedikként rangsorolt dél-afrikai Kevin Andersont…
jan. 8
10:32
Vasas: próbálkozók sora, új ajánlat Remilinek, neves kiszemeltek (She)
Ma megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra az NB II tizedik helyén álló Vasas. Több próbajátékos is feltűnt az edzésen, Remili Mohamednek új szerződést kínáltak, de neves kiszemeltekről is hallani, miközben a távozó német tulajdonos háromhavi fizetéselmaradást hagyott maga után.
jan. 8
10:34
Görögország: ma végre Megyeri nevével kezdődik a csapatlista (She)
Görögországi sajtóhírek szerint a szerda esti kupamérkőzésen Megyeri Balázs védi az Olympiakosz Pireusz labdarúgócsapatának kapuját.
jan. 8
10:48
F1: ügyészségi sajtótájékoztató Schumacher balesetéről (She)
Szerda délelőtt Albertville-ben tart sajtótájékoztatót a Michael Schumacher balesete kapcsán nyomozást végző ügyészség, amely várhatóan nyilvánosságra hozza a december 29-én Méribelben történt baleset körülményeit.
jan. 8
10:51
Kézilabda: Görbiczék az élen, Császárék a hatodik helyen (Agroinform)
A nők a másodikról az első, a férfiak a hetedikről a hatodik helyre ugrottak az európai szövetség klubrangsorában.
jan. 8
11:06
Serie A: menesztették a Bologna edzőjét (She)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban 17. Bologna menesztette Stefano Pioli vezetőedzőt.
jan. 8
11:09
Forma-1: Íme, Michael Schumacher balesetének körülményei (Agroinform)
A videofelvétel nem bizonyítja, hogy valakinek segíteni akart a hétszeres Forma-1-es világbajnok.
jan. 8
11:24
Kassai Viktor ismét a világ legjobbjai között (Infostart)
Kassai Viktort a világ harmadik legjobb játékvezetőjének választotta az előző évi teljesítmények alapján az IFFHS, a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet.
jan. 8
11:24
Vettel sok erőt kíván Schumi családjának (Blikk)
jan. 8
11:42
Újpest: napokon belül bontanak a csapatkapitánnyal (She)
A labdarúgó NB I tizedik helyén telelő Újpest napokon belül szerződést bont Vermes Krisztiánnal – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
jan. 8
12:00
Hollandia: „Németh Krisztián a Lazióban is megállná a helyét" (She)
Az olasz Calcio Olandese blog interjút készített Lello Stancati FIFA-licences játékosügynökkel, aki az alkalmi ügyfelei közé tartozó labdarúgók közül beszélt a holland élvonalbeli Rodát erősítő Németh Krisztiánról is.
jan. 8
12:03
Széttört Schumacher sisakja az esésnél (Metropol)
Csak a fejkamera által rögzített, kétperces felvétel áll a tovább nyomozó francia ügyészség rendelkezésére, kételkednek a „turistavideó” létezésében.
jan. 8
12:03
Real Madrid: Di María bocsánatot kért, a klub vizsgálja férfias gesztusát (Agroinform)
Az argentin szélső a Celta Vigo elleni bajnokin nem éppen nemes gesztust mutatott be.

Keresés