2014. január 8. szerda

jan. 8
12:05
Fogadóelőny: Nadal nem akar tenisz legendát maga mellé (Agroinform)
Rafael Nadal nem akarja fő riválisait követni, így nem akar senkit sem bevonni stábjába a '80-as évek klasszisai közül.
jan. 8
12:18
Schumacher felszerelése és a pálya kijelölése is rendben volt (Infostart)
Csak a fejkamera által rögzített, kétperces felvétel áll a rendelkezésére a francia ügyészségnek, amely tovább folytatja a nyomozást a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher december 29-i súlyos síbalesetével kapcsolatban.
jan. 8
12:18
Haladás: exújpesti próbajátékon, Halmai Ramon a keretben (She)
Megkezdte a felkészülést a tavaszi szezonra a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás. Több új arc is feltűnt az első tréningen, de voltak hiányzók is. Tóth Péter, Halmosi Péter és Fehér Zoltán pihenőt kapott a hétre, Mursits Roland műtét után lábadozik, míg Rózsa Dániel rehabilitációs edzéseket végez.
jan. 8
12:20
Videó: 400 gól 40 percben - Cristiano Ronaldo eddigi találatai (She)
A Celta Vigo ellen 3–0-ra megnyert hétfő esti spanyol labdarúgó bajnokin elért duplájával Cristiano Ronaldo megszerezte felnőttkarrierje 400. gólját tétmérkőzésen. Az alábbi videóban – ha van éppen ráérő 40 perce – megtekintheti az összeset!
jan. 8
12:22
Haladás: Guzmics megsérült a válogatott összetartáson (She)
Guzmics Richárd, a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás hátvédje megsérült a válogatott összetartáson – adta hírül a haladasfc.nyugat.hu. A belső védő a Pintér Attila által Telkiben tartott összetartáson szenvedett kisebb combsérülést.
jan. 8
12:24
Barcelona: Messi ma visszatér, mégsem játszik Neymarral (She)
Bár Lionel Messi szerda este két hónapos kényszerszünet után minden bizonnyal visszatér a Barcelonába, a Getafe elleni kupameccsen még nem játszhat együtt Neymarral.
jan. 8
12:36
Real Madrid: Pérez Katarban járt, visszacsábítaná Raúlt a klubhoz (She)
Spanyol sajtóhírek szerint Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke Katarban járt, hogy Raúllal, a blancók korábbi kiválóságával találkozzon, és megpróbálja meggyőzni a spanyol támadót, hogy visszatérjen a fővárosi klubhoz.
jan. 8
12:38
Videó: ködös edzést vezényelt Pintér Attila Telkiben (She)
A magyar labdarúgó-válogatott kétnapos telki összetartásának utolsó edzését ködben tartotta meg kedden Pintér Attila szövetségi kapitány. Az MLSZ Youtube-csatornájának felvétele.
jan. 8
12:39
VB 2022: Nem nyáron rendezik a katari világbajnokságot (Agroinform)
A FIFA főtitkára, Jerome Valcke kijelentette, hogy a 2022-es tornát a nagy hőség miatt nem nyáron rendezik.
jan. 8
12:54
WBA: a Werder mindenese lehet Geráék új edzője (She)
Sajtóhírek szerint Thomas Schaaf az első számú jelölt az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő West Brom kispadjára. Az 52 éves német szakember karrierje során csak a Werder Bremennél dolgozott eddig.
jan. 8
12:56
NB II: az élvonalbeli játékossal tárgyal a Tatabánya (She)
A héten megkezdődött a felkészülés a labdarúgó NB II-ben jelenleg kieső, 15. helyen álló Tatabányánál. Az együttes legalább három meghatározó játékos szerződtetését tervezi, már folynak az egyeztetések.
jan. 8
13:12
Németország: az Eb-ezüstérmes bevallotta, hogy meleg (She)
Újabb coming out a sportvilágban: a korábbi német válogatott labdarúgó, Thomas Hitzlsperger az egyik német lapnak adott interjúban bevallotta, hogy meleg.
jan. 8
13:14
MTK: Vass Ádám ma találkozik Garami Józseffel (She)
Korábban a Nemzeti Sport Online adta hírül, hogy Vass Ádám az MTK-hoz szerződhet. Úgy tudjuk, a középpályás ma találkozik Garami József szakmai igazgatóval.
jan. 8
13:30
Nem nyáron lesz a katari VB (Infostart)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kizárta annak a lehetőségét, hogy nyáron rendezzék meg Katarban a 2022-es világbajnokságot.
jan. 8
13:30
FTC: Hajnal Tamás visszatér a Fradiba? - sajtóhír (She)
A fradisziv.hu szurkolói portál szerint Thomas Doll, a Ferencváros vezetőedzője szívesen látná a csapatában Hajnal Tamást, aki fiatal játékosként már tartozott a zöld-fehérek kötelékébe.
jan. 8
13:48
NB II: a Misleny portugál edzője nagy célokkal jött (She)
Bemutatkozott a labdarúgó NB II-ben szereplő Kozármisleny új vezetőedzője, Eduardo Almeida. A portugál tréner számára természetesen az elsődleges cél, hogy kivívja a bennmaradást az együttessel.
jan. 8
13:50
FIFA: totális zűrzavar a katari vb-időponttal kapcsolatban (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hivatalos közleményben jelezte: ugyan a szervezet főtitkára, Jérome Valcke a Radio France-nak azt nyilatkozta, hogy a 2022-es, katari világbajnokság időpontját a nyári hónapokról november–januárra mozgatják, ez csak Valcke személyes véleményét tükrözi. Hivatalos döntés nincs, ezt csak a végrehajtó bizottság hozhatja meg.
jan. 8
13:51
Télen rendeznék meg a katari foci vébét (Metropol)
Nyáron az átlaghőmérséklet 35 és 45 Celsius-fok között van az országban.
jan. 8
14:06
DVSC: Damahou reméli, tavasszal ismét játszhat (She)
Joël Damahou, a labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva középpályása reméli, a tavaszi szezonban már ismét pályára léphet. Az elefántcsontparti légiós tavaly nyáron érkezett a Lokihoz, ám mindössze két tétmeccsen játszott, mivel a Strömsgodset elleni Európa-liga-találkozón keresztszalag-szakadást szenvedett.
jan. 8
14:08
Szocsi 2014: az indiaiak nem a hazájukat képviselik (She)
Függetlenként indulnak az indiai sportolók a szocsi olimpián, mert csak a téli játékok kezdete után, február 9-én tartják meg a helyi olimpiai bizottság új tisztújító gyűlését. Így a 2012 decemberében korrupció miatt felfüggesztett szervezet (IOA) nem képviseltetheti magát az ötkarikás eseményen.
jan. 8
14:09
Karrier: Balotelli a vébé előtt nem vált klubot (Agroinform)
Az olasz válogatott csatár a Milanban szeretne felkészülni a nyári brazíliai világbajnokságra.
jan. 8
14:10
Videó: nem akármilyen ollózás Paulo Sousa játékosától (She)
Bár még csak január van, akár az év gólja is lehet az izraeli Barak Itzaki találata, amit az izraeli labdarúgó-bajnokságban szerzett a Maccabi Tel-Aviv–Maccabi Haifa mérkőzésen. A Paulo Sousa vezette hazai együttes játékosa a 70. percben parádés mozdulattal ollózott gólt. Az összecsapást 3–1-re a Tel-Aviv nyerte meg.
jan. 8
14:24
MU: a szövetség vizsgálja Moyes keddi nyilatkozatát (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség vizsgálódni kezdett David Moyes miatt. A Manchester United menedzsere kedd este, a Sunderland elleni Ligakupa-vereséget követően élesen bírálta a játékvezetőt.
jan. 8
14:26
Futsal: a hollandok ismét legyőzték a válogatottat (She)
Futsalválogatottunk második felkészülési mérkőzését is lejátszotta hollandiai túráján, a házigazdák ezúttal is három góllal győztek – adta hírül az mlsz.hu.
jan. 8
14:27
A FIFA-alelnök cáfolja a 2022-es téli rendezést (Metropol)
Boyce cáfolta a főtitkár szerdai kijelentését, miszerint kizárt, hogy nyáron rendeznék meg a foci-vébét Katarban.
jan. 8
14:42
Bizottság vizsgálja a kerékpáros doppingolást (Infostart)
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) felállította azt a háromtagú, független bizottságot, amely a sportág doppingos múltját hívatott feltárni, többek között azt, hogy az UCI-nak volt-e köze a hét Tour de France-elsőségétől megfosztott Lance Armstrong csalásaihoz.
jan. 8
14:42
Kerékpár: doppingos múltat feltáró bizottság alakult (She)
A Nemzetközi Kerékpáros-szövetség (UCI) felállította azt a háromtagú, független bizottságot, amely a sportág doppingos múltját hívatott feltárni, többek között azt, hogy az UCI-nak volt-e köze a hét Tour de France-elsőségétől megfosztott Lance Armstrong csalásaihoz.
jan. 8
14:44
Férfi kézi Eb: a közmédia közvetít az eseményről (She)
Az M1 és a Kossuth Rádió is élőben közvetíti a vasárnap kezdődő és január 26-ig tartó dániai férfi kézilabda Európa-bajnokság magyar vonatkozású mérkőzéseit, valamint a döntőt.
jan. 8
14:45
Átigazolás: Leverkusenből erősítenek Szalaiék (Agroinform)
A német válogatottban is bemutatkozó Sidney Sam nyáron csatlakozik a Schalkéhoz, amellyel négyéves szerződést kötött.
jan. 8
14:46
NB I: Csertői Aurél másfél évre ír alá Pakson (She)
A Nemzeti Sport információja szerint a várhatóan Győrbe távozó Horváth Ferenc helyére érkező Csertői Aurél másfél évre ír alá Pakson.
jan. 8
15:00
Videó: inkább a védekezésről szólt Pintér telki edzőtábora (She)
Pintér Attila kétnapos telki edzőtábora elsősorban a védekezéssel kapcsolatos taktikai elemek gyakorlásáról szólt Futács Márkó szerint. A magyar labdarúgó-válogatott diósgyőri tagja hozzátette, olyan elemeket gyakoroltak, amelyeket mindegyik kerettagnak tudnia kell. Rudolf Gergely elmondta, mindent meg akar tenni, hogy a csapat hasznára legyen.
jan. 8
15:02
Honvéd: olasz válogatott csatár érkezhet - sajtóhír (She)
Sajtóhírek szerint Emiliano Bonazzolival erősítene a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd. A kispesti klub olaszországi beszámolók szerint már ajánlatot is tett a 34 éves asolai születésű csatárnak, aki jelenleg szabadon igazolható.
jan. 8
15:18
A közmédia közvetít a férfi kézilabda Eb-ről (Infostart)
Az M1 és a Kossuth Rádió is élőben közvetíti a vasárnap kezdődő és január 26-áig tartó dániai férfi kézilabda Európa-bajnokság magyar vonatkozású mérkőzéseit, valamint a döntőt.
jan. 8
15:18
FTC: Hajnalra nincs esély, Alves problémás, Dibusz kérdéses (She)
Bár eddig csak a brazil Gerson távozása vehető biztosra a Ferencváros labdarúgócsapatánál, különböző forrásokban egyre több lehetséges érkező is szóba került. Ezeket vesszük most számba André Alvestől, Hajnal Tamáson és Fülöp Mártonon át Dibusz Dénesig.
jan. 8
15:21
Homoszexualitásáról vallott Hitzlsperger (Metropol)
Az 52-szeres német válogatott labdarúgó az országa első olyan futballistája lett, aki nyilvánosan vállalta homoszexualitását.
jan. 8
15:36
PL: Solskjaer előbb eladta, majd megvette kedvencét (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában (Premier League) a bennmaradásért harcoló Cardiff City bejelentette a norvég középpályás, Magnus Wolff Eikrem szerződtetését.
jan. 8
15:38
NB II: középhátvédet és csatárt engedett el a Szolnok (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Szolnoki MÁV a tavasszal már nem számít a hátvéd Papizsanszkij Artúrra és a támadó Faggyas Milánra, így mindketten szabadon távozhatnak.
jan. 8
15:39
VB 2022: A FIFA visszakozott, teljes a zűrzavar a katari vébével kapcsolatban (Agroinform)
A FIFA közleményt adott ki, eszerint még nem döntöttek a 2022-es katari világbajnokság időpontjáról.
jan. 8
15:54
Futsal NB I: elnézést kértek az ellenfelektől, visszaléptek (She)
Az ősz végén szárnyra kelt pletykák igaznak bizonyultak, a Rákosmenti FC a héten hivatalosan bejelentette visszalépését a futsal NB I-től.
jan. 8
15:56
Videó: Van Bastenként bombázott a Honvéd kiszemeltje (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, sajtóhírek szerint Emiliano Bonazzolival erősítene a labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd. Az alábbi videókban ízelítőt láthatnak a 34 éves játékos tudásából.
jan. 8
15:57
Vélemény: Így (nem) hozzuk haza Husztit! (Agroinform)
Huszti Szabolcs rögtön nemleges választ adott az új kapitány hívó szavára, de vajon Pintér Attila tényleg akarja-e őt?
jan. 8
15:58
Légiósok: Babos nem zárja ki pályafutása folytatását (She)
Elképzelhető, hogy még egy évvel meghosszabbítja szerződését a NAC Breda labdarúgócsapatával Babos Gábor. A 39 éves magyar kapus megállapodása az idény végén lejár a holland élvonalbeli alakulatnál, ám ő nem zárkózik el a folytatástól.
jan. 8
16:12
Férfi kézi: bombameglepetés - Dujsebajev irányítja a Kielcét! (She)
Óriási meglepetésre edzőváltás történt a Vive Targi Kielce férfi kézilabdacsapatánál: a szezon folytatásában már nem a hazai sikeredző, Bogdan Wenta irányítja a lengyel bajnokcsapatot, hanem a Ciudad Reallal, illetve az Atlético Madriddal kimagasló eredményeket elérő Talant Dujsebajev.
jan. 8
16:14
FTC: Doll megtartotta első edzését a csapatnak - fotók (She)
Szerdán délelőtt megtartotta első edzését Thomas Doll, a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros újdonsült vezetőedzője. A német szakember a gyakorlás előtt ismertette elképzeléseit a játékosokkal – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a fradi.hu.
jan. 8
16:48
ETO: győri játékost vinnének a spanyol élvonalba? Horváth ma ír alá (She)
A Nemzeti Sport Online értesülései szerint Győrben ma lezárult az edzőkérdés, ugyanis Horváth Ferenc megérkezett az ETO labdarúgócsapatához, hogy aláírja a szerződését. A szlovák kapusnak, Lubos Kamenárnak pedig spanyol élvonalbeli kérője van.
jan. 8
16:51
Ferencváros: Jó hangulatú, koncentrált edzést tartott Doll (Agroinform)
Szerda délelőtt került sor az első olyan tréningre, melyet a nemrégiben kinevezett új szakvezető irányított.
jan. 8
17:06
FIFA: a játékosok szervezete is a téli vb-t támogatja (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) főtitkára, Jérome Valcke azt nyilatkozta: november–januárban rendezhetik meg a 2022-es világbajnokságot. Ugyan a FIFA később finomított, és közleményében azt tudatta, Valcke csak magánvéleményének adott hangot, a profi labdarúgók szervezete (FIFPro) egyértelműen az ötlet mellé áll, és támogatják a téli vb-t.
jan. 8
17:08
Férfi kézi: a Csurgó hosszabbított Imre Vilmossal (She)
A Csurgói KK férfi kézilabdacsapata egy évvel meghosszabbította a vezetőedző Imre Vilmos nyáron lejáró szerződését, így biztossá vált, hogy a következő szezonban is a szakember irányítja a csapatot – olvasható a somogyi klub hivatalos honlapján, a cskk.hu-n megjelent közleményben.
jan. 8
17:09
Barcelona: Messit láthatjuk, Neymart nem (Agroinform)
Neymar gyomorrontás miatt nem játszhat a Barcelona szerda esti, Getafe elleni Király Kupa-mérkőzésén.
jan. 8
17:10
DVTK: újabb válogatott meghívók; Rakaczkit kezelik (She)
Bacsa Patrik, Elek Ákos, Futács Márkó és Kádár Tamás ismét meghívót kapott a magyar labdarúgó-válogatott összetartására – adta hírül a dvtk.eu. Pintér Attila szövetségi kapitány jövő hét elején ismét találkozik az NB I-es játékosokkal.

Keresés