2014. január 23. csütörtök

jan. 23
13:42
Első Grand Slam-döntőjére készülhet Stanislas Wawrinka (Infostart)
A svájci Stanislas Wawrinka jutott elsőként az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi egyesének döntőjébe, miután csütörtökön négy szettben legyőzte a cseh Tomas Berdychet.
jan. 23
13:42
Kézilabda: a Siófok visszatámad Drávai ügyében (She)
A női kézilabda-bajnokságban szereplő Siófok vezetősége közleményben adott hangot a nemtetszésének Drávai Gyöngyi Váchoz szerződése és annak körülményei kapcsán.
jan. 23
13:42
Gyász: Elhunyt a Vasas legendája, az olimpiai ezüstérmes Várady Béla (Agroinform)
A harminchatszoros válogatott labdarúgó tragikus hirtelenséggel, 61. életévében távozott az élők sorából.
jan. 23
13:44
Videó: még a teljesen részeg hokikapus is képes védeni (She)
Egy cseh amatőr jégkorongmérkőzés előtt vélhetően a Zimní-csarnok büféjében próbált meg bátorságot gyűjteni egy Klásterec nad Ohrí-i kapus ahhoz, hogy utána a korongok célkeresztjébe kerüljön. A részegség csúszós felületen még egy fokkal nehezíti az állva maradást, de hősünk még így is képes volt védéseket bemutatni, adott esetben pár másodperccel azután, hogy tehetetlenül a földre rogyott. A…
jan. 23
13:46
Átigazolások: az exhonvédos szélső Németországban tűnt fel (She)
A német harmadosztályú Chemnitzer FC-nél szerepel próbajátékon Hervé Tchami. A Bp. Honvéd korábbi kameruni szélsője távozott a lengyel élvonalbeli Pogon Szczecintől, így szabadon igazolható.
jan. 23
14:00
NB II: Sitku nem kell a Siófoknak, többen távoznak (She)
Szöllősi Tamással szerződést bontott a labdarúgó NB II-ben szereplő Siófok. A klub hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint Mosberger Mihályt kölcsönadnák a tavaszi szezonra.
jan. 23
14:18
NFL: két részre osztották a Pro Bowl játékosait - a csapatok (She)
Megtörtént a játékosbörze az első, nem AFC–NFC szereposztású Pro Bowlra az NFL-ben. Ezúttal két legenda, Jerry Rice és Deion Sanders válogatott magának futballistákat az All Star-gála kereteibe beválasztott játékosok közül. Íme, a magyar idő szerint hétfő hajnali hawaii mérkőzés keretei:
jan. 23
14:20
Férfi kézi Eb: Kár, hogy a végére maradt a borzasztó meccs - blog (She)
A dániai férfi kézilabda Európa-bajnokság alatt a Nemzeti Sport Online-on rendszeres bloggal jelentkezik lapunk szakírója, Bálint Mátyás. Ezúttal az osztrákok elleni középdöntős zárómeccsről írja le a véleményét.
jan. 23
14:22
Szocsi 2014: megvan az induló magyar gyorskorcsolyakeret (She)
A február 7-én kezdődő XXII. téli olimpiai játékokon rövid pályás gyorskorcsolyában nyolc, míg gyorskorcsolyában – jelenlegi állás szerint – egy versenyző képviselheti hazánkat. Az utazók névsorát ma hirdette ki a Magyar Országos Korcsolyázószövetség.
jan. 23
14:54
Freestyle foci: Szász Kitti labdás szaltóját a vb-re tartogatja (She)
Nagy dobásra, egészen pontosan egy különleges nagy ugrás bemutatására készül Szász Kitti, a freestyle foci női világelsője, aki a tavalyi esztendőt a Budapesten kivívott Európa-bajnoki győzelmével zárta. Néhány héttel ezelőtt kezdett hozzá a „dekázás" közben labdával végrehajtott szaltó betanulásához, amelyet női vetélytársai közül eddig még senki sem épített a gyakorlatába. Az akrobatikus…
jan. 23
14:54
Ferencváros: A holland légiós megszégyenült, a fiatal tehetség bizonyított (Agroinform)
A zöld-fehérek Dunaújváros elleni felkészülési mérkőzése a 19 esztendős Péter Antalról is szólt, aki két gólt szerzett.
jan. 23
14:56
Videó: a kéziszövetség elnöke sem érti, mi történt tegnap (She)
Vetési Iván, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke az osztrákok elleni vereséget követően adott interjút az NSO Tv-nek. Van némi hiányérzete a csapat eredményével kapcsolatban, de a 8. helyet reálisnak tartja. Azt viszont kiemelte, mostantól nem szabad „csak túlélni” egy-egy világversenyt. Tekintse meg az elnök értékelését!
jan. 23
14:56
Spanyol foci: Csütörtök este lemond az FC Barcelona elnöke - sajtóhír (Agroinform)
Spanyol médiaértesülések szerint lemond elnöki tisztségéről Sandro Rosell az FC Barcelonánál.
jan. 23
14:58
Barcelona: Rosell a lemondását fontolgatja, délután közgyűlés (She)
Egybehangzó spanyol sajtóhírek szerint hamarosan lemond posztjáról Sandro Rosell, az FC Barcelona elnöke, aki a Neymar átigazolási díja körüli hercehurca miatt távozhat a katalánok éléről. A 49 esztendős sportvezetőt a szezon végéig Josep María Bartomeu válthatja az elnöki pozícióban, míg a nyáron előrehozott elnökválasztást tarthatnak.
jan. 23
15:12
Ebben nagyon hasonlít a Real Madrid és a Barcelona (Infostart)
A korábbi szezonokhoz hasonlatosan a két nagy spanyol futballklub, a Real Madrid és az FC Barcelona bevételei voltak a legmagasabbak Európában a 2012/13-as idényben is. A fővárosiak ráadásul sorozatban kilencedik alkalommal könyvelhették el a világ labdarúgóklubjai közül a legnagyobb pénzügyi forgalmat.
jan. 23
15:12
Barcelona: Rosell távozhat, délután elnökségi ülés (She)
Egybehangzó spanyol sajtóhírek szerint hamarosan lemond a posztjáról Sandro Rosell, az FC Barcelona elnöke, aki a Neymar átigazolási díja körüli hercehurca miatt távozhat a katalán klub éléről. A 49 esztendős sportvezetőt a szezon végéig Josep María Bartomeu válthatja az elnöki pozícióban, míg a nyáron előrehozott elnökválasztást tarthatnak.
jan. 23
15:12
Southampton: Klubja tiltotta el a rekordigazolást (Agroinform)
A Southampton két hétre felfüggesztette Pablo Osvaldót egy edzésen történt incidens miatt.
jan. 23
15:14
Euro 2016: ilyen se volt még, a rendező franciák is „selejteznek” (She)
Csütörtökön és pénteken tartják az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) végrehajtó bizottságának ülését, amelyen több, a 2016-os Európa-bajnokság lebonyolítását érintő kérdést tárgyalnak meg. Amennyiben a végrehajtó bizottság rábólint, a rendező francia válogatott „versenyen kívül” indulhat a selejtezőkön, és besorolást nyer az egyetlen ötcsapatos csoportba hatodik válogatottként.
jan. 23
15:14
Tenisz: Serena Williams Nelson Mandela nyomdokain (Agroinform)
Hosszú évek bojkottja után idén ismét elindul az Indian Wells-i női tenisztornán az amerikai teniszező, Serena Williams.
jan. 23
15:16
Monaco: gyors felépülést kívánt Falcaónak a fenyegetett védő (She)
A Monaco labdarúgócsapata 3–0-ra nyert a negyedosztályú Monts d’Or Azergues Foot vendégeként a Francia Kupában, ezzel a legjobb 16 közé jutott, ám lehet, hogy hosszabb időre elveszítette gólvágóját, Radamel Falcaót. Mint beszámoltunk róla, a kolumbiai támadó súlyosnak tűnő sérülést szenvedett, amikor Soner Ertek rázuhant.
jan. 23
15:18
Légiósok: Leandro az edzője szerint az Omoniánál marad (She)
Miguel Ángel Lotina, a ciprusi Omonia Nicosia spanyol vezetőedzője csütörtökön azt nyilatkozta, hogy a Magyarországra visszavágyó Leandro a csapatánál marad, egyelőre ugyanis még nem történt előrelépés az elszerződése ügyében.
jan. 23
15:30
A Manchester United 37 millió fontért vinné Matát (Infostart)
A mostani szezonban visszafogottan szereplő Manchester United klubcsúcsot jelentő 37 millió fontos (13,7 milliárd forint) ajánlatott tett Juan Matáért, a Chelsea spanyol futballistájáért.
jan. 23
15:30
Gyász: este a Vasas stadionjánál emlékeznek Várady Bélára (She)
A Vasas SC csütörtök este 18 és 19 óra között csendes megemlékezést tart a ma reggel elhunyt Várady Béla tiszteletére.
jan. 23
15:30
A Manchester United rekord összeget fizetne Matáért (Metropol)
A mostani szezonban visszafogottan szereplő Manchester United klubcsúcsot jelentő ajánlatott tett a Chelsea spanyol futballistájáért.
jan. 23
15:30
Australian Open: Nadal-Federer klasszikus a döntőért (Agroinform)
Az Australian Open pénteki játéknapján Nadal és Federer feszül majd egymásnak, tét a döntőbe jutás.
jan. 23
15:32
A Real Madrid bevétele volt a legnagyobb (Metropol)
A pénzügyi forgalom szempontjából rangsorolt top 10-ben 4 angol, két-két spanyol és olasz, egy német és egy francia csapat szerepel.
jan. 23
15:48
Belgium: a Vidi-kiszemelt inkább „visszalép” (She)
Sajtóhírek szerint a belga másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Royal Antwerpnél folytatja a karrierjét Bram Verbist. A Videotonnal és az Újpesttel is hírbe hozott rutinos kapus a csapat első számú kiszemeltje.
jan. 23
15:48
Angol foci: Gera Zoltán elégedett a WBA spanyol főnökével (Agroinform)
A West Bromwich Albion spanyol menedzserrel, Pepe Mellel próbál kimászni a gödörből.
jan. 23
15:50
Kolumbia: Falcao térdszalagja elszakadt, kihagyja a vb-t (She)
A spanyol EFE hírügynökség úgy értesült, hogy elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a bal térdében Radamel Falcao, a Monaco kolumbiai csatára, akinek emiatt minden bizonnyal ki kell hagynia a nyári labdarúgó-világbajnokságot.
jan. 23
16:06
Sílövészetben is ott leszünk az olimpián (Infostart)
Sílövészetben egy-egy férfi és női kvótát kapott Magyarország a február 7-én kezdődő szocsi téli olimpiára, így a magyar csapat immár 16 fős.
jan. 23
16:06
Szocsi 2014: sílövészetben is indulhat két magyar (She)
Sílövészetben egy-egy férfi és női kvótát kapott Magyarország a február 7-én kezdődő szocsi téli olimpiára, így a magyar csapat immár 16 fős.
jan. 23
16:08
DVTK: a Lombard két légiósa a kiszemeltek között? (She)
Sajtóhírek szerint a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK érdeklődik a Lombard két légiósa, Lazar Arszics és Georges Griffiths iránt. Lazar Marjanovicsot tovább teszteli a diósgyőri együttes.
jan. 23
16:24
Világfutball: az aranylabdás klubelnök bajnokit játszott (She)
Bár áprilisban már a 42. születésnapját ünnepli, továbbra sem áll le a hivatásszerű futballozással a brazil Rivaldo, 1999 aranylabdása.
jan. 23
16:25
Monaco: Falcaónak elszakadt a keresztszalagja, oda a világbajnokság (Agroinform)
A kolumbiai támadó klubcsapata szerda esti kupamérkőzésén sérült meg, előreláthatólag hat hónapig nem futballozhat.
jan. 23
16:42
Kézilabda: az MKSZ nem érti a siófokiak felháborodását (She)
A Magyar Kézilabda-szövetség értetlenül áll a Siófok KC Drávai Gyöngyi Váchoz történő szerződése kapcsán kiadott közleménye előtt – tudatta az MKSZ saját rövid közleményében.
jan. 23
16:42
Átigazolás: A Juve annyit kérhet Pogbáért, amennyit csak akar (Agroinform)
A jelek szerint a Paris Saint-Germain bármire képes, hogy megszerezze a Juventus 20 éves csillagát.
jan. 23
17:00
Kaposvár: eldőlt, hamarosan Törökországban gyűjtenek erőt (She)
A labdarúgó NB I utolsó helyén telelő Kaposvári Rákóczi törökországi edzőtáborral készül a tavaszi szezonra – tudta meg a Nemzeti Sport a klub elnökétől, Illés Jánostól.
jan. 23
17:00
Bundesliga: Ribéry hiányozhat a tavaszi nyitányon (Agroinform)
Az Aranylabda-szavazáson harmadikként végző francia szélsőnek fáj a lába, így ezúttal az idővel fut versenyt.
jan. 23
17:02
Videó: büntetlen maradt a brutális szabálytalanság (She)
Semmilyen következménye nem lett Luis Henrique megmozdulásának az egyik ifjúsági labdarúgó-mérkőzésen Brazíliában. A Novo Hamburgo védője nem egészen „szabványos” felszabadítása során nyújtott lábbal mellkason rúgta az Internacional játékosát, Raphinhát.
jan. 23
17:02
Manchester United: Ittas manchesteri drukker Fergusont kérte a segélyhívón (Agroinform)
Nem megy jól a Manchester Unitednek és ez a csapat szurkolóira is hatással van.
jan. 23
17:04
Chelsea: elhappolták az egyiptomit a Liverpool elől (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea a hivatalos honlapján jelezte, hogy megegyezett a Basellel Mohamed Szalah átigazolásával kapcsolatban. Az egyiptomi szélsővel még tárgyalnia kell a londoni klubnak, illetve az orvosi vizsgálat is hátravan a szerződés aláírása előtt.
jan. 23
17:18
Premier League: összeverte csapattársát, eltiltották (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) kilencedik helyén álló Southampton két hétre eltiltotta a munkavégzéstől nyáron igazolt támadóját, Dani Osvaldót.
jan. 23
17:36
Interjú: Szalaiból nem lesz új Huntelaar - Hajdú B. István (Agroinform)
Az Eurosport kommentátora a Bundesligáról, a Bayern Münchenről, Szalai Ádámról és Huszti Szabolcsról.
jan. 23
17:54
NBA: 28 amerikai kosaras a 2016-os olimpiai névsorban (She)
Az Egyesült Államok Kosárlabda-szövetsége (USA Basketball) csütörtökön kijelölte azt a 28 kosárlabdázót, akik közül a tervek szerint kiválasztják az idei világbajnokságon és a 2016-os Rio de Janeiró-i olimpián induló válogatott tagjait.
jan. 23
18:12
Szocsi 2014: női hokis legenda kezében a kanadai zászló (She)
A női jégkorong-válogatottal háromszoros aranyérmes Hayley Wickenheiser viszi majd a kanadai zászlót a február 7-én kezdődő szocsi téli olimpia megnyitóján.
jan. 23
18:14
Bayern: az ítéletre váró Ribéry nem játszhat a Gladbach ellen (She)
Franck Ribérynek nem javasolták a Bayern München orvosai, hogy pályára lépjen a Bundesliga péntek esti mérkőzésén a Mönchengladbach ellen, így az Aranylabda-szavazást a harmadik helyen záró francia el sem utazott a csapattal a tavaszi szezon nyitó mérkőzésére.
jan. 23
18:31
Átigazolás: A Baselből erősített a Chelsea - hivatalos (Agroinform)
A Chelsea megegyezett a Basellel, a svájci csapat egyiptomi szélsője, Mohamed Salah az angol gárdánál folytatja.
jan. 23
18:33
Átigazolás: Essient kölcsönveheti a Milan? (Agroinform)
Az olaszoknak szükségük volna egy tapasztalt középpályásra, a ghánai válogatott játéklehetőségre vágyik. Mi kell még?
jan. 23
18:48
Férfi kézi Eb: olvasóink szerint Lékai volt a legjobb magyar (She)
Olvasóink szerint Lékai Máté nyújtotta a legjobb teljesítményt a magyar válogatottból a Dániában zajló férfi kézilabda Európa-bajnokságon.
jan. 23
18:50
Videó: fél méterről sem tudta bevenni az üres kaput (She)
Hihetetlen helyzet maradt ki a venezuelai labdarúgó-bajnokságban lejátszott Zamora–Deportivo Petare mérkőzésen. Zafra, a hazaiak játékosa egy szöglet után fél méterről sem tudott fejjel az üres kapuba találni.

Keresés