2014. január 28. kedd

jan. 28
11:54
Liverpool: Gerrard 96 000-et adott a Hillsborough-alapítványnak (She)
Steven Gerrard, a Liverpool labdarúgócsapatának kapitánya 96 000 fontot adományozott a Hillsborough Family Support Groupnak a keddi, Everton elleni derbi előtt. A Gerrard választotta alapítvány a Hillsborough Justice Campaignnel karöltve ápolja az 1989-es sheffieldi stadionkatasztrófa 96 áldozatának emlékét, és tesz lépéseket az események feltárására.
jan. 28
11:54
Gyarmati Annának minimális az esélye (Metropol)
Csak akkor mehet, ha valaki lesérül addig.
jan. 28
11:56
Szocsi: Gyarmatinak minimális esélye maradt a kvótára (She)
Gyarmati Anna hódeszkás csak akkor utazhat el a jövő pénteken kezdődő szocsi téli olimpiára, ha a slopestyle (trükkös akadályverseny) szakág világranglistáján előtte állók közül valaki megsérül a játékok rajtjáig.
jan. 28
12:12
FTC: Leonardo elutazott a csapat után Törökországba (She)
Mint ismeretes, a Ferencváros labdarúgócsapata múlt szombaton a vírusos fertőzéssel küzdő brazil Leonardo nélkül utazott el a törökországi edzőtáborba. A támadó azonban már jobban van, ma a társai után utazott.
jan. 28
12:12
Szamarában épül meg az első orosz vb-stadion (Metropol)
2018-ban Oroszországban rendezik meg a labdarúgó világbajnokságot.
jan. 28
12:30
Kézi: Löke szeme belilult, az ETO készül a Podgorica ellen - fotó (She)
Úgy tűnik, a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata komolyan veszi a felkészülést a Bajnokok Ligája középdöntőjének szombati nyitányára, amelyen a Buducsnoszt Podgorica lesz az ellenfél. A hétfői edzésen védekezés közben megsérült Heidi Löke szeme, aki így kihagyja az Eger elleni bajnokit. Nem tévedünk nagyot azzal, hogy a montenegróiaktól sem lehet számítani kíméletes bánásmódra a BL-találkozón.
jan. 28
12:30
Átigazolás: Holtbyval pótolná sérültjeit a Dortmund (Agroinform)
Sajtóhírek szerint leigazolná a Tottenhamben mellőzött Lewis Holtbyt a sérülésekkel küszködő Borussia Dortmund.
jan. 28
12:32
Videó: minden idők legviccesebb pingpongmeccse (She)
Elképesztően vicces meccset játszott a belga Jean-Michel Saive és a tajvani Csuang Csi-Juan a Tai-Ben International asztalitenisz-tornán. Saive először a játékteret akarta átrendezni, majd ellenfele újraélesztette, végül az asztalt is elforgatta a belga, miközben hihetetlen labdameneteket játszottak.
jan. 28
12:32
Átigazolás: Bogdán csapattársával erősített Laudrup (Agroinform)
A szezon végéig a Premier League-ben szereplő Swansea csapatát erősíti a Bolton francia csatára, David Ngog.
jan. 28
12:34
Bolton: Bogdán Ádám bakizó helyettesében bízik az edző (She)
Az angol másodosztályban (Championship) szereplő Bolton Wanderers skót menedzsere, Dougie Freedman arról biztosította a 30 éves Andy Lonergant, hogy nála továbbra is ő az első számú kapus. A sérülés miatt a kezdőből kikerülő, de immár ismét teljesen egészséges Bogdán Ádámnak várnia kell, amíg ismét az ő nevével kezdődik a gárda összeállítása.
jan. 28
12:36
Labdarúgás: az oroszok 4400 milliárd forintból rendeznek vb-t (She)
Elsőként a szamarai épül meg a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság új stadionjai közül, s a munkálatok még az idén elkezdődnek.
jan. 28
12:38
KTE: a volt liverpoolira szükség van, a zimbabweiekre nincs (She)
A KTE-Phoenix Mecano labdarúgócsapata az elmúlt héten több játékost is tesztelt, az ő sorsukról, illetve a keretben várható további változásokról Bekő Balázs vezetőedzőt kérdeztük.
jan. 28
12:48
Tenisz: Babos Tímeáék párosa negyeddöntős Párizsban (She)
Babos Tímea a francia Kristina Mladenovic oldalán, ha nehezen is, de érvényesítette a papírformát, és győzelemmel mutatkozott be a Párizsban zajló WTA-torna páros versenyének első fordulójában.
jan. 28
13:24
F1: Hamilton az idén is kicsúszással kezdte a tesztelést (She)
Lewis Hamilton, akárcsak tavaly, az idén is kicsúszással kezdte a téli Formula–1-es tesztelést a Mercedesszel. Az angol pilóta, aki addig a két, mért köröket futó pilóta közül a gyorsabb volt a pályán, a célegyenes végén az autójáról letörő első légterelő miatt elveszítette az uralmát az autója felett, és hiába fékezett, a kavicságyon átcsúszva a gumifalban kötött ki. Szerencsére nem esett baja,…
jan. 28
13:26
Ökölvívás: Kevin Johnson lesz Chisora ellenfele (She)
Jelen állás szerint úgy tűnik, hogy az amerikai Kevin Johnson (29-4-1, 14 K.O.) lesz a népszerű brit Dereck Chisora (19-4, 13 K.O.) ellenfele február 15-én Londonban.
jan. 28
13:28
Férfi kézi: hamarosan megműtik a Szeged jobbszélsőjét (She)
Több hiányzója is lesz a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának a szerdai, Balatonfüred ellen Magyar Kupa-mérkőzésen. Sérülés miatt biztos, hogy nem játszik Roberto Parrondo és Kekezovics Marinko, de Vladimir Vranjes szereplése is kérdéses, míg az új szerzemény, Nikola Prce az eredetileg kiírt időpontban még nem volt a Szeged játékosa, így szintén nem szerepelhet.
jan. 28
13:42
Női kosár: draftolt amerikai irányítót szerződtetett a PINKK (She)
A PINKK Pécsi 424 női kosárlabdacsapata 27 éves amerikai irányítóval erősítette meg keretét. A 175 cm magas Daphanie Kennedy a héten csatlakozik új csapatához.
jan. 28
13:42
Kézilabda: Tíz napon belül lehet új női szövetségi kapitány - Vetési Iván (Agroinform)
A szövetség elnöke nem gondolja, hogy Mocsai Lajosnak szégyenkeznie kellene a férfi Európa-bajnokság után.
jan. 28
13:44
Újpest: a belga harmadik ligából erősíthetnek a „lilák” (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC belga lapértesülés szerint a helyi harmadosztályú La Louviere Centre együtteséből erősíthet.
jan. 28
14:00
Görögország: a PAOK adhat mentőövet Bozsinovnak (She)
Görög sajtóhírek szerint a PAOK labdarúgócsapata fél plusz két évre szerződteti Valeri Bozsinovot. A felek a napokban alá is írhatják a megállapodást.
jan. 28
14:02
Videó: káprázatos összeállítás a 2014-es Dakarról (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, spanyol sikerekkel ért véget a 36. Dakar-rali: az autósoknál Nani Roma – a francia Michel Périnnel az oldalán –, a motorosoknál Marc Coma győzött. Tekintse meg a versenyről készült káprázatos video-összeállítást!
jan. 28
14:18
Női kézi: Lekics elérzékenyült társai fogadtatásától - fotók, videó (She)
Mint vasárnap beszámoltunk róla, Görbicz Anitát megelőzve Andrea Lekics zárt az élen a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) hagyományos év végi szavazásán. A 2013 legjobb női játékosának megválasztott szerb irányítónak nagy meglepetésben volt része, amikor visszaérkezett Dániából, az egész Vardar Szkopje kinn volt a reptéren, csapattársai ajándékkal is várták, Lekics pedig láthatóan…
jan. 28
14:18
Babosék a negyeddöntőben (Metropol)
A magyar teniszező oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal bejutott a negyeddöntőbe Párizsban.
jan. 28
14:20
Haladás: Radó nevét bedobták a nyolcszoros francia bajnoknál (She)
A francia Inside Foot Twitter-csatornája szerint a nyolcszoros francia bajnok, jelenleg az élvonal (Ligue 1) hetedik helyén álló Nantes labdarúgócsapata Radó András iránt érdeklődik.
jan. 28
14:36
DVTK: aláírt az újpesti nevelésű középpályás (She)
Az NB I-ben szereplő DVTK labdarúgócsapata hivatalos honlapján, a dvtk.eu-n tudatta: Antal Botond után szerződtette az újpesti nevelésű középpályást, Egerszegi Tamást is.
jan. 28
14:36
Vettel bízik a Schumi felépülésében (Metropol)
„Imádkozom érte, remélem, hogy csoda történik, és a felébredése után ugyanolyan lesz, mint amilyennek megismertük”.
jan. 28
14:38
Mezőkövesd: „Vaskó a szavát adta” - a klub közleményben reagált (She)
A Puskás Akadémia FC tegnap jelentette be a hivatalos honlapján Vaskó Tamás szerződtetését. A felcsúti klub azt írta, a védő szabadon igazolható volt, miközben maga a játékos nyilatkozta azt korábban, hogy jövő nyárig írt alá Mezőkövesdre. Véber György vezetőedző a Nemzeti Sportnak beszélt arról, hogy csalódott a játékosban, mert neki azt ígérte, csak akkor távozik, ha külföldről kap…
jan. 28
14:40
PMFC: Ajánlatot ígértek, nem ingyencirkuszt! - Matyi kiborult (She)
Nyílt levélben foglalt állást Matyi Dezső, az élvonalbeli PMFC labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa – aki egy hónapja jelentette be, hogy a továbbiakban nem finanszírozza a gárda működését, és eladná tulajdonrészét – azt követően, hogy a pécsi önkormányzat a Pécsi Sport Nonprofit Zrt.-n keresztül egy eurós vételi ajánlatot tett a PMFC Sport Kft. megvásárlására. (Az alábbiakban Matyi Dezső…
jan. 28
15:12
Vb-2014 - Brazília elmaradása jelentős (Infostart)
Sepp Blatter szerint jelentős késésben van a házigazda, de meggyőződése, hogy Brazília nagy sikerű futball-világbajnokságot rendez a nyáron.
jan. 28
15:30
Mezőkövesd: „Szerződést bontottunk" - Vaskó menedzsmentje is reagált (She)
Mint ismeretes, Vaskó Tamás távozásával kapcsolatban volt klubja, a Mezőkövesd hivatalos honlapján reagált. Erre pedig a játékost képviselő menedzseriroda is kifejtette véleményét, kiderült, a Mezőkövesddel közös megegyezéssel szerződést bontottak.
jan. 28
15:30
Matyi nem adja egy euróért a pécsi csapatot (Metropol)
A PMFC-Matias labdarúgócsapatának többségi tulajdonosa megalázónak nevezte az ajánlatot.
jan. 28
15:32
Labdarúgás: a Barca vendége lesz a debreceni küldöttség (She)
A Cívishír beszámolója szerint Kósa Lajos, Debrecen polgármestere, a DVSC és az egyetem vezetői szakmai konzultáció és kapcsolatépítés céljából az FC Barcelona vendégei lesznek.
jan. 28
15:48
Légióssors: a Palermo vinné a Milan fiatal magyarját? (She)
Olasz lapértesülések szerint a Serie B első helyén álló Palermo érdeklődik az élvonalban szereplő Milan fiatal magyar védője, Tamás Krisztián iránt.
jan. 28
15:48
Bulvár: Elázott a Spurs-védő a bukaresti éjszakában - videó (Agroinform)
Chiriches úgy játszik mint egy román, de úgy iszik mint egy angol - nem kíméli a román sajtó a válogatott védőt.
jan. 28
15:50
Eurocup: A visszavágás jegyében rendezik az Eurocup negyedik körét (Agroinform)
A harmadik forduló visszavágóit rendezik ezen a héten az Eurocupban, és jó pár csapat visszavágásra készül.
jan. 28
15:52
Kézilabda: Kilóra megvenné a Barca sztárjait az orosz milliárdos (Agroinform)
A macedón sajtóban megjelentek szerint a Vardar Szkopje tulajdonosa alaposan átrajzolná Európa kézilabdatérképét.
jan. 28
16:06
Videó: Kuyt Donald Kacsát reklámozza (She)
Dirk Kuyt, a Fenerbahce játékosa a Donald Duck nevű holland újság reklámjában tűnt fel. A vb-ezüstérmes labdarúgó a sztori szerint már gyerekkorában is az újságot választotta a foci helyett, és ez Isztambulban sincs másként.
jan. 28
16:08
F1: Vettel bízik benne, hogy Schumi visszatér a kómából (She)
A sorozatban négy Formula–1-es világbajnoki címet nyert Sebastian Vettel, a Red Bull német pilótája bízik abban, hogy csoda történik, és a hétszeres vb-győztes Michael Schumacher felébred a mesterséges kómából, amelyben december 29-i síbalesete óta fekszik.
jan. 28
16:10
Vb 2014: „Brazília elmaradása jelentős, de nagy siker lesz” (She)
Sepp Blatter szerint jelentős késésben van a házigazda, de meggyőződése, hogy Brazília nagy sikerű futball-világbajnokságot rendez a nyáron.
jan. 28
16:24
Átigazolás: az NB III-ba tér haza az olaszországi légiós (She)
Az NB III-as Veszprém labdarúgócsapatánál folytatja a pályafutását az Olaszországból hazatérő 19 éves támadó, Nácsa Bence.
jan. 28
16:24
Női kézilabda: Löke keményet kapott a szemére, de hétvégre rendben lesz (Agroinform)
A Győri Audi ETO KC hétfői edzésén durvának látszó sérülést szenvedett Heidi Löke, a csapat norvég beállósa.
jan. 28
16:26
Bundesliga: megállíthatatlanul nő a forgalom, újabb rekord (She)
A 2012–2013-as szezonban 2.17 milliárd eurós forgalmat bonyolítottak le a német labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő klubok, ez csaknem négy és fél százalékos növekedést jelent az előző idényhez képest, és egyben új rekord.
jan. 28
16:28
Vízilabda: Erdélyi Balázs is meghívót kapott Benedek Tibortól (She)
A férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya, Benedek Tibor megnevezte azt a 19 játékost, aki a február 3. és 11. között sorra kerülő edzéseken, illetve mérkőzéseken lehetőséget kap.
jan. 28
16:30
Chelsea: a nyáron 32 milliót adnának Diego Costáért? (She)
Angol lapértesülés szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea elsődleges kiszemeltje az Atlético Madrid gólvágója, Diego Costa lett, miután távolodni látszanak a Manchester Unitedot erősítő Wayne Rooney megszerzésétől.
jan. 28
16:32
NB II: korábbi FTC-csatár a Nyíregyháza célkeresztjében (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben listavezető Nyíregyháza Spartacus szeretné szerződtetni a Szolnoki MÁV támadóját, Máté Jánost.
jan. 28
16:34
Serie A: a Sassuolo megvált vezetőedzőjétől (She)
Menesztette vezetőedzőjét, Eusebio Di Francescót az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Sassuolo. Már hetek óta folytak a találgatások a szakember távozásáról, a klubnál ma közleményben köszönték meg Di Francesco másfél éves munkáját.
jan. 28
16:42
Női kézi: Neagu és Cvijics hosszabbított a Podgoricával (She)
A korábbi híreknek megfelelően egy évvel meghosszabbította idény végén lejáró szerződését a montenegrói Buducsnoszt Podgorica női kézilabdacsapatával a balátlövő Cristina Neagu és a beálló Dragana Cvijics.
jan. 28
16:42
Csecsenföldön az olimpiai láng (Metropol)
A csecsen elnök futott meggyújtotta a csecsenek olimpiai fáklyáját és futott is kicsit.
jan. 28
16:44
Próbakör (Metropol)
Kigurult a pályára a turbós Ferrari és először láthattuk Räikkönent újra a piros autóban.
jan. 28
17:00
Női kézi: egymeccses eltiltás a vesztegetést emlegető edzőnek (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) egymeccses eltiltással valamint pénzbüntetéssel sújtotta Herbert Müllert, a HC Thüringer vezetőedzőjét, amiért vesztegetéssel vádaskodott a HCM Baia Mare elleni Bajnokok Ligája-csoportmeccs után. A német bajnok egy góllal, 20–19-re elveszítette a mérkőzést.

Keresés