2014. február 17. hétfő

febr. 17
0:09
Tenisz: Nisikori megnyerte a Karlovic elleni finálét (She)
Az első helyen kiemelt japán Nisikori Kei két szettben győzött a horvát Ivo Karlovic ellen a memphisi férfi tenisztorna fináléjában.
febr. 17
5:33
NBA: Kelet nyerte meg a pontrekorder All-Star-gálát (She)
Kelet válogatottja nyerte meg minden idők legtöbb pontot hozó NBA All-Star-gálamérkőzését New Orleansban, ahol 163–155-re legyőzte Nyugatot. a A korábbi All-Star-rekord egy csapattól 155 pont volt 2003-ból (akkor két hosszabbítás után Nyugat jutott eddig) az össztermés pedig 303 pont 1987-ből. Blake Griffin is csúcsot döntött 19 értékesített mezőnykísérletével, de Wilt Chamberlain 1962-es 42…
febr. 17
6:09
Szocsi 2014: tovább csúszik a köd miatt a sílövészet - program (She)
A szocsi téli olimpia hétfői versenynapján hét számban avatnak bajnokot. Eredetileg hat éremosztó versenyre került volna sor, ám a nagy köd miatt hétfő reggelre halasztották a férfi sílövészet 15 kilométeres tömegrajtos versenyét – ezt azonban határozatlan időpontig újra halasztani kellett, mert nem szűnik a köd a pályán. A nap esti csúcspontja a férfi síugró-csapatverseny.
febr. 17
7:03
Szocsi 2014 - Olimpia a Forma-1-es pályán (Infostart)
A Szocsiban zajló téli játékok tengerparton fekvő olimpiai parkját, amely a jeges sportágak központja, számos különlegessége mellett az is egyedivé teszi, hogy októberben itt rendezik meg a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság első Orosz Nagydíját.
febr. 17
7:39
Tenisz: Azarenka lecsúszott a dobogóról - WTA-világranglista (She)
A női teniszezők legfrissebb WTA-világranglistáján már nem találjuk a képzeletbeli dobogósok között a fehéroroszok kiválóságát, Viktorija Azarenkát, aki két helyet visszacsúszva a negyedik. A világelső, behozhatatlan előnyt birtokló amerikai Serena Williamset a kínai Li Na követi, a harmadik helyen pedig a lengyel Agnieszka Radwanska áll. Legjobb magyarként Babos Tímea kilenc pozíciót veszítve a…
febr. 17
7:39
Serie A: nem hibáztak az élen (Metropol)
A Juventus, a Roma és a Napoli is nyert a hétvégén.
febr. 17
7:41
Edzősors: Urbányi István az MLS-bajnoknál jutott pozícióhoz (She)
Hivatalosan április elsejétől az aktuális MLS-bajnoknál, a Sporting Kansas City labdarúgócsapatánál dolgozik majd Urbányi István. A legutóbb maldív-szigeteki szövetségi kapitányként tevékenykedő szakember azonban már most aktívan kiveszi a részét a munkából. A korábbi volt válogatott középpályás, Újpesten és Kecskeméten edzőként az élvonalbeli munkába is belekóstoló tréner erről a Digi Sport…
febr. 17
8:33
Légiósok: Vicc, ami itt folyik, ez az igazság - Laczkó Zsolt (She)
Laczkó Zsolt számára rejtély, miért fizetik az olasz labdarúgó-bajnokság másodosztályában (Serie B) szereplő Padovánál úgy, hogy közben nem játszatják, s ha meg nem játszatják, miért nem hajlandóak felbontani a szerződését.
febr. 17
8:51
Olimpia a Forma-1-es pályán (Metropol)
Vettelék elhaladnak majd Szocsiban mind a hat, az ötkarikás játékokon használt létesítmény mellett.
febr. 17
8:53
Rekordpont az All Star-gálán keleti győzelemmel (Metropol)
Az NBA csillagok csatáján még soha sem esett ilyen sok pont.
febr. 17
8:54
Bajnokok Ligája: Ribéry, Cavani és a többiek - a nyolcaddöntők hiányzói (Agroinform)
Számos klasszis labdarúgó nem lehet ott a pályán a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek első felvonásán.
febr. 17
9:09
Szocsi 2014 - A hétfői program (Infostart)
A szocsi téli olimpia mai versenynapján hét számban avatnak bajnokot.
febr. 17
9:09
Női kézi: Németh András érdi és veszprémi játékost is figyel (She)
Sok játékost szeretne kipróbálni az előttünk álló hónapokban Németh András, a női kézilabda-válogatott múlt héten kinevezett szövetségi kapitánya. A szakember a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta: több poszton – kapus, szélső, beállós, jobbátlövő – is keresi a legmegfelelőbb játékost, viszont az ígéretes fiatalok közül a veszprémi Tóth Gabriellát, Planéta Szimonettát, valamint az…
febr. 17
9:11
Lombard: kitüntetéssel díjazzák a hűséges Szűcs Lajost (She)
Pápa Város Díszoklevelét adományozza a helyi önkormányzat a labdarúgó NB I-ben szereplő Lombard csapatkapitányának, Szűcs Lajosnak – tudtuk meg a klub honlapjának hétfői híréből.
febr. 17
9:45
PMFC: „A Fradi legyőzése volt jogilag a legjobb megoldás” (She)
Szatmári Lóránd, a labdarúgó NB I hetedik helyén álló Pécsi MFC szélső támadója a Ferencváros elleni szombati győzelem (3–2) ellenére nem repes az örömtől, de bízik benne, hogy a felkészülési mérkőzésen tanúsított hozzáállásukkal egyértelművé tették: rajtuk nem fog múlni a nehéz helyzetben lévő baranyai futballklub szép tavasza..
febr. 17
9:48
Ferencváros: Dol(l)gos munkanapok után irány a dobogó? (Agroinform)
A német szakember két hónapja dolgozik a zöld-fehérekkel, akik igyekeztek elsajátítani a tréner futballfilozófiáját.
febr. 17
9:50
Angol foci: Rossz fiú és Mr. Udvarias, Mourinhónak elege van Wengerből (Agroinform)
Újabb fejezettel bővült a José Mourinho-Arsene Wenger szópárbaj.
febr. 17
10:03
Labdarúgás: Man.City-Barca kedden, Arsenal-Bayern szerdán - program (She)
Folytatódik a labdarúgó Bajnokok Ligája, a nyolcaddöntő első mérkőzésén kedden a spanyol Barcelona az angol Manchester Citynél vendégeskedik, míg másnap a címvédő német Bayern München a szintén angol Arsenalnál. Az olasz Milan a spanyol Atlético Madridot fogadja, a német Leverkusen pedig a francia PSG-t. Csütörtökön aztán már az El-csapatoké lesz a terep.
febr. 17
10:05
Versenytánc: a standard kettős bajnoki címmel búcsúzott (She)
A standard táncosok mezőnyében a László Csaba, Páli Viktória kettős, a latin táncok kategóriájában pedig az Andrea Silvestri, Váradi Martina páros győzött a Budapesten rendezett országos bajnokságon.
febr. 17
10:21
Manchester City-FC Barcelona élőben (Infostart)
A hétfői és keddi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:
febr. 17
10:21
Légiósok: Hrepka Ádámot kazah csapat teszteli (She)
Mint beszámoltunk róla, Hrepka Ádám ajánlatot kapott a labdarúgó NB I-ben szereplő Haladástól, de nem tett le a légióskodásról sem. Kazahsztáni hírek szerint egy kazah élvonalbeli klub teszteli őt.
febr. 17
10:39
Videó: 5-6 védőt is lekötött a szögletnél jól kavaró kakas (She)
Az izraeli élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában a Hapoel Tel-Aviv 2–2-es döntetlent játszott a Bnei Jehudával. A 18. percben egy kis közjáték zavarta meg a találkozót. Egy kakas tévedt a pályára, és a biztonsági emberek nem igazán tudták lezavarni a megzavarodott állatot. Végül a saját lábán hagyta el a pályát. Íme!
febr. 17
10:42
Saját koalíciós társa támadja Merkelt (Behaviour)
A keresztényszocialisták a jelek szerint rossz néven vették Merkeltől, hogy lemondásra késztette Friedrichet.
febr. 17
10:42
Légiósaink: Csak a kapusainkra lehetünk büszkék (Agroinform)
Bogdán, Gulácsi, Király, Köteles és Sáfár is szerepet kapott a hétvégén a nemzetközi futballmezőnyben.
febr. 17
10:57
Női tenisz-világranglista - Babos kilenc helyet visszacsúszott (Infostart)
Babos Tímea a 83.-ról a 92. helyre csúszott vissza a női teniszezők világranglistáján, amelynek legfrissebb állását hétfőn hozták nyilvánosságra.
febr. 17
10:57
Válogatott: Stieberékre nagy hatással volt a Pintér-vizit (She)
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott nemrégiben kinevezett szövetségi kapitánya, valamint két segítője, Farkas József pályaedző és Markó Zsolt kapusedző a helyszínen nézte meg a Greuther Fürth–Karlsruhe német másodosztályú mérkőzést (1–1) pénteken, és egyeztetett a fürthiek két magyar légiósával, Korcsmár Zsolttal és a meccset végigjátszó Stieber Zoltánnal.
febr. 17
10:59
F1: az ügyészség lezárta a Schumacher-aktát, nincs felelős (She)
Senkit sem vonnak felelősségre Michael Schumacher december 29-i síbalesetével kapcsolatban – közölte Albertville ügyésze hétfőn.
febr. 17
11:00
Tenisz: A férfiaknál Murray, a nőknél Azarenka és Babos is visszacsúszott (Agroinform)
Babos Tímea a 83.-ról a 92. helyre csúszott vissza a női teniszezők világranglistáján a legfrissebb állás szerint.
febr. 17
11:01
Honvéd: megfázás miatt nem játszott, de tárgyalnak a védővel (She)
Az előző hetekben a Budapest Honvéd labdarúgócsapatával készült a panamai védő, Ariano Navarro, aki kihagyta ugyan a rimaszombatiak elleni hétvégi, 3–1-re megnyert edzőmeccset, de továbbra is Kispesten van, folynak az egyeztetések a szerződtetéséről – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
febr. 17
11:15
Bajnokok Ligája - A keddi program (Infostart)
Kedden két mérkőzéssel megkezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntős sorozata.
febr. 17
11:33
Schumacher síbalesete - Megszüntették a nyomozást (Infostart)
A francia ügyészség megszüntette a nyomozást a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher decemberi síbalesetének ügyében.
febr. 17
11:33
Salzburg: Ez a lehető legjobb forgatókönyv! - Gulácsi Péter (She)
Gulácsi Péter a hétvégén tizenegyest védett a Salzburg kapujában, és mint a Nemzeti Sportnak elmondta, nyári átigazolása óta kiválóan érzi magát az osztrák labdarúgó-bajnokságban.
febr. 17
11:35
NB II: a megyei bajnokságba került a Misleny fiatal csatára (She)
A Bonyhád Völgység LC-nél tölti kölcsönben a tavaszi szezont az ősszel Kozármislenyben futballozó csatár, Pap Roland – számolt be róla a klub Facebook-oldala.
febr. 17
11:37
Szocsi 2014: két számot halasztanak a köd miatt (She)
Az időpont korábbi módosítását követően véglegessé vált, hogy a rossz időjárási körülmények, a sűrű köd miatt két szám is lekerült a mai programból.
febr. 17
11:51
Tenisz: Ferrer 4., Fucsovics 8 helyet javított - világranglista (She)
Nyolc helyet javított korábbi pozíciójához képest Fucsovics Márton, és így már a 173. helyen áll a legfrissebb ATP-világranglistán. Első számú férfiteniszezőnk a múlt héten a bergamói challengertorna 2. fordulójáig verekedte magát. A top 10-ben két csere történt: a 4. és az 5., valamint a 6. és a 7. helyezett között.
febr. 17
11:51
Vége a nyomozásnak Schumi síbalesetének ügyében (Metropol)
A hatóság hétfőn közölte: semmi nem utal az idegenkezűségre.
febr. 17
11:53
Újpest: a kolumbiai itt van, a belga visszajöhet (She)
Az Újpest FC a héten tovább teszteli a kolumbiai védőt, Darwin Andradét, a belga középpályás, Jonathan Heris viszont egy sérülés miatt visszatért hazájába.
febr. 17
11:55
Videó: idő - végig jól kell játszania a Veszprémnek (She)
Az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapata a horvát Croatia Zagreb hétgólos legyőzésével egy fordulóval a vége előtt biztossá tette csoportelsőségét a Bajnokok Ligájában. A magyar bajnok csak a Löwen vendégeként veszített eddig pontot a sorozatban. Iváncsik Gergő szerint jól látható a fejlődés.
febr. 17
11:57
Szocsi 2014: edzőjük nem tartja favoritnak a norvég sífutókat (She)
Nincs túl jó hangulat a norvég sífutóknál a szocsi téli olimpián a vasárnapi 4x10 kilométeres váltó után. Az Eldar Rönning, Chris Jespersen, Martin Johnsrud Sundby, Petter Northug szupercsapat csak a negyedik helyen végzett.
febr. 17
12:09
Videó: idő - az elejétől „kell” építkeznie a Veszprémnek (She)
Az MKB-MVM Veszprém kézilabdacsapata a horvát Croatia Zagreb hétgólos legyőzésével egy fordulóval a vége előtt biztossá tette csoportelsőségét a Bajnokok Ligájában. A magyar bajnok csak a Löwen vendégeként veszített eddig pontot a sorozatban. Iváncsik Gergő szerint jól látható a fejlődés.
febr. 17
12:09
ManCity-Barca meccsel folytatódik a BL (Metropol)
Kedden elkezdődik a Bajnokok Ligája kieséses szakasza, melyre mindkét csapat győzelemmel hangolt. A PSG Leverkusenbe látogat.
febr. 17
12:11
Férfi kézi BL: Sterbiket műteni kell, heteket kell kihagynia (She)
Csapata Paris SG elleni hazai BL-csoportmérkőzésén térdsérülést szenvedett Sterbik Árpád, a Barcelona világklasszis kézilabdázója.
febr. 17
12:27
Szocsi 2014 - Újabb halasztások a köd miatt (Infostart)
Ismét el kellett napolni a férfi sílövők 15 kilométeres, tömegrajtos versenyét a szocsi téli olimpián, s a köd miatt a hódeszkások férfi krossz számát sem tudják hétfőn lebonyolítani.
febr. 17
12:27
Videó: elvégezte dolgát, majd leballagott a pályáról a kutya (She)
Az argentin élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 2. fordulójában a Rosario Central 1–1-es döntetlent játszott a River Plate csapatával. A találkozót egy kutya zavarta meg: beballagott a pályára, és elvégezte dolgát. A biztonságiak jó öt percig képtelenek voltak megfogni, végül egy játékos vitte le a pályáról. Íme!
febr. 17
12:29
Juventus: A csapat tükrözi Conte személyiségét - Bonucci (She)
A Juventus 35-szörös olasz válogatott védője, Leonardo Bonucci megvédte edzője, Antonio Conte múltheti döntését, és kiállt Sebastian Giovinco mellett is.
febr. 17
12:30
Vélemény: Eriksson hülyének nézte a győrieket (Agroinform)
Régóta vártunk arra, hogy egy nemzetközileg jegyzett szaktekintély hiteles véleményt formáljon a magyar futballról.
febr. 17
12:45
KTE: Touréra, Bebetóra és még egy csatárra szükség lenne (She)
A KTE-Phoenix Mecano szakmai stábja a múlt héten tesztelte a svájci másodosztályú Lugano két afrikai labdarúgóját, és mindkettejüket szerződtetnék is – tudta meg a Nemzeti Sport Online.
febr. 17
12:47
Szocsi 2014: Darázs vagy Lajtos marad ki a gyorskoriváltóból (She)
Heidum Bernadett, Keszler Andrea és Kónya Zsófia biztosan tagja lesz a női rövid pályás gyorskorcsolyaváltónak, amely kedden lép jégre 3000 méteren a B-döntőben a szocsi téli olimpián. A Blikk információi szerint a negyedik tagról válogató után határoznak Darázs Rózsa és Lajtos Szandra között.
febr. 17
13:03
Spanyolország: utcát vagy parkot neveznek el Aragonésről (She)
Utcát vagy parkot neveznek majd el Madridban a február 1-jén leukémiában elhunyt Luis Aragonésről, a spanyol és a nemzetközi labdarúgóélet kiemelkedő alakjáról. Ana Botella polgármester erre vonatkozó indítványát egyhangúlag fogadta el hétfőn a spanyol főváros közgyűlése.
febr. 17
13:05
Videó: megilletődött a Maracana atmoszférájától Nadal (She)
A carioca brazil állami labdarúgó-bajnokság 8. fordulójában a Flamengo 2–1-re nyert a Vasco da Gama otthonában. A találkozót a vb-döntő helyszínéül szolgáló Maracana stadionban rendezték meg Rio de Janeiróban, ahol a kezdőrúgást Rafael Nadal végezte el. Íme!

Keresés