2014. február 5. szerda

febr. 5
0:09
Világfutball: Gyepes Gábor dicséretét zengik a malájok (She)
Gyepes Gábor csapata, a Sarawak kedden emberhátrányban finiselve 1–0-ra legyőzte az ötszörös győztes, ezzel ebben a sorozatban rangelső Selangort a malajziai labdarúgó FA-kupa 2. fordulójában, és bejutott a negyeddöntőbe.
febr. 5
4:03
Kokóból vasembert gyúr Kropkó (Blikk)
Budapest - Eddig csak az ökle volt kemény, hamarosan azonban igazi vasember válhat Kovács Istvánból (43)!
febr. 5
5:33
Ők viszik Böhn koporsóját (Blikk)
Sandefjord — Saját maga választotta ki koporsója mellé az embereket Karl Erik Böhn (†48). A magyar női kézilabda-válogatott vasárnap elhunyt szövetségi kapitánya már betegágyán megtervezte búcsúszertartását.
febr. 5
7:03
DVTK: profi szerződést kapott az egyik nagy tehetség (She)
A DVTK saját nevelésű tehetséges fiatal jobbhátvédje, Eperjesi Gábor ősszel négy meccsen már pályára lépett a labdarúgó NB I-ben, kedden pedig első profi szerződését is aláírta a Diósgyőrhöz.
febr. 5
7:21
NBA: ismét győzött a Pacers és bukott a Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján megszerezte szezonbeli 38., sorozatban pedig a harmadik győzelmét az Atlantát idegenben megverő, a Keleti főcsoportot vezető Indiana Pacers. A Los Angeles Lakers ellenben sorozatban a hetedik fiaskóját szenvedte el, ezúttal a Minnesota Timberwolves vendégeként, hazai oldalon Kevin Martin 32 ponttal járult hozzá a…
febr. 5
7:39
NHL: nyert a Boston a Canucks ellen, kiütéses Rangers-siker (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján kilenc mérkőzést rendeztek. A keleten második helyen álló Boston megverte a Vancouvert, a New York Rangers kiütötte a Coloradót, drámai meccsen nyert az Ottawa, az Islanders 1–0-ra győzött Washngtonban.
febr. 5
7:57
Gyulay Zsolt: a Hungaroringen fel kellene újítani mindent (Metropol)
A Forma–1 mellett a WTCC és a DTM egy-egy futamát is megrendezik Mogyoródon.
febr. 5
8:33
DVTK: a tréner útlevelét ellopták; elindult a keret Antalyába (She)
A DVTK labdarúgócsapata hivatalos honlapján közzétette Törökországba utazó keretét: a diósgyőriek február 15-ig Antalyában edzőtáboroznak. A keretben (még) nincs ott Miroszlav Grumics, de a PMFC-től érkező center vélhetően az edzőtábor alatt csatlakozik a kerethez.
febr. 5
8:35
Ajánló: madridi derbi a kupában, Roma-Napoli - program (She)
Az elődöntőhöz érkezett több ország első számú kupasorozata is. Így van ez Spanyolországban és Olaszországban is: előbbiben fővárosi derbit rendeznek, az Real az Atléticóval küzd a fináléba kerülésért, míg a Barcelona a Real Sociedaddal. Utóbbiban a bajnokságban is viaskodó AS Roma és Napoli csap össze.
febr. 5
8:37
Arsenal: az új mezszállító Balotellivel kopogtatna be (She)
Az Arsenal labdarúgócsapata 2014 nyarától immár Puma-szerelésben lép pályára, és az új mezszállító szívesen venné, ha egyik reklámarca, Mario Balotelli is a klubhoz kerülne, és ebben hajlandó lenne anyagi segítséget is nyújtani – írja az angol Metro.
febr. 5
8:51
Videó: premier és fölényes magyar siker a Komjádiban (She)
Mint beszámoltunk róla, a magyar férfi vízilabda-válogatott felkészülési mérkőzésen 13–6-re legyőzte az Egyesült Államokat. A találkozó érdekessége, hogy a játékvezetők be voltak mikrofonozva, így fontosabb döntéseiket a hangosbeszélő el tudta magyarázni a közönségnek. Tekintse meg a mérkőzés összefoglalóját a Digi Sport felvételén!
febr. 5
9:09
PL: a Mertesacker, Koscielny duóval verhetetlen az Arsenal (She)
Az Arsenal labdarúgócsapata két éve nem veszített el olyan bajnoki mérkőzést, amelyen a Per Mertesacker, Laurent Koscielny belső védőkettős végigjátszotta a találkozót. A széria 2012 januárja óta tart és harminckét mérkőzést számlál.
febr. 5
9:27
Csak a Minnesota nyert otthon (Metropol)
Sorozatban a hetedik vereségét szenvedte el a Los Angeles Lakers.
febr. 5
9:30
Szocsi 2014: Duplán repülhet a paradicsom - snowboard előzetes (Agroinform)
Az amerikai Shaun White lehet az első snowboardos a világon, aki három olimpiát nyer egymás után.
febr. 5
9:32
Euroliga: Idegenben kellene csodát tenni (Agroinform)
Esélytelenül indul útnak a győri és a soproni kosárcsapat is a női Euroliga eheti fordulójában.
febr. 5
9:45
Videó: már az év zsákolására gondolt - égés lett belőle (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) a Sacramento Kings 99–70 nyert a Chicago Bulls ellen. A mérkőzésen a hazaiak játékosa, Derrick Williams nagy dobásra készült, azonban hatalmas égés lett belőle. Tekintse meg, érdemes!
febr. 5
9:47
MTK: Garaminak védő kell, számol Rodenbücherrel (She)
Napok óta az MTK labdarúgócsapatával edz, és a Dunaszerdahely elleni felkészülési mérkőzésen pályára is lépett Rodenbücher István, aki a Lombard Pápától kerülhet vissza a fővárosi kék-fehérekhez. Az MTK-val bajnoki címet nyert Rodenbücher szerződtetését szorgalmazza Garami József szakmai igazgató.
febr. 5
9:49
Hamburg: kiszivárgott egy szerződés, de ki hazudik? (She)
Mintegy fél órán keresztül értekezett Oliver Kreuzer, a német élvonalbeli Hamburg labdarúgócsapatának sportigazgatója Akeem Adewunmi játékosügynökkel. A téma nem éppen kellemes volt: kiszivárogtatták Jonathan Tah szerződésének részleteit.
febr. 5
10:03
Szocsi 2014: 65 ezer km-es út után megérkezett a láng (She)
Történelmi hosszúságú, 65 ezer kilométeres útja utolsó szakaszához érkezett a szocsi téli olimpia fáklyaváltója, a láng már a városban van.
febr. 5
10:05
Videó: Pepe szemtelenül bebőrözte C. Ronaldót a Real edzésén (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Real Madrid középső védője, Pepe csúnyán bebőrözte Cristiano Ronaldót a Real Madrid edzésén. A portugál sztár nem vette zokon az esetet. Íme!
febr. 5
10:21
Videoton: Nikolics hamarosan ismét a társakkal edzhet (She)
Jól halad Nikolics Nemanja, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton támadójának rehabilitációja: az Otelul Galati elleni felkészülési mérkőzésen megsérülő csatár napokon belül ismét a társakkal edzhet.
febr. 5
10:21
Megérkezett a láng Szocsiba (Metropol)
A téli játékok történetének leghosszabb stafétájában mintegy 14 ezren vitték majd négy hónapon át.
febr. 5
10:23
Sportlétesítmény: Tatabányán multifunkcionális csarnok épülhet (She)
Kedden sportkonferenciát rendeztek Tatán. Az eseményen Tata és Tatabánya, valamint a térség sportfejlesztéseit vonták górcső alá – adta hírül a kemma.hu.
febr. 5
10:25
PAFC: Vaskót megviselték a történtek, de már előre tekint (She)
A Mezőkövesdről távozott Vaskó Tamás immár új csapatával, a Puskás Akadémiával készül a tavaszi szezonra spanyolországi edzőtáborban. A védő az őt képviselő FMF Hungary menedzseriroda hírlevelében még kitért az átigazolására és beszélt a téli felkészülésről is.
febr. 5
10:27
Szocsi 2014: intenzív osztályon kezelt társuknak üzentek a brazilok (She)
A brazil téli olimpiai csapat tagjai már Szocsiból üzentek súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett társuknak, a szabadstílusú síző Laís Souzának.
febr. 5
10:57
Légiósok: Vadócz Krisztián svájci és orosz lehetősége (She)
Bár a dán sajtóban továbbra is tartja magát a hír, hogy az Odense magyar légiósa, Vadócz Krisztián az izraeli élvonalbeli Hapoel Beer-Sevához szerződhet, a Nemzeti Sport Online megtudta, nem a ma záruló izraeli piacon találhat új csapatot.
febr. 5
11:15
Videó: főszerepben - kapufa, majd öt méterről Kovács-gól (She)
Mint arról beszámoltunk, magyar támadója, Kovács Péter révén kezdte meg a gólgyártást a norvég labdarúgó-bajnokság címvédője, a Strömsgodset a lett FC Daugava Daugavpils ellen 5–1-re megnyert hétfői felkészülési mérkőzésen. Tekintse meg a találkozó összefoglalóját!
febr. 5
11:17
Újpest: csak ugródeszka lesz a klub a belga védőnek? (She)
Sajtóhírek szerint nem tölt majd el sok időt a labdarúgó NB I-ben szereplő Újpestnél Jonathan Heris: a Tubizétől érkező belga védő állítólag a nyáron a Standard Liege-hez szerződik.
febr. 5
11:18
A nap mérkőzése: Mire megy a Real a bombaformában lévő Atlético ellen? (Agroinform)
A Real Madrid tavaly a döntőben, idén az elődöntőben került szembe az Atlético Madriddal a spanyol Király Kupában.
febr. 5
11:20
Olasz Kupa: Rangadó Rómában, a tét a finálé (Agroinform)
A Roma a Juventus kiejtésével hatalmas lépést tett 10.kupasikere felé, ám a Napolit legyőzni sem könnyű feladat.
febr. 5
11:51
BL: négy edző a Galatánál, nem változtat a Real és a Barca (She)
Véglegesítették a kereteket a labdarúgó Bajnokok Ligája 2013–2014-es kiírásának egyenes kieséses szakaszára. A két spanyol gigász, a Real Madrid és a Barcelona nem változtatott, a Galatasaray négy edzőt is benevezett. Yohan Cabaye hét év után tér vissza a BL-be, immár PSG-játékosként. Az AC Milan keretében ott van a most igazolt Michael Essien, az Arsenalnál Kim Källström.
febr. 5
12:09
Videó: megvadult drukkerek brutálisan megvertek egy szurkolót (She)
A hondurasi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában az Olimpia 0–0-s döntetlent játszott a Motagua csapatával. Az örökrangadón a vendégek drukkerei rátámadtak a hazaiakra, egy szurkolót összevertek és megrugdostak. Íme!
febr. 5
12:27
Férfi kézi NB I: bravúrra készül a Csurgó a Szeged ellen (She)
Már kedd este letudta aktuális bajnokiját az MKB-MVM Veszprém, a másik két dobogós, a Pick Szeged és a Csurgó viszont ma játszik egymással a férfi kézilabda NB I-ben.
febr. 5
12:30
Válogatás: Moyes és Klopp, a két troll (Agroinform)
A német és a skót tréner is szívesen áll a fényképezőgép elé, bár sokszor még kérni sem kell egyikőjüket sem.
febr. 5
12:45
Légiósok: Vadócz Krisztián svájci és orosz lehetősége (She)
Bár a dán sajtóban továbbra is tartja magát a hír, hogy az Odense magyar légiósa, Vadócz Krisztián az izraeli élvonalbeli Hapoel Beer-Sevához szerződhet, a Nemzeti Sport Online megtudta, nem a ma záruló izraeli piacon találhat új csapatot.
febr. 5
12:47
Videoton: visszatért Magyarországra a brazil támadó (She)
Korábban már beszámoltunk róla, hogy a kisebb sérüléséből felépült Videoton-csatár, Nikolics Nemanja hamarosan újra a társaival edzhet, és ugyanez a helyzet a súlyosabb sérüléséből felgyógyult brazil támadóval, Paraibával is.
febr. 5
12:49
Real M.: 3 meccses eltiltást kapott C. Ronaldo születésnapjára (She)
A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) fegyelmi bizottsága három mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Cristiano Ronaldót, a Real Madrid támadóját. A 29. születésnapját ma ünneplő portugál a szerdai, Atlético Madrid elleni Király-kupa-elődöntőn még pályára léphet.
febr. 5
13:03
Megérkezett a láng Szocsiba (Infostart)
Történelmi hosszúságú, 65 ezer kilométeres útja utolsó szakaszához érkezett a szocsi téli olimpia fáklyaváltója, a láng már a városban van.
febr. 5
13:06
Szocsi 2014: Borzalmas állapotok Szocsiban - fotók (Agroinform)
Napokon belül rajtol a téli olimpia, ám a helyszínre érkező újságírók és tudósítók borzalmas állapotokról számoltak be.
febr. 5
13:08
La Liga: Cristiano Ronaldót három meccsről eltiltották (Agroinform)
A Spanyol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága három bajnoki mérkőzésről eltiltotta a Real Madrid játékosát.
febr. 5
13:21
NOB: a jövőben közös olimpiai kandidálás is lehetséges lesz? (She)
A jövőbeni közös kandidálásokról és a pályázó városok meglátogatásának újbóli lehetőségéről is tárgyalnak a Nemzetközi Olimpiai Bizottság tagjai a pénteken kezdődő szocsi téli olimpia előtt. Ha bármiféle változást elhatároznak is, arról csak az év végén döntenek a NOB-tagok.
febr. 5
13:23
FIFA: a játékosok nagy része ingyen váltott klubot januárban (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) közzétett néhány érdekes adatot a 2014-es januári átigazolási időszakról. A FIFA TMS-rendszere összesen 2631 nemzetközi klubváltást rögzített, a transzferek során összesen 346 millió amerikai dollárnak megfelelő összeg (közel 79 milliárd forint) cserélt gazdát.
febr. 5
13:39
Real: „Szenteljük Aragonés emlékének a Király-kupa-derbit” (She)
A Real Madrid elnöke, Florentino Pérez az Atlético Madrid elleni Király-kupa-derbit Luis Aragonés emlékére szentelné.
febr. 5
13:39
Újabb sérülések a slopestyle-pályán (Metropol)
Három nap alatt három síakrobata is megsérült a pénteken kezdődő téli olimpia új pályáján.
febr. 5
13:41
Férfi kézi: a Montpellier-től két pontot levontak (She)
Kétpontos levonással sújtották a francia férfi kézilabda-bajnokságban szereplő Montpellier-t, amely az előző szezont félmillió eurós veszteséggel zárta. A klubnak így jelenleg 17 pontja van, ezzel harmadik helyen áll az egyaránt 21 pontos Dunkerque és PSG mögött.
febr. 5
13:57
MLSZ: stratégiai sikerek, eredményesség nélkül (Infostart)
Jó úton halad a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) annak a stratégiai tervnek a megvalósításában, amelyet még 2011-ben állított össze a szervezet, ugyanakkor a legnagyobb elmaradás az eredményesség tekintetében van.
febr. 5
13:57
Felkészülés: meccsét és egy játékosát elveszítette a Szpari (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus 2–0-ra kikapott a cseh élvonalbeli 1. FK Príbramtól nemzetközi felkészülési mérkőzésen. Sándor István egy ütközésnél megsérült – felrepedt a szemöldöke –, kórházba kellett szállítani. A Szpari délután még egy meccset játszik törökországi edzőtáborában: az ellenfél a szerb másodosztályú FC Timok lesz.
febr. 5
14:33
Összecsapnak a szerbekkel is Benedek Tiborék (Infostart)
A világbajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott mellett Németország és az Egyesült Államok legjobbjai, valamint az ősi rivális szerb csapat vesz részt az idei Volvo Kupán, amelynek péntektől vasárnapig Szolnok ad otthont.
febr. 5
14:33
Szocsi 2014: üres konyha, koedukált szobák - a mieink szállása (She)
A Magyar Olimpiai Bizottság videó segítségével mutatja be a mieink szállását a Szocsiban megrendezendő téli olimpián. Sportolóink az első két napot még olyan szálláson töltötték, ahol fűtés sem volt, de sikerült elintézni, hogy másik apartmanba költözhessenek. Az új szálláson koedukált szobákban laknak a magyar versenyzők (a nemekre nem, csak a versenyszámokra voltak tekintettel a szervezők), az…
febr. 5
14:33
MLSZ: stratégiai sikerek eredményesség nélkül (Metropol)
A 35 milliárdos bevétel az AS Roma költségvetéséhez hasonlítható, amely ugyanakkor messze elmarad a nyugati élcsapatokétól.

Keresés