2014. február 14. péntek

febr. 14
6:12
Kína a példakép? (Behaviour)
A két ország között hasonlóság van a politikai stabilitás terén.
febr. 14
7:03
Tenisz: szetthátrányról fordítva győzött Hewitt (She)
Továbbjutott a memphisi tenisztorna második fordulójából Lleyton Hewitt: a harmadik kiemelt ausztrál játékos három szettben győzte le Markosz Bagdatiszt. A következő körben Michael Russell lesz az ellenfele.
febr. 14
7:21
Szocsi 2014: fókuszban a sífutás és a sílövészet, magyarokkal - program (She)
Pénteken újra hat aranyérmet osztanak ki a szocsi téli olimpián: az alpesi sízők a férfi szuperkombinációval folytatják, míg sífutásban és sílövészetben egyaránt 15 km-en avatnak bajnokot, előbbiben a férfiaknál, utóbbiban a nőknél. A szánkópálya a szkeletonosoké lesz, női egyesben mérik össze erejüket a legjobbak, míg a női síakrobaták ugrásban. A férfi műkorcsolyázók versenye ugyanakkor az…
febr. 14
7:39
NBA: Durant nagyot játszott, de a Lakers ismét bukott (She)
Tízpontos előnyről sem tudott nyerni a Los Angeles Lakers: a kaliforniai együttes 107–103-ra kikapott az Oklahoma City Thundertől az észak-amerikai kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában. Kevin Durant a szezonban nyolcadik alkalommal jutott 40 pont fölé (ezúttal pontosan 43-ig), a negyedik negyedben a Lakers 21 pontjából 19-et ő szerzett. A Lakers sorozatban hetedszer kapott ki hazai…
febr. 14
7:57
Úszás: Hosszú és Verrasztó Dávid versenyrekordja (She)
Kitűnően szerepeltek a magyar úszók az orlandói Arena Grand Prix-n: a floridai viadalon Hosszú Katinka 200 méter gyorson és 400 méter vegyesen is győzött – utóbbi számban versenyrekorddal –, míg Verrasztó Dávid 400 vegyesen döntötte meg a versenycsúcsot.
febr. 14
8:15
NBA: Durant nagyot játszott, a Lakers ismét bukott (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) péntek hajnali játéknapján két összecsapást rendeztek, amelyek a szezon menetrendjének összeállításakor még rangadónak számítottak - végül a sok sérült ellenére sem okoztak csalódást a mérkőzések. A Bulls végig koncentrálva verte meg a Brooklynt, és egyre inkább remegő lábakkal várhatják Joe Johnsonék a Chicago elleni meccseket. Los Angelesben a nyolc…
febr. 14
8:17
Felkészülés: pályán a Haladás, az MTK és a DVTK - program (She)
Három NB I-es labdarúgócsapat lép pályára pénteken a felkészülés szellemében. A Haladás az Ajka vendége lesz, míg az MTK és a DVTK a törökországi edzőtábor keretei között játszik meccset. A fővárosiak ukrán, a diósgyőriek orosz ellenféllel mérkőznek.
febr. 14
8:19
Szocsi 2014: „Megalapozott döntés volt a magyar váltó összeállítása” (She)
Telegdi Attila, a magyar rövid pályás gyorskorcsolyázók szövetségi kapitánya futamgyőzelmet vár a női váltótól a B-döntőben, és állítja, a stáb „jó, átgondolt, megalapozott” döntést hozott, amikor összeállította a váltót.
febr. 14
8:51
Jégkorong: a Fehérvár kulcsemberének véget ért a szezon (She)
A Dab.Docler elleni győztes Szuperkupa-mérkőzésen ujjtörést szenvedett Tokaji Viktor, a Sapa Fehérvár AV 19 jégkorongozója, akit emiatt csütörtökön megműtöttek, így ebben a szezonban már nem léphet jégre a klubjában. Az előrejelzések szerint az áprilisi világbajnokságon ott lehet a magyar válogatottal.
febr. 14
8:53
Ajánló: a Milan a Bolognát, a Mainz Husztiékat fogadja (She)
A labdarúgó BL-ben érdekelt csapatok közül a Milan és a PSG is hazai pályán lép pályára pénteken a saját bajnokságában. A Huszti Szabolcsot foglalkoztató Hannover a Bundesligában a Mainz vendége lesz – és győzelme kifejezetten jól fizetne a TippmixPro oldalán –, míg a spanyol élvonalban Elche–Osasuna mérkőzést rendeznek.
febr. 14
9:09
Izsák rendezheti az idei egyesfogathajtó világbajnokságot (Infostart)
Véglegessé vált, hogy Izsák adhat otthont az idei egyesfogathajtó világbajnokságnak.
febr. 14
9:09
Szocsi 2014: kombinációban nyílt a verseny a lesiklás után (She)
Megrendezték a férfi alpesi sízők szuperkombinációs számának lesiklófutamát a Szocsiban zajló téli olimpián. A műlesiklás előtt a norvég Kjetil Jansrud áll az élen, a cseh Ondrej Bankot és a osztrák Matthias Mayert megelőzve.
febr. 14
9:11
Szocsi 2014: csapás a svéd hokisoknak, kidőlt a kapitány (She)
A svéd férfi jégkorong-válogatott elveszítette a kulcsemberét és csapatkapitányát, Henrik Zetterberget – jelentette be a svéd szövetség.
febr. 14
9:12
Bundesliga: Fél szemmel a BL-re hangolva is simázhat a Bayern (Agroinform)
A Schalke leverkuseni vendégjátéka szolgáltatja a forduló legkiegyenlítettebb csatáját, Lewandowskitól gólokat várunk.
febr. 14
9:13
Honvéd: Mancini fia a Galata edzésén tűnt fel - videó (She)
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Galatasaraynál tűnt fel csütörtökön Andrea Mancini, a Bp. Honvéd légiósa. Abban a tekintetben ez persze nem meglepetés, hogy a Bajnokok Ligájában szereplő együttes vezetőedzője az olasz középpályás édesapja, Roberto Mancini.
febr. 14
9:27
Szocsi 2014 - íme a mai program (Infostart)
A szocsi téli olimpia mai versenynapján hat számban avatnak bajnokot.
febr. 14
9:45
PL: a Man. Cityé lehet a második legnagyobb stadion (She)
Hamarosan bővíti a stadionját az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City.
febr. 14
10:21
Többfunkciós stadion épülhet Kispesten (Infostart)
A kormány döntése alapján egy új, többfunkciós létesítmény épülhet Kispesten, a jelenlegi Bozsik Stadion helyén.
febr. 14
10:21
Női kézi: a Viborg beállója elsírta magát a műtét alatt (She)
Sérülés miatt elveszítette egyik fontos játékosát a Ferencváros női kézilabdacsapatának KEK-negyeddöntős ellenfele. A Viborg beállója, a norvég válogatott Marit Malm Frafjord újra megsérült, emiatt számára véget ért a szezon.
febr. 14
10:23
Arsenal: aggódó szurkolók, 22 ezer Ft-os jegy a Bayern-mecsre (She)
Hamarosan megkezdődik a labdarúgó Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza. Az angol élvonalbeli Arsenal a címvédő Bayern Münchennel csap össze, elsőként Londonban. A házigazda „ágyúsok” drukkereinek viszont alaposan a zsebükbe kell majd nyúlni, ha látni akarják kedvenceiket a német gárda ellen.
febr. 14
10:24
Bajnokok Ligája: Cavani nem játszhat a Leverkusen ellen (Agroinform)
Lassan gyógyul az uruguayi csatár combsérülése, nem léphet pályára a Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első felvonásán.
febr. 14
10:26
Angol foci: Van ami nem változik, ilyen az Arsenal? (Agroinform)
Nem áll rosszul az Ágyúsok szénája, ám a neheze még hátravan. Wenger fiai képesek lesznek felnőni a feladathoz?
febr. 14
10:39
NB II: a szolnoki Tisza kölcsönben Cegléden folytathatja (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédi VSE-hez kerülhet kölcsönbe a szintén másodosztályú Szolnok fiatal középpályása, Tisza Kálmán.
febr. 14
10:57
Videó: majdnem verekedésbe fulladt a Bulls-meccs (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) csütörtöki játéknapján a Chicago Bulls hazai pályán fogadta a Brooklyn Netset. A „bikák” végig domináltak a mérkőzésen, amit a vendégek közül nem mindenki viselt könnyen. Joe Johnson a harmadik negyedben egy komolyabbat könyökölt a rajta védekező Jimmy Butleren, amit természetesen a szenvedő fél sem hagyott szó nélkül. Ennek tetejébe még jött egy…
febr. 14
10:59
Légiósok: a gólt szerző Adorján nem teljesen elégedett (She)
Adorján Krisztián góljával szerzett pontot a Groningen a Twente ellen (1–1) a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 23. fordulójában. A magyar középpályás találata ellenére érzett némi hiányérzetet az összecsapás után.
febr. 14
11:01
Haladás: Dvorschák és Gyűrű aláírt, Radó hosszabbított (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás hivatalos honlapján közölte, hogy Dvorschák Gábor és Gyűrű László is aláírt a klubhoz a pénteki sajtótájékoztatón, illetve Radó András, Németh Márió és Medgyes Zoltán szerződést hosszabbított.
febr. 14
11:15
Anglia: tervezik a PL B-ligáját az U21-es bajnokság helyett (She)
Bár csak a második idényét futja, máris az U21-es Premier League átalakítását tervezik. Az angol tartalékbajnokság korhatárát 23 évre tolnák ki, és meccsenként legfeljebb négy, ennél idősebb játékos léphetne pályára.
febr. 14
11:15
Stadion épül Kispesten is (Metropol)
George F. Hemingway: ez az infrasruktúra-fejlesztés nemcsak a labdarúgásnak, hanem Magyarországnak is létkérdés.
febr. 14
11:33
Női kézilabda: Németh András az új szövetségi kapitány (Infostart)
Németh Andrást nevezték ki a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányának - jelentette be Vetési Iván, a szövetség (MKSZ) elnöke.
febr. 14
11:33
Szocsi 2014: Csehország javított, megverte a letteket (She)
A cseh férfiválogatott 4–2-es győzelmet aratott Lettország ellen a szocsi téli olimpián, a jégkorongtorna C csoportjában.
febr. 14
11:35
Vb 2014: Messiéknek sötétkék csíkos mezük is lesz - fotó (She)
A spanyol és a német labdarúgó-válogatott után az argentin nemzeti csapat is bemutatta idegenbeli szerelését a brazíliai világbajnokságra.
febr. 14
11:36
NB I: Új, többfunkciós stadion épülhet Kispesten is (Agroinform)
A kormány döntése alapján egy új, többfunkciós létesítmény épülhet Kispesten, a jelenlegi Bozsik Stadion helyén.
febr. 14
11:38
Kézilabda: Németh András lett a női kéziválogatott szövetségi kapitánya (Agroinform)
Megbízatása a 2016-os Rio de Janeiró-i olimpia végéig szól.
febr. 14
11:51
Légiósok: Ismét a másik arcomat kell mutatnom - Stieber (She)
Stieber Zoltán, a német másodosztályú Greuther Fürth labdarúgója tudja, hogy több kell tőle, és bizonyítani szeretne a Karlsruhe elleni pénteki hazai bajnokin (18.30). A magyar szélsőt kritizálták a Kaiserslatuern elleni vereség után, ezért most változtatni szeretne.
febr. 14
11:51
Hosszú és Verrasztó is győzött (Metropol)
Hosszú Katinka két számban is az élen végzett az orlandói Arena Grand Prix elnevezésű úszóversenyen.
febr. 14
12:09
NB II: a korábbi pápai középpályás aláírt az Ajkához (She)
Az ősszel a Lombard Pápában futballozó Dóczi Krisztián megegyezett a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Ajkával és már alá is írta a szerződését – számolt be róla az ajkai klub honlapja.
febr. 14
12:11
Cottbus: Sváb profitálhat az elképesztő pechsorozatból (She)
Gyakorlatilag a kezdőcsapat teljes védelme nem bevethető az Energie Cottbus német másodosztályú labdarúgócsapatánál. Törheti a fejét Stephan Schmidt vezetőedző, akinek így a tartalékokhoz kell nyúlnia a szombati, VfR Aalen elleni idegenbeli bajnokin.
febr. 14
12:13
Real Madrid: Bale majdnem a dupláját keresi, mint Casillas (She)
Nem sokkal azután, hogy a Sport Bild nyilvánosságra hozta a Bayern München labdarúgóinak éves fizetését, Spanyolországban megtette ugyanezt az El Mundo Deportivo is a Real Madrid játékosaival. A „királyi gárda" legjobban fizetett futballistája – nem meglepő módon – a kétszeres aranylabdás Cristiano Ronaldo. A portugált a nyáron igazolt Gareth Bale követi, jócskán megelőzve többek között Iker…
febr. 14
12:27
F1: az exvilágbajnok szerint egyre mesterségesebb a sportág (She)
Az 1997-es világbajnok Jacques Villeneuve szerint rossz irányba haladnak a dolgok a Formula–1-ben.
febr. 14
12:29
Haladás: ajánlatot tettek Hrepkának, várják a válaszát (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás ajánlatot tett Hrepka Ádámnak. Az Izraelből hazatérő támadó a hét végéig gondolkodási időt kért – adta hírül a haladas.hu.
febr. 14
12:30
La Liga: Messiék kiengesztelnék a Camp Nou közönségét (Agroinform)
A Barcelona elveszítette legutolsó hazai bajnokiját, a 24. fordulóban azonban javíthat.
febr. 14
12:45
Szocsi 2014: Cologna megvédte a címét 15 km-en, Szabó 78. (She)
A férfi sífutók klasszikus stílusú 15 kilométeres versenyében pénteken a győzelmet a svájci Dario Cologna szerezte meg két svéd, Johan Olsson és Daniel Rickardsson előtt a Szocsiban zajló téli olimpián.
febr. 14
12:45
Németh András váltja Böhnt (Metropol)
Az új szakmai stábban a két éve visszavonult sztárkapus, Pálinger Katalin is szerephez jut.
febr. 14
12:47
Videó: szédítő - kibiztosítás nélkül a sanghaji toronyra (She)
Elképesztő tettet hajtott végre két orosz fiatal: Vagyim Mahorov és Vitalij Raszkalov mindenféle kibiztosítás és védőfelszerelés nélkül mászta meg a világ második legmagasabb épületét. A Sanghaj Torony még nem készült el, így viszont a végleges 632 méternél is magasabb jelenleg a tetején lévő daru miatt. A két, extrém sportokban is erős fotós fejre szerelt kamerákkal jutott fel, így a szédülésre…
febr. 14
13:03
Anglia: Super Bowl és 2020-as Eb-nyitány a Wembleyben? (She)
Az angol Labdarúgó-szövetség megpályázza a 2020-as Európa-bajnokság nyitó mérkőzésének rendezési jogát. Az FA főtitkárának ráadásul ennél merészebb elképzelése is van: a Super Bowlt is a Wembleybe vinné.
febr. 14
13:05
Szocsi 2014: nyomozás indult Neureuther ellen, lemaradhat az olimpiáról (She)
A müncheni ügyészség nyomozást indított a németek alpesi síelője, Felix Neureuther ellen, így elképzelhető, hogy a műlesiklás és óriás-műlesiklás egyik esélyesének tartott sportoló nem utazhat el a szocsi téli olimpiára. A gyanú szerint Neureuther szabálytalanul elhagyta a helyszínt, miután autóbalesetet szenvedett.
febr. 14
13:21
Légiósok: Bajner Bálintra öt hét kényszerpihenő vár (She)
Bajner Bálint, a Borussia Dortmund labdarúgócsapatának magyar csatára sérülés miatt bő egy hónapra kidőlt a sorból.
febr. 14
13:21
Új játékosokkal is erősített a Haladás (Metropol)
Továbbra is zajlanak a tárgyalások azokkal a futballistákkal, akiknek hamarosan lejár a szerződésük.
febr. 14
13:23
NB II: a ZTE szerződést bontott gólerős légiósával (She)
A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE szerződést bontott Darko Pavicseviccsel. A 27 éves montenegrói támadó a hírek szerint az Újpesthez kerülhet.
febr. 14
13:24
Atlético Madrid: Eljött az igazság pillanata az Atléticónak? (Agroinform)
Megtört az Atlético Madrid lendülete, Diego Simeone együttese zsinórban három vereséget szenvedett el.

Keresés