2014. február 13. csütörtök

febr. 13
0:09
Király-kupa: Messi rekordot állított be, a Barca döntőbe jutott (She)
A labdarúgó Király-kupa elődöntőjének visszavágóján a Barcelona idegenben 1–1-es döntetlent játszott a Real Sociedaddal, így 3–1-es összesítéssel bejutott a fináléba, ahol az Atlético Madridot búcsúztató Real Madrid lesz ellenfele. A katalánok gólját Lionel Messi szerezte, aki ezzel beállította Telmo Zarra rekordját.
febr. 13
0:13
Videó: a leshatárról indulva egyenlített a Real Sociedad (She)
A Barcelona a 27. percben Lionel Messi révén szerzett vezetést a Real Sociedad otthonában a spanyol labdarúgó Király-kupa elődöntőjének visszavágóján, és úgy tűnt, kettős győzelemmel jut be a döntőbe. A 87. percben azonban ezt Antoine Griezmann meghiúsította, amikor is a leshatárról induló Gonzalo Castro bal oldali beadását gólra váltotta (1–1).
febr. 13
4:39
Darázs miatt bukta az olimpiát Tóth Patrícia (Blikk)
Szocsi – Nem csupán az oroszországi téli olimpián élvez előjogokat Darázs Rózsa (26). Ugyan a jászberényiek rövid pályás gyorskorcsolyázója nélkül vívta ki az indulás jogát a váltó, a szocsi elődöntő előtt azonban váratlanul Kónya Zsófia (19) kárára visszatették a négyesbe, s most kiderült, már korábban is megkülönböztetett bánásmódban részesült a versenyző.
febr. 13
4:43
Mini-Újpest Mezőkövesden (Blikk)
Mezőkövesd — Volt újpestiek vinnék sikerre a Mezőkövesdet. Az NB I tavaszi folytatását a 12. helyről váró klub szakmai stábjában három tréner, keretében nyolc olyan focista van, aki kötődik a lilákhoz.
febr. 13
7:21
NBA: a Miami James utolsó másodperces triplájával nyert (She)
A tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján a címvédő Miami Heat 111–110-re legyőzte a Golden State Warriorst. A győztes kosár a 36 pontig jutó LeBron James nevéhez fűződik, aki egy tized másodperccel a vége előtt dobott egy triplát. A Los Angeles Clippers pontgazdag meccsen kerekedett a Portland Trail Blazers fölé, klasszisa, Blake Griffin pedig…
febr. 13
7:23
Szocsi 2014: újra futnak a rövid pályás férfiak és Gombos - program (She)
Csütörtökön hat aranyérem várja gazdáját a szocsi téli olimpián. A férfi sílövők 20 km-es versenye mellett gyorskorcsolyában a nők 1000 méteres versenyében, rövid pályás gyorskorcsolyában női 500 méteren, síakrobatikában férfi lejtő stílusban, sífutásban a női klasszikus stílusú 10 kilométeres versenyben, szánkóban pedig egy most debütáló számban, a csapatversenyben (vegyes váltóban) hirdetnek…
febr. 13
7:39
Lazio: állítják, 17 éves a túlkorosnak kinéző kameruni (She)
A Lazio labdarúgócsapata közleményben tudatta: minden rendben van kameruni játékosa, Joseph Minala papírjaival, születési anyakönyvi kivonata valós, a futballista valóban 17 éves.
febr. 13
7:39
Nem csak a hokisoké a világ (Metropol)
Steve Yzerman, a kanadai válogatott menedzsere szerint igazságtalan, ha csak a hokisok szereplése alapján ítélnék meg a csapat szereplését.
febr. 13
8:15
Szocsi 2014: a MOB minden támogatást megad Miklós Editnek (She)
Az olimpia előtt Miklós Edit biztató eredményeinek fényében a sportágban nehezményezték, hogy a négy szakágat versenyeztető síszövetség végül még kevesebb támogatást kapott a Magyar Olimpiai Bizottságtól, mint négy évvel ezelőtt, ám úgy tűnik, a szenzációs szocsi eredmény felnyitotta az illetékesek szemét, hiszen Borkai Zsolt MOB-elnök gratuláló levelében tett rá ígéretet, hogy a sísportban…
febr. 13
8:15
Barcelona-Real Madrid a Király-Kupában (Metropol)
A Real Madrid után a Barcelona is bejutott a labdarúgó Király Kupa fináléjába.
febr. 13
8:17
PL: Moyes elégedett, Wenger a biztonságra törekedett (She)
Mint arról már beszámoltunk, az Arsenal hazai pályán gól nélküli döntetlenre végzett a Manchester Uniteddel a Premier League 26. fordulójának rangadóján. A „vörös ördögök" menedzsere, David Moyes elégedetten nyilatkozott a lefújást követően, míg Arsene Wenger elismerte, hogy a Liverpool elleni súlyos vereséget követően ezúttal az volt az elsődleges szempont, hogy ne kapjanak ki.
febr. 13
8:51
Olaszország: Feczesin Róbert egyszer, majd még egyszer (She)
Feczesin Róbert kétszer is a kapuba talált a Padovában, amely szerdán felkészülési mérkőzésen 7–0-ra győzött egy alsóbb osztályú olasz labdarúgócsapat, a Solesinese ellen.
febr. 13
9:09
Barcelona-Real Madrid álomdöntő (Infostart)
A Real Madrid után a Barcelona is bejutott a labdarúgó Király Kupa fináléjába, miután az elődöntő szerda esti visszavágóján 1-1-es döntetlent játszott a Real Sociedad otthonában.
febr. 13
9:09
Videó: nem kegyetlen az MU, a Bayern München eltiporhatja (She)
Nem megy jól mostanában a Manchester United labdarúgócsapatának. Az elmúlt évek sikerei után az angol bajnokságban önmagához mérten gyenge teljesítményt nyújt David Moyes együttese. Az NSO Tv a viszonylag rossz szereplés okainak próbált meg utánajárni. Bogdán Ádám biztos benne, hogy idővel javul az MU formája.
febr. 13
9:12
Euroliga: Ezúttal győzelemmel térne haza Oroszországból a Real Madrid (Agroinform)
A Real Madrid a Lokomotív Kuban otthonában javítaná ki legutóbbi orosz fiaskóját.
febr. 13
9:14
Premier League: Wenger és Moyes is megbékélt a döntetlennel (Agroinform)
Egyik csapat menedzsere sem volt elégedetlen az Arsenal és a Manchester United szerdai döntetlenje után.
febr. 13
9:27
Anglia: Tőzsért választották a meccs emberének (She)
A nemrégiben kölcsönvett magyar labdarúgót, Tőzsér Dánielt választották meg csapata, az angol második ligás Watford legjobbjának a Watford Observer voksolásán a legutóbbi bajnoki után.
febr. 13
9:45
Atlético: eltört egy csigolyája, legalább egy hónapot kihagy (She)
Nyakcsigolyatörést szenvedett, így legkevesebb egy hónapig nem léphet pályára az Atlético Madrid labdarúgócsapatának jobbhátvédje, Javier Manquillo, aki a Cristiano Ronaldóval történt ütközés követően roppant szerencsétlenül fogott talajt a Real Madrid elleni Király-kupa-mérkőzés első félidejében.
febr. 13
9:47
Videó: birodalmi lépegetők lőtték ki a mogulosokat Szocsiban (She)
Vicces videó jelent meg az interneten a téli olimpiáról. Ebben fény derül arra, hogy a Szocsiban nagyokat eső mogulversenyzők nem egészen a saját hibájukból dőltek ki…
febr. 13
10:06
Spanyol Király Kupa: Megvolt a kellő motivációnk - Martino (Agroinform)
A Barcelona idegenbeli döntetlennel biztosította a döntőbe jutását a Király Kupában, amivel a vezetőedző elégedett volt.
febr. 13
10:21
FTC: a Werder örülne, ha megszabadulna Pavlovictól? (She)
Német lapértesülés szerint a rossz idényt futó német élvonalbeli Werder Bremennél nyáron radikális keretfrissítésre készülnek, és elképzelhető, hogy nem tartanak igényt a Ferencvárosnak kölcsönadott horvát labdarúgóra, Mateo Pavlovicra.
febr. 13
10:21
Curling, Kanada: négyből négy (Metropol)
A kanadai válogatott a negyedik mérkőzését is megnyerte a szocsi téli olimpia női curlingtornáján, miután a csütörtöki játéknapon 8-5-re legyőzte Dániát.
febr. 13
10:42
Olasz Kupa: Ez majdnem tökéletes volt - Benítez (Agroinform)
A Napoli három góllal győzte le a Romát az Olasz Kupa-elődöntő visszavágóján, és bejutott a Fiorentina elleni döntőbe.
febr. 13
10:57
FTC: Doll arab ajánlatokat utasított vissza a Fradi kedvéért (She)
A Nemzeti Sport Online-on az NB I-ben szerepet vállaló külföldi edzőkről szóló elemzésünkben megszólaltattuk a ferencvárosi vezetőedző, Thomas Doll magyarországi szerződését intéző menedzsert, Paunoch Pétert, aki elmondta, a német szakember anyagilag kedvezőbb, arab ajánlatokat utasított vissza a Ferencváros kedvéért.
febr. 13
10:59
Kosárlabda: fair play díjat kapott Natasa Kovacsevics (She)
Natasa Kovacsevics, a tavaly szeptemberben buszbalesetet szenvedő győri női kosárlabdacsapat szerb légiósa kapta meg a Szerb Válogatott Sportolók Szövetségének 2013-as fair play díját.
febr. 13
11:01
Man. City: Nasri felépült, már a hétvégén játszhat (She)
A vártnál gyorsabban jött rendbe Samir Nasrinak, a Manchester City 26 esztendős játékosának térdsérülése, amelyet a Newcastle United elleni bajnokin szenvedett el.
febr. 13
11:03
Szocsi 2014: Simon Ágnes is indulhat 10 km-en (She)
Magyar indulója is lesz a 11 órakor kezdődő női 10 km-es, klasszikus stílusú sífutásnak. A hetvenhat induló között feltűnt ugyanis Simon Ágnes neve is, aki 71-es rajtszámmal vághat neki a távnak.
febr. 13
11:33
Szocsi 2014: vezettek az osztrákok, de nyolccal söpörtek a finnek (She)
A férfi téli olimpiai jégkorongtorna B-csoportjában Ausztria már 36 másodperc elteltével vezetett Finnország ellen, de végül 8–4-es vereséget szenvedett a jóval esélyesebb északiaktól.
febr. 13
11:35
Jégkorong: vesztett a súlyából, nem tarthatott a válogatottal (She)
A debreceni Könczei Áron súlyproblémái miatt nem tarthatott múlt héten a magyar jégkorong-válogatottal a lengyelországi tornára.
febr. 13
11:36
Ma több órás napsütés - pénteken hidegfront (Behaviour)
Többfelé megélénkül, nyugaton északnyugaton megerősödik a délies szél. Délutánra 4 és 11°C közé melegszik a levegő.
febr. 13
11:36
Átigazolás: A Juventus, a Bayern és az Arsenal harcol a Fiorentina bombázójáért (Agroinform)
Sajtóhírek szerint komoly harcot folytathatnak nyáron Európa nagy klubjai a Fiorentina szélsőjéért, Juan Cuadradóért.
febr. 13
11:51
NB II: szerződést bontott a volt újpesti csatárral a Tatabánya (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Tatabánya szerződést bontott a 24 éves támadóval, Szabó Bencével.
febr. 13
11:53
Szocsi 2014: Knoch Viktor továbbjutott 1000 méteren (She)
Megkezdődtek a férfi rövid pályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres küzdelmei. A magyar Knoch Viktor futamában a második lett, így továbbjutott.
febr. 13
11:55
Vb 2014: Otigba Kenny téma a nigériai kerethirdetésnél (She)
A magyar utánpótlás-válogatott Otigba Kenneth nincs ott a nigériai labdarúgó-válogatott legfrissebb keretében, de a jelek szerint az afrikai országban napirenden van a beválogatása.
febr. 13
11:57
Szocsi 2014: totális amerikai fölény síakrobatikában (She)
Joss Christensen nyerte meg a férfi síakrobaták lesikló stílus számának döntőjét. Az amerikai mindkét sorozatban a legmagasabb pontszámot érte el, az első volt a jobbik, így ez számított a végelszámolásnál.
febr. 13
12:09
FIFA-világranglista: két helyet javítva a 44. a magyar válogatott (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján a magyar válogatott a 44. helyet foglalja el. Nemzeti csapatunk – amely március 5-én Finnországgal játszik Győrben – ezzel két helyet javított legutóbbi helyezésén.
febr. 13
12:09
A magyar csapat 44. a FIFA-világranglistán (Metropol)
Válogatottunk két helyet javított, a sort továbbra is a spanyolok vezetik.
febr. 13
12:11
Szocsi 2014: Liu Shaolin Sándor továbbjutott 1000 méteren (She)
Megkezdődtek a férfi rövid pályás gyorskorcsolyázók 1000 méteres küzdelmei. A magyar Liu Shaolin Sándor futamában ugyan csak a harmadik lett, de a bírók így is továbbjuttatták.
febr. 13
12:13
Spanyolország: a Sociedad csatára kikelt a bírók ellen (She)
A Barcelona elleni kupabúcsú után kikelt a spanyol játékvezetés ellen Diego Ifrán, a Real Sociedad támadója, aki az egyik közösségi oldalon formált véleményt a bírók működésével kapcsolatban.
febr. 13
12:27
Szocsi 2014: Kowalczyk törött lábbal nyerte meg a 10 km-t (She)
A női  sífutók 10 km-es klasszikus stílusú versenyét rendezték meg csütörtökön a Szocsiban zajló téli olimpián. A győzelmet a lengyel Justyna Kowalczyk szerezte meg a svéd Charlotte Kalla és a norvég Therese Johaug előtt. A magyar Simon Ágnes a 69. helyen végzett.
febr. 13
12:45
Gyász: jövő pénteken temetik Földesi Jánost (She)
Február 6-án türelemmel viselt, gyógyíthatatlan betegség következtében, 68 éves korában elhunyt Földesi János.
febr. 13
12:47
Videó: gyönyörű gólokkal kapott ki az Újpest a Bröndbytől (She)
Mint beszámoltunk róla, az NB I-ben szereplő Újpest FC labdarúgócsapata nemzetközi felkészülési mérkőzésen csütörtökön 3–1-re kikapott a dán Bröndbytől Belekben. Nézze meg a találkozó összefoglalóját!
febr. 13
13:03
Női kézi BL: már 9900 forintért látható a budapesti final four (She)
Az Európai Kézilabda-szövetség és az EHF Marketing Kft. hivatalos sajtótájékoztatót tartott a 2014-es budapesti EHF női Bajnokok Ligája négyes döntőről, amelyen elmondták, hogy a kézilabdás rajongók már 9900 forintért jegyet válthatnak a kétnapos eseményre, amelyet május 3–4-én rendeznek meg a Papp László Budapest Sportarénában. A jegyértékesítés hamarosan, februárban indul az EHF weboldalán.
febr. 13
13:06
Átigazolás: Az argentin Racing Clubból vásárol a Manchester City (Agroinform)
A Manchester Cityhez igazol Bruno Zuculini, a Racing Club fiatal játékosa - jelentette ki az argentin klub elnöke.
febr. 13
13:21
Vb 2014: íme, a spanyol válogatott második számú meze (She)
Az Adidas bemutatta a világbajnoki címvédő spanyol labdarúgó-válogatott 2014-es vb-n használandó második számú mezét, amelyet a március 5-i, Olaszország elleni felkészülési mérkőzésen öltenek először magukra a selección tagjai.
febr. 13
13:23
Németország: „Mi a gond Stieber Zoltánnal?" (She)
„Mi a gond Stieber Zoltánnal?" címmel olvasható rövid írás a Nürnberger Zeitungban, amely azt boncolgatja, vajon a Greuther Fürth amúgy meghatározó teljesítményre képes – a gólok és a gólpasszok tekintetében is házi rangelső – magyar játékmesterének nagy meccseken miért nem megy a játék.
febr. 13
13:25
Szocsi 2014: tömegbukás után kínai arany női 500-on (She)
A női rövid pályás gyorskorcsolyázók 500 méteres döntőjét rendezték meg csütörtökön a Szocsiban zajló téli olimpián. A győzelmet a kínai Li Csien-rou szerezte meg az olasz Arianna Fontana és a dél-koreai Pak Szung Hi előtt.
febr. 13
13:39
2,8 milliárd forint a magyar kerékpársportnak (Infostart)
A kormány 2020-ig 2,8 milliárd forinttal támogatja a magyar kerékpársportot. A Millenáris Velodrom várhatóan 2017 elejére készülhet el. A kabinet most zárja azt a sort, amelyben a 16 kiemelt sportág fejlesztési stratégiáját mutatja be a szövetségekkel közösen - közölte a sportért és ifjúságért felelős államtitkár.
febr. 13
13:39
Szocsi 2014: elütötte az előfutó bob a pályamunkást (She)
Baleset történt a szocsi téli olimpián, a Krasznaja Poljana-i bobpályán: az előfutó bob az AP hírügynökség jelentése szerint elütött egy pályamunkást.
febr. 13
13:42
Nemzetközi foci: Két helyet előrelépett a válogatott a világranglistán (Agroinform)
A legutóbb még nyolcadik Svájc már a hatodik a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján.

Keresés