2014. február 13. csütörtök

febr. 13
13:57
Szocsi 2014: Morgensternnek ijesztő a sánc durva bukásai után (She)
A háromszoros olimpiai bajnok síugró világklasszis, Thomas Morgenstern sajtótájékoztatóján elismerte: súlyos bukásai után igencsak ijesztő számára a Rosza Hutor-i sánc.
febr. 13
13:57
Kormánytámogatás a kézilabda BL döntőjére (Metropol)
A kormány 50 millió forinttal támogatja a női kézilabda Bajnokok Ligája májusi, budapesti négyes döntőjének megrendezését.
febr. 13
14:15
FIFA-világranglista - Svájc már a hatodik, a magyar csapat 44. (Infostart)
A legutóbb még nyolcadik Svájc már a hatodik a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb világranglistáján, melyen a magyar válogatott két helyet javítva a 44.
febr. 13
14:18
Olasz foci: Perrel fenyegetőzik a Lazio a 40 felettinek mondott tinédzser miatt (Agroinform)
A Lazio perre készül, miután egyik játékosáról elterjedt, hogy jóval idősebb, mint amit a papírjai mutatnak.
febr. 13
14:33
Ötvenmilliós kormánytámogatás a kézilabda BL budapesti négyes döntőjére (Infostart)
A kormány 50 millió forinttal támogatja a női kézilabda Bajnokok Ligája májusi, budapesti négyes döntőjének megrendezését.
febr. 13
14:33
Felkészülés: Dzsudzsákék húsz perc után már háromnál jártak (She)
A Dzsudzsák Balázst a 70. percben bevető Dinamo Moszkva nemzetközi felkészülési mérkőzésen Marbellában 3–2-es győzelmet aratott a román élvonalbeli Otelul Galati felett. Az orosz csapat Alan Kaszajev, Kevin Kuranyi és Vlagyimir Gyagyun találatainak köszönhetően már szűk húsz perc után három góllal vezetett, így győzelméhez az is belefért, hogy a második félidő elején tíz perc leforgása alatt…
febr. 13
14:35
Női kézi: a Larvikot kérdőre vonták a Böhn-karszalag miatt (She)
A Larvik rosszalló levelet kapott az Európai Kézilabda-szövetségtől (EHF), amiért játékosai Karl Erik Böhn emléke előtt tisztelegve fekete gyászkarszalaggal léptek pályára a Győri Audi ETO elleni múlt pénteki női Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Az EHF kérte, többé ne forduljon elő hasonló. A norvég kézilabdaklubnál óriási a felháborodás.
febr. 13
14:37
Videó: Panenka biztosan nem így tanította a büntetőrúgást (She)
Rettentően rosszul rúgta a megítélt büntetőt Mauro Boselli, a mexikói León labdarúgója a Flamengo elleni mérkőzésen a Libertadores-kupában 1–1-es állásnál. Az argentin játékos panenkázva próbálta meg a hálóba juttatni a labdát, ám a kapus résen volt. Az igazsághoz tartozik azonban, hogy előzőleg értékesített is egy tizenegyest, azzal szerezte meg a vezetést a León, amely 2–1-re megnyerte a…
febr. 13
14:51
Dánia: elhunyt a futballcsodát végrehajtó kapitány (She)
Hetvenhat évesen, agytumorban elhunyt a dán labdarúgás történetének egyik legjobb edzője, Richard Möller Nielsen.
febr. 13
15:09
Szocsi 2014: Vonn vs. Miklós Edit - a különbség infografikán (She)
Miklós Edit bravúros olimpiai 7. helyezését annak tükrében lehet a leginkább értékelni, hogy a Csíkszeredában született magyar versenyző a világelithez képest milyen lehetőségekkel gazdálkodhat. Sokatmondó összehasonlítás az alpesi sí egyik legnagyobb sztárjával, a szocsi téli olimpiáról sérülése miatt lemaradó Lindsey Vonn-nal.
febr. 13
15:30
Gyász: Elhunyt a strandról Eb-t nyerő dánok kapitánya (Agroinform)
Csütörtökön, 76 éves korában elhunyt a dán labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya, Richard Möller Nielsen.
febr. 13
15:32
Spanyol foci: Simeone elismerte, elfáradt az Atlético Madrid (Agroinform)
Elbukta utóbbi három tétmeccsét az Atlético Madrid, amely kiesett a Király Kupából, de a bajnokságban tartja magát.
febr. 13
15:45
Kajak-kenu: Csipes Tamara Magyarországon folytathatja (She)
Két örömteli – Fazekas-Zur Krisztina és Kovács Katalin is várandós – és egy negatív – Douchev-Janics Natasa gerincsérvműtéten esett át, és nem tudni, mennyi időt vesz igénybe a regenerálódása – közlemény után újabb pozitív hírrel tud szolgál a magyar kajak-kenu: információink szerint csütörtökön hazatér Ausztráliából, s meglehet, ismét Magyarországon folytatja pályafutását a négyszeres világbajnok…
febr. 13
15:47
Haladás: Guzmics Richárd sérülése már a múlté (She)
Guzmics Richárd combsérülése a múlté, és már teljes értékű munkát tud végezni a Haladással. A 26 éves középhátvédet a zöld-fehérek tíznapos törökországi edzőtáborában is hátráltatta a sérülése, ami miatt az első napokban nem is tudott részt venni a gyakorlásokon.
febr. 13
16:03
Felkészülés: Grumics jött, látott és gólt lőtt az első meccsén (She)
A DVTK labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 1–1-es döntetlent játszott a norvég Valerenga ellen. A diósgyőriek gólját a csapatban most bemutatkozó Miroszlav Grumics szerezte.
febr. 13
16:05
Szocsi 2014: az orosz hokisok megszenvedtek a sikerért (She)
Csütörtök délután megkezdődtek a küzdelmek a férfi jégkorongtorna A-csoportjában: az Egyesült Államok a remek második harmadra alapozva kiütötte Szlovákiát (7–1), míg a házigazda Oroszország a villámkezdés ellenére váratlanul megszenvedett Szlovéniával, igaz, végül 5–2-re legyőzte.
febr. 13
16:07
Videó: nem akármilyen erővel fújt a szél az angol bajnoki előtt (She)
Mint beszámoltunk róla, a nagy szél miatt elhalasztották a szerda este magyar idő szerint 20.45-re tervezett Manchester City–Sunderland és Everton–Crystal Palace angol bajnoki mérkőzéseket. A Stoke City és a Swansea szerencsésebb volt, ők játszhattak, de az alábbi videóból kiderül, nem lett volna csoda, ha ezt a csatát is elhalasztják.
febr. 13
16:21
Felkészülés: nem volt győri piros lap és gól a szlovák ötödik ellen (She)
A Győri ETO felkészülési meccsen 2–0-s vereséget szenvedett a szlovák Spartak Myjavától.  A DVTK 1–1-es döntetlent játszott a norvég Valerenga ellen.
febr. 13
16:39
Szocsi 2014: egy kínai történelmet írt gyorskoriban (She)
Amíg a férfiaknál nyomasztó a holland fölény a gyorskorcsolyázóknál, addig a nőknél valamivel kiegyenlítettebbek az erőviszonyok a szocsi téli olimpián. Az 1000 méteres távon két holland állhatott a dobogóra, de a győzelmet a kínai Csang Hung szerezte meg.
febr. 13
16:57
Szocsi 2014: Martin Fourcade két aranynál tart a sílövőknél (She)
A férfi sílövők 20 kilométeres versenyét rendezték meg csütörtökön a Szocsiban zajló téli olimpián. A győzelmet a francia Martin Fourcade szerezte meg a német Erik Lesser és az orosz Jevgenyij Garanyicsev előtt. A francia versenyző már a második aranyérmét szerezte meg Szocsiban, miután hétfőn győzött a 12.5 km-es üldözéses versenyben is.
febr. 13
17:00
Női kézilabda BL: Nálunk debütál a négyesdöntő, az ETO speciális tervvel készül (Agroinform)
Rövidesen megkezdődik a jegyárusítás a májusi, budapesti eseményre, amely mérföldkő lesz a sorozat történelmében.
febr. 13
17:02
FA-kupa: Baleset volt a Liverpooltól kapott öt gól - Szczesny (Agroinform)
Az Arsenal kapusa szerint az FA-kupában jobban fognak teljesíteni a Liverpool ellen, mint múlt szombaton a bajnokságban.
febr. 13
17:15
Videó: jön az elit - Budapesten dől el a BL-döntő jövője (She)
Május 3-án és 4-én Budapestre költözik az európai női kézilabda elit mezőnye, ugyanis a Papp László Sportarénában rendezik a Bajnokok Ligája négyes döntőjét. A csütörtöki sajtótájékoztatón ismertették a Final Four jegyárait, a döntő jövőjét, illetve, hogy ősztől módosítanak a BL lebonyolítási rendszerén. Az NSO Tv riportja.
febr. 13
17:17
Szocsi 2014: Pljuscsenko visszalépett az egyénitől (She)
Bár a nevezési listán még szerepelt, végül mégsem indult a férfi műkorcsolyázók egyéni versenyében a versenyszám 2006-os olimpiai bajnoka, az orosz Jevgenyij Pljuscsenko.
febr. 13
17:18
Német Kupa: Guardiola már a berlini döntőről beszél (Agroinform)
A Bayern München 5-0-ra nyert a Hamburg otthonában a labdarúgó Német Kupa negyeddöntőjében.
febr. 13
17:19
Légiósok: az álarcos Leandro azért nem fejelt, mert félt? - videó (She)
A korábbi magyar válogatott Leandro járomcsonttörése ellenére pályára lépett tegnap az Omonia Apollon elleni, hazai pályán 2–1-re megnyert kupameccsén. A beszámolók szerint jól játszott, viszont a 88. percben megakadályozhatta volna a vendégek szépítését, ám nem mert fejelni, és az a gól a visszavágón még sokat számíthat.
febr. 13
17:51
Felkészülés: kétgólos Paks-siker a Senica ellen; nyert a Kaposvár (She)
A Paks felkészülési mérkőzésen 3–1-re legyőzte a szlovákiai FK Senicát. A magyar csapat góljait Simon Attila, Tóth Bence és Lázok János szerezte. A Kaposvár a Casino Salzburg B-csapatát győzte le.
febr. 13
17:53
Videó: Dzsudzsák csapattársa bámulatos cselt mutatott be (She)
A Dinamo Moszkva labdarúgócsapata 3–2-re legyőzte a román Otelul Galati-ot felkészülési mérkőzésen Marbellán. Az orosz csapat már húsz perc után három góllal vezetett, így Jurij Zsirkov bátran próbálkozhatott egy csellel. Így sikerült!
febr. 13
17:55
DVTK: Egy-két kérdőjel van a kezdőt illetően - Szivics (She)
Tomiszlav Szivics, a DVTK labdarúgócsapatának vezetőedzője a norvég Valerenga elleni felkészülési mérkőzést követően (1–1) elárulta: a kezdőcsapatot illetően már csak egy-két kérdőjel maradt benne.
febr. 13
18:09
Női foci: brazil válogatott játékossal erősített a Fradi (She)
Az egyszeres brazil válogatott Giovanna Oliveirával erősítette meg keretét a Ferencváros női labdarúgócsapata – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.
febr. 13
18:11
Videó: Kolo Touré durván letarolta Dowd játékvezetőt (She)
Nem a szerda esti Fulham elleni bajnoki lesz Kolo Touré legemlékezetesebb mérkőzése. A Liverpool elefántcsontparti labdarúgója a 8. percben egy ügyetlen mozdulat után öngólt szerzett, majd keményen összeütközött Philip Dowd játékvezetővel. A bíró szó szerint lepattant a játékosról, majd ráesett az éppen felkelő Darren Bentre. Szerencsére senki sem sérült meg.
febr. 13
18:12
Felkészülés: Szivics újabb kérdésekre kapott választ (Agroinform)
A Diósgyőr 1-1-re zárt a norvég Valerengával felkészülési mérkőzésen Törökországban.
febr. 13
18:13
ETO: Befejeztem a kísérletezgetést - Horváth F. (She)
Felkészülési mérkőzésen kétgólos (2–0) vereséget szenvedett a Győri ETO a szlovák Spartak Myjavától. Horváth Ferenc a mérkőzés után elárulta: a frissítés időszaka következik, és lezártnak tekinti a kísérletezgetős időszakot.
febr. 13
18:27
Férfi kézi: katari vb-kabala, elindult a visszaszámlálás (She)
Hasszan Musztafa, a Nemzetközi Kézilabda-szövetség elnökének jelenlétében bemutatták a 2015-ös katari vb kabaláját, valamint elindult a visszaszámlálás is.
febr. 13
18:29
Szocsi 2014: a németek minden aranyat besöpörtek szánkóban (She)
Nem borult a papírforma szánkóban: a németek nyerték meg a váltóversenyt a szocsi téli olimpián. Ez a szám először szerepelt a játékok műsorán.
febr. 13
18:31
BL: Cavani nem játszhat a Leverkusen ellen (She)
Nem játszhat a Bayer Leverkusen elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős párharc idegenbeli mérkőzésén Edinson Cavani, a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatának uruguayi csatára, aki még nem épült fel combsérüléséből.
febr. 13
18:45
Szocsi 2014: Ott hibáztam, hogy elindultam - Gombos Károly (She)
Gombos Károly 43-as rajtszámmal vágott neki a 89 indulót felvonultató férfi 20 km-es sílövőversenynek a szocsi téli olimpián, és sem a sífutás, sem a lövészet nem ment neki. A második sorozatban öt lövéséből négyszer célt tévesztett, végül nyolc lövőhibával – és az ezzel járó nyolc büntetőperccel – több mint negyedórás hátránnyal 88., utolsó lett a célba érkezettek között.
febr. 13
18:47
Videó: a lesipuskás Torghelle közelről bólintott a kapuba (She)
Az MTK labdarúgócsapata 1–1-es döntetlent játszott a szlovák MFK Ruzomberokkal a beleki edzőtáborban. A kék-fehérek gólját Torghelle Sándor szerezte, aki egy szöglet után üresen maradt az ötösön belül, és közelről a kapuba fejelt.
febr. 13
19:21
Szocsi 2014 - íme a mai program (Infostart)
A szocsi téli olimpia pénteki versenynapján hat számban avatnak bajnokot.
febr. 13
19:21
Santos: készek a FIFA-hoz fordulni Neymar ügyében (She)
A brazil Santos labdarúgócsapata nem zárta ki annak a lehetőséget, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetséghez (FIFA) fordul Neymar átigazolásának ügyében. A támadó korábbi klubja arra szeretne választ kapni, hogy a Barcelona által Neymar ügynökének kifizetett 40 millió euró az átigazolási díj részét képezi-e, mert ha igen, akkor szeretnének részesedni belőle.
febr. 13
19:23
Tenisz: Nadal elutazott Rióba, indul a brazíliai tornán (She)
A jövő heti Rio de Janeiró-i tornán visszatér a pályára Rafael Nadal, a férfiteniszezők világranglistájának éllovasa.  A kiválóság szóvivője azt mondta: vasárnap kezdhetett újra edzeni, és csütörtökön elutazott Brazíliába.
febr. 13
19:24
Szocsi 2014: Cologna és Domracseva is duplázni készül (Agroinform)
A XXII. téli olimpia pénteki napján hat számban avatnak bajnokot Szocsiban.
febr. 13
19:25
Videó: kulisszák mögött - a világsztár hokis megmutatja (She)
Bár a cseh jégkorong-válogatott 4–2-es vereséget szenvedett Svédországtól a szocsi téli olimpián, a csapatban továbbra is jó hangulat uralkodik. A világklasszis támadó, Jaromír Jágr például az egyik edzés előtt készített egy videót, amelyben betekinthetünk az öltözőbe.
febr. 13
19:39
Nadal Rióban tér vissza (Metropol)
Melbourne-i veresége óta nem szerepelt egyetlen versenyen sem.
febr. 13
19:57
Szocsi 2014 - íme az összesített éremtáblázat (Infostart)
A német csapat fölényesen, hét arannyal vezeti a szocsi téli olimpia éremtábláját a hatodik versenynap - 38 szám - után.
febr. 13
19:57
Szocsi 2014: a debreceniek a junior műkori-vb-ért lobbiznak (She)
A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) vezetői a következő napokban Szocsiban tárgyalnak a nemzetközi szövetséggel annak érdekében, hogy 2016-ban Debrecen adhasson otthont a junior műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságnak – jelentette be Kósa Lajos, a MOKSZ elnöke csütörtökön Debrecenben, az elutazásuk előtt tartott sajtótájékoztatón.
febr. 13
19:59
Videó: Maradona tombolt örömében, alig bírták kivinni (She)
Diego Maradona a helyszínen nézte meg a Napoli–AS Roma Olasz Kupa-elődöntőt. Az argentin klasszisnak (is) óriási örömet szerzett korábbi csapata, hiszen a 3–0-s győzelemmel a nápolyiak jutottak a döntőbe. Minden gólnál szinte tombolt örömében. A szurkolók természetesen tudomást szereztek róla, hogy a nagy kedvenc ott van a stadionban, a mérkőzés végén több százan várták és skandálták a nevét a…
febr. 13
20:00
Karrier: Mata beilleszkedett, boldog Manchesterben (Agroinform)
A spanyol bárhol szívesen játszik a Manchester Unitedben és nem bánta meg, hogy januárban a csapathoz szerződött
febr. 13
20:15
Összejött a várva várt finálé (Metropol)
A Real Madrid után a Barcelona is bejutott a labdarúgó Király Kupa fináléjába.
febr. 13
20:33
Szocsi 2014: Kanada és Norvégia, közte kettő (She)
A norvég jégkorong-válogatott kétgólos (3–1) vereséget szenvedett a címvédő Kanadától a szocsi téli olimpiai csoportkörének első fordulójában.

Keresés