2014. február 22. szombat

febr. 22
0:27
Videó: az FTC szívvel-lélekkel küzdött, ellentétben… (She)
Az ASC Corona Brasov hárompontos előnyének tudatában lépett jégre Pesterzsébeten a HSC Csíkszereda a Mol Liga utolsó előtti játéknapján. A bajnokság 4., még rájátszást érő helyéért vívott küzdelemben az eddigi legfontosabb mérkőzést azonban 2–1-re elbukták az FTC-ESMTK-val szemben a csíkiak, ezzel pedig biztossá vált, hogy a 2011-es bajnokcsapat nem lesz ott a végső győzelemért zajló…
febr. 22
0:31
FTC: visszatér a Padovából elvágyódó Laczkó? (She)
Olasz sajtóhír szerint Laczkó Zsolt visszatér a Ferencváros labdarúgócsapatába.
febr. 22
0:46
Topligák: Nem ment a Schalkénak, hosszabbításban nyert a Monaco (Agroinform)
A Schalke gól nélküli döntetlent játszott a Mainz-cal a Bundesliga 22. fordulójának nyitómérkőzésén.
febr. 22
6:45
Szocsi 2014: az utolsó magyar; bronzmeccs; műkoris gála - program (She)
A szocsi téli olimpia utolsó előtti, szombati versenynapján hét aranyérem vár gazdára: a hódeszkások párhuzamos műlesiklás számában egyaránt rajthoz állnak a férfiak és a nők, gyorskorcsolyában is két két csapatversenyt rendeznek, a női sífutók 30 km-en mérik össze erejüket szabad stílusban, a sílövőknél a férfiak váltóversenyére kerül sor, míg alpesi síben a férfi műlesiklók zárnak. Utóbbi…
febr. 22
7:03
F1-teszt, KÖRRŐL KÖRRE: (She)
Szombaton véget ér a Formula–1-es csapatok első bahreini tesztelése. A Mercedes-motort használó csapatok az elmúlt három napban megerősítették a jerezi gyakorláson látott fölényüket, pénteken a három legjobb időeredményt a stuttgarti autógyár partnerei érték el, és a megbízhatóság terén is kevesebb a panasz, mint a Ferrari és a Renault esetében. A Red Bullnak és a Lotusnak van még mit ledolgoznia,…
febr. 22
7:21
DVTK: Szivics arra kérte Pintért, Futácsot ne „vigye el” (She)
A DVTK labdarúgócsapata hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a válogatott jövő hétfői összetartására Elek Ákost és Kádár Tamást hívta meg Pintér Attila szövetségi kapitány. Futács Márkó meghívásától Szivics Tomiszlav vezetőedző kérésére eltekintett.
febr. 22
7:23
Eb 2016: Pintér a Ligakupa miatt nem utazik a sorsolásra (She)
Vasárnap a franciaországi Nizzában rendezik meg a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság sorsolását. A magyar válogatott a második kalapból várja az ellenfeleket. Pintér Attila szövetségi kapitány szakmai érdekek miatt inkább itthon marad Ligakupa-meccseket nézni, nem utazik el a sorsolásra – tájékoztatott a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) hivatalos honlapja.
febr. 22
7:57
NBA: Anthony 44 pontja kevés volt; nyert a Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján a Los Angeles Lakers négymeccses vereségszériát zárt le otthon a Boston ellen jobb végjátékának köszönhetően. Az Orlando drámai csatában, kétszeri hosszabbításban győzte le hazai pályán a New Yorkot 129–121-re. A Knicks annak ellenére szenvedett vereséget, hogy Carmelo Anthony 44 pontot szórt. A Phoenix simán, 21 ponttal…
febr. 22
8:15
Újpest: Jó csapatunk lesz - Nebojsa Vignjevics (She)
Az Újpest FC tegnapi, Puskás Akadémia elleni 0–0-s döntetlenje után Nebojsa Vignjevics, a fővárosiak vezetőedzője csapata hivatalos honlapjának értékelte a találkozót, beszélt az új játékosokról is.
febr. 22
8:33
Válogatott: Pintér Lencsét és Tamást figyelte a PAFC-ból (She)
Pintér Attila szövetségi kapitány tegnap a helyszínen tekintette meg a Puskás Akadémia–Újpest (0–0) felkészülési mérkőzést, amely után a hazaiak honlapjának értékelte a látottakat, és arról is beszélt, kiknek a játékát követte kiemelt figyelemmel a felcsúti csapatból.
febr. 22
8:33
Adria Liga: Nehéz menet vár a Szolnokra (Agroinform)
Nem lesz könnyű feladata szombaton az Olajnak, hiszen a bosnyák Igokea látogat a Tiszaligetbe.
febr. 22
8:35
Karrier: Rooney heti 110 millióért 2019-ig hosszabbított - hivatalos (Agroinform)
A Manchester United pénteken este hivatalos honlapján bejelentette, hogy Wayne Rooney 2019-ig szerződést hosszabbított.
febr. 22
8:51
Tenisz: Nadal gázolt, Ferrer bosszankodott (She)
Rafael Nadal 6:1, 6:0-ra legyőzte Joao Sousát a Rio de Janeiró-i salakpályás tenisztorna negyeddöntőjében, a második helyen kiemelt David Ferrernek viszont szetthátrányból kellett fordítania Thomaz Bellucci ellen.
febr. 22
8:53
Videó: emelik a szintet - telki összetartás az edzőknek is (She)
Emeljük a szintet! - ez a jelmondata annak a kezdeményezésnek, amelyet labdarúgóedzők számára szerveztek meg. Telkiben havonta gyűlnek össze az érdeklődő trénerek, hogy egy konferencia keretében megbeszéljék a szakmai kérdéseket. Az MLSZ Youtube-csatornájának Szalai László, az Edzőképző Központ igazgatója beszélt a programról.
febr. 22
8:55
Paks: Bori maradt, és újra az első csapattal készül (She)
Korábban úgy tűnt, Diósgyőrbe szerződik, de az átigazolási időszak tegnapi zárásáig nem váltott, így Bori Gábor végül maradt az MVM-Paks labdarúgója.
febr. 22
9:09
Ajánló: pályán a Real Madrid, a Barca és az angol BL-csapatok (She)
A BL-ben versenyben lévő négy angol labdarúgócsapat mindegyike pályára lép a Premier League szombati játéknapján, a Manchester United a Crystal Palace vendégeként, a Manchester City, a Chelsea és az Arsenal pedig otthon. A spanyol élvonalban a Real Madridnak délután, a Barcelonának este lesz fellépése. Németországban az élcsapatok közül a Dortmund és a Leverkusen is idegenben játszik, míg a Serie…
febr. 22
9:27
Szocsi 2014: az orosz Vik Vajld és neje is nyolcaddöntős (She)
Az amerikaiból orosszá lett Vik Vajld (eredetileg Vic Wild) az első helyen kvalifikálta magát a nyolcaddöntőbe a hódeszkások párhuzamos műlesiklásában a szocsi téli olimpián. Felesége, Aljona Zavarzina is bejutott a legjobb 16 közé.
febr. 22
9:27
Magyar válogatott: Pintér Attila a Ligakupa miatt nem utazik a sorsolásra (Agroinform)
Vasárnap a franciaországi Nizzában rendezik meg a 2016-os Európa-bajnokság sorsolását.
febr. 22
9:45
Válogatott: Pető Zoltánra is számít Pintér Attila (She)
Pető Zoltánnal bővül a magyar labdarúgó-válogatott szakmai stábja. A 39 éves szakember – aki 2000 és 2006 között kilencszer lépett pályára a nemzeti csapatban – örömmel vállalta el Pintér Attila szövetségi kapitány felkérését, bár így fel kellett adnia állását a Hivatásos Labdarúgók Szervezeténél, ahol csapatkoordinátorként tevékenykedett.
febr. 22
10:03
Videó: bombafejes és Del Piero tökéletes büntetője (She)
A Sydney FC Sasa Ognenovski gyönyörű fejesével és Alessandro Del Piero hibátlan büntetőjével 2–0-ra legyőzte a Newcastle Jetset az ausztrál labdarúgó-bajnokságban. Íme, a találkozó összefoglalója!
febr. 22
10:03
Karrier: Laczkó Zsolt hazatér - sajtóhír (Agroinform)
Olasz sajtóhírek szerint a Ferencváros csapatában folytathatja a Padova keretéből kirakott magyar válogatott hátvéd.
febr. 22
10:21
Bajnokok Ligája: Martino egyetért Lahmmal, a Bayern a favorit (Agroinform)
A Barcelona vezetőedzője szerint a címvédő Bayern München a legnagyobb favorit a végső sikerre a Bajnokok Ligájában.
febr. 22
10:57
Ligakupa: hazai futballrajt Haladás-Ferencváros meccsel (She)
Ma a Ligakupa nyolcaddöntőjének négy mérkőzésével megkezdődik a hazai futballtavasz. A programból a legnagyobb érdeklődés alighanem az NB I-ben ötödik helyen álló Ferencváros és a hatodik Haladás szombathelyi meccsét övezi majd. A négy Ligakupa-meccs mellett felkészülési mérkőzéseket is rendeznek szombaton.
febr. 22
11:33
Videó: Messiék a Citynél, Milner a rákkutatóközpontban (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligájában a Barcelona Manchesterbe látogatott a Cityhez (a meccset 2–0-ra megnyerték a katalánok). A házigazdák 22 perces videójában többek között erről is láthatnak háttérfelvételeket. Ezen kívül James Milner is felbukkan, ő egy rákkutatóközpontba kalauzol el minket. A videó további részében a City U18-as csapata Fulham elleni mérkőzésének összefoglalója is…
febr. 22
11:51
Szocsi 2014: hármas norvég siker a női 30 km-es sífutásban (She)
A női sífutók 30 km-es szabad stílusú versenyét rendezték szombaton az oroszországi Szocsiban zajló téli olimpián. A győzelmet a norvég Marit Björgen szerezte meg két honfitársnője, Therese Johaug és Kristin Steira előtt. Ez volt a norvég küldöttség tizenegyedik aranyérme Szocsiban.
febr. 22
11:51
Haladás: Lelki bajok miatt igazolt el Szombathelyről Ugrai (Agroinform)
Artner Tamás nem örül annak, hogy Ugrai Roland eligazolt a Fradiba, a szombathelyiek vezetőedzője számolt a csatárral.
febr. 22
12:09
Kaposvár: Tarmo Kink a szezon végéig a Rákóczihoz igazolt (She)
Észt válogatott támadóval erősített az NB I-ben sereghajtó Rákóczi. Az átigazolási időszak hajrájában a klubvezetés szerződtette Tarmo Kinket, aki legutóbb a bajnoki címvédő Győri ETO-ban szerepelt – írja a rakoczifc.hu.
febr. 22
12:09
Karrier: Modric Mourinhónak és Ancelottinak is hálás, Madridból vonulna vissza (Agroinform)
A horvát középpályás úgy érzi, egyre inkább kezd kibontakozni valódi tehetsége a Real Madridban.
febr. 22
12:11
Premier League: A Unitedre és a Spursre sem vár könnyű meccs (Agroinform)
A Premier League 27. fordulójában a Manchester United és a Tottenham is idegenben lép pályára.
febr. 22
12:45
Szocsi 2014: az orosz Vajld duplázott a hódeszkásoknál (She)
Orosz és osztrák győztest avattak a hódeszkaversenyek utolsó napján a szocsi téli olimpián. A férfiak párhuzamos műlesiklását az amerikaiból orosszá vált Vik Vajld nyerte. A nőknél meglepetésre az osztrák Julia Dujmovits szerezte meg az aranyat.
febr. 22
13:03
Szocsi 2014: egy ukrán sífutó is doppingolt (She)
Marina Liszohor ukrán sífutó pozitív doppingmintát produkált a szocsi téli olimpián – jelentette be az Ukrán Olimpiai Bizottság szombaton.
febr. 22
13:05
Férfi vízilabda ob I: 22 gólt dobott a Szeged a KSI-nek (She)
A Szeged 22–9-re nyert a KSI vendégeként a férfi vízilabda ob I 19. fordulójában.
febr. 22
13:21
Szocsi 2014: monumentális és fényűző az olimpiai park (She)
Ha három szóval kellene jellemezni a szocsi téli olimpia központi, tengerparton fekvő parkját, akkor a monumentális, fényűző és színpompás lennének a megfelelő jelzők.
febr. 22
13:57
Szocsi 2014 - Björgen hatodik aranya és rekordbeállítása (Infostart)
Marit Björgen nyerte a női sífutók szabadstílusú 30 kilométeres számát a szocsi téli olimpia szombati versenynapján, ezzel a harmadik olyan női sportoló lett, aki összesen hat ötkarikás aranyéremmel rendelkezik.
febr. 22
13:57
Premier League: Chelsea-Everton élőben az NSO-n! (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 27. fordulójában az éllovas Chelsea a tabella hatodik helyén álló Evertont fogadja, és José Mourinho együttese győzelme esetén átmenetileg 4 pontra növelheti előnyét a rivális Arsenal előtt. Kövesse a találkozót élő, szöveges tudósításunk segítségével!
febr. 22
13:57
NB I: Észt válogatott csatár a kiesőjelöltnél (Agroinform)
Az átigazolási időszak hajrájában a Kaposvár leigazolta Tarmo Kinket, aki legutóbb kölcsönben Győrben szerepelt.
febr. 22
13:59
NB II: volt Ferencváros-kapus Mislenyben (She)
A Kozármisleny NB II-es labdarúgócsapata szerződtette a legutóbb Gyirmóton szereplő kapust, Holczer Ádámot – erről a gyirmóti klub tájékoztatta a Nemzeti Sport Online-t.
febr. 22
13:59
Arsenal: Wenger kihagyta Özilt a keretből (Agroinform)
Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere nem nevezte Mesut Özilt a szombati, Sunderland elleni Premier League-mérkőzésre.
febr. 22
14:01
Padova: Laczkó Zsolt a Fradiba igazol - hivatalos (She)
Az olasz másodosztályú Padova hivatalos honlapján közölte, hogy Laczkó Zsolt a Ferencvárosban folytatja a pályafutását. A Nemzeti Sport Online úgy tudja, a magyar klub legkésőbb jövő hét elején bejelenti a válogatott labdarúgó szerződtetését.
febr. 22
14:15
Ligakupa: Haladás-Ferencváros élőben az NSO-n! (She)
Ma a Ligakupa nyolcaddöntőjének négy mérkőzésével megkezdődik a hazai futballtavasz. A programból a legnagyobb érdeklődés alighanem az NB I-ben ötödik helyen álló Ferencváros és a hatodik Haladás szombathelyi meccsét övezi majd. Kövesse a találkozót folyamatosan frissülő tudósításunk segítségével!
febr. 22
14:17
Videó: mosolyogni! - csapatfotózáson a Győri ETO (She)
A labdarúgó NB I bajnoki címvédője, a Győri ETO keretének tagjai csapatfotózáson vettek rész. A jelszó: mosolyogni!
febr. 22
14:19
Szocsi 2014: Zetterbergnek ugrott az alapszakasz (She)
Valószínűleg az alapszakasz teljes hátra levő részében már nem léphet pályára Henrik Zetterberg, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Detroit Red Wings svéd klasszisa, aki a szocsi téli olimpián sérült meg.
febr. 22
14:33
Magyar válogatott: Már csak kétszáz jegy vár gazdára a finnek ellen (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott március 5-i, Finnország elleni barátságos mérkőzésére a belépők nagy része elfogyott.
febr. 22
14:35
Átigazolás: Az olaszok szerint Laczkó a Fradiban folytatja (Agroinform)
Az olasz másodosztályú Padova hivatalos honlapján közölte, hogy Laczkó Zsolt a Ferencvárosban folytatja pályafutását.
febr. 22
14:51
Videó: így „melegíti” be a korongot az oroszverő amerikai hős (She)
T. J. Oshie pillanatok alatt nagy népszerűségre tett szert azzal, hogy az Egyesült Államok szétlövésben az ő találataival győzte le Oroszországot a szocsi olimpia férfi jégkorongtornáján. Az alábbi, rövid videóban további ízelítőt ad technikai tudásából.
febr. 22
14:51
Bulvár: Rooney Ronaldo sarkában - a világ legjobban kereső focistái (Agroinform)
A Vörös Ördögök csatára napi 16 millió forintot keres, ám így sem ő a legnagyobb cápa a mezőnyben.
febr. 22
15:09
Szocsi 2014: Tina Maze nem indul több olimpián (She)
A szocsi téli olimpia volt az utolsó ötkarikás szereplése Tina Mazénak, a szlovénok alpesi síelőjének, aki két aranyéremmel térhet haza. A 30 éves versenyző, az óriás-műlesiklás és a lesiklás bajnoka elmondta, négy év múlva a dél-koreai Pjongcsangban már nem indul.
febr. 22
15:09
Szocsi 2014: Kanada kilencedszer vagy Svédország harmadszor? (Agroinform)
A címvédő Kanada vasárnap Svédországgal találkozik Szocsiban a férfi jégkorong-torna döntőjében.
febr. 22
15:27
Szocsi 2014 - Mazenak ez volt az utolsó olimpiája (Infostart)
A szocsi téli olimpia volt az utolsó ötkarikás szereplés Tina Mazenak, a szlovénok alpesi síelőjének, aki két aranyéremmel térhet haza.
febr. 22
15:27
F1: Rosberg zárt az élen az első bahreini teszt végén (She)
Nem tört meg a Mercedes-motorokat használó csapatok remek sorozata Bahreinben, hiszen a kollektív teszt negyedik napján is a stuttgarti autógyár erőforrását használó autó végzett az élen. Nico Rosberg ráadásul elképesztő idővel lett első, hiszen először tudott a mezőnyből 1:33-as időt futni, több mint másfél másodpercet vert a második helyezett Buttonra. Emellett teljesített egy versenyszimulációt…

Keresés