2014. február 10. hétfő

febr. 10
0:09
Fed Kupa - Győzelem Izrael ellen, ötödik a magyar csapat (Infostart)
Babos Tímea és Jani Réka-Luca nyert párosban, így a magyarok 2-1-re legyőzték az izraelieket a tenisz Fed Kupa euro-afrikai zóna I-es csoport budapesti tornájának vasárnapi helyosztóján, ezzel a 16 csapatos versenyben az ötödik helyen végeztek.
febr. 10
0:09
Eurofoci: „szétesett” a Benfica stadionja, elmaradt a derbi - videó (She)
Lisszaboni derbit rendeztek volna vasárnap a portugál labdarúgó-bajnokságban, a Benfica–Sporting CP mérkőzést azonban furcsa okokból elhalasztották.
febr. 10
0:13
Primera División - Ismét élen a Barcelona (Infostart)
A Barcelona begyűjtötte a három pontot a Sevilla vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában, ezzel ismét az élre került a tabellán.
febr. 10
0:13
NS: Hrepka őszintesége; orosz-amerikai paktum; Balotelli sírt a kispadon - hétfő (She)
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk.
febr. 10
0:45
Tenisz: Fognini nyerte meg a chilei salakpályás tornát (She)
Az első helyen kiemelt olasz Fabio Fognini nyerte meg a chilei Vina del Marban megrendezett salakpályás tenisztornát, miután a döntőben 6:2, 6:4-re legyőzte Leonardo Mayert.
febr. 10
4:39
Sdunek készíti fel Erdeit a harcra (Blikk)
Budapest – Talán utoljára, de újra összeáll a nagy páros: mától együtt tréningezik Erdei Zsolt (39) profiökölvívó és Fritz Sdunek (66).
febr. 10
4:43
Darázs csípi a korisok szemét (Blikk)
Szocsi — Dagad a botrány a téli olimpián szereplő rövid pályás gyorskorcsolyázók körül! Bár a legtöbben igyekeznek azt a látszatot kelteni, hogy minden a legnagyobb rendben van, a valóság mást mutat.
febr. 10
6:45
Szocsi 2014: nagy nap előtt rövid pályás korisaink - program (She)
Ugyan hétfőn csak öt számban osztanak aranyérmet Szocsiban, magyar szemmel mégis az egyik legérdekesebb nap következik: női szuperkombinációban Berecz Anna és Miklós Edit méreti meg magát a Roza Hutor-i pályán, a rövid pályás gyorskorcsolyázóknál a férfiak – Béres Bence, Knoch Viktor és Liu Shaolin Sándor – 1500 méteren versenyeznek, míg a női váltó – Keszler Andrea, Lajtos Szandra, Darázs…
febr. 10
7:03
NBA: 45 pontos Clippers-siker, Durant-gála, Lakers-bukás (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság legutóbbi játéknapján szezonbeli 33. vereségét szenvedte el a Los Angeles Lakers, ezúttal a Chicago Bullstól kapott ki. A Nyugati főcsoportot vezető Oklahoma a 41 pontot szerző Kevin Durant vezérletével hazai pályán megverte a New Yorkot, míg a nap legnagyobb különbségű sikerét a Philadelphia 76erst 45 ponttal felülmúló Los Angeles Clippers aratta.
febr. 10
7:57
Veszprémi döntetlen Mannheimben (Metropol)
Az MKB-MVM Veszprém idegenben elért győzelme nagy előrelépés a csoportelsőség felé.
febr. 10
7:59
Fed Kupa: ötödikek a magyarok (Metropol)
Babos Tímea és Jani Réka-Luca nyert párosban, így a magyarok 2-1-re legyőzték az izraelieket.
febr. 10
8:01
Ismét élen a Barcelona (Metropol)
Zuhogó esőben, erős szélben, hátrányból fordítva nyert a Barcelona a Sevilla vendégeként.
febr. 10
8:51
Mezőkövesd: Mini Fradit nem fogok építeni - Véber (She)
Véber György az NB I-ben 12. helyen álló Mezőkövesd labdarúgócsapatának vezetőedzője a Digi Sport Reggeli Start című műsorában értékelte az őszi szezont, beszélt a téli igazolásokról, kitért Vermes Krisztiánra, a Vaskó Tamás-ügyre, és reagált arra a felvetésre is, hogy „mini Újpestet” épít Kövesden. A szakvezető azt is beismerte, az ősz során kétszer is közel állt ahhoz, hogy távozzon.
febr. 10
9:09
Tenisz: Fognini a 14., Fucsovics egy helyet javított (She)
A Vina del Mar-i salakpályás teniszversenyt megnyerő olasz Fabio Fognini a 14. helyre jött fel a férfiak világranglistáján. Hozzá hasonlóan egy helyet javított a legjobb magyar, Fucsovics Márton, aki a 181. helyen található. A nőknél az első 55 helyen nem történt változás, és Babos Tímea is maradt a 83. a rangsorban.
febr. 10
9:12
La Liga: Ez történik, ha Messit felpiszkálják - Gerardo Martino (Agroinform)
Lionel Messi két góllal válaszolt a kritikákra a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában.
febr. 10
9:45
Beleszólt a szélvihar a Benfica-Sporting rangadóba (Infostart)
A hatalmas szél megrongálta a lisszaboni Fény Stadiont, így elővigyázatosságból nem rendezték meg vasárnap este a Benfica-Sporting Lisboa rangadót a portugál labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában.
febr. 10
9:45
Szocsi 2014: Mancuso vezet kombinációban, Miklós 13. (She)
A női alpesi sízők szuper kombinációjával folytatódott a téli olimpia az oroszországi Szocsiban. A lesiklás után az amerikai Julia Mancuso áll az élen, megelőzve a svájci Lara Gutot és a szlovén Tina Mazét. A magyarok közül Miklós Edit szerepelt jobban, aki a 13. helyről várja majd a műlesiklást, míg Berecz Anna 33.
febr. 10
9:45
Lógó orrú oroszok, norvég ünnep (Metropol)
A Metropol tudósítója, S. Tóth János is kint van Szocsiban. Hangulatjelentés, eredmények és interjúk a téli olimpia első napjait követően.
febr. 10
10:03
Szocsi 2014: kényes helyzet a női gyorskorcsolyázóknál (She)
Nem felhőtlen a hangulat a női rövid pályás gyorskorcsolya-válogatottban – írja a Blikk. Az ok, hogy Darázs István csapatvezető annak ellenére be akarja rakni a ma 10.45-kor kezdődő 3000 méteres váltóversenyen induló egységbe lányát, Darázs Rózsát, hogy nem szerepelt a kvótát megszerző versenyeken.
febr. 10
10:24
Holland foci: Kiprich József neve is felmerülhet a Feyenoordnál (Agroinform)
Edzőt keres a Feyenoord Rotterdam, amelynek jelenlegi vezetőedzője, Ronald Koeman nyáron biztosan távozik a csapattól.
febr. 10
10:39
Szocsi 2014 - Miklós 13., Berecz 33. a szuperkombináció felénél (Infostart)
Miklós Edit a 13., Berecz Anna pedig a 33. időt érte el lesiklásban a női alpesi sízők szuperkombinációjának első számában, mely után az amerikai Julia Mancuso áll az élen a szocsi téli olimpia hétfői versenynapján.
febr. 10
10:39
F1: Ecclestone besúgókkal felügyelné a költekezést (She)
Bernie Ecclestone szerint megoldható lesz, hogy a csapatok betartsák a jövőre tervezett 200 millió dolláros költségvetési korlátozást, még ha ehhez besúgórendszerre is lesz szükség. Az F1 gazdasági vezetője ugyanis egymillió eurót ajánl annak, aki bizonyítékot szolgáltat valamelyik csapat kihágásáról.
febr. 10
10:57
Hollandia: Ricardo Monizt ajánlják a Feyenoordnak (She)
A holland nusport.nl szakírója a Ferencváros korábbi vezetőedzőjét, Ricardo Monizt ajánlja a Feyenoord vezetőinek figyelmébe a nyáron várhatóan távozó Ronald Koeman helyére.
febr. 10
11:15
Videó: Takács Péter Kövesden építené fel újra magát (She)
Takács Péter Miskolcon született, a rövid pápai kitérőtől eltekintve mindig is a Diósgyőrben focizott, mégis úgy döntött, hogy Mezőkövesdre igazol. Az NSO Tv-nek adott interjúban arról is beszél, hogy új csapatával nem elégedne meg szimplán a bentmaradással.
febr. 10
11:17
Szocsi 2014: Knoch elesett, nem jutott tovább 1500 méteren (She)
Nem jutott tovább Knoch Viktor a férfi rövid pályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres versenyének selejtezőjéből a szocsi téli olimpián.
febr. 10
11:19
Ökölvívás: Bedák is grúzzal csap össze Kecskeméten (She)
Erdei Zsolthoz hasonlóan Bedák Zsolt is grúz ökölvívó ellen lép szorítóba a március 8-i kecskeméti bokszgálán, ráadásul Giorgi Gacsecsiladze ellen a WBO szervezet kispehelysúlyú Európa-bajnoki öve lesz a tét.
febr. 10
11:21
Szocsi 2014: Béres Bence sem jutott tovább 1500 méteren (She)
Knoch Viktor után Béres Bence is kiesett a rövidpályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres előfutamaiban.
febr. 10
11:23
Videó: elképesztő zsákolások az NBA-ből, napi top 10 (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján is születtek elképesztő zsákolások. Nézzük a tíz legszebbet!
febr. 10
11:33
Szocsi 2014: Liu Shaolin Sándor egy ezreddel esett ki (She)
Liu Shaolin Sándor sem jutott tovább a férfi rövid pályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres számának selejtezőjéből, így egyetlen magyarral sem találkozhatunk a folytatásban ebben a számban.
febr. 10
11:36
Légiósaink: Nem alkottak maradandót a magyar légiósok (Agroinform)
Csendesen telt el február második hétvégéje a magyar légiósok szempontjából.
febr. 10
11:51
Atlétika: Pars 77.84 méterrel kezdte az évet Dél-Afrikában (She)
Pars Krisztián olimpiai bajnok kalapácsvető kifejezetten biztató, 77.84 méteres eredménnyel nyerte meg Dél-Afrikában idei első versenyét.
febr. 10
11:51
Gyorskorcsolyában ez nem a mi napunk volt (Metropol)
A korisok közül mindhárom magyar férfi kiesett 1500 méteren, a női váltó a B döntőben folytatja, női 500 méteren is kiesett az egyetlen magyar versenyző.
febr. 10
11:53
Felkészülés: ikszelt a Szolnok Rovinjban, Zsótér aláírt (She)
A horvátországi Rovinjban edzőtáborozó Szolnoki MÁV 1–1-s döntetlent játszott a bosnyák másodosztály éllovasával, az NK Jedinstvo Bihac együttesével. A mérkőzésen pályára lépett Zsótér Donát, aki – ahogy azt korábban már előrevetítettük – a tavasszal biztosan a szolnokiakat erősíti kölcsönben.
febr. 10
11:55
Szocsi 2014: Keszler Andrea búcsúzott 500 méteren (She)
Keszler Andrea a negyedik, utolsó helyen végzett futamában a női rövid pályás gyorskorcsolyázók 500 méteres számának selejtezőjében, így nem jutott tovább.
febr. 10
11:57
Videó: nagy bravúrok a hét védései közt a Bundesligában (She)
René Adler védése lett a legszebb a német labdarúgó Bundesliga múlt heti fordulójában. A tizenegyest fogó kapus hárítása azonban nem hozott pontot a Hamburgnak, ugyanis a büntetőt rontó herthás Adrián Ramos kétszer is betalált a találkozó hátralévő részében.
febr. 10
11:59
MU: Rooney csak kétszer passzolt Van Persie-nek (She)
Úgy látszik, a Manchester Unitednél nem kedvelik mostanság túlságosan egymást a támadók, egy hete arról számoltunk be, hogy Van Persie mindössze három középkezdés alkalmával passzolt Rooneyhoz, ezúttal viszont fordult a kocka, az angol csatár a Fulham elleni bajnokin csupán kétszer próbálkozott meg átadással a holland irányába, ebből egyszer középkezdésből.
febr. 10
12:09
Győri ETO: Varvodic szerződtetéséről már nincs szó (She)
Múlt héten az azeri Qarabag hivatalos Facebook-oldala arról számolt be, hogy a korábban Győrben próbajátékon járt Miro Varvodic az ETO labdarúgócsapatához szerződik, de a klub sajtóosztályán kérdésünkre cáfolták a hírt.
febr. 10
12:09
Pars 77,84 méterrel kezdte az évet (Metropol)
Olimpiai bajnokunk immáron nyolcadik éve tréningezik az év elején Dél-Afrikában.
febr. 10
12:11
Szocsi 2014: Nem reagáltam időben - Liu Shaolin (She)
Liu Shaolin Sándor magyar rövid pályás gyorskorcsolyázó első olimpiai versenyében hatalmas balszerencsével, egy ezredmásodperccel maradt le a továbbjutást érő harmadik helyről a futamában. A 18 éves sportoló a futama után azt mondta, nehezebb menetre számított, s ha a végén jobban reagál riválisa lelassulására, meglett volna a továbbjutás.
febr. 10
12:27
Juventus: A siker a cél, a gólok nem boldogítanak - Tévez (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) listavezetője, a Juventus a ráadásban bukott pontokat, Tévez duplája után Toni góljával a második félidő elején szépített a Verona, a 94. percben pedig 2–2-re mentette a mérkőzést.
febr. 10
12:27
Premier League - A címvédő ellen javíthat az Arsenal (Infostart)
A Liverpool vendégeként elszenvedett súlyos vereség után hazai környezetben, a címvédő Manchester United ellen lesz lehetősége a javításra az Arsenalnak az angol labdarúgó-bajnokság hétközi, 26. fordulójában.
febr. 10
12:27
A címvédő ellen javíthat az Arsenal (Metropol)
A Liverpool elleni meccset hamar el kell felejteni az Ágyúsoknak, mert a héten hazai pályán fogadják a Manchester Unitedet.
febr. 10
12:30
Tenisz: Továbbra is Rafael Nadal vezet (Agroinform)
A spanyol klasszis gyomorpanaszokra hivatkozva visszalépett a hétfőn kezdődő, Buenos Aires-i férfi tenisztornától.
febr. 10
12:45
Serie A: Reja elégedett, Garcia a határozottságot hiányolja (She)
Hétvégi pontvesztése ellenére sem csökkent a Juventus előnye a bajnokságban, hiszen a római derbin nem bírt a Lazióval a második helyen álló Roma.
febr. 10
13:03
Videó: így ollózott a kapuba a Vidi csatára (She)
A Spanyolországban edzőtáborozó Videoton labdarúgója, Zé Luís az edzéseken már villog. Nem akármilyen gólt ollózott a kapuba.
febr. 10
13:05
NB II: korábbi újpesti középpályással erősít a Cegléd (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Ceglédi VSE megegyezett a korábban Újpesten futballozó Erős Ronalddal. A középpályás fél plusz egy éves szerződést ír alá Kiss László csapatához.
febr. 10
13:07
Szocsi 2014: címvédés női kombinációban, Miklós 16. (She)
A női alpesi sízők szuperkombinációjával folytatódott a téli olimpia az oroszországi Szocsiban. A győzelmet a címvédő német Maria Höfl-Riesch szerezte meg, az osztrák Nicole Hosp és az amerikai Julia Mancuso előtt. A magyarok közül Miklós Edit szerepelt jobban, aki a 16. helyen végzett, Berecz Anna 21. lett.
febr. 10
13:21
Barcelona: Messi mindig felel a kritikákra - Iniesta (She)
Az Atlético Madrid meglepetésszerű veresége után a Barcelona 4–1-es sevillai sikerével a katalán csapat visszavette a vezetést a spanyol bajnokságban.
febr. 10
13:23
Férfi kézi: Blazevic nem tart a Pickkel Svédországba (She)
A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata Alen Blazevic nélkül utazik el Svédországba a szerdai, Kristianstad elleni EHF-kupa-mérkőzésére.
febr. 10
13:39
Szocsi 2014: Hamelin négy éve 500-on, most 1500-on győzött (She)
A férfi rövid pályás gyorskorcsolyázók 1500 méteres döntőjével folytatódott a téli olimpia az oroszországi Szocsiban. A győzelmet a kanadai Charles Hamelin szerezte meg a kínai Han Tian-ju és az orosz Viktor An előtt. A magyar versenyzők már a selejtezőben kiestek.

Keresés