2014. február 16. vasárnap

febr. 16
0:09
NS: Tarsoly az önzésről; aki lenyomta Bubkát; fizetnek-e Egerben? - vasárnap (She)
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk:
febr. 16
0:13
Videó: könnygázgránát a pályán, félbeszakadt a bajnoki (She)
A 90. percben ideiglenesen félbeszakította a Villarreal–Celta Vigo spanyol élvonalbeli bajnoki mérkőzést David Fernández játékvezető, miután a vendégek tizenhatosán belülre könnygázgránátot dobtak a szurkolók. A szerkezetnek olyan jelentős hatása volt, hogy még a nézők is elhagyták a lelátót.
febr. 16
0:27
P. División: könnygázgránát és a Celta siratta a Villarrealt (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 24. fordulójában a Celta Vigo hősiesen végigbekkelte a meccset a mezőnyfölényben futballozó Villarreal ellen, majd a hajrában egy szabadrúgás utáni megcsúsztatott fejessel meglepetésre nyert. A találkozót kellemetlen közjáték zavarta meg.
febr. 16
6:45
Barcelona: 6-0-ás győzelem és újra Neymar-gól (Infostart)
A címvédő FC Barcelona könnyed, 6-0-ás győzelmet aratott vendég Rayo Vallecano együttese felett a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának harmadik szombati mérkőzésén.
febr. 16
6:45
Szocsi 2014: Björndalen, Miller, Svindal; öt arany - program (She)
Vasárnap egyetlen magyar sem szerepel a szocsi téli olimpián, ezzel együtt rendkívül izgalmas versenyekre van kilátás. Ole Einar Björndalen norvég sílövőnek például újabb lehetősége kínálkozik arra, hogy minden idők legeredményesebb ötkarikás sportolójává váljon.
febr. 16
6:47
NB II: korábbi újpesti csatár írt alá a Vasashoz (She)
A közelmúltban a Tatabányával szerződést bontó csatárral, Szabó Bencével fél plusz egy éves szerződést kötött a labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas – számolt be róla a Vasas honlapja.
febr. 16
7:21
Szocsi 2014 - A vasárnapi program (Infostart)
A szocsi téli olimpia mai versenynapján öt számban avatnak bajnokot.
febr. 16
8:15
Profi boksz: Chisora kipontozta Kevin Johnsont (She)
A londoni profi bokszgála főmérkőzésen Dereck Chisora tette kockára a Bokszvilágszervezet (WBO) és a Bokszvilágszövetség (WBA) nemzetközi bajnoki öveit az amerikai Kevin Johnson ellen.
febr. 16
8:33
Videó: az előrelépéshez néha egyet vissza kell lépni - Torghelle (She)
Torghelle Sándorral készített exkluzív sorozatunk második részében a Videotontól az MTK-ba igazoló csatár arról beszél, hogy a bajnokesélyes csapatból a kiesőhelyről elmozdulni vágyó társaságba igazolni nyílván visszalépés, de az egykori válogatott játékos szerint, néha az előrelépéshez egyet vissza kell lépni. A sorozatunk első részét itt tekinthetik meg.
febr. 16
8:51
ETO: Fizikálisan nagyon erős a Győr - Sven-Göran Eriksson (She)
A labdarúgó NB I címvédője, a Győri ETO gól nélküli döntetlent játszott a Kuangcsou R&F ellen. Sven-Göran Eriksson, a kínaiak vezetőedzője szerint a magyarok fizikálisan nagyon erősek voltak, de úgy érzi, sikerült felvenni velük a harcot, és végül egy igazságos döntetlen született.
febr. 16
8:54
Bundesliga: A hetedik lett Bert van Marwijk veszte (Agroinform)
A Hamburg sorozatban hetedik vereségét szenvedte el a Bundesligában. A vezetők léptek, menesztették Bert van Marwijkot.
febr. 16
9:09
Szocsi 2014: Jansrud lett a norvégok új szupermenje (She)
A férfi alpesi sízők szuper óriás-műlesiklását rendezték meg vasárnap, a Szocsiban zajló téli olimpián. A győzelmet egy norvég versenyző szerezte meg, de nem a címvédő, szakági vk-éllovas Aksel Lund Svindal, hanem Kjetil Jansrud, aki az amerikai Andrew Weibrechtet, illetve a harmadik helyen századra azonos időt teljesítő amerikai Bode Millert és a kanadai Jan Hudecet előzte meg.
febr. 16
9:27
NBA: O’Neill átugrása sem ért győzelmet a zsákolóversenyen - videók (She)
Tegnap este, illetve ma hajnalban rendezték az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) All-Star gála sűrű szombati programját. A D-Liga tripladobóján, zsákolóversenyén, illetve főmeccsén kívül lezajlott a Shooting Stars, a Skills Challenge, illetve a „nagyok" hárompontos vetélkedése, illetve tömőversenye is. Volt két címvédés és két új győztes is a hajnali programban, amelynek végén kelet és…
febr. 16
9:29
FA-kupa: Nem bukott el a csapatom - Mourinho (She)
José Mourinho, a Chelsea menedzsere elismerte, hogy a Manchester City teljesen megérdemelten nyert tegnap az FA-kupa nyolcaddöntőjében csapata ellen. A portugál szakember hozzátette, hogy a manchesteriek akkor is nyertek volna, ha a játékvezető, Philip Dowd tökéletesen végzi a munkáját.
febr. 16
9:30
Bayern München: Ribéry helyettese is megsérült (Agroinform)
Xherdan Shaqiri megsérült a Freiburg elleni bajnokin, nem játszhat az Arsenal elleni BL-nyolcaddöntő első felvonásán.
febr. 16
9:31
Haladás: korábbi válogatott támadók fiai próbajátékon (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Haladás harmadosztályban szereplő második csapatánál próbajátékon szerepel a korábbi válogatott támadó Vincze István fia, Vincze Viktor.
febr. 16
10:06
Tipp: Gálázhat a Vardar Szkopje (Agroinform)
A Vardar Szkopje magabiztos győzelmet arathat a svájci Thun ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
febr. 16
10:21
NB II: a korábbi Loki-védőre nem tart igényt a Békéscsaba (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Békéscsaba szakmai stábja nem tart igényt a 28 éves belső védő, Szűcs István szolgálataira.
febr. 16
10:39
Videó: szuperlassított zsákolás az NBA All-Star gáláról (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, tegnap este, illetve ma hajnalban rendezték az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) All-Star gála sűrű szombati programját. Paul George, az Indiana Pacers kosarasa a levegőben leadott teljes fordulat után zsákolt a gálán, amit most szuperlassítva is megcsodálhatunk.
febr. 16
10:41
Vb 2014: ha szükséges, akkor lesz ivószünet a mérkőzéseken (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elfogadta Cesare Prandelli, az olasz válogatott edzőjének javaslatát, miszerint a rendkívül meleg időjárásra való tekintettel vezessenek be ivószünetet a mérkőzéseken. Ezt Jirí Dvorák, a szervezet orvosi bizottságának vezetője jelentette be Sao Paulóban egy sajtótájékoztató keretein belül.
febr. 16
10:57
Kiss László: ez jobb lesz, mint a londoni uszoda (Infostart)
Modern, látványos, világszínvonalú - ezeket a jelzőket emlegették a leggyakrabban a Dagály-fürdő mellett épülő új fővárosi úszópalotával kapcsolatban a vizes sportágak képviselői. Kemény Dénes zseniálisnak nevezte a terveket, Cseh László pedig legszívesebben már kipróbálná az új medencéket.
febr. 16
10:57
Vívás: Szilágyi Áron aranyat, Rédli András ezüstöt nyert (She)
Parádés vívással megnyerte a férfi kardozók padovai világkupaversenyét Szilágyi Áron, miközben Heidenheimben, ugyancsak nagyszerű teljesítményt nyújtva másodikként végzett a párbajtőröző Rédli András.
febr. 16
10:57
Március 1-től indulnak a doppingvizsgálatok (Metropol)
A FIFA a nyitómérkőzésig, június 12-ig hajt végre előre be nem jelentett ellenőrzéseket a brazíliai foci-vébé játékosain.
febr. 16
10:59
Videó: trükkös szabadrúgás és gólöröm a 8 éves focistáktól (She)
Az FC Brasov játékosai elképesztő szabadrúgás figurát mutatattak be, ráadásul be is jött. Az U8-as srácok a gól után egyedi gólörömmel fejelték meg a nem hétköznapi találatot.
febr. 16
11:01
NB II: sérülés miatt elvesztette kapitányát a Kisvárda (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda a mezőkövesdi Farkas István-emléktornán mindkét mérkőzése mellett Hegedűs Tibor személyében csapatkapitányát is elveszítette.
febr. 16
11:15
NB II: a riválistól távozó támadóval erősített a Balmaz (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Balmazújváros megegyezett a legutóbb Siófokon futballozó támadó középpályással, Mokánszki Norberttel – számolt be a klub hivatalos oldala.
febr. 16
11:17
Videó: diósgyőri focistáknak öltöztek a farsangon (She)
A DVTK-ért az emődi kisiskolások is rajonganak, amit az iskolai farsangon be is bizonyítottak az általános iskola 1.b. osztályának tanulói. A fiúk focistának, a hölgyek pompomlányoknak öltöztek és természetesen felcsendült a "Csak a Diósgyőr!” rigmus is. A videót a boon.hu találta.
febr. 16
11:19
Vb 2014: március 1-től indulnak a doppingvizsgálatok (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) március 1. és a nyitó mérkőzés, azaz június 12. között előre be nem jelentett doppingellenőrzéseket hajt majd végre a nyári brazíliai világbajnokságon résztvevő válogatottak összes játékosán.
febr. 16
11:21
Szocsi 2014: meglepetés - cseh krosszos a leggyorsabb (She)
Eva Samková győzelmével ért véget a a női krosszosok versenye a szocsi téli olimpián. A cseh hódeszkás mögött a kanadai Dominique Maltais és a francia Chloe Trespeuch végzett még a dobogón.
febr. 16
11:33
NB II: Bozsik Péter nem számít a debreceni nevelésű védőre (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő FC Tatabánya szakmai stábja nem számít a korábbi debreceni nevelésű balhátvédre, Radnai Györgyre.
febr. 16
11:35
F1: a sisakkamera okozta Schumacher súlyos sérülését? (She)
Meglepő teóriával álltak elő a Michael Schumacher balesetét vizsgáló nyomozók. Állításuk szerint ugyanis a hétszeres világbajnok sisakjára rögzített kamera apró darabokra törte a sisakot az ütközés pillanatában, és amiatt szenvedett életveszélyes sérüléseket Schumacher.
febr. 16
11:51
Szocsi 2014: a „sógorok" nyerték a pontatlanok meccsét hokiban (She)
Egy-egy férfi és női jégkorong-mérkőzést játszottak vasárnap délelőtti a Szocsiban zajló téli olimpián. A férfiaknál a B csoportban az osztrákok legyőzték a norvégokat, míg a nőknél az 5-8. helyért a finnek a nemeteket verték.
febr. 16
11:53
Női kézi: Lekics és Radicsevics hosszabbított a Vardarral (She)
A korábban a Győri ETO-ban játszó szerb Andrea Lekics és montenegrói Jovanka Radicsevics meghosszabbította szerződését a Vardar Szkopje női kézilabdacsapatával. Mindkét játékos két évvel toldotta meg kontraktusát, csakúgy mint a francia Siraba Dembélé.
febr. 16
11:55
BL: Kassai Viktor vezeti a Leverkusen-PSG meccset (She)
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében is szerepet kap az első számú magyar játékvezető, Kassai Viktor, aki a Leverkusen–PSG meccset dirigálja majd kedden.
febr. 16
12:09
Szocsi 2014 - Hódeszkában szerezték első aranyukat a csehek (Infostart)
A cseh Eva Samkova sikerével zárult a női hódeszkások krossz versenyszáma vasárnap a szocsi téli olimpián.
febr. 16
12:09
Labdarúgás: 76 tétmeccsből egy döntetlen - jöhet az utód (She)
A 44 éves Pierangelo Manzarolit nevezték ki a nemzetközi szövetség (FIFA) világranglistájának utolsó helyén álló San Marino-i labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának.
febr. 16
12:12
Edzőkérdés: Nem tudom tisztelni Wenger eredményeit - Mourinho (Agroinform)
Szópárbajba bonyolódott José Mourinho és Arsene Wenger. Most a portugálon volt a sor.
febr. 16
12:14
Karrier: Messi beérte Raúlt (Agroinform)
A Barcelona extraklasszisa duplázott a Rayo Vallecano elleni szombati bajnokin és újabb rekordokat döntött meg.
febr. 16
12:27
Szocsi 2014: Miklós megkapta oklevelét, olimpiai bajnok lenne (She)
A szocsi téli olimpián lesiklásban 7., szuper óriás-műlesiklásban 15., szuperkombinációban 16. magyar alpesi síző, Miklós Edit a Facebookon üzent szurkolóinak.
febr. 16
12:45
Videó: kakast üldöző biztonságin röhögtek a nézők (She)
Az izraeli bajnokság szombati játéknapján a Hapoel Tel Aviv az utolós helyen álló Bnei Yehuda csapatát fogadta. A mérkőzés a 18. percében egy rövid ideig állt a játék, mert egy kakas lopakodott a pályára. A biztonságiak nem igazán voltak a helyzet magaslatán, ugyanis a csúszós füvön nem tudták elkapni a leleményes szárnyast, aki végül saját lábán távozott a játéktérről.
febr. 16
12:47
Szocsi 2014: svéd arany a férfi sífutó váltóban is (She)
A nők után a férfiaknál is svéd siker született a sífutó váltók versenyén, a Szocsiban zajló téli olimpián. A győzelmet a Lars Nelson, Daniel Richardsson, Johan Olsson, Marcus Hellner összeállítású címvédő csapat nyerte az oroszok és a franciák előtt.
febr. 16
13:06
Bajnokok Ligája: Kassai vezeti a Leverkusen-PSG találkozót (Agroinform)
Kassai Viktor szerepet kapott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek első körében.
febr. 16
13:21
Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid - Újabb aranyak! (Infostart)
Hosszú Katinka a nyitónapi két, majd a pénteki egy győzelem után egy ízben szombat este is felállhatott a dobogó tetejére az orlandói Arena Grand Prix elnevezésű úszóversenyen, amelyen Verrasztó Dávid szintén mindhárom versenynapon nyert egy-egy aranyérmet.
febr. 16
13:21
Kosár: magyar válogatott lett a lengyel All-Star-gála legjobbja (She)
A magyar válogatott Quigley Alexandria lett Lengyelországban a női kosárlabda All-Star-gála legjobbja és tripladobó bajnoka is.
febr. 16
13:39
Szocsi 2014 - Svéd arany a férfi sífutók 4x10 km-es váltóversenyében (Infostart)
A svéd staféta nyerte a férfi sífutók 4x10 kilométeres számát a szocsi téli olimpia vasárnapi versenynapján.
febr. 16
13:39
FA-kupa: A győzteseket mindig megviseli a kudarc - Wenger (She)
A labdarúgó angol FA-kupa ötödik fordulójának vasárnapi rangadója, az Arsenal–Liverpool mérkőzés előtt a londoniak menedzsere a legutóbbi 5–1-es kudarc lélektanát boncolgatta.
febr. 16
13:57
Teke BL: ismét van magyar csapat a négyes döntőben (She)
A legjobb négy közé jutott a Szeged a teke Bajnokok Ligájában, a Zalaegerszegnek ez nem sikerült. A final fourban a magyar csapaton kívül egy német és két horvát együttes kapott helyet.
febr. 16
13:59
NB I: Vannak akadémiáink, de nincs stratégiánk - Détári (She)
Détári Lajos, aki jelenleg az NB III-ban szereplő Felsőtárkány vezetőedzője, a nemzetközi szövetség, a FIFA heti magazinjának adott egy hosszabb lélegzetvételű interjút, amelyben beszélt a magyar labdarúgás helyzetéről, komoly kritikát fogalmazott meg az utánpótlás-neveléssel kapcsolatban, és kritizálta a Magyar Labdarúgó--szövetség és a magyar klubok közötti (szerinte nem létező) kapcsolatot is.
febr. 16
14:15
Primera División: két piros, egy gól a félelem derbijén (She)
A Granada fontos győzelmet aratott a kieséstől fenyegetett andalúziai csapatok derbijén: a piros-fehérek hazai pályán 1–0-ra legyőzték a sereghajtó Betist a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 24. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén.
febr. 16
14:17
Arsenal: Az öt gól mindenkinek ott van a fejében - Wenger (She)
A labdarúgó angol FA-kupa ötödik fordulójának vasárnapi rangadója, az Arsenal–Liverpool mérkőzés előtt a londoniak menedzsere a „vörösök” elleni legutóbbi 5–1-es kudarc lélektanát boncolgatta.

Keresés