2014. február 23. vasárnap

febr. 23
0:09
Primera División: nem volt gól a szombati nap záró meccsén (She)
Gól nélküli döntetlent játszott egymással az Almería és a Málaga a spanyol bajnokság szombati játéknapjának záró mérkőzésén.
febr. 23
1:57
A Barcelona kikapott San Sebastiánban (Infostart)
Vereséget szenvedett a Barcelona a Real Sociedad stadionjában a spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában.
febr. 23
2:01
Magabiztosan nyert a Real Madrid (Infostart)
A Real Madrid hazai környezetben 3-0-ra győzött az Elche ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombati mérkőzésén.
febr. 23
2:15
Tenisz: Nadal hatalmas meccs után döntős Rióban (She)
Rafael Nadal hatalmas, háromjátszmás csatában, a döntő szett rövidítésében (12–10) legyőzte a szintén spanyol Pablo Andújart a Rio de Janeiró-i ATP-torna elődöntőjében. Ellenfele a vasárnapi fináléban az ukrán Olekszandr Dolgopolov lesz.
febr. 23
7:21
Szocsi 2014: hokidöntő, végül záróünnepség - program (She)
Három klasszikus szám fináléja és a záróünnepség maradt az utolsó napra a szocsi tél olimpián: magyar idő szerint reggel a férfi sífutók kezdenek az 50 km-es távval, majd a férfi bobosok négyes versenyének utolsó két futama kerül fókuszba, hogy legvégül a minden bizonnyal legnagyobb érdeklődésre számot tartó férfi jégkorongdöntővel záruljon az események sora. A záróünnepség 17 órakor kezdődik.
febr. 23
7:39
Program: Husztiék a Bayern ellen, torinói derbi, pályán a Pool és az Atlético, Eb-sorsolás (She)
Vasárnap az európai topligákban pályára lép a Liverpool és a Tottenham, már ami a Premier League-et illeti, míg Spanyolországban a Real Madrid után a városi rivális Atlético is kihasználhatja a címvédő Barcelona szombati botlását, és lépés-, valamint pontelőnybe kerülhet. Németországban a Hannover – Huszti Szabolcs együttese – a minden sorozatban topfavoritnak számító Bayern Münchent fogadja.…
febr. 23
7:57
NBA: vendégként kapott ki a Knicks és a Celtics (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszában idegenben szenvedett vereséget a New York Knicks – hiába szerzett Carmelo Anthony 35 pontot –, és többek között a Boston Celtics.
febr. 23
8:15
Boksz: Fazekas megtréfálta a veretlen hulli sztárt (She)
Tovább folytatja menetelését a legendás Chris Eubank fia, Chris Jr. A York Hallban rendezett londoni gálán 13. alkalommal lépett kötelek közé a 24 éves középsúlyú reménység, és sorozatban az ötödik idő előtti győzelmét aratta, így továbbra is őrzi makulátlan mérlegét.
febr. 23
8:17
Vb 2014: tüntetés több mint száz előállítással, hat sebesülttel (She)
Rendőrökkel csaptak össze az idei labdarúgó-világbajnokság jelentette költségek miatt tüntetők a brazíliai Sao Paulóban szombaton. Hatan megsebesültek, közülük négyen rendőrök. Több mint 100 embert előállítottak.
febr. 23
8:51
Euro 2016: a korábbi orosz kapitány a mieinkről álmodik (She)
Az orosz labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Borisz Ignatyev megítélése szerint a magyar nemzeti csapat már nem a régi fényében tündököl, így ha ellenfelet kéne választania a második kalapból a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság selejtezőcsoportjába, akkor a mieink mellett tenné le a voksát.
febr. 23
8:51
EURO 2016: Kiderül, kikkel selejtezik a Pintér-csapat az Európa-bajnokságra! (Agroinform)
A magyar válogatott a második kalapból várja a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság selejtezőinek sorsolását.
febr. 23
8:53
Karrier: A United bízik a sokat szenvedett középpályásban (Agroinform)
David Moyes bízik benne, hogy Darren Fletcher a legmagasabb szinten tud futballozni a jövőben.
febr. 23
9:09
Bundesliga: Huszti Szabolcs 33 százalékos a Bayern ellen (She)
Magyar szereplője – reményeink szerint főszereplője – is lesz a Bayern München hannoveri vendégszereplésének a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnapi játéknapján. De legalábbis valószínűsíthető Huszti Szabolcs pályára lépése. A harmincéves középpályás eddig hat Bundesliga-mérkőzésen játszott a világhírű német csapat ellen, ezeken két gólt szerzett, tehát szigorúan…
febr. 23
9:11
Videoton: Nagy dolgokat fogunk együtt elérni - José Gomes (She)
José Gomes, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton portugál vezetőedzője szerint csapata felkészült az előtte álló feladatokra, és úgy érzi, tavasszal nagy dolgokat fognak elérni.
febr. 23
9:27
Napoli: Fülöp az egyik kiszemelt a kapusposztra - sajtóhír (She)
A napolitoday.it internetes portál értesülései szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Napoli Tim Wiesével, Adrian Lisszel vagy Fülöp Mártonnal pótolná a hosszú időre harcképtelenné vált brazil kapusát, Rafaelt.
febr. 23
9:29
Kerékpár: világbajnokokkal mutatták be a Merida-csapatot (She)
Ritkán fordul elő a kerékpársportban, hogy egy csapatprezentáción két világbajnokot is dobogóra szólítanak. A mallorcai csapatbemutatón egy időben mutatták be a gyári meridások idei országúti és hegyikerékpáros sorát, mindkettőben egy-egy szivárványtrikóssal.
febr. 23
10:03
Szocsi 2014: hármas orosz siker az 50 km-es sífutásban (She)
A férfiak 50 km-es szabad stílusú versenyével zártak vasárnap a sífutók a Szocsiban zajló téli olimpián. A győzelmet az orosz Alekszander Legkov szerezte meg két honfitársa, Makszim Viljegzsanyin és Ilja Csernouszov előtt.
febr. 23
10:03
NBA : egypontos Washington győzelem (Metropol)
Utolsó másodperces zsákolással gyűrték le a New Orleans csapatát.
febr. 23
10:21
Szocsi 2014 - EPO-val bukott le egy osztrák sífutó (Infostart)
Johannes Dürr osztrák sífutó doppingmintájában az EPO teljesítménynövelő szer nyomaira bukkantak, ezért a 30 kilométeres üldözéses versenyben nyolcadikként zárt sportolót utólag kizárták a szocsi téli olimpiáról.
febr. 23
10:21
Barcelona: „Nem készítettem fel megfelelően a csapatot” (She)
A Real Sociedad otthonában harmatgyenge produkcióval kirukkoló és 3–1-es vereséget szenvedő Barcelona vezetőedzője, Gerardo Martino a mérkőzést követő sajtótájékoztatón elmondta, hogy nem térképezte fel kellőképpen a baszk együttest. A katalánok kapusa, Víctor Valdés szerint a hazaiak teljesen megérdemelt győzelmet arattak.
febr. 23
10:22
Videoton: Nagy dolgokat fogunk együtt elérni - José Gomes (Agroinform)
A Videoton vezetőedzője úgy véli, a két edzőtáborban a tervezett feladatokat maradéktalanul végrehajtotta a csapat.
febr. 23
10:57
Juve: „A Torino elleni sikerrel egy baj van: soha nem elég” (She)
Juventus–Torino városi derbit rendeznek ma 18.30 órától az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 25. fordulójában. (A találkozót a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!) Ősszel a Juve vendégként is 1–0-ra nyert, és Claudio Marchisio, a „zebrák” 41-szeres válogatott középpályása azt is elárulta: mi a jó és a mi a probléma ezzel….
febr. 23
11:15
Rögbi: a franciák és az írek sem veretlenek a hat nemzet közül (She)
A rögbi Hat Nemzet-kupa idei kiírása harmadik fordulójának rangadóján Franciaország egyenrangú partnere volt a címvédő Walesnek Cardiffban, ám 73 ezer néző előtt a házigazda két céllal, valamint Leigh Halfpenny szédületes rúgójátékával simán nyert. A skótok az utolsó előtti percben szerzett dropgólnak köszönhetően győztek Rómában, több mint 66 ezer néző őszinte bánatára, míg az angolok 82 ezer…
febr. 23
11:33
Kézi BL: sportszerűtlenséggel vádolja a Zagreb a Veszprémet (She)
Nyílt levélben fordult a horvát médiához a CO Zagreb férfi kézilabdacsapata, amelyből az derül ki, hogy az MKB-MVM Veszprém tegnapi harkivi veresége a fair play és a sportág antipropagandája volt. A győztes Motor Zaporizzsja a váratlan győzelemnek köszönhetően egy ponttal előzte meg a zágrábiakat a Bajnokok Ligája A-csoportjában, és jutott tovább a nyolcaddöntőbe. A horvátok ellenben lemaradtak a…
febr. 23
11:51
Videó: Robbie Keane 40 méterről talált be a tartalékoknak (She)
Robbie Keane, a Los Angeles Galaxy labdarúgója a klub második csapata, a Galaxy II elleni meccset egy 40 méteres emeléssel tette emlékezetessé. Tekintse meg a nem mindennapi gólt!
febr. 23
11:53
Eb 2016: Nem dolgunk az esélyekkel foglalkozni - Pintér (She)
Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőinek sorsolása előtt beszélt arról, miként figyeli a sorsolást.
febr. 23
12:09
Eb-sorsolás: megint megkaptuk a románokat! (Infostart)
A görög, a román, a finn, az északír és a feröeri válogatottat kapta a magyar a 2016-os Európa-bajnokság sorsolásán. Ismét találkozunk a románokkal, s már március 5-én a finnekkel, igaz, egyelőre "csak" Győrben, barátságos mérkőzésen.
febr. 23
12:27
Bale brutális távoli gólja is kellett a Real Madrid sikeréhez - videó (Infostart)
A spanyol bajnokságban második Real Madrid a tizennegyedik Elchével találkozott szombaton. Bale "szétbombázta" a kaput, mintegy 25 méteres lövése a lécről pattant be. Ez volt a Real Elche ellen szerzett három gólja közül a második.
febr. 23
12:27
Real Madrid: „A gólja előtt jól, utána briliánsan játszott Bale” (She)
Carlo Ancelotti, a Real Madrid vezetőedzője az Elche elleni 3–0-s győzelmet követően elégedetten nyilatkozott a sajtó képviselőinek, bár azt a mai napig nem érti, hogy Cristiano Ronaldo miért kapott hárommérkőzéses eltiltást.
febr. 23
13:21
Eb 2016: egy csoportban a románokkal és a görögökkel (She)
Kisorsolták a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság selejtezőcsoportjait. A magyar labdarúgó-válogatott az F-csoportban kapott helyet, ahol Görögországgal, Romániával, Finnországgal, Észak-Írországgal és Feröerrel találkozik majd.
febr. 23
13:23
Eb 2016: gyilkos I-csoport, kőkemény H-csoport - a beosztás (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) Nizzában elkészítette a 2016-os franciaországi Eb selejtezőinek sorsolását. A magyar válogatott az F-csoportba került, Görögország, Románia, Finnország, Észak-Írország és Feröer mellé. A H- és az I-csoport (utóbbiba a rendező Franciaország is bekerült, de versenyen kívül vesz részt) kiemelkedően keménynek tűnik.
febr. 23
13:25
Szocsi 2014: az orosz bobosoké az utolsó előtti arany (She)
Oroszország első csapatának győzelmével ért véget a férfi négyes bobosok versenye Szocsiban. A téli olimpia utolsó előtti éremosztó versenyén mindössze kilenc századdal lemaradva a lettek végeztek a második helyen.
febr. 23
13:39
Eb 2016: Teljesen mindegy, kit sorsoltak mellénk - Pintér (She)
Mint korábban beszámoltunk róla, Görögország, Románia, Finnország, Észak-Írország és Feröer lesz a magyar labdarúgó-válogatott ellenfele a 2016-os Európa-bajnokság selejtezői során. Pintér Attila szövetségi kapitány nem foglalkozik az ellenfelekkel, továbbra is a rendszeres összetartások fontosságát hangsúlyozza, és a szurkolók támogatását kéri.
febr. 23
13:39
EURO 2016: A görögök, románok, finnek, északírek és Feröer ellenében kell kijutnunk az Eb-re (Agroinform)
A magyar csapat a görögökkel, románokkal, finnekkel, északírekkel és a Feröer-szigetekiekkel került össze.
febr. 23
13:41
Eb 2016: a finn kapitány elégedett, van esélyük kijutni (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, kisorsolták a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság selejtezőcsoportjait. A magyar labdarúgó-válogatott az F-csoportban kapott helyet, ahol Görögországgal, Romániával, Finnországgal, Észak-Írországgal és Feröerrel találkozik majd. Mixu Paatelainen, a finnek szövetségi kapitánya elégedetten nyilatkozott a sorsolást követően, s úgy véli, van esélyük a…
febr. 23
13:43
Videó: Reális célkitűzés a második hely megszerzése - Hajnal (She)
Az NSO Tv-nek Hajnal Tamás, az Ingolstadt légósa értékelte a 2016-os labdarúgó Eb selejtezőinek sorsolását. Hajnal szerint a magyar válogatott reális eséllyel pályázik a második helyre.
febr. 23
13:57
Videó: A második helyet kell megcéloznunk - Vanczák (She)
Az Eb-sorsolás után az NSO Tv-nek nyilatkozó Vanczák Vilmos elmondta, ezúttal is felfokozott hangulatot vár a románok elleni meccseken, továbbá hogy inkább a második helyet kell megcélozni a csoportban.
febr. 23
13:59
Eb 2016: Egy szinten vagyunk a magyarokkal - Piturca (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, kisorsolták a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság selejtezőcsoportjait. A magyar labdarúgó-válogatott az F-csoportban kapott helyet, ahol Görögországgal, Romániával, Finnországgal, Észak-Írországgal és Feröerrel találkozik majd. Victor Piturca, a román nemzeti csapat szövetségi kapitánya az MLSZ megkeresésére elmondta, hogy egy szinten vannak a mieinkkel, és…
febr. 23
14:01
Eb 2016: Moldovan már elkezdené lefoglalni a szállást (She)
A románok elégedettek a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság csoportjainak sorsolásával, úgy vélik, nem lehet kifogás, ha nem jutnak ki a magyar válogatottat is felsorakoztató hatosból. Viorel Moldovan már a szállást is elkezdené lefoglalni.
febr. 23
14:03
Eb 2016: Visszavághatunk a románoknak - Bogdán (She)
A labdarúgó Eb-selejtezők sorsolása után a Nemzeti Sport Online megkeresésére nyilatkozó Lovrencsics Gergő szerint nincs olyan csapat, amely kiemelkedne a csoportból, Bogdán Ádám szerint megvan az esély arra, hogy visszavágjuk a románoknak a bukaresti vereségért, míg Kádár Tamás úgy érzi, nem kerültünk rossz csoportba.
febr. 23
14:15
Primera División - Nyert a Sevilla (Infostart)
A Sevilla egygólos győzelmet aratott a kiesés ellen küzdő Rayo Vallecano otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának vasárnap déli mérkőzésén.
febr. 23
14:15
Eb 2016: az északír szövetségi kapitány is boldog (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, kisorsolták a 2016-os franciaországi Európa-bajnokság selejtezőcsoportjait. A magyar labdarúgó-válogatott az F-csoportban kapott helyet, ahol Görögországgal, Romániával, Finnországgal, Észak-Írországgal és Feröerrel találkozik majd. Mixu Paatelainen, a finn válogatott szövetségi kapitánya mellett az északíreket irányító Michael O'Neill is elégedetten nyilatkozott…
febr. 23
14:15
Real Madrid: Ancelotti Capello és Beenhakker nyomdokain (Agroinform)
A királyi gárda zsinórban 26. meccsén maradt veretlen, ami a második legjobb sorozat a klub történelmében.
febr. 23
14:17
Válogatott: a sorsolás nem befolyásolja a finnek elleni meccset (She)
A Magyar Labdarúgó-szövetség a Twitter-csatornáján jelezte, hogy az Eb-sorsolás nem befolyásolja a finnek elleni március 5-i felkészülési meccset.
febr. 23
14:19
Eb 2016: A sors picit kegyes volt, lehet örülni - László Cs. (She)
László Csaba, az új edzői kihívásra Skóciában váró magyar tréner szerint a sors picit kegyes volt a magyar labdarúgó-válogatotthoz a 2016-os Eb-selejtezők sorsolásakor, és örülhetünk annak, hogy az ellenfelek ismeretében valóban megvan a reális esélyünk a továbbjutásra.
febr. 23
14:33
Eb-selejtezők: járhattunk volna rosszabbul is... - ellenfélmustra (Infostart)
A görög, a román, a finn, az északír és a feröeri válogatottat kapta Pintér Attila válogatottja a 2016-os Eb selejtezőire. Az ellenfelek bemutatása.
febr. 23
14:33
PL: Liverpool-Swansea City élőben az NSO-n! (She)
A Premier League 27. fordulójában a Liverpool a Swansea Cityt fogadja. Brendan Rodgers együttese a bajnokságban még veretlen 2014-ben, míg a walesi vendégek a legutóbbi hét idegenbeli bajnoki meccsükön nyeretlenek maradtak. A hazaiak csatára, Daniel Sturridge pedig PL-rekordot állíthat be, hiszen ha gólt szerezne, akkor zsinórban a nyolcadik bajnokiján lenne eredményes. Erre korábban csak Ruud van…
febr. 23
14:51
Primera División: Madridban emberelte meg magát a Sevilla (She)
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában a mérkőzést tíz emberrel befejező Sevilla egygólos győzelmet aratott a Rayo Vallecano otthonában, így véget vetett hatmeccses nyeretlenségi sorozatának. A madridi együttes továbbra is kieső helyen áll.
febr. 23
14:51
Őket kell legyőzni az Eb-ért (Metropol)
A magyar válogatott a görögökkel, a románokkal, a finnekkel, az északírekkel és a Feröer-szigetekiekkel került egy csoportba.
febr. 23
14:51
Manchester United: Moyes megnyerné a BL-t, ezzel kvalifikálná a csapatot (Agroinform)
A skót menedzser nagyot álmodott, szerinte megnyerhetik a BL-t. Így jövőre a győztes jogán ott lennének a mezőnyben.

Keresés