2014. február 4. kedd

febr. 4
0:27
Golf: Tiger Woods a sivatagban sem lelte meg önmagát (She)
Az utolsó kilenc szakaszon ütött négy birdie segítségével a skót Stephen Gallacher nyerte meg a profi golfozók európai körversenyének hétvégi viadalát, a 25. születésnapját ünneplő Dubai Desert Classicot, ezzel megvédte tavaly megszerzett címét.
febr. 4
0:45
Primera División: folytatja a BL-hadműveletet a Villarreal (She)
A francia Jérémy Perbet duplájára alapozva a Villarreal 3–1-re legyőzte az Osasunát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 22. fordulójának hétfő késő esti mérkőzésén, és megerősítette pozícióját az ötödik helyen.
febr. 4
1:42
Topligák: Vendéggyőzelem a genovai derbin (Agroinform)
A Sampdoria nyerte a genovai derbit, vendégként győzte le a Genoát a közös stadionban, a Luigi Ferrarisban.
febr. 4
5:51
Ezt tervezi a Barca 2017-től (Infostart)
Nagyjából 420 millió euróból (körülbelül 127 milliárd forint) újulhat meg az FC Barcelona labdarúgócsapatának otthona, a legendás Camp Nou
febr. 4
7:03
NBA: otthon nyert az Oklahoma és a Miami, idegenben a Spurs (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) alapszakaszában otthon nyert a Miami Heat és az Oklahoma City Thunder, míg a San Antonio Spurs idegenben múlta felül a New Orleans Pelicanst.
febr. 4
7:05
NHL: ráadásban győzött a Pittsburgh és a Colorado (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) alapszakaszában hosszabbítás után tudott győzni a Pittsburgh Penguins és a Colorado Avalanche, előbbi az Ottawát, utóbbi a New Jersey-t múlta felül 2–1-re.
febr. 4
7:21
Ajánló: pályán a Haladás, a Paks, az MTK és a PSG (She)
Három NB I-es csapatunk is felkészülési mérkőzésen lép pályára: a Paks a másodosztályú Vasassal, a Haladás a cseh Slováckóval, az MTK pedig a Dunaszerdahellyel csap össze.
febr. 4
7:57
Kézi: Farkas Ágnes az arca az új szentgotthárdi szakosztálynak (She)
A Szentgotthárdi KK új női kézilabda-szakosztályának, amely a napokban alakult meg, Farkas Ágnes, a volt világklasszis átlövő, a megyei szövetség elnöke az arca.
febr. 4
7:59
Chelsea: Mourinho helyett a gyúró motiválta a játékosokat (She)
Nagy győzelmet aratott az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Chelsea. Hétfő este az otthon roppant erős Manchester City pályáján 1–0-ra diadalmaskodott José Mourinho együttese. A portugál menedzser a mérkőzés után elmondta, nem az ő szavai motiválták a játékosokat, sokkal inkább a gyúró Billy McCulloch lelkesítő beszéde.
febr. 4
8:15
Újpest: „A FTC-nek annyi esélye van az aranyra, mint nekünk” (She)
Julian Jenner a minap úgy nyilatkozott, hogy a Ferencváros tízpontos hátránya ellenére odaérhet tavasszal a bajnoki címre. A rivális Újpest középpályása, Dusan Vasziljevics erre úgy reagált, az FTC-nek legfeljebb annyi esélye lehet az aranyra, mint nekik.
febr. 4
8:33
Szocsi 2014 - A magyarok programja (Infostart)
A magyarok közül - a nevezések alapján - Gombos Károly mutatkozik be elsőként a pénteken kezdődő szocsi téli olimpián: ő az első hivatalos versenynapon, azaz szombaton a sílövők 10 kilométeres sprintszámában áll rajthoz.
febr. 4
8:33
Videó: „Meg fogják vétózni a válogatott összetartást” (She)
Újabb bejegyzéssel jelentkezett videoblogjában Bognár György. A Nemzeti Sport és az NSO Tv állandó szakértője ezúttal a magyar labdarúgó-válogatott összetartásait vette górcső alá.
febr. 4
8:35
PMFC: Miroszlav Grumicsot eladják a Diósgyőrnek (She)
A Nemzeti Sport Online információi szerint a PMFC NB I-es labdarúgócsapata eladja szerb csatárát, Miroszlav Grumicsot a DVTK-nak. Az értesülést Győri János, a pécsiek sportigazgatója az NSO kérdésére megerősítette, bár aláírt szerződés még nincs.
febr. 4
8:51
Röpi: mondvacsinált indokokról beszél a távozó kapitány (She)
Mint hétfőn beszámoltunk róla, a Magyar Röplabdaszövetség elnöksége a szakmai kollégium javaslatára úgy határozott, leváltja Hollósy Lászlót a női válogatott szövetségi kapitányi posztjáról. A távozó szakember mondvacsinált indokokról beszél.
febr. 4
8:51
Három kabalafigura, 2500 doppingteszt (Metropol)
A hóleopárd, a jegesmedve és a mezei nyúl lesznek a szocsi téli olimpia kabalafigurái. Rekordmennyiségű doppingteszt elvégzését tervezik. Fenyegetés is érkezett. A magyar program és érdekességek a cikkben.
febr. 4
8:53
A Memphis is kikapott Oklahomában (Metropol)
A Memphist verő Oklahoma City 21/3-ra javította otthoni győzelmi mérlegét az NBA hétfői játéknapján.
febr. 4
8:55
NHL: Los Angelesben javított a címvédő (Metropol)
Az előző hat mérkőzéséből ötöt elvesztő, címvédő Chicago Blackhawks 5-3-ra nyert Los Angelesben.
febr. 4
9:09
Vízilabda: bemikrofonozott bírók vezetik a magyar-amerikait (She)
Csak hogy ne múljon el a Super Bowl-érzés, kedden, a Magyarország–Egyesült Államok férfi vízilabda-mérkőzésen bemikrofonozott játékvezetői páros fújja a sípot, az ítéleteket tudatják is a közönséggel.
febr. 4
9:27
Arsenal: Oroszországba mehet a mellőzött csapatkapitány (She)
Brit sajtóhírek szerint távozhat az Arsenalból Thomas Vermaelen. A mostanában leginkább kispados középhátvédért az orosz élvonalbeli Zenit Szentpétervár érdeklődik.
febr. 4
9:27
Jövő kedden temetik Karl Erik Böhnt (Metropol)
A magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el vasárnap.
febr. 4
9:29
PMFC: Grumics két és fél évre a DVTK-é - hivatalos (She)
A Pécsi MFC labdarúgócsapata hivatalos honlapján megerősítette a Nemzeti Sport Online korábbi információját, mely szerint a klub szerb csatára, Miroszlav Grumics a DVTK-hoz szerződik.
febr. 4
9:30
Sportfogadás: Profittal zártuk a januárt (Agroinform)
Elmúlt a január, így ahogyan azt már korábban is tettük, ezúttal is elkészítettük az elmúlt hónap mérlegét.
febr. 4
9:31
Kézilabda: Vetési Iván és Siti Bea is ott lesz Böhn temetésén (She)
Mint hétfőn beszámoltunk róla, jövő kedden szülővárosában, Sandefjordban helyezik végső nyugalomra Karl Erik Böhnt, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányát, aki hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el vasárnap. Az MTI híre szerint az MKSZ képviseletében Vetési Iván elnök és Siti Beáta másodedző lesz jelen a temetésen.
febr. 4
9:32
Szocsi 2014: Folytatódhat a norvég diadalmenet - biatlon előzetes (Agroinform)
Négy éve a norvégok három olimpiai aranyérmet szereztek biatlonban - Szocsiban újra Svendsen és Berger napjai jöhetnek.
febr. 4
9:33
Videó: amatőr meccsen másolták Di Canio zseniális kapásgólját (She)
Sokaknak máig emlékezetes Paolo Di Canio 2000-ben, a West Ham United színeiben a Wimbledonnak lőtt zseniális kapásgólja. Egy ír amatőr csapat egyik játékosa hasonló találatot szerzett. Íme!
febr. 4
9:34
Sajtófigyelő: Bunkósági világrekordot döntött a Nemzeti Sport (Agroinform)
Alig két napja halott a kézikapitány, de a sportnapilap már az utód kiszivárogtatásával kelti a hangulatot. Címlapon.
febr. 4
9:45
Bologna: a reptéren felejtette az új igazolást, kirúghatják (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Bolognánál az átigazolási időszak utolsó napján a nagy rohanásban egyszerűen elfelejtkeztek az új igazolásáról.
febr. 4
10:03
Videó: káprázatos sarkazásos gól a spanyol bajnokin - hiába (She)
Jérémy Perbet duplájára alapozva a Villarreal 3–1-re legyőzte az Osasunát a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Primera División) 22. fordulójának hétfő késő esti mérkőzésén. Azonban nem a francia támadó két találata maradt emlékezetes, hanem a vendégek játékosa, Oriol Riera sarkazásos gólja. Íme!
febr. 4
10:39
Bayern München: „Guardiola nem tudja használni Götzét” (She)
Franz Beckenbauer, a Bayern München legendás játékosa és edzője szerint a bajorok jelenlegi vezetőedzője, Pep Guardiola nem a megfelelő pozícióban játszatja Mario Götzét.
febr. 4
10:57
Kövesd: nincs problémájuk a Vaskót szerződtető felcsútiakkal (She)
A bennmaradás és a hosszabb távú NB I-es lét a cél Mezőkövesden, ahol a klubvezetőség elégedett Véber György edző munkájával, bár néha elbeszélgetnek vele. Tállai András államtitkár, az egyesület elnöke a Digi Sport Reggeli start című műsorában elmondta: a 12. hellyel a szezon végén is kiegyeznének, Vébert pedig jövőre is a kispadon szeretnék látni. Vaskó Tamás ügyét lezárták, emberileg csalódtak…
febr. 4
11:00
Átigazolás: A Chelsea és a Manchester United költötte a legtöbbet a téli piacon (Agroinform)
A londoni Kékek több mint 50 millió euróért erősítettek, mégis pozitív mérleggel zártak.
febr. 4
11:33
NFL: nézettségi rekordot döntött a Super Bowl (She)
Minden idők legnézettebb  tévéműsora lett az Egyesült Államokban a vasárnapi Super Bowl, a tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) döntője.
febr. 4
11:35
NB II: saját nevelésű védővel erősített a Vasas (She)
Piller József aláírta szerződését a Vasashoz, így a bal oldalon védőként és felfutóként is bevethető játékos 2015 nyaráig erősíti a csapatot – mondta a Vasas Facebook-oldalának Vancsa Miklós ügyvezető igazgató.
febr. 4
11:37
Barcelona: Messi még mindig éhes a sikerre - Piqué (She)
Gerard Piqué, a Barcelona labdarúgócsapatának védője szerint Lionel Messi még mindig éhes a sikerre és újabb trófeákat akar nyerni.
febr. 4
11:51
Labdarúgás: hosszabbított a jamaicai kapitány (She)
Négy és fél évvel meghosszabbították a szerződését Winfried Schäfernek, a jamaicai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányának, aki így 2018-ig irányíthatja a közép-amerikai ország nemzeti együttesét.
febr. 4
11:54
Darts: Minden idők egyik legjobb Premier League szezonja következik (Agroinform)
Van Gerwen - Taylor mérkőzéssel február 6-án elrajtol a 2014-es Premier League-szezon.
febr. 4
12:09
PMFC: Pölöskey is elment Belekbe; kazah, cseh és bosnyák ellenfél (She)
Elutazott Törökországba, Belekbe a PMFC NB I-es labdarúgócsapata kedden. A pécsiekkel tartott a DVSC-Tevától kölcsönben lévő Pölöskey Péter is, akiről korábban Márton Gábor edző elmondta, nem számít rá a tavasz során. Az edzőtábor során Lőrincz Emil együttese kazah, cseh és bosnyák ellenféllel is megmérkőzik – adta hírül a klub hivatalos honlapja, a pmfc.hu.
febr. 4
12:09
Kilenc és fél milliárdot kap az öttusa (Metropol)
Az öttusa, mint a kiemelt 16 sportág egyike 2020-ig kapja meg a támogatást a sportág fejlesztésére.
febr. 4
12:11
Profi boksz: grúz ellenfele lesz Erdeinek a kecskeméti gálán (She)
Immár hivatalos, hogy Erdei Zsolt a grúz Salva Jomardasvili ellen lép kötelek közé március 8-án a Ferobox Event kecskeméti gáláján, amelyen a WBO (Bokszvilágszövetség) betöltetlen Európa-bajnoki öve lesz a tét.
febr. 4
12:12
Felkészülés: Újabb Fradi-győzelem Belekben (Agroinform)
A román Rapid Bukarest után a dán Viborg csapatát is legyőzte a törökországi Belekben edzőtáborozó Ferencváros.
febr. 4
12:13
Videó: betalált, majd durván lefejelte a kapufát (She)
A mexikói élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 5. fordulójában a Santos Laguna 2–0-ra nyert a Toluca ellen. A találkozón duplázó Javier Orozco szó szerint belesérült találatába, miután gólt szerzett, lefejelte a kapufát, majd le is kellett cserélni. Íme!
febr. 4
12:14
Forma-1: Ez van az F1-es rajtszámok mögött (Agroinform)
Hamilton és Alonso a gokartos időkre emlékezik, Button a szerencseszámával, Rosberg apja emlékével támad.
febr. 4
12:27
Erdei Zsolt grúz ellenféllel bokszol (Metropol)
Salva Jomardasvilivel küzd majd meg március 8-án Kecskeméten a Boksz Világszervezet Európa-bajnoki címéért.
febr. 4
12:45
Öttusa: kilenc és fél milliárd forint sportágfejlesztésre (She)
A Magyar Öttusaszövetség (MÖSZ) 9.5 milliárd forintos állami támogatást kap 2020-ig sportágfejlesztésre.
febr. 4
12:45
Nézettségi rekordot döntött a Super Bowl (Metropol)
Minden idők legnézettebb tévéműsora lett az Egyesült Államokban a vasárnapi Super Bowl.
febr. 4
12:47
FIFA: megdőlhet egy tabu, terítéken a videobíró (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) közzétette a labdarúgás szabályelőkészítő és -alkotó testületeként működő IFAB március elsejei ülésének ügyrendjét. A megvizsgálandó javaslatok között szerepel a videobíró alkalmazása – ha tényleg elhatározza a szövetség a bevezetését, egyik nagy tabuját döntheti meg.
febr. 4
12:47
Férfi kosárlabda MK: az első nyolcas döntő (Metropol)
Három nap alatt, csütörtöktől szombatig kerül sor Pécsett a Zsíros Tibor férfi kosárlabda Magyar Kupa történetének első nyolcas döntőjére.
febr. 4
13:03
Kilenc és fél milliárdot kap az öttusa (Infostart)
A Magyar Öttusa Szövetség (MÖSZ) 9,5 milliárd forintos állami támogatást kap 2020-ig sportágfejlesztésre.
febr. 4
13:21
Grúz ellenféllel bokszol az Eb-címért Erdei Zsolt (Infostart)
Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok a grúz Salva Jomardasvilivel küzd majd meg március 8-án Kecskeméten a Boksz Világszervezet (WBO) Európa-bajnoki címéért.
febr. 4
13:21
Videó: sajtótájékoztatón osztották ki a Lazio elnökét (She)
Nem mindennapi jelenet játszódott le az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Lazio elnöke, Claudio Lotito sajtótájékoztatóján. Egy dühös szurkoló beszéde közben hívta fel Lotitót, akit azonnali távozására szólított fel. Íme!

Keresés