2014. február 16. vasárnap

febr. 16
14:33
Videó: Szélesi nem akar távozni Újpestről (She)
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Szélesi Zoltánra nem számítanak Újpesten. A huszonhétszeres válogatott védő az NSO Tv-nek adott interjújában azt is elárulta, hogy az edzései úgy vannak kialakítva, hogy még véletlenül se találkozhasson egykori csapattársaival, de ő akkor is maradna a negyedik kerületben.
febr. 16
14:35
Serie A: a sereghajtó elkapta a Laziót (She)
Meglepetés az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 24. fordulójának vasárnap kora délutáni mérkőzésén: a játéknapot sereghajtóként váró Catania három argentin légiósa góljaival hazai pályán 3–1-re legyőzte a Laziót.
febr. 16
14:51
Atlétika: Lavillenie belesérült az újabb rekordkísérletbe (She)
Mint tegnap beszámoltunk róla, a francia olimpia bajnok Renaud Lavillenie megdöntötte Szergej Bubka fedett pályás rúdugró csúcsát. Lavillenie a sikeres 616 centiméteres ugrása után 621 centiméterrel is megpróbálkozott, de közben megsérült a bal bokája.
febr. 16
14:54
Karrier: Rooneyt mesebeli pénzzel vették rá a hosszabbításra (Agroinform)
A vasárnapi angol lapok szerint Rooney-é lesz az angol labdarúgás történelmének legjövedelmezőbb szerződése.
febr. 16
15:09
Serie A: Juventus-Chievo és Sassuolo-Napoli az NSO-n! (She)
A Serie A 24. fordulójában a Juventus a Chievo Veronát fogadja otthon, míg a Napoli a Sassuolo vendégeként igyekszik majd begyűjteni a három bajnoki pontot. Kövesse velünk a mérkőzéseket élő, szöveges tudósításaink segítségével!
febr. 16
15:27
Hosszú Katinka és Verrasztó Dávid "ismételt" (Metropol)
Újabb aranyérmeket szereztek a detroiti úszóversenyen.
febr. 16
15:45
Primera División - Messi már harmadik az örökranglistán (Infostart)
A szombaton szerzett két találatával Lionel Messi feljött a harmadik helyre a spanyol labdarúgó-bajnokság góllövő örökranglistáján.
febr. 16
16:03
Szocsi 2014: amerikai gázolás a szlovénok ellen (She)
Az Egyesült Államok veretlenül, csoportelsőként jutott tovább a férfi jégkorongtorna A csoportjából a szocsi téli olimpián, miután 5–1-re legyőzte Szlovéniát.
febr. 16
16:05
Eurofutball: szenzációs sorozatokat épít a Celtic (She)
Sorozatban a 14. bajnoki mérkőzését is megnyerte a Celtic a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban: a glasgow-i zöld-fehérek Anthony Stokes mesterhármasával a St. Johnstone-t verték hazai pályán 3–0-ra a 26. forduló vasárnapi mérkőzésén.
febr. 16
16:07
Videó: szerencsés góllal egyenlített a Depor (She)
A spanyol másodosztályú labdarúgó-bajnokságban a Deportivo la Coruna az utolsó utáni percben egyenlített a Sporting Gijon ellen (1–1). A 94. percben szerzett gól előtti szöglethez még a hazaiak kapusa is felfutott, de végül Toche révén egyenlített a Depor.
febr. 16
16:21
Atlétika: a kenyai versenyző világrekordja női félmaratonon (She)
A kenyai Florence Kiplagat megdöntötte a női félmaratoni futás világrekordját a vasárnapi, barcelonai versenyen: a 26 éves afrikai atléta 1:05:12 óra alatt teljesítette a távot.
febr. 16
16:23
Ligue 1: a cserejátékos döntő érdemei, nyomul a Lyon (She)
A Lyon hazai pályán 3–1-re legyőzte a sereghajtó Ajacciót a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 25. fordulójának vasárnapi játéknapján, és továbbra is kapaszkodik az európai kupás helyekért.
febr. 16
16:24
Átigazolás: Cavani még a vb előtt a Chelsea-é lesz? (Agroinform)
Uruguayi lapértesülések szerint a PSG és a dél-amerikai ország válogatottjának csatára a Chelsea-hez igazol.
febr. 16
16:39
FA-kupa: négy perc után betalált a csere, nyolc között az Everton (She)
A legjobb nyolc közé jutott az angol élvonalbeli Everton azzal, hogy a labdarúgó FA-kupa nyolcaddöntőjében 3–1-re legyőzte a Swansea-t.
febr. 16
16:41
Szocsi 2014: a sílövők 15 km-es versenyét hétfőre halasztották (She)
A nagy köd miatt elhalasztották a férfi sílövők 15 km-es tömegrajtos versenyét az oroszországi Szocsiban zajló téli olimpián. A rendezők hétfő délelőttre írták ki az új rajtot.
febr. 16
16:57
Szocsi 2014: négyes holland győzelem olimpiai csúccsal (She)
Jorien ter Mors győzelmével ért véget a nők 1500 méteres gyorskorcsolyaversenye. A viadalból a hollandok háziversenyt rendeztek, hiszen az első négy helyen egyaránt holland végzett.
febr. 16
16:59
FA-kupa: az Arsenal vagy a Pool vár az Evertonra - sorsolás (She)
Sorsoltak az angol labdarúgó FA-kupában! A legjobb nyolc között összejött a tavalyi döntő párosítása, a Manchester City a másodosztályú Wigant látja vendégül. Az Arsenal–Liverpool párharc továbbjutójára az Everton vár majd.
febr. 16
17:01
Eredivisie: Adorjánék lezárták rossz sorozatukat (She)
Adorján Krisztián csapata, a Groningen 1–0-ra legyőzte a Go Ahead Eaglest a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 24. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 16
17:18
Olasz válogatott: Allegri veszi át a Squadra Azzurra irányítását? (Agroinform)
Cesare Prandelli szinte biztosan távozik a világbajnokság után az olasz labdarúgó-válogatott éléről.
febr. 16
17:20
Taktikai Zóna: Mikel játéka volt Mourinho halála (Agroinform)
Mindkét gólt a nigériai helyéről szerezte az ellenfelénél sokkal gyorsabban játszó City.
febr. 16
18:09
Videó: a nevetséges öngól ellenére magabiztos Juve-siker (She)
A Juventus labdarúgócsapata 3–1-re legyőzte a Chievót az élvonalbeli olasz labdarúgó-bajnokság (Serie A) 24. fordulójában. A torinóiak Kwadwo Asamoah és Claudio Marchisio góljával már fél óra után 2–0-ra vezettek, ám a második félidő elején Martín Cáceres öngóljával szépítettek a veronaiak. Fernando Llorente azonban gyorsan válaszolt, így a Juventus hozta a papírformát. Nézze meg a gólokat!
febr. 16
18:09
Bor Barna aranyérmes (Metropol)
A +100 kilogrammos kategóriában nyert a cselgáncs világkupa-sorozat felsőőri állomásán, Ausztriában.
febr. 16
18:11
Videó: Gulácsi-parádé - kivédett 11-es, elképesztő bravúrok (She)
A Red Bull Salzburg könnyedén nyert 4–1-re nyert a Sturm Graz vendégeként az osztrák labdarúgó-bajnokság 23. fordulójában. A salzburgiak kapuját Gulácsi Péter védte, és milyen remekül! A magyar kapus a második félidőben két hatalmas bravúrt is bemutatott egymás után, majd a 89. percben büntetőt hárított. Kollégája, Benedikt Pliquett azonban valószínűleg élete egyik legnagyobb hibáját követte el az…
febr. 16
18:27
Cselgáncs: Bor Barna aranyérmet nyert Felsőőrben (She)
A +100 kilogrammos Bor Barna aranyérmet nyert vasárnap a cselgáncs világkupa-sorozat felsőőri (Oberwart) állomásán, Ausztriában.
febr. 16
18:29
FA-kupa: újabb remek csere, folytatódik a kicsi kupameséje (She)
Folytatta mesébe illő kupaszereplését a Sheffield United: a harmadik ligás csapat kiváló hajrával 3–1-re legyőzte a Nottingham Forestet az angol labdarúgó FA-kupa nyolcaddöntőjének vasárnapi játéknapján, és bejutott a legjobb nyolc közé.
febr. 16
18:31
Hollandia: az Ajax Schöne-triplával nyert Otigbáék ellen (She)
Az Ajax 3–0-ra győzött a Heerenveen ellen hazai pályán a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában. Az amszterdamiak összes gólját a dán Lasse Schöne szerezte, aki a 12. és a 18. percben tizenegyesből volt eredményes, majd a 82. percben beállította a végeredményt.
febr. 16
18:45
Videó: pattintósan és pompásan - kettővel nyert a Napoli (She)
A Juventus mellett a Napoli is megszerezte a kötelező három pontot az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 24. fordulójában a Sassuolo 2–0-s legyőzésével. A nápolyiak Blerim Dzemaili révén szereztek vezetést, amelyet Lorenzo Insigne duplázott meg remek egyéni akció után. Íme, a gólok!
febr. 16
18:48
Női kézilabda BL: A Krim nem adta olcsón a bőrét, de a két pont Győrben maradt (Agroinform)
A címvédő kisalföldiek nagy csatában, 27-24-re nyertek a szlovén kirakatcsapat ellen a középdöntő harmadik fordulójában.
febr. 16
18:50
Bajnokok Ligája: Nasri gyengülő Barcelonára számít, Puyol erősre (Agroinform)
A Manchester City és a Barcelona kedden egymással találkozik a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén.
febr. 16
19:03
Primera División: kényelmes Real-siker a Getafe ellen (She)
A Real Madridnak nem kellett sokat utaznia vasárnap, hiszen a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában a szintén madridi Getafe otthonában lépett fel, és az eltiltott Cristiano Ronaldo nélkül is könnyedén győzött három nullára. Ezzel a három ponttal megőrizte második helyét a csapat a Barcelona és az Atlético Madrid között.
febr. 16
19:05
FA-kupa: későn ébredt a Pool, kikapott az Arsenaltól (She)
Az FA-kupa nyolcaddöntőjében az Arsenal hazai pályán 2–1-re legyőzte a Liverpoolt. A hazaiak Alex Oxlade-Chamberlain és Lukas Podolski góljával kerültek kétgólos előnybe, amire csak Steven Gerrard büntetőjével tudott válaszolni a Pool. Az „ágyúsok” ellenfele az Everton lesz a következő körben.
febr. 16
19:06
FA-kupa: Az Arsenalnak is sikerült a bosszú (Agroinform)
Az Ágyúsok most sem voltak igazán jók a Liverpool ellen, de jobban használták ki a helyzeteiket, mint a Vörösök.
febr. 16
19:21
Primera División - Sima Real Madrid-győzelem (Infostart)
A Real Madrid az esélyeknek megfelelően fölényes, 3-0-ás győzelmet aratott a Getafe ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnapi játéknapján.
febr. 16
19:39
Női kézi BL: szoros meccsen nyert az ETO a Krim ellen (She)
Kiélezett mérkőzésen győzte le a Győri ETO a Krim Ljubljanát a női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjében (27–24). A címvédő magyar csapat ezzel újabb lépést tett a Final Four felé.
febr. 16
19:39
Johan Cruyffot kitüntette az UEFA (Metropol)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kitüntetését vette át vasárnap Johan Cruyff, a hollandok legendás futballistája.
febr. 16
19:41
Bundesliga: győzött Berlinben is a lendületben lévő Wolfsburg (She)
A Wolfsburg idegenben 2–1-re legyőzte a Herthát a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Bundesliga) 21. fordulójának vasárnap esti záró mérkőzésén.
febr. 16
19:43
Tenisz: Ferrer simán megnyerte a döntőt Buenos Airesben (She)
A spanyol David Ferrer könnyedén, két játszmában győzött az olasz Fabio Fognini ellen a Buenos Airesben rendezett ATP-torna döntőjében.
febr. 16
19:57
Johan Cruyffot kitüntették (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) kitüntetését vette át vasárnap Johan Cruyff, a hollandok legendás futballistája.
febr. 16
19:57
Szocsi 2014: amerikai vezetés jégtáncban a rövidprogram után (She)
Lebonyolították a jégtáncosok rövidprogramját az oroszországi Szocsiban zajló téli olimpián. Az élen a tavalyi világbajnok amerikai Meryl Davis, Charlie White páros áll, megelőzve a címvédő kanadai Tessa Virtue, Scott Moir, illetve az orosz Jelena Ilinyih, Nyikita Kacalapov duót.
febr. 16
20:15
Női kézi BL: A hazai meccseink így sikerülnek - Görbicz (She)
Görbicz Anita szerint a csarnokváltás is közrejátszik abban, hogy nem úgy megy a játék a Győri ETO-nak hazai pályán, ahogy szeretnék. Mint ismert, a magyar csapat vasárnap szoros mérkőzésen, 27–24-re legyőzte odahaza a Krim Ljubljanát.
febr. 16
20:15
Három góllal nyert a Győr (Metropol)
A címvédő Győr 27-24-re legyőzte vasárnap a vendég Ljubljanát a női kézilabda Bajnokok Ligájában.
febr. 16
20:17
Női kosár NB I: nagy hullámzás után meglepő PEAC-vereség (She)
A PEAC-Pécs hazai pályán, egy roppant hullámzó mérkőzésen meglepetésre 61–54-re kikapott a remekül hajrázó ZTE-től a női kosárlabda NB I középszakaszának vasárnapi játéknapján. A Szekszárd hazai pályán kiváló harmadik negyedet futott a Cegléd ellen, és idénybeli pontcsúcsot elérve 92–74-re győzött.
febr. 16
20:18
Szocsi 2014: Domracseva és Fourcade is triplázhat (Agroinform)
A téli olimpia hétfői napján többek között bob, curling és biatlon lesz terítéken, érmeket pedig hét számban osztanak.
febr. 16
20:19
Mol Liga: győzött a Miskolc, kikapott az éllovas DAB (She)
Az éllovas Dab.Docler 5–3-ra kikapott a Corona Brasovtól idegenben a jégkorong Mol Liga alapszakaszában. A brassóiak a második harmadban nyerték meg a meccset, amikor négyszer is eredményesek voltak, míg a DAB nem talált be. A Ferencváros 9–2-es vereséget szenvedett a Nové Zámky otthonában. A Miskolci Jegesmedvék 3–0-ra győztek Csíkszeredában.
febr. 16
20:20
Serie A: Conte szócsatába keveredett Capellóval (Agroinform)
A Juventus trénere a Chievo vasárnapi legyőzése után üzent a korábban belekötő Capellónak.
febr. 16
20:33
Sakk: új névadó szponzor a magyar szövetségnél (She)
Megállapodást kötött a Magyar Sakkszövetség és az elsősorban földgáz-kereskedelemmel foglalkozó MET Magyarország Zrt., ennek értelmében a cég névadó támogatója lesz a 2013–2014-es bajnoki szezon hátralévő fordulóinak.
febr. 16
20:51
Serie A: Roma-Sampdoria élőben az NSO-n! (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a Romának mindenképpen győznie kell odahaza, ha tartani akarja a lépést riválisaival. Francesco Totti nélkül is nyer a farkasfalka? Megtudhatja, ha követi a mérkőzést online, szöveges közvetítésünk segítségével!
febr. 16
20:53
Férfi kézi BL: két csoportban már megvannak a továbbjutók (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája B- és C-csoportjában már eldőlt, melyik négy csapat jut tovább a nyolcaddöntőbe. A vasárnapi játéknapon a Kiel döntetlenre végzett a Kielcével, csakúgy, mint a Dinamo Minszk a Metalurg Szkopjével. A D-csoportban két hely már elkelt (Hamburg, Flensburg), a maradék kettőért három együttes küzd.
febr. 16
20:55
Szocsi 2014: Kanada legyőzte a finneket, mindkettő a nyolcban (She)
Kanada hosszabbítás után 2–1-re győzött Finnország ellen a szocsi téli olimpia férfi jégkorongtornájának B-csoportjában. A védő, Drew Doughty duplájával nyerő kanadaiak ezzel megnyerték Finnország, Ausztria és Norvégia előtt a B-csoportot, kivívva a pihenési lehetőséget – hisz ezzel már negyeddöntősök. Az eredmény egyben azt jelenti, hogy az Egyesült Államok mögött az A-csoport 2. helyére…
febr. 16
21:09
Női kézilabda BL - Háromgólos győri siker (Infostart)
A címvédő Győr 27-24-re legyőzte vasárnap a vendég Ljubljanát a női kézilabda Bajnokok Ligájában, s ezzel nagy lépést tett a májusi, budapesti négyesdöntőbe jutás felé.

Keresés