2014. február 5. szerda

febr. 5
14:35
C. Ronaldo hárommeccses eltiltást kapott (Infostart)
A Spanyol Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága három mérkőzésre eltiltotta Cristiano Ronaldót, a Real Madrid portugál futballistáját, akit vasárnap az Athletic Bilbao elleni bajnokin állított ki a játékvezető.
febr. 5
14:35
MLSZ: nőtt a bevétel, de az eredményességben van elmaradás (She)
Jó úton halad a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) annak a stratégiai tervnek a megvalósításában, amelyet még 2011-ben állított össze a szervezet, ugyanakkor a legnagyobb elmaradás az eredményesség tekintetében van.
febr. 5
14:35
Túl kemény a jég Szocsiban (Metropol)
Knoch Viktor és Kónya Zsófia rövidpályás gyorskorcsolyázó beszélt arról, hogy miért nem teljesen elégedett a jég minőségével.
febr. 5
14:36
Sportfogadás-suli: Hogyan fogadjunk sífutásra? (Agroinform)
A cikkünkben egy fogadó szemszögéből igyekszünk betekintést nyújtani a sífutás világába.
febr. 5
14:37
Szocsi 2014: Kónya meggyógyult, keresik a jégbeállítást (She)
Már jobban van Kónya Zsófia rövid pályás gyorskorcsolyázó, aki múlt hétvégén betegen érkezett a pénteken kezdődő szocsi téli olimpiára.
febr. 5
14:38
Nemzetközi foci: Rummenigge fellépést sürget a PSG ellen (Agroinform)
A Bayern München elnöke aggodalmát fejezte ki a Paris Saint-Germain költekezése kapcsán.
febr. 5
14:39
Szocsi 2014: felszerelés nélkül maradt a jamaicai bobcsapat (She)
Felszerelése nélkül érkezett meg a szocsi téli olimpiára a jamaicai bobcsapat.
febr. 5
14:51
Videó: abból főzünk, amink van - nincs edzőtábor, nincs rá keret (She)
Két győzelem, két döntetlen – eddig ez a mérlege a Budapest Honvéd labdarúgócsapatának a téli felkészülési időszakban. Az együttest jócskán sújtják sérülések. A kispestiek keretéhez eddig Emiliano Bonazzoli és Kapacina Valér csatlakozott, Marco Rossi vezetőedző azonban támadót még szeretne igazolni.
febr. 5
14:51
Ronaldo hárommeccses eltiltást kapott (Metropol)
A Real Madrid portugál futballistáját vasárnap az Athletic Bilbao elleni bajnokin állította ki a játékvezető.
febr. 5
14:53
Férfi vízilabda: a szerbek is itt lesznek a Volvo-kupán (She)
A világbajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott mellett Németország és az Egyesült Államok legjobbjai, valamint az ősi rivális szerb csapat vesz részt az idei Volvo-kupán, amelynek péntektől vasárnapig Szolnok ad otthont.
febr. 5
15:09
Férfi kézi: Roggisch visszavonul, a válogatott menedzsere lesz (She)
Az idény végén visszavonul a Rhein-Neckar Löwen férfi kézilabdacsapatának 35 éves védekező specialistája, Oliver Roggisch.
febr. 5
15:11
NOB: nem szabad fizetni az olimpiai részvételért (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) Szocsiban zajló közgyűlésén a tagok elutasították, hogy a szervezet fizessen a sportolók olimpiai részvételéért.
febr. 5
15:27
Autósport: Wéber rajthoz áll az újrainduló Seat-sorozatban (She)
Egy év kihagyás után 2014-ben visszatér a versenypályákra Wéber Gábor, aki az újrainduló Seat León Európa-kupában indul.
febr. 5
15:30
Magyar válogatott: Bogdán Ádám győzelemre számít a finnek ellen (Agroinform)
A magyar labdarúgó-válogatott keddi programjában a bevett szokás szerint két edzés szerepelt a törökországi Belekben.
febr. 5
15:45
PMFC: határozatképtelen volt a taggyűlés (She)
Megtartotta a PMFC-t működtető PMFC-Sport Kft. éves taggyűlését, amely a többségi tulajdonos távolmaradásával határozatképtelen volt.
febr. 5
15:48
Átigazolás: A Werder Bremenből erősített a Ferencváros (Agroinform)
A Ferencváros fél évre kölcsönvette Mateo Pavlovicot a Werder Brementől.
febr. 5
16:03
Videó: „Nem az számít, ami hiányzik” - ütős paralimpiai reklám (She)
A Kanadai Paralimpiai Bizottságnak reklámot készített a BBDO Toronto a szocsi téli paralimpiai játékok előtt. A reklám szlogenje: „Nem az számít, ami hiányzik. Az számít, ami ott van.” A kampányhoz 14 kanadai paralimpikon adta a nevét és arcát. Tekintse meg a reklámot!
febr. 5
16:05
Tenisz: Budapest helyett Bukarest rendezhet WTA-tornát (She)
A szerdai magyar–román tenisz Fed-kupa-találkozó előtt nem sokkal hivatalossá vált, amit a román sajtó már karácsony előtt megszellőztetett: a tervezettel ellentétben idén július 7. és 13. között nem Budapest, hanem Bukarest ad otthont WTA-tornának.
febr. 5
16:07
NB II: Kis Róbert mégis Nyíregyházán folytatja (She)
Mégis a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacusnál folytatja pályafutását Kis Róbert. Korábban úgy tűnt, a szegedi játékossal nem tudnak megegyezni a szabolcsiak, ám végül sikerült megállapodni. Az MTK-nevelésű futballista ma repülőre ül és csatlakozik a Törökországban edzőtáborozó csapathoz – írja a klub hivatalos honlapja.
febr. 5
16:21
Felkészülés: Kövesd - két szerzett, két kapott gól, két érkező (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Mezőkövesd napja a kettes szám jegyében telt el: két szerzett és kapott gól mellett két játékossal szóban megállapodott az együttes. Ugyancsak délutáni mérkőzésen a Honvéd 1–0-ra legyőzte a román Bacaut.
febr. 5
16:23
Felkészülés: a Kaposvár lemondta a ZTE elleni meccset (She)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Kaposvár lemondta a ZTE ellen mára tervezett felkészülési mérkőzést, ezt korábban írásban is megerősítették – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
febr. 5
16:24
Király Kupa: Rangadón javíthatja hibáját a Barcelona (Agroinform)
A spanyol Király Kupa elődöntőjében a Barcelona a Nou Campban fogadja a Real Sociedadot.
febr. 5
16:26
Autósport: Wéber Gábor jövőre a Seat León Eurokupában versenyez (Agroinform)
A szakkommentátor csapatot is vált, Zengőék helyett a szintén magyar B3 Racing Teamhez ül be.
febr. 5
16:39
Felkészülés: hazaindult a Hali, „Radó kinőtte az NB I-et” (She)
Eseménydús szerda áll az Antalyában edzőtáborozó magyar labdarúgócsapatok mögött. Kis túlzással, bármerre is fordult az ember a török Riviéra hangulatos, napsütötte városában, mindenhol otthoni futballistába botlott.
febr. 5
16:41
Fed-kupa: Ukrajna és Ausztria is sikerrel kezdett (She)
Az ukrán és az osztrák válogatott is győzelemmel kezdett szerdán Budapesten a tenisz Fed-kupa euro-afrikai zóna I-es csoport tornáján.
febr. 5
16:43
F1: a Lotus a héten Jerezben „teszteli” új autóját (She)
Pénteken és szombaton a dél-spanyolországi Jerezben próbálja ki Formula–1-es autóját a Lotus-istálló, amely a múlt héten nem vett részt a csapatok kollektív tesztjén, amelyet ugyanott tartottak meg.
febr. 5
16:45
Férfi kézi: Dél-Korea és Japán lemarad a katari vb-ről (She)
Kialakult az éremcsaták párosítása a férfi kézilabda Ázsia-bajnokságon, ezzel párhuzamosan a 2015-ös katari világbajnokság résztvevőire is fény derült. Mivel a rendező Katar a döntőbe jutott, ezért a tornáról szerezhető három vb-hely az elődöntős Bahrein, Egyesült Arab Emírségek, Irán hármasé lett, míg többek között Dél-Korea és Japán is lemarad a jövő évi tornáról.
febr. 5
16:57
F1: a Honda évi 100 millió eurót hozhat a McLarennek (She)
Továbbra sem talált főszponzort a Formula–1-ben szereplő McLaren-istálló, amely a német Auto Motor und Sport szaklap szerint alulmaradhat a Lotusszal szemben a japán Sony támogatásáért vívott harcban. A Honda viszont 2015-től évi 100 millió euróval száll be a csapatba.
febr. 5
16:59
Kerékpár: Armstrong vallomása után zaklatták Wiggins családját (She)
Bradley Wiggins, a 2012-es Tour de France győztese elárulta: miután Lance Armstrong tavaly januárban beismerte, hogy pályafutása – így hét Tour-diadala – során doppingolt, a gyerekeit zaklatni kezdték, s ez odáig fajult, hogy végül új iskolába kellett őket íratnia.
febr. 5
17:01
Videó: parádés mozdulat - ilyen egy tökéletes szabadrúgás (She)
Látványos gólt szerzett Stef Peeters, a Sparta Rotterdam labdarúgója a Jong PSV elleni idegenbeli mérkőzésen a holland másodosztályú bajnokságban. Peeters éles szögből csavarta kapura a labdát, amit a kapus képtelen volt hárítani. Íme!
febr. 5
17:15
Fed-kupa: Jani Réka egy játékot nyert román riválisa ellen (She)
A vártnál kisebb ellenállást tanúsított Jani Réka (253. a világranglistán) a Sorana Cirstea (26.) elleni nyitó meccsen a Federation-kupa euro-afrikai-zóna 1. csoportjának budapesti viadalán. A román játékos 47 perc alatt 6:1, 6:0-ra nyert, így Románia 1:0-ra vezet Magyarország ellen az első csoportmérkőzésen.
febr. 5
17:15
Nincs víz a magyarok konyhájában Szocsiban (Blikk)
Szocsi — Víz és fűtés nélkül fogadták a magyar sportolókat Szocsiban. A pénteken kezdődő téli játékokra érkező északi síelők a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) honlapján mutatják be összkomfortosnak nem nevezhető lakhelyüket, de állítják, már jól érzik magukat a faluban.
febr. 5
17:17
Juventus: hamarosan hosszabbítanának Contéval (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus reméli, hamarosan leülnek a tárgyalóasztalhoz Antonio Conte vezetőedzővel.
febr. 5
17:17
Sónyák és Vermes: meztelen valóság (Blikk)
febr. 5
17:33
NB II: Ambrusics aláírt Siófokon, nem kapott gólt az FTC II-től (She)
Bemutatkozott az NB II-es Siófokban a kedden féléves szerződését aláíró Ambrusics Róbert, a Balaton-partiak új kapusa, aki a Ferencváros II elleni felkészülési mérkőzés második félidejében állt a kapuban.
febr. 5
17:35
MLS: David Beckham globális klubot ígért Miaminak (She)
David Beckham hivatalosan is bejelentette, hogy futballcsapatot alapít Miamiban, amellyel csatlakozik az észak-amerikai MLS jelenleg 19 csapatos mezőnyéhez. A floridai klubbal együtt 2015-re 22 csapatosra bővülhet a liga mezőnye.
febr. 5
17:51
Tenisz: Karlovic beállította Philippoussis 19 éves rekordját (She)
Ivo Karlovic 6:7, 7:5, 7:6-ra nyert Daniel Brands ellen a zágrábi kemény pályás teniszverseny első fordulójában, amiben önmagában semmi meglepő sincs, a horvát óriás azonban 44 ászt ütve beállított egy 1995-ből származó rekordot.
febr. 5
17:51
Fed Kupa: Jani kikapott, Babos bravúrral egyenlített (Metropol)
A másik egyest Babos Tímea és Simona Halep vívja.
febr. 5
18:09
Labdarúgás: játékosbörze a szabadon igazolható futballistáknak (She)
Az AFCK Futball Menedzsment nagyszabású játékosbörzét rendez február 17-24. között Budapesten – közölte hírlevelében a menedzseriroda.
febr. 5
18:09
Zalaegerszeg ajánlatot tett a ZTE FC-re (Metropol)
Gyutai Csaba polgármester azt mondta, jelképes, a futballcsapat megalakulásának évére utaló, 1920 forintos ajánlatot tettek.
febr. 5
18:11
NB II: Rajos Gábor Ajkán folytatja - hivatalos (She)
Hivatalossá vált, amit eddig is tudni lehetett: Rajos Gábor a Haladástól a szezon végéig a másodosztályú Ajkához igazolt. Kölcsönös elégedettség esetén az ajkaiak a szezon végén hosszabbíthatnak a labdarúgóval.
febr. 5
18:12
Darts: Phil Taylornak Djokovics segít a csúcsra jutni? (Agroinform)
Rekordnagyságú szponzori szerződés, új nyilak, új étrend - a 16-szoros vb-győztes új alapokra helyezi karrierjét.
febr. 5
18:13
NB II: a város 1920 forintos ajánlatot tett a ZTE megvételére (She)
A zalaegerszegi önkormányzat vezetése ajánlatot tett a labdarúgó NB II-ben szereplő ZTE FC többségi tulajdonosának a klub megvásárlására vonatkozóan.
febr. 5
18:14
Átigazolás: A Barca nem kereste Courtois-t, Ter Stegent választotta (Agroinform)
A belga kapus édesapja szerint a Barcelona már döntött a kapuskérdésben és a német hálóőrt választotta.
febr. 5
18:16
Spanyol foci: Diego Simeone nem hisz a bajnoki címben (Agroinform)
Hiába vezeti az Atlético Madrid a spanyol labdarúgó-bajnokságot, a tréner nem hisz az első hely megszerzésében.
febr. 5
18:27
Felkészülés: kimaradt büntető, Loki-döntetlen a CSZKA Szófia ellen (She)
A törökországi Belekben edzőtáborozó DVSC-Teva NB I-es labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a bolgár CSZKA Szófiával. A Loki a végén büntetőt hibázott. Az Újpest kétgólos előnyről ikszelt a kazah Ordabaszival.
febr. 5
18:45
NB II: a Vasast elhagyó Katona a Sopronhoz kerülhet (She)
A labdarúgó NB II-ben szereplő Vasas korábbi csapatkapitánya, Katona Máté egy másik másodosztályú klubhoz kerülhet, információnk szerint ugyanis a Sopronnal tárgyal.
febr. 5
18:45
Gomez újra edzésbe állt (Metropol)
Öt hónapot kellett kihagynia térdsérülése miatt.
febr. 5
18:47
Felkészülés: hiába a kétgólos előny, ikszelt az Újpest (She)
A Törökországban edzőtáborozó Újpest NB I-es labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott a kazah Ordabaszival. A magyar csapat már két góllal is vezetett, de az ellenfél két tizenegyessel egyenlíteni tudott.
febr. 5
18:49
Videó: a magyar módszerrel eltűnhet a bírói hiba a pólóból (She)
Gergely István kapusedző javaslatára kedden bemikrofonozott játékvezetők vezényelték a Magyarország–Egyesült Államok felkészülési vízilabda-mérkőzést. Vogel Gábor, a találkozó egyik bírója elmondta, kettős célt szolgált ez a kísérlet. Egyrészt az összeköttetésben dolgozó játékvezetők segíthetik egymást a döntésekben, másrészt a közönség számára is világos lesz, hogy mit miért döntöttek.…

Keresés