2014. március 31. hétfő

márc. 31
18:48
Kézilabda: Megkezdte a felkészülést a Mocsai-csapat (Agroinform)
A mieink pénteken és szombaton a német válogatott ellen játszanak felkészülési meccseket. A cél a jövő évi vb-részvétel.
márc. 31
19:06
Real Madrid: a menedzser szerint Diego López marad (She)
Hiába a szurkolói kritika és a sajtó által bedobott több kérő, a spanyol Real Madrid labdarúgócsapatában képzeli el a folytatást Diego López. Legalábbis ezt mondja a kapus ügynöke, Manuel García Quilón.
márc. 31
19:08
Videó: Dujshebaev fia egy bombával jelezte, ő is sztár lesz (She)
Ahogy arról már beszámoltunk, a címvédő Hamburg hazai pályán 30–29-re kikapott a macedón Vardar Szkopjétől a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján, így kiesett. A vendégek utolsó góljánál nem ismert kegyelmet Alex Dujshebaev, borzasztóan nagy gólt lőtt. Nem is kérdés mostantól: a mindössze 22 éves Alex is feliratkozott a legnagyobbak közé és már biztosan apja, Talant…
márc. 31
19:24
BL: Nekem ez nagyon nem tetszik! - Arjen Robben (She)
Arjen Robben, a Bayern München klasszisa nem szeretné, ha a labdarúgó Bajnokok Ligája keddi negyeddöntője előtt a sajtó és a közvélemény kiénekelné a sajtot a szájukból, éppen ezért igyekeznek nem odafigyelni azokra a hangokra, amelyek szerint biztos a továbbjutás, mert az ellenfél, a Manchester United nincs csúcsformában.
márc. 31
19:26
NFL: a Pats kulcsjátékosokkal egyezett meg, futóvándorlás (She)
A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) szereplő New England Patriots támadó- és védőfalának közepét is bebiztosította.
márc. 31
19:42
Bundesliga: „bírózott” a holland edző, eljárás indult (She)
Eljárás indult Gertjan Verbeek, a német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Bundesliga) szereplő Nürnberg vezetőedzője ellen. A holland tréner a Freiburg ellen idegenben elveszített mérkőzés (3–2) után fakadt ki és kritizálta Jochen Drees játékvezetőt.
márc. 31
19:42
Bajnokok Ligája: Giggs rossz óment jelenthet a Bayern Münchennek (Agroinform)
A Manchester United kedden a Bayern Münchent fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén.
márc. 31
19:44
EuroChallenge: Bolognába utazik a Szolnok a négyes döntőre (She)
Az olasz Reggio Emilia rendezi a férfi kosárlabda Eurochallenge négyes döntőjét, az április 25. és 27. között tartandó tornának a Szolnoki Olaj révén magyar résztvevője is lesz.
márc. 31
19:44
Twitter: Alonso először hidratált, aztán selfie-zett Malajziában (Agroinform)
A hatharom.com-on keresztül követhetitek a legnépszerűbb sportolók, csapatok Twitter-oldalát.
márc. 31
20:18
BL: „Ami Messi a Barcának, az Diego Costa az Atléticónak” (She)
A Barcelona–Atlético Madrid párharc a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntő egyik érdekes leosztása. (Az első felvonásra kedden a Camp Nouban kerül sor.) Ráadásul mindkét gárdát argentin tréner dirigálja. A fővárosiak karizmatikus szakvezetője, Diego Simeone szerint az argentin futball egészének jó, hogy az elődöntőben egyikőjük biztos ott lesz.
márc. 31
20:20
Videó: Hoeness luxuscellát kap Hitler börtönében (She)
A München közelében lévő Landsberg börtön lesz az ex Bayern-vezér Uli Hoeness „otthona” amíg adócsalásért kirótt büntetését tölti. Természetesen nem egy ütött-kopott épületet, koszos folyosókat és tépett matracot kell elképzelnünk, a korábbi világ- és Európa-bajnok labdarúgó cellájában plazmatévé, az udvaron pedig egy tökéletes minőségű futballpálya található. Akinek ismerős lenne a helyszín:…
márc. 31
20:36
BL: Alex Ferguson örömmel elevenítette fel a '99-es döntőt (She)
Ha Bajnokok Ligája és Bayern München–Manchester United párosítás, akkor az emberben óhatatlanul felrémlik az 1999-es finálé. Kevéssé meglepő módon az elitsorozat negyeddöntőjének egyik kulcspárosításával kapcsolatban a „vörös ördögök” korábbi menedzserét, Sir Alex Ferguson is megszólaltatták, érhetően kellemes emlékeket felidézve a 15 évvel ezelőtti fináléról.
márc. 31
20:54
Férfi kézi BL: a Löwen óriási csatában jutott a nyolc közé (She)
A férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a német Rhein-Neckar Löwen hazai pályán 27–23-ra legyőzte a lengyel Vive Targi Kielcét, így idegenben szerzett több góllal bejutott a negyeddöntőbe.
márc. 31
20:54
Bajnokok Ligája: Barcelonában vadászik a futball Robin Hoodja (Agroinform)
A Barcelona az Atlético Madridot fogadja kedden a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén.
márc. 31
20:56
MU: a világbajnok tudja, mitől lehetne újra bajnok a csapat (She)
Ronnie O'Sullivan ötszörös világbajnok sznúkerjátékos szerint a Manchester United labdarúgócsapatának is alkalmaznia kellene Steve Peterst. A pszichiáter ebben a szezonban azzal a Liverpoollal dolgozik együtt, mely 32 forduló után vezeti a Premier League-et.
márc. 31
20:58
Videó: nyilatkozatpárbaj Véber és Bognár között (She)
A Mezőkövesd trénere tiszteli az NSO Tv szakértőjét, de fontosabbnak tartja edzői titulusát, mint Bognár György véleményét. Ugyanakkor Véber elismerte, videós formában egészen másképp hangzik a nyilatkozat. Közben a trollfocisok megtalálták Harsányi Zoltán labdáját Kínában, úgyhogy kapja is a támadó a zrikát a csapattársaktól.
márc. 31
21:12
Serie A: a házi gólfelelős elsüllyesztette a sereghajtót (She)
Antonio Di Natale szezonbeli 11. bajnoki góljával az Udinese 1–0-ra legyőzte a sereghajtó Cataniát hazai pályán az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 31. fordulójában. A válogatott csatár az udineiek legeredményesebbje ebben az idényben.
márc. 31
21:14
Szavazás: melyik lenne a Veszprém ideális BL-ellenfele? (She)
Negyeddöntős ellenfelére vár az MKB-MVM Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. (A sorsolást kedden 12.15 órától tartják, a magyar bajnoki a kiemelésnél az első kalapba került.) Ön szerint a továbbjutás szempontjából melyik lenne az ideális ellenfél a veszprémiek számára?
márc. 31
21:16
Premjer-liga: egy meccs elmaradt; a CSZKA hengerelt (She)
A CSZKA Moszkva hazai pályán 3–0-ra legyőzte az FK Volgát az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premjer-liga) 23. fordulójában. A házigazda a 45. perctől – 2–0-s előnynél – emberhátrányba került, de sikere így sem forgott veszélyben. A Krilja Szovjetov–Tyerek Groznij találkozó a pálya használhatatlansága miatt elmaradt.
márc. 31
21:48
Bayern München: Kroos egyelőre marad - Guardiola (She)
Toni Kroos a következő szezonban is a Bayern München játékosa lesz a csapat vezetőedzője, Josep Guardiola szerint.
márc. 31
22:06
Videó: kiválóan akadályozta a támadót... a játékvezető (She)
Az izraeli élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a kiesés elkerüléséért zajló sorozat 1. fordulója 3–0-s sikert hozott a Beitar Jerusalemnek hazai pályán. A különbség akár nagyobb is lehetett volna a Maccabi Petah Tikva ellen, hiszen az 54. percben a szerb Dusan Matovicsot a játékvezető állította meg, amikor a tizenhatoson belülre érkezve a kapu felé fordult volna.
márc. 31
22:07
Bajnokok Ligája: Guardiolának a Bajnokok Ligája a legfontosabb (Agroinform)
A Manchester United kedden a Bayern Münchent fogadja a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első meccsén.
márc. 31
22:08
Primera División: lezárult a Levante rossz sorozata (She)
Négy nyeretlen meccs után ismét nyert a Levante a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División). A valenciai együttes a 31. fordulóban 2–0-ra győzött a Granada otthonában, ezzel megerősítette helyét a középmezőnyben.
márc. 31
22:24
BL: A világ egyik legjelentősebb klubja ellen készülünk - Guardiola (She)
A Bayern München spanyol vezetőedzője, Josep Guardiola a Manchester United elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő első felvonása előtt arról beszélt, hogy megtiszteltetés számára ismét az Old Traffordon szerepelni, mint ahogy azt is óriási eredménynek tartaná, ha a „vörös ördögökön” keresztül jutva ismételnék meg az együttes tavalyi eredményeit.
márc. 31
23:00
PL: elsötétült a Fény Stadionja, mély gödörben a Sunderland (She)
A Sunderland hazai pályán 2–1-re kikapott a West Ham Unitedtől az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Premier League) 32. fordulójában. A Fény Stadionjában rendezett találkozó hőse Andy Carroll volt, aki előbb fejjel gólt szerzett, majd gólpasszt adott Mohamed Diamének, Adam Johnson szép tekerése csak a szépítésre volt elég. A „fekete macskák" hat bajnoki óta nyeretlenek.
márc. 31
23:00
VB 2014: Gyógyulok, de korai a vb-ről beszélni - Falcao (Agroinform)
Jól reagált a kolumbiai klasszis műtött térde a kezelésekre, de még korai lenne kijelenteni, hogy szerepelhet a vb-n.
márc. 31
23:02
Topligák: Kétgólos előnyt bukott el az Inter (Agroinform)
Hiába vezetett az Inter Livornóban az olasz bajnokságban, míg a West Ham sikerrel járt Sunderlandben angol élvonalban.
márc. 31
23:18
Serie A: az Internek a kétgólos előny is kevés volt (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 31. fordulójában az Internazionale 2–2-es döntetlent játszott a Livorno otthonában.
márc. 31
23:19
Premier League: Béna csatárai miatt veszít Mourinho? (Agroinform)
Alig lőnek gólt a Chelsea csatárai, különösen idegenben viccesek a mutatóik. Ha így megy tovább, elúszik a bajnokság.
márc. 31
23:20
Videó: Guarín adta a gólpasszt az Inter pontvesztéséhez (She)
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) 31. fordulójában a Livorno komoly lépést tett a kiesés elkerüléséért: hazai pályán pontot rabolt a dobogótól lassan már matematikailag is elköszönő Internazionalétől. A 2–2-es végeredményt ráadásul a vendégek kétgólos vezetése után érték el Domenico Di Carlo tanítványai. Hernanes találatát követően Rodrigo Palacio egy gyönyörű kapáslövéssel…
márc. 31
23:54
NS: Tóth Bálint kifakadt; A taktikai tábla titka; Hamilton trükközött - kedd (She)
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Keresés