2018. január 28. vasárnap

jan. 28
0:03
Vasárnapi sportműsor: topligák, kézi Eb-döntő, Fradi-meccsek (She)
Vasárnap kora reggel újabb döntőt játszik Babos Tímea az Australian Openen – a magyar teniszező ezúttal a vegyes páros fináléjában lép pályára –, nem sokkal később pedig a Marin Cilic–Roger Federer férfi döntővel befejeződik az év első Grand Slam-tornája. Folytatódnak a labdarúgó topligák küzdelmei, Angliában az FA-kupában rendeznek meccseket, NB I-es klubjaink (köztük a Ferencváros és az Újpest)…
jan. 28
6:03
Aus. Open: Babos Tímea vegyes páros döntője – élőben az NSO-n (She)
Pénteken néhány órával azt követően, hogy megnyerte a női párosok küzdelmét a francia Kristina Mladenoviccsal, az indiai Rohan Bopanna társaként a vegyes párosok között bejutott a döntőbe Babos Tímea. A vasárnap hajnali döntőben a kanadai Gabriela Dabrowski és a férfi párosoknál diadalmaskodó horvát Mate Pavic alkotta duó az ellenfél. Kövesse folyamatosan frissülő, élő szöveges közvetítésünk…
jan. 28
6:42
Olimpia: elindultak a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázók (Síelők)
Elsőként a magyar olimpiai csapatból szombaton a rövidpályás gyorskorcsolyázók keltek útra a február 9-én rajtoló phjongcshangi játékokra.
jan. 28
7:24
Egyetlen pontra volt a duplázástól Babos Tímea (444.hu)
A női páros után a vegyes páros győzelem már nem jött össze.
jan. 28
7:30
Leekens döntött, a legjobb focisták is kimaradhatnak (Ripost)
Ha a magyar labdarúgó-válogatott csak fele annyira lesz sikeres, mint amennyire Georges Leekens elhivatott, akkor javuló eredményekre számíthatunk.
jan. 28
7:33
Aus. Open: szettelőny, meccslabda, de kikaptak Babosék (She)
Babos Tímea az indiai Rohan Bopanna oldalán a megnyert első szett után a szuper tie-breakben meccslabdáról veszített a vegyes páros döntőjében a kanadai Gabriela Dabrowski és a horvát Mate Pavic alkotta duó ellen.
jan. 28
7:48
Babosék kikaptak a döntőben, nincs meg a második Grand Slam-cím (ATV)
Babosék meccslabdáról kaptak ki az ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyes párosának döntőjében.
jan. 28
7:48
Babos Tímea nagy csatában ezüstérmes vegyes párosban az Aus. Openen (m4sport.hu)
Meccslabdáról kapott ki a magyar teniszező és párja.
jan. 28
7:54
Örök honvédos, kivéve Kispesten (Azenpenzem)
Kovács Kálmán testnevelési óra keretén belül kosárlabda-foglalkozást tart a kistarcsai általános iskolában. Egy pillanatra belém hasít: vagy mi tévesztettük el a címet, vagy az egykoron ötvenhatszoros válogatott játékos ábrándult ki menthetetlenül a labdarúgásból. Egyik sem igaz; a Honvéd korábbi gólvágója ma is érdeklődik a sportág iránt, de elvei
jan. 28
8:12
Győzött, így már hat meccs óta veretlen a Villarreal (m4sport.hu)
A Real Sociedad sorozatban negyedik vereségét szenvedte el.
jan. 28
8:27
Aus. Open: Babos már alig várja hogy jövőre visszatérjen (She)
A női párosok tornáját Kristina Mladenoviccsel megnyerő Babos Tímea az indiai Rohan Bopannával az oldalán szettelőnyben, meccslabdát hibázva 6:2, 4:6, 9–11-re elvesztette a vegyes párosok döntőjét a kanadai Gabriela Dabrowski, és a horvát Mate Pavic párosa ellen. A finálé után a vesztesek sportszerűen gratuláltak a legyőzőiknek, a győztesek pedig élvezték a sikert.
jan. 28
8:30
Babos kikapott, de így is rengeteg pénzt keresett az Australian Openen (Infostart)
Babos Tímea, oldalán az indiai Rohan Bopannával, döntő rövidítésben, meccslabdáról kapott ki vasárnap a Gabriela Dabrowski, Mate Pavic kanadai, horvát duótól az ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyes párosának döntőjében.
jan. 28
8:30
TV-műsor: Bajnokot avatnak Melbourne-ben, pályán a Barcelona - ezt nézheted ma (Agroinform)
Továbbá kézilabdában a férfi Eb-n kiderül ki nyeri az aranyat, míg a lányoknál a Fradi BL-meccsen lép pályára.
jan. 28
8:33
Borzalmas dráma, meccslabdáról buktak Babosék (Ripost)
Nem jött össze a duplázás Ausztráliában.
jan. 28
8:42
Ausztrália bajnoka és Európa kézilabda-királya - sport a tévében (Infostart)
Döntőt játszanak a férfi kézilabda Európa-bajnokságban, rangadót vív az FTC a női BL-ben, All Star-gál az NHL-ben és kifut a gyepre a Barcelona, a Machester City és a Milan is - a vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban.
jan. 28
8:45
NBA: Anthony történelmet írt, de Curry 49 pontja sem piskóta (She)
Az Oklahoma City Thunder idegenben 121–108-ra megverte a Detroit Pistonst az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának legutóbbi játéknapján. A vendégeknél Carmelo Anthony elkönyvelte a 25 000. pontját az NBA-ben, míg Russell Westbrook ebben a szezonban 15. alkalommal ért el tripla duplát (31 pont, 13 assziszt, 11 lepattanó). A Golden State Warriors a 49 pontig jutó…
jan. 28
8:47
Tenisz: Babosnak nem sok ideje lesz pihenni (She)
Az Australian Open női párosát Kristina Mladenoviccsal megnyerő Babos Tímea az indiai Rohan Bopannával az oldalán szettelőnyben, meccslabdát hibázva 6:2, 4:6, 9–11-re elvesztette a vegyes párosok döntőjét a kanadai Gabriela Dabrowski, és a horvát Mate Pavic párosa ellen vasárnap reggel, ám a magyar lánynak nem sok ideje lesz a búslakodásra, ahogy a pihenésre sem.
jan. 28
9:03
Drámai mérkőzés: meccslabdáról kaptak ki Babosék a döntőben (Blikk)
Babos Tímea, oldalán az indiai Rohan Bopannával, döntő rövidítésben, meccslabdáról kapott ki vasárnap a Gabriela Dabrowski, Mate Pavic kanadai, horvát duótól az ausztrál nyílt teniszbajnokság vegyes párosának döntőjében.
jan. 28
9:05
Összeesett a pályán a 16 éves magyar focista, kilencszer kellett újraéleszteni (Blikk)
Összeesett az FC Dabas U19-es csapatának fiatal játékosa a csütörtöki meccsükön, csak többszöri újraélesztésnek köszönhetően maradt életben.
jan. 28
9:21
Légiósok: Gyurcsó duplázott; Sallói remek gólt lőtt (She)
A horvát Hajduk Split a duplázó Gyurcsó Ádám vezetésével 4–2-re legyőzte a szlovák Trencínt (Trencsén) a két csapat Törökországban megrendezett felkészülési mérkőzésén.
jan. 28
9:23
Aus. Open: Cilic–Federer férfi dőntő – élőben az NSO-n (She)
Az idei Australian Open utolsó mérkőzése a férfiak egyes döntője, amelyben a svájci Roger Federer a horvát Marin Cilic ellen küzd meg. Kövesse velünk a találkozó eseményeit, olvassa folyamatosan frissülő, szöveges közvetítésünket, szóljon hozzá a mérkőzés eseményeihez, mondja el a véleményét!
jan. 28
9:24
Babos Tímea ezüstvasárnapja az Australian Openen képekben (m4sport.hu)
Teniszezőnk nem volt szomorú a második hellyel sem.
jan. 28
9:30
Női kézi BL: Kötelező győzelem előtt a Ferencváros (Agroinform)
A Fradi is folytatja BL-szereplését, Nerea Penáék a Buducsnoszt Podgoricát fogadják vasárnap.
jan. 28
9:36
Dráma a pályán: kilencszer élesztették újra a 16 éves magyar focistát (Ripost)
Gólja után összeesett a Dabas focistája, azonnal mentőt kellett hívni.
jan. 28
9:38
Babos majdnem elsírta magát, így búcsúzott (Ripost)
A szettelőny és a meccslabda sem volt elég, pedig Timi mindent megtett a sikerért.
jan. 28
9:39
Aus. Open: A partnerem elrontott három röptét, ott fordult meg a meccs – Babos (She)
Az Australian Open vegyes páros döntőjét ugyan a lehető legkisebb különbséggel, a szuper tie-breakben 11–9-re elveszítette Gabriela Dabrowski és Mate Pavic ellen Babos Tímea és az indiai Rohan Bopanna, ám a magyar teniszező mégiscsak boldogan távozhat Melbourne-ből, hiszen női párosban a francia Kristina Mladenoviccsal megnyerte pályafutása első Grand Slamjét. Elégedetten is nyilatkozott – ám…
jan. 28
10:12
FA-kupa: nem akármilyen kényszerítőt csináltak a Liverpool ellen (She)
Mint arról beszámoltunk, az angol labdarúgó FA-kupa 4. fordulójában a West Bromwich Albion meglepetésre 3–2-re legyőzte a Liverpoolt. A remek gólok mellett feljegyezhettünk egy pazar kényszerítőt is, amely jól jellemzi, milyen elszántak voltak a vendégek: Chris Brunt egy szerelés után a földön fekve játszott össze hiba nélkül a társával. Íme!
jan. 28
10:12
Összeesett a pályán a magyar focista, kilencszer élesztették újra (ATV)
Összeesett az FC Dabas U19-es csapatának fiatal játékosa a csütörtöki meccsükön, csak többszöri újraélesztésnek köszönhetően maradt életben – írja a Blikk.
jan. 28
10:14
MotoGP: esküvő és bébibumm után újra pályán a királykategória (She)
Ezt is kiböjtöltük. Igaz a télből még hátravan egy hónap, az első versenyig pedig még közel két hónapot kell várnunk, de a mai nappal hivatalosan kezdetét vette a 2018-as MotoGP-szezon, az év első tesztjével. A következő három napban a malajziai Sepangban köröznek a világ leggyorsabb motorosai, akik körül természetesen az elmúlt két hónapban is zajlott az élet. Hogy mindenki naprakészen…
jan. 28
10:18
Babos Tímea elképesztő üzenete (Infostart)
Így búcsúzik Babos Tímea az Australian Opentől.
jan. 28
10:24
Ugyanazt az edzőt váltotta, de nem lett a Stuttgart Dárdaija (m4sport.hu)
Menekülne a veszélyzónából a Stuttgart.
jan. 28
10:36
Curry egy híján ötven: persze, hogy nyert a GSW (m4sport.hu)
Holott a Boston is kitett magáért.
jan. 28
10:48
MotoGP: esküvő és bébibumm után újra pályán a királykategória (She)
Ezt is kiböjtöltük. Igaz a télből még hátravan egy hónap, az első versenyig pedig még közel két hónapot kell várnunk, de a mai nappal hivatalosan kezdetét vette a 2018-as MotoGP-szezon, az év első tesztjével. A következő három napban a malajziai Sepangban köröznek a világ leggyorsabb motorosai, akik körül természetesen az elmúlt két hónapban is zajlott az élet. Hogy mindenki naprakészen…
jan. 28
10:48
Vegyesben nem jött össze (HírTV)
Vegyes párosban nem sikerült a Grand Slam-győzelem Babos Tímeának. Szoros küzdelemben maradt alul a kanadai–horvát párossal szemben.
jan. 28
10:50
Légiósok: Forlán pompás gólja volt a kezdet Vadóczék meccsén (She)
Vadócz Krisztián csapata, a Diego Forlánt is végig a soraiban tudó Kitchee SC hazai pályán 7–0-ra kiütötte a sereghajtó Hong Kong Rangerst a hongkongi élvonalbeli labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján.
jan. 28
10:52
Bundesliga: menesztették a Stuttgart vezetőedzőjét (She)
Menesztették posztjáról Hannes Wolfot, a német labdarúgó-bajnokság 15. helyén álló VfB Stuttgart vezetőedzőjét.
jan. 28
11:00
Férfi kézi Eb 2018: Gólokra fogadunk a legfontosabb meccseken - napi tippek az Eb-re (Agroinform)
Lássuk tippmestereink mit gondoltak ki a férfi kézilabda Európa-bajnokság utolsó játéknapjára.
jan. 28
11:00
Babos Tímea szerint partnere három rossz röptéjén fordult meg a döntő (444.hu)
A vegyes párost is szerette volna megnyerni a magyar teniszező, de a női páros volt számára fontosabb. A világ legjobb páros játékosa szeretne lenni.
jan. 28
11:06
Honvéd: gyönyörű emelés a tiniől, akinek Lanzafame segít (She)
A Budapest Honvéd felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte a Vasast. A találkozón kiválóan teljesített a kispestiek 18 éves játékosa, Májer Milán, akinek legszebb megmozdulásait is megmutatjuk. A játékos azt is elárulta stábunknak, hogy Davide Lanzafame miként segíti beilleszkedését a felnőtt futball világába.
jan. 28
11:24
Honvéd: gyönyörű emelés a tinitől, akinek Lanzafame segít (She)
A Budapest Honvéd felkészülési mérkőzésen 2–0-ra legyőzte a Vasast. A találkozón kiválóan teljesített a kispestiek 18 éves játékosa, Májer Milán, akinek legszebb megmozdulásait is megmutatjuk. A játékos azt is elárulta stábunknak, hogy Davide Lanzafame miként segíti beilleszkedését a felnőtt futball világába.
jan. 28
11:26
Videó: Neymar megmutatta, milyen a tökéletes indítás (She)
Mint azt megírtuk, a Paris Saint-Germain 4–0-ra legyőzte a Montpellier-t a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Ligue 1) 23. fordulójának szombati játéknapján. A mérkőzésen Edinson Cavani és Neymar egyaránt hozzáírt egy fejezetet a párizsi klubtörténelemhez: előbbi a örökgóllövőlista élére állt, utóbbi pedig a 2000. PSG-gólt szerezte a Parc des Princes-ben. Emellett a brazil sztárjátékos még…
jan. 28
11:42
Nagy nevet igazolhat a Honvéd, őt tényleg mindenki ismeri (Ripost)
A focista közeli rokona egykoron a világ legerősebb csapatát erősítette.
jan. 28
12:00
Pjongcsang 2018: úgy néznek ki, mint egy paintballcsata vesztesei (She)
Látványorgiából továbbra is jelesre vizsgázik a norvég curlingválogatott, amely ismét színpompás felszerelésben készül a téli olimpiára.
jan. 28
12:06
Kapás Boglárka vadító képet küldött magáról (Infostart)
Thaiföldön edz Kapás Boglárka.
jan. 28
12:18
Férfi kézi Eb: a spanyolok az elsőre, a svédek az ötödikre hajtanak (She)
Az utolsó napjához érkezett a horvátországi férfi kézilabda Európa-bajnokság, amelynek esti döntőjében Spanyolország és Svédország csap össze (kezdés: 20.30, Tv: Sport1, élőben az NSO-n). A skandinávok a rekordbajnokok a kontinenstornák történetében, eddig mind a négy döntőjüket megnyerték, míg a spanyolok éppen fordítva, négyszer buktak el a fináléban. Vajon kinek hoz szerencsét az ötödik…
jan. 28
12:18
A Bulls-legenda unokaöccsét szerződtette a Honvéd (m4sport.hu)
Már csak az a kérdés, hogy bukkantak rá.
jan. 28
12:20
Az ifisták támogatására és kenusokra van szüksége a félkarú óriásnak (m4sport.hu)
Az új utánpótlás kajak-kenu kapitány az M1-en beszélt terveiről.
jan. 28
12:30
Olasz foci: Gólzáporos római siker születik Milánóban? (Agroinform)
A forduló legizgalmasabb találkozóján a Lazio és a Milan gólparádét rendezhet a San Siróban.
jan. 28
12:36
Nemzetek Ligája: „Az MLSZ döntse el végre, milyen céllal indulunk” (She)
Út Budapestre, avagy Détári Lajos, Gellei Imre, Nagy Antal és Hrutka János arra keresi a választ, lehet-e esélye csapatunknak eljutni a 2020-as Eb-re.
jan. 28
12:38
Aus. Open: Halepet kórházba szállították a döntő után (She)
Simona Halep egy melbourne-i kórházban töltötte az éjszakát, miután szombaton elvesztette az Ausztrál nyílt teniszbajnokság női egyesének döntőjét a dán Caroline Wozniacki ellen.

Keresés