2024. május 9. csütörtök

máj. 9
23:24
Hiába kapaszkodott vissza a Roma: a Leverkusen hajrája El-döntőt és európai veretlenségi rekordot ért (m4sport.hu)
A Roma visszakapaszkodott kétgólos hátrányából az Európa-liga elődöntőjének visszavágóján a Bayer Leverkusen ellen, a hazaiak azonban egy öngóllal szépítettek. A vendégek kitámadtak, a németek pedig a ráadás pillanataiban kiegyenlítettek. A 2–2-es döntetlennel a Leverkusen növelte elképesztő veretlenségi szériáját és bejutott a sorozat döntőjébe.
máj. 9
23:30
Egy szezon után kivágták Kevin Duranték edzőjét (Sportal)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (Nba) szereplő Phoenix Suns egyetlen egy szezon után menesztette edzőjét - jelentette be csütörtök este a csapat.
máj. 9
23:32
Drámai módon őrizte meg veretlenségét a Leverkusen; kialakult az El-döntő párosítása (Sportal)
Kis híján véget ért a Bayer Leverkusen 48 tétmérkőzésen át tartó veretlensége, de Xabi Alonso együttese végül 2-2-es döntetlennel harcolta ki helyét az Európa-liga fináléjába - ahol az Atalanta lesz az ellenfele.
máj. 9
23:54
A Ferencvárost búcsúztató Olimpiakosz elintézte az Aston Villát és bejutott Konferencia-liga döntőjébe (m4sport.hu)
A Fiorentina után a görög Olimpiakosz jutott döntőbe a labdarúgó Konferencia-ligában, miután házigazdaként 2-0-ra legyőzte az Aston Villát az elődöntő csütörtök esti visszavágóján.
máj. 9
23:56
Fucsovics az első fordulóban búcsúzott Rómában (m4sport.hu)
Fucsovics Márton három játszmában kikapott a francia Alexandre Müllertől csütörtökön a római salakpályás tenisztorna 7,87 millió euró összdíjazású férfi versenyében.

Keresés