2024. július 9. kedd

júl. 9
9:47
Corbu Marius a ciprusi rekordbajnok labdarúgója (Sportal)
A középpályás a Puskás Akadémiától került az Apoel-hez.
júl. 9
9:48
Négy magyar érem a kerekesszékes vívók paralimpiai főpróbáján (m4sport.hu)
A magyarok egy arany- és három bronzérmet gyűjtöttek a kerekesszékes vívók varsói világkupáján, amely az utolsó rangos nemzetközi verseny volt a párizsi paralimpia előtt.
júl. 9
9:57
A Fradi ásza helyett a francia cselkirályt szerződtetheti Mourinho csapata (Sportal)
Hétfőn szárnyra kaptak olyan hírek, melyek szerint a José Mourinho vezette Fenerbahce átigazolná a Ferencváros egyik legjobbját, Adama Traorét. Mint azt tegnap is írtuk, a Sportal úgy tudja, nincs valóságalapja az értesülésnek, ezt megerősíti, hogy Fabrizio Romano szerint Mourinho a Traoréhoz hasonlóan szélsőként bevethető Allan Saint-Maximint szer
júl. 9
10:03
Az olimpiai bajnok segítené újabb magyar rekordhoz Molnár Attilát (Sportal)
Steven Gardiner és Molnár Attila kapcsolata nem újkeletű, a bahamai sztár 2023-ban olimpiai szinthez "segítette" a magyar klasszist, így pedig Molnár az elmúlt egy esztendőben nyugodtan készülhetett a párizsi játékokra. Kedden koraeste ismét együtt versenyeznek, a Gyulai Memorialon Molnár Attila magyar rekordot futna, ebben pedig ismét segítségére
júl. 9
10:09
Négy magyar érem a kerekesszékes vívók paralimpiai "főpróbáján" (Sportal)
A magyarok egy arany- és három bronzérmet gyűjtöttek a kerekesszékes vívók varsói világkupáján, amely az utolsó rangos nemzetközi verseny volt a párizsi paralimpia előtt.
júl. 9
10:12
Faragó Tamás: csak az olimpiai eredmény fogja megmutatni, hogy jól döntött-e a vízilabda-kapitány (Infostart)
Kihirdette olimpiai keretét Varga Zsolt, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya. A névsort a magyar szövetség vezetése is jóváhagyta. Az olimpiai bajnok Varga Dénes mellett az egyetlen beválogatott center, Hárai Balázs képviseli a rendkívül rutinos játékosokat a csapatban. Az InfoRádió Faragó Tamást, a magyar szövetség elnökségi t
júl. 9
10:15
Volt iskolatársa kikotyogta, hogy Adrian Newey megy-e a Ferrarihoz (Racing)
Adrian Newey jövője egyre jobban körvonalazódik, a vele egy iskolába járó műsorvezető celeb pedig újabb támponttal szolgált.
júl. 9
10:18
"Mikler Rolandra kissrác korom óta felnézek" - példaképéről beszélt a magyar válogatott kapusa (Ripost)
Lepipálta tanárát.
júl. 9
10:18
Kiss Virág: Nagy álmom, hogy magyar bajnok legyek (m4sport.hu)
A bajnoki cím az első számú célja Kiss Virágnak, aki a múlt héten a női kosárlabda NB I-ben ezüstérmes SERCO UNI Győrhöz igazolt.
júl. 9
10:27
Az Észt Rallyn első ERC-futamán induló Asunmaa még egyszer nem fog takarítani (Racing)
A regnáló finn bajnok, Teemu Asunmaa az Észt Rallyn indult első ERC-futamán, és a kvalifikáció után takarítani kényszerült az első napon, így már az első szakasz előtt tudta, hogy nem fog tudni jobb eredményért harcolni.
júl. 9
10:27
Káoszt szültek a röplabdában a milliárdok, válaszút előtt a sportág (Telex)
Megvették kilóra az elnökséget – állította egy névtelen levél, majd lemondott hat elnökségi tag. A békéscsabai vezér állítja, nincs összefüggés a levél és a lemondás közt. De akkor mi zajlik a röplabdában, miért forrong a tagság, és mi lehet a megoldás?
júl. 9
10:36
Egyre testesebb a Vinotinto – a jó Copa-szereplés után vb-részvételben bíznak Venezuelában (Büntető.com)
A Copa América csoportkörének egyik kellemes meglepetése volt a venezuelai válogatott, amely fennállása során először végzett százszázalékos teljesítménnyel, és csoportelsőként jutott a legjobb nyolc közé. A negyeddöntő már nem sikerült a bordómezesek számára, a csapat játéka viszont mindenképp biztató a világbajnoki selejtező sorozatra nézve, ahol
júl. 9
10:45
Kiakadtak az angolok: bundázás miatt elítélt bíró vezeti a hollandok elleni elődöntőjüket (Sportal)
Mint ismert, Felix Zwayer vezeti a szerda esti angol-holland Európa-bajnoki elődöntőt - a játékvezető kiválasztása nagy port kavart Angliában.
júl. 9
10:48
Senkó a szlovén elvonalba feljutó Lendvánál bizonyíthat (m4sport.hu)
A Zalaegerszegi TE kölcsönadta a szlovén élvonalba feljutó NK Naftának Senkó Zsombort.
júl. 9
10:50
"Amit három éve láttam a Fradiból, az lenyűgöző volt" – véli a zöld-fehérek új igazolása (m4sport.hu)
Kady Borges, a Ferencváros frissen igazolt labdarúgója a klub hivatalos honlapjának nyilatkozott először az érkezése után.
júl. 9
10:51
Újabb váratlan fordulat: a Barcelonánál kaphat munkát a visszavonuló BL-győztes (Sportal)
A katalán klub új vezetőedzője, Hansi Flick állítólag azt szeretné, ha Thiago Alcantara csatlakozna a szakmai stábjához.
júl. 9
10:53
Ezért nagyon hálás az olaszok közönségkedvence a magyar szervezőknek (Sportal)
Kedden délután, koraeste az atlétika szerelmesei minden bizonnyal Székesfehérvárra szegezik tekintetüket, hiszen világsztárok sora áll rajthoz a Gyulai Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjon. Az indulók között ott lesz a görögök olimpiai bajnok távolugró, Miltiádisz Tentoglu, valamint a szintén olimpiai bajnok, olasz Gianmarco Tamberi is. Utóbbi sokat
júl. 9
10:54
Button már csak egy futamot adna Péreznek (m4sport.hu)
Borzalmas dolog elküldeni valakit, de a Red Bull nem tűrheti örökké, hogy pontokat veszít – véli a 2009-es bajnok.
júl. 9
10:57
Szerdáig kapott haladékot a Puskás Akadémia kupaellenfele (Sportal)
Az Ukrán Labdarúgóliga felszólított a Dnyipro-1-et, hogy július 10-ig nyilatkozzon, elindul-e az ukrán élvonalban a 2024-2025-ös idényben.
júl. 9
11:00
Verstappen, Antonelli és a 2025-ös esély: így taktikázik a Mercedes a versenyzőkérdésben (m4sport.hu)
A Mercedes csapatfőnöke részletesen elmagyarázta, miért áll érdekükben év végéig várni a Hamilton üléséről hozott döntéssel.
júl. 9
11:06
Hosszabbított Spanyolországban, újabb évet tölt kölcsönben a Balatonfüred átlövője (m4sport.hu)
Jánosi Tamás a következő szezonban is a spanyol élvonalbeli Club Balonmano Ángel Ximénez Puente Genil csapatánál kézilabdázik.
júl. 9
11:06
Nem először búcsúztak ennyire korán a Copa Américától a brazilok (Büntető.com)
Az átalakulóban lévő brazil válogatott számára a Copa América negyeddöntője jelentette a végállomást, miután Dorival Júnior csapata gól nélküli döntetlen után tizenegyesrúgásoktól kikapott Uruguaytól. A Neymar távollétében tulajdonképpen igazi vezéregyéniség nélkül futballozó selecao ugyan a rendes játékidőben egyetlen meccset sem vesztett el a tor
júl. 9
11:18
Berkesi Judit: A négyben minimum két együttes van, amelyektől nagyon keveset kaptunk (m4sport.hu)
A Nemzeti Sportkör hétfői adásában Berkesi Judit, az M4 Sport műsorvezetője, Szűcs Miklós, a Nemzeti Sport vezető szerkesztője és Virányi Zsolt, a Nemzeti Sportrádió főszerkesztő-helyettese volt a stúdióban, ahol Szabó Szilvia műsorvezető az idei németországi labdarúgó Európa-bajnokság színvonaláról és az állva maradt négy válogatottról beszélt ven
júl. 9
11:24
Jobb horog: így lettek az UFC gáláiból Trump kampányrendezvényei (Büntető.com)
Akik nézték az UFC még a nyár elején megrendezett, 302-es sorszámú gáláját, egy érdekes dologra lehettek figyelmesek. Nem csak hogy jelen volt a rendezvényen Donald J. Trump, hanem a korábbi amerikai elnök és jelenlegi elnökjelölt jóval több figyelmet kapott, mint ami egy sportrajongó hírességnek kijárna. Sőt. Azt sem túlzás állítani, hogy Dana Wh
júl. 9
11:26
Egy magyar csapat kalandjai Dél-Amerikában (könyvajánló) (Büntető.com)
Az 1938-as vb-ezüstérmes magyar válogatott kiválósága, Zsengellér Gyula és a disszidáló honfitársaiból alapított csapat az európai kalandozásai után az Atlanti-óceán túloldalára is ellátogatott. A római menekülttáborban alapított Hungária FC spanyol néven, immár Hungría FBC-ként játszott bemutató mérkőzéseket Kolumbiában és a környező országokban a
júl. 9
11:27
Tragikus hirtelenséggel meghalt Petrovics János (Sportal)
A Magyar Ökölvívó Szakszövetség hétfő este adta hírül, hogy a barcelonai olimpikon, Petrovics János tragikus hirtelenséggel életének 53. évében elhunyt.
júl. 9
11:30
Döntős a férfi vízilabda-válogatott az U18-as világbajnokságon (m4sport.hu)
A címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott 18–15-re legyőzte az olaszokat a Buenos Airesben zajló U18-as világbajnokság elődöntőjében, ezzel bejutott a szerdai fináléba.
júl. 9
11:33
A Copa Américán nyújtott gyenge teljesítmény miatt kirúgták a kapitányt (Sportal)
Menesztették Daniel Garnerót, a paraguayi labdarúgó-válogatott argentin szövetségi kapitányát, miután csapata pont nélkül kiesett az Egyesült Államokban zajló Copa Americán.
júl. 9
11:35
Kiss Virág: Nagy álmom, hogy magyar bajnok legyek (Sportal)
A bajnoki cím az első számú célja Kiss Virágnak, aki a múlt héten a női kosárlabda Nb I-ben ezüstérmes Serco Uni Győrhöz igazolt.
júl. 9
11:36
Tízgólos győzelem Szlovéniában: jól teljesített a reggeli erőpróbán a női kéziválogatott (m4sport.hu)
A magyar női kézilabda-válogatott lejátszotta első felkészülési mérkőzését a párizsi olimpia előtt, Golovin Vlagyimir csapata 31–21-re nyert Szlovéniában a reggel 9-kor kezdődő összecsapáson.
júl. 9
11:37
Férfi vízilabda-válogatottunk döntős az U18-as világbajnokságon (Sportal)
A címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott 18-15-re legyőzte az olaszokat a Buenos Airesben zajló U18-as világbajnokság elődöntőjében, ezzel bejutott a szerdai fináléba.
júl. 9
11:39
Hosszabbított vezetőedzőjével az Inter (Sportal)
Továbbra is Simone Inzaghival képzeli el jövőjét, az előző idény olasz bajnoka.
júl. 9
11:39
Szóban már megegyezett új csapatával Szalai Attila (Sportal)
A török átigazolási hírekben megbízható Yagiz Sabuncuoglu biztosra veszi, a magyar válogatott Szalai Attila szóban már megállapodott a török élvonalbeli (Süper Lig) Trabzonsporral.
júl. 9
11:45
A spanyol szövetségi kapitány eltörölné a kétszer tizenöt perces hosszabbítást a foci-Eb-n (Telex)
Luis de la Fuente szerint sokkal frissebbek lennének a focisták, ha nem kellene a nyolcad- és negyeddöntőben hosszabbítást játszani, hanem döntetlen esetén rögtön tizenegyesek jönnének.
júl. 9
12:06
Ismét lesz olimpiai résztvevője Székesfehérvárnak, Tóth Norbert tartalék (m4sport.hu)
A gyalogló Tóth Norbert tartalékként ott lehet Párizsban, így nem szakad meg az 1992 óta tartó sorozat és lesz székesfehérvári sportoló a nyári olimpián.
júl. 9
12:15
A kis Räikkönen új bajnokságban indult, előtte apját idéző interjút adott (Racing)
Robin Räikkönen egész jól szerepelt, de aztán a döntőben annyi büntetést kapott, mint rajta kívül senki más.
júl. 9
12:27
Az Észt Rally kész 2025-ben ismét WRC-futamnak otthont adni (Racing)
Az Észt Rally jövőre ismét a WRC-naptárban fog szerepelni a Lett Rally helyén, az idei ERC-futam után azonnal megkezdődött a 2025-ös verseny szervezése.
júl. 9
12:27
"Ha unalmas a focink, nézzen másik meccset" – a francia szövetségi kapitány visszaszólt az újságírónak (Telex)
Didier Deschamps azt is mondta, hogy nem igazán zavarja, ha a svédek unatkoznak.
júl. 9
12:48
Újabb csapás érte Marco Rossi játékosát, innen nehéz lesz felállnia (Metropol)
Nagyon nem volt jó éve a 30 éves középpályásnak.
júl. 9
12:51
Nem szakad meg a sorozat: ismét lesz székesfehérvári sportoló az olimpián (Sportal)
A gyalogló Tóth Norbert tartalékként ott lehet Párizsban, így nem szakad meg az 1992 óta tartó sorozat és lesz székesfehérvári sportoló a nyári olimpián.
júl. 9
12:53
Az angol másodosztályban köthet ki Ádám Martin (Sportal)
Angol sajtóinformáció szerint nem lenne meglepő, ha a magyar válogatott csatára a Plymouthban folytatná.
júl. 9
12:55
Női kézilabda-válogatottunk felkészülési meccset nyert Szlovéniában (Sportal)
A párizsi olimpiára készülő magyar női kézilabda-válogatott magabiztos győzelmet aratott kedden délelőtt a házigazda szlovénok ellen zártkapus edzőmérkőzésen.
júl. 9
12:57
Többhetes kihagyás várhat a Barcelona hátvédjére (Sportal)
Ronald Araújót még a Brazília elleni Copa América negyeddöntőjében kellett lecserélni sérülés miatt, azonban könnyen lehet, hogy hosszabb kihagyás vár az uruguayi számára.
júl. 9
13:03
ETO-győzelem Dunaszerdahelyen (Sportal)
A szlovák másodosztályban szereplő Somorjával játszottak tesztmérkőzést a zöld-fehérek.
júl. 9
13:06
megállapodott török kérőjével a Hoffenheim Szalai Attila kölcsönadásáról (m4sport.hu)
Török sajtóhírek szerint megállapodott egymással a Hoffenheim és a Trabzonspor Szalai Attila kölcsönadásáról.
júl. 9
13:12
A spanyol kapitány eltörölné a hosszabbítást (Infostart)
A kontinenstorna kieséses szakaszában, legalábbis a nyolcad- és negyeddöntőben.
júl. 9
13:12
Hivatalos: Az Aston Martinhoz igazolt a Ferrari technikai igazgatója (m4sport.hu)
A Mercedes egykori motorguruja után újabb nagy nevet szerződtettek.
júl. 9
13:14
A Sopron és a Pécs főtáblás az Európa-kupában, a TFSE a selejtezős (m4sport.hu)
A Sopron Basket és az NKA Universitas Pécs képviseli a magyar színeket a főtáblán a női kosárlabda Európa-kupa 2024/25-ös idényében, míg a TFSE-MTK a selejtezőben indul.
júl. 9
13:15
Sikeres díjlovagló főpróba Ornagóban (Sportal)
Harmadik helyen végzett a díjlovagló Fonyódi Ildikó a párizsi paralimpia előtti utolsó versenyén, az olaszországi Ornagóban, Bojengel nevű lovával.
júl. 9
13:39
Spanyol rendőrök is besegítenek az olimpián (Sportal)
Spanyolország 175 rendőrt vezényel Párizsba, hogy segítse a francia biztonságiak munkáját az olimpia idején.

Keresés