2023. január 2. hétfő

jan. 2
4:15
Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság: Miről álmodik a macska? (Mafab)
Kandúr, a Shrek-fanchise egyik legnépszerűbb karaktere 11 év után tért vissza második önálló kalandjával, mely az előzményekhez ( Harmadik Shrek, Sherek a vége, fuss el véle, illete Csizmás, a kandúr, rólatok van szó) viszonyítva szokatlanul kiforrott darab lett.A rendezői székben az első részt rendező Chris Miller-t Joel Crowford váltotta fel, egy
jan. 2
7:45
Már a Netflixen: 2023 legeredetibb(?) sorozata a Breaking Bad sztárjával (Mafab)
.
jan. 2
8:39
Az 5 legjobb új sorozat, amit nem érdemes kihagynod a héten (Mafab)
2023 elején kedvenc karakterszínészeink fantasztikus új sorozatokban térnek vissza.
jan. 2
9:33
Inkább megölette a karakterét, hogy ne kelljen több Star Wars-filmben játszania (Mafab)
Az emberek hajlamosak azt gondolni, hogy a mozikban látott kedvenceik imádják azt, amit csinálnak. Mármint a színészetet. Ez elvileg így is van, hiszen valamiért csak a színészet mellett kötöttek ki. De az is igaz, hogy olykor a legnagyobb sztárok is utálhatják azt, amit csinálnak. Pontosabban azt a karaktert, amit el kell játszaniuk. Pontosan errő
jan. 2
10:21
Hát ez James Cameron valódi célja az Avatar-filmekkel (Mafab)
James Cameron nemrégiben Robert Rodriguezzel beszélgetett az Avatar: A víz útja című filmjéről, amely során azt is megemlítette, valójábavmilyen ambíciói is vannak a sagával kapcsolatban.
jan. 2
10:51
Átlátszóvá vált a szépségkirálynő ruhája a díjátadásnál, kiakadtak az emberek (SzMo)
A Miss Vietnám szépségverseny szervezőinek végül bocsánatot kellett kérniük a sokakat felháborító baki miatt.
jan. 2
11:09
Balesetet szenvedett, kritikus, de stabil állapotban a Marvel-sztárja, Jeremy Renner (Mafab)
Egy január 1-jén történt baleset következtében helikopterrel kellett kórházba szállítani Jeremy Rennert, a Marvel sztárját.
jan. 2
11:57
Mi történt a Baywatch sztárjával, Yasmine Bleeth-szel? (Mafab)
Hosszú, tömött sorokban lehetne taglalni, hogy kiknek is indította be a karrierjét annak idején a Baywatch. Kétségtelen, hogy a tengerparton játszódó sorozat a ’90-es évek egyik ikonjává vált, amiben azért elég vastagon benne volt az is, hogy az olykor egész izgalmas sztori mégis csak egy rakás fürdőruhás bombázó és kisportolt fickó életét mutatta
jan. 2
12:51
Bikinis fotókkal indította az új évet Sofia Vergara (Mafab)
Sofía Vergara (galéránkban) ismét megmutatta magát a rajongóinak, a színésznő ugyanis néhány eszméletlenül dögös fotót tett közzé az Instagramon.
jan. 2
13:45
Rá sem ismerni a Harry Potter-filmek Dudley-ját alakító Harry Mellingre (Mafab)
Harry Melling, aki leginkább Harry Potter unokatestvérének, Dudley a szerepéről ismert, elárulta, hogy az emberek másképp néznek rá jelentős fogyása után, ami szerinte nem volt szándékos. Lásd a friss filmjének fotóját a galériánkban.
jan. 2
14:51
Avatar: A víz útja: Ócenárium a Pandorán (Mafab)
Az első Avatar-film 2009-ben felkavarta a mozizás állóvizét: James Cameron monumentális eposza egy lenyűgöző világot épített fel, forradalmasította a 3D technikát, 9 kategóriában jelölték Oscar-díjra, minden idők legnagyobb bevételt hozó filmje lett és az egész világ Avatar-lázban égett megjelenése idején.A folytatás ugyan maratoni hosszúságú időt,
jan. 2
16:15
‘Így van, James Bond férje vagyok’: Hugh Grant tisztázta azt a bizonyos jelenetet (Mafab)
Ugyan csak néhány másodpercig szerepelt Hugh Grant (galériánkban) Az üveghagymában, ennyi mégis elég volt ahhoz, hogy sokan találgatni kezdjék, hogy az általa alakított karakter milyen kapcsolatban is áll Benoit Blanc nyomozóval.
jan. 2
17:03
Két Wednesday-sztár egy filmben: Jenna Ortega előveszi a romantikus oldalát (Mafab)
Bár egyelőre úgy tűnik, hogy a Wednesday második évadának hivatalos bejelentése egyelőre várat magára, a sorozat főszereplői, Jenna Ortega és Percy Hynes párosa mindenesetre egy másik történetben egymásra talál.
jan. 2
18:57
A rendőrök vitték ki a KFC-megrendelést, mert lefoglalták a szabálysértő szállító autóját (SzMo)
Nem volt megfelelően biztosítva, de a brit rendőrökön nem lehet kifogni. lekapcsolták, de a szállítmány mégis megérkezett az ügyfélhez.
jan. 2
20:45
A rendőrök vitték ki a KFC-megrendelést, mert lefoglalták a szabálysértő szállító autóját (SzMo)
Nem volt megfelelően biztosítva, de a brit rendőrökön nem lehet kifogni. lekapcsolták, de a szállítmány mégis megérkezett az ügyfélhez.
jan. 2
22:27
Egy nő zokogva mesélte el, hogy az ajka belsejére akart tetoválást, de helyette kívülre sikerült (SzMo)
A nő egy TikTok-videóban mesélte el a félresikerült élményét, amit már milliók néztek meg.
jan. 2
22:33
Amit senki nem sejt a tévéműsorokról: kulisszatitkokat árultak el az egykori szereplők (SzMo)
A háttérben folyó dolgokról gyűjtöttek össze több mint ötvenet, azoknak a beszámolói alapján, akik testközelből láthatták a valóságot.
jan. 2
22:45
„Apu sírjára ráborultam, és hosszú percekig nem akartam eljönni, és csak zokogtam” – 22 éve halt meg Zámbó Jimmy, a Király (SzMo)
Zámbó Adrián még csak hat éves volt, amikor elvesztette édesapját.

Keresés