2023. január 16. hétfő

jan. 16
4:15
Morgan Freeman új sorozatát kötelező lesz látni, Nicole Kidman is a fedélzeten (Mafab)
Hihetetlen, milyen energia van még mindig Morgan Freemanben! A színészlegenda már 85 éves, de jelenleg is több filmes projekten dolgozik egyszerre. Sőt, egy sorozatra is futja az erejéből és idejéből. Nem is akármilyen sorozatról van szó. A Lioness idén debütálhat a Paramount+ csatornán.
jan. 16
5:09
M3GAN: Terminátor - gyerekeknek?! (Mafab)
A filmet megtekintve elgondolkodtam, hogy hova jutottak az intelligens robotok köré épülő történetek az elmúlt 30-40 évben. 12-14 éves koromban még olyan alkotásokon borzonghattunk (szigorúan VHS kazettákon), mint a Hármas számú űrbázis (Hector, a gyilkos robot), A nyolcadik utas: a halál (Ash, a túlságosan is racionalista android), A bosszúálló gé
jan. 16
7:15
Elhunyt a Drót című sorozat színésze, Al Brown (Mafab)
83 éves korában elhunyt Al Brown színész.
jan. 16
8:03
Hát ilyen lesz Liam Neeson 100. filmje, itt a Marlowe előzetese (Mafab)
.
jan. 16
8:45
Életmentő pénzt kér a rajongóitól a Rémálom az Elm utcában 2 sztárja, Mark Patton (Mafab)
.
jan. 16
10:03
Megható fotókon bohóckodik a lányával Bruce Willis (Mafab)
Bruce Willis az afáziával való küzdelme közepette pózolt a lányával, Tallulah-val. A képeken az apa-lánya duó ölelkezik, miközben vicces arcokat vágnak.
jan. 16
11:39
Olimpiai Játékok 2026 - 2032 között - Exkluzív európai közvetítési jogot kapott a Warner Bros Discovery és az EBU (Mafab)
.
jan. 16
13:03
'Csak 4-5 jó ötletem volt. Újrahasznosítom őket': James Cameron megerősítette az Avatar 2 és a Titanic közti kapcsolatot (Mafab)
A tavaly decemberben megjelent Avatar: A víz útja csakugyan tartogat egy húsvéti tojást, amelyet maga a rendező, James Cameron is megerősített.
jan. 16
18:09
A 6 legjobb új sorozat, amit ezen a héten nézhetsz (Azok a 90-es évek show, Az elnökjelölt és mások) (Mafab)
Ezen a héten sem kell attól tartanunk, hogy új sorozatok nélkül maradunk, hiszen több streaming csatorna is készül új premierekkel a következő napokban. Három korábban bemutatott sorozat is most fog debütálni a Netflixen, de készül egy-egy izgalmas újdonsággal az HBO Max, az Amazon Prime és az AppleTV+ is. Mutatjuk, mikről van szó.
jan. 16
19:15
Újra a mozikban David Lynch klasszikusa, az Elefántember (Mafab)
A Pannónia Entertainment gondozásában, hazánkban is elcsíphető lesz David Lynch klasszikusának 40 éves, felújított kiadása.
jan. 16
19:21
4,5 milliárdot nyert, de mindenét elveszítette alig 10 év alatt a skót lottónyertes (SzMo)
Házakat, sportautót vett az összegből, sőt még a volt feleségének is adott belőle. Egy balul elsült befektetés viszont a mennyből a pokolba juttatta.
jan. 16
20:51
Avatar: A víz útja: A nagy kékség (Mafab)
Ez a film kalandfilmnek mondja magát, de valójában egy fikciós természetfilm. David Attenborough stílusában elmesélt történet a Pandora vízi világáról, kiemelve egy-két rokonszenves helyi lakost, vegyesen embert és állatot, ahol bónuszként végigkövethetjük egy család vándorlását a zord természetben. Főhőseink nagyon népszerűek voltak, de most, hogy
jan. 16
21:39
Megható pillanatok: Brendan Fraser zokogva győzte le Austin Butler Elvisét (Mafab)
Kétségtelen, hogy Brendan Fraser nagy visszatérésének vagyunk szemtanúi manapság, a színész A bálna filmben nyújtott alakításával már most esélyesnek számít az Oscar-díjra.
jan. 16
21:57
A szexre és jó kajákra gondolt, ez segített túlélni, amíg 438 napig hánykolódott az óceánon (SzMo)
A mexikói José Alvarenga egy társával együtt keveredett ki a nyílt óceánra, és egy csónakban próbáltak valahogy túlélni. A társa meghalt pár hét múlva, de neki több, mint egy éven át sikerült élve maradni.

Keresés