2024. január 8. hétfő

jan. 8
8:00
Napokon belül nézheted: Az év (egyik) horror csúcspontja már januárban rád hozza a frászt (Mafab)
A horror két kortárs nagymestere, James Wan és Jason Blum egyesítették erejüket, hogy az év egyik horror csúcspontjával ajándékozzák meg a borzongás megszállottjait: január 11-től a mozikban az Éjszakai merülés.
jan. 8
8:54
Egy abszurd(?) döntés miatt áll a bál a Barbie körül (Mafab)
Judd Apatow, a Koszorúslányok rendezője nem ért egyet az Akadémia döntésével, miszerint a Margot Robbie, Ryan Gosling és America Ferrera főszereplésével készült Barbie című filmet az eredeti forgatókönyv kategóriából az adaptált forgatókönyv kategóriába helyezik át a 2024-es Oscar-gálán.
jan. 8
9:42
Netflix: 3 év után visszatér a 100%-os sorozat az új évaddal, itt az előzetes (Mafab)
Az Arcane 2. évada folytatja a League of Legends bajnokok, a testvérpár, Vi és Jinx történetét, akik a Piltover és Zaun városai közötti konfliktus ellentétes oldalán találják magukat.
jan. 8
10:36
Golden Globe 2024: Végül nem a Barbie zsebelte be a legtöbb díjat, itt a nyertesek listája (Mafab)
A 2023-as év a filmek terén a Barbie-ról és az Oppenheimerről szólt, így a jelölések számában is előkelő helyet fog elfoglalni a két produkció.
jan. 8
11:24
Az új természetfeletti horror csak egy filmet nem nyomott le a mozikban, napokon belül itthon is láthatod (Mafab)
A Jason Blum és James Wan által készített természetfeletti horror, az Éjszakai merülés a második helyen debütált  Észak-Amerikában 12 millió dollárral, míg nemzetközileg további 5,7 millió dollárt gyűjtött, így a globális összbevétele 17,7 millió dollár lett.
jan. 8
12:12
Új a Netflixen: Rákattantak az új katasztrófafilmre a hazai nézők, már a no.1 itthon (Mafab)
Ez most a legnézettebb film a magyar Netflixen! Te láttad már.
jan. 8
14:18
Idris Elba felszólítja a brit parlamentet, hogy tiltsák be a zombi késeket és a machetéket (Mafab)
Don’t Stop Your Future (Ne állítsd meg a jövődet) címmel indított kampányt Idris Elba. A színész azt kívánja sürgetni az Egyesült Királyság parlamentjétől, hogy helyezzen nagyobb hangsúlyt a fiatalok körében elkövetett késes támadások problémájával.
jan. 8
15:42
Új a Netflixen: Ez a thriller sorozat már A nagy pénzrablás spin-offjánál is népszerűbb, az 1. helyre emelték a hazai nézők (Mafab)
A 8 epizódból álló történet nagyobbat megy nálunk, mint a Berlin figurája köré épülő spin-off! Azta! Te csekkoltad már.
jan. 8
17:00
Jonathan Majorst "sokkolta" az ellene hozott ítélet, de állítja, hogy exének egyik sérülését sem az ő okozta (Mafab)
Először szólalt Jonathan Majors a nyilvánosság előtt azóta, hogy egy New York-i esküdtszék bűnösnek találta őt volt barátnője ellen elkövetett testi sértés vádjával.
jan. 8
20:30
Vadászidény: Régimódi komédia" (Mafab)
Reszkessetek, vidékiek, megjöttek a városlakók! – ez a gondolat ötlött fel bennem, amikor először olvastam a film ajánlóját. És persze az elmúlt évek alpári, prosztó magyar sorozatainak a feledés jótékony homályába halványuló emlékképei. Szerencsére ez a francia–belga vígjáték túllépett ezen a szinten.Az elcsépeltnek tűnő alaphelyzetet szépen kibon

Keresés