2024. január 6. szombat

jan. 6
4:12
A fattyú: A rossz út választása mindig könnyebb, mert sima, az igazságért harcolni az igazi kihívás! " (Mafab)
Nagyon tetszett a film, de megviseli az ember lelkét. Csapásokat kapunk újra meg újra, de felállunk, és megyünk tovább, és harcolunk az igazságért. Mondhatni, hogy a történet egy részét az élet írta. "A Ludvig von Kahlen által épített ház már nem létezik, és a helye ismeretlen. A Kongenshus Emlékparkban emlékkövet állítottak fel az ő nevével ." (Wi
jan. 6
5:00
Repülőgép-szerencsétlenségben meghalt a Valkűr és az Indiana Jones 5 színésze, Christian Oliver és két lánya (Mafab)
Christian Oliver (valódi nevén Christian Klepser), a Speed Racer - Totál turbó, a Cobra 11 és a Valkűr színésze 51 éves korában tragikus módon meghalt egy repülőgép-szerencsétlenségben két lányával, a 12 éves Maditával és a 10 éves Annikkal, valamint a pilótával, Robert Sachs-szal együtt.
jan. 6
5:54
Shia LaBeouf belépett a katolikus egyházba, akár diakónus is válhat belőle (Mafab)
Shia LaBeouf (legutóbbi filmjei a cikkünk galériájában), a Transformers sztárja december 31-én bérmálkozott a katolikus egyház szárnyai alatt.
jan. 6
8:00
Már csak néhány napig a Netflixen: Reynolds, Hayek, Banderas és Samuel L. Jackson egy őrült akció-vígjátékban, de januárban eltűnik a platformról (Mafab)
Bár alaposan megosztotta a nézőket és a kritikusokat, ahhoz nem fér kétség, hogy a 2021-es év egyik legnagyobb dobásának számított a Sokkal több mint testőr 2.
jan. 6
8:54
Elhunyt a Starsky és Hutch sztárja, David Soul (Mafab)
80 éves korában elhunyt David Soul, aki a Starsky és Hutch című, 1970-es évekbeli ikonikus tévésorozatban Kenneth "Hutch" Hutchinson nyomozót alakította. Soul halálhírét felesége, Helen Snell jelentette be, aki szerint az életért folytatott bátor küzdelem után halt meg, családja körében.
jan. 6
9:36
Ezt a 4 új sorozatot nézi majd az egész világ 2024 januárjában!" (Mafab)
Erősen indítják 2024-es évet a legnagyobb streamingszolgáltatók, a Netflix, az HBO Max, a Disney+ és az Aplle TV+ is bedobott a listába egy-egy olyan címet, amelyekről egyszerűen nem érdemes majd lemaradni.
jan. 6
10:30
Samuel L. Jacksonnal jön az egyik legjobban várt sorozat (Mafab)
A Marvel-filmek és a Ponyvaregény sztárja, Samuel L. Jackson (legutóbbi szerepei a cikkünk galériájában) alakítja a Peacock Fight Night: The Million Dollar Heist című limitált sorozatának főszerepét, írja a Deadline.
jan. 6
11:18
Az év Marvel-sorozata és még 4 új streaming széria, amit a jövő héten nézhetsz" (Mafab)
Az újév beköszöntével nem lassulnak a nagy streaming platformok, továbbra is ontják magukból az új tartalmakat, filmeket és sorozatokat. Utóbbiak táborát a következő héten öt újdonság is gyarapítani fogja, hiszen érkezik új sorozat a Netflixre, a Disney+-ra és az AppleTV+-ra is.
jan. 6
12:36
Mától otthonról nézheted: A-listás sztárokkal érkezett az új sci-fi thriller, és már streamelheted is (Mafab)
Megérkezett a hangulatos sci-fi thriller az Oroszlán rendezőjétől, A látogató. Saoirse Ronan és Paul Mescal főszereplésével.
jan. 6
14:06
Végleges, ez volt a 10 legsikeresebb film 2023-ban (Mafab)
2023 filmes, no pláne mozis szempontból, legalább olyan nehézkes, egyben meghatározó év volt, mint a 2020-as covid járvány jegyében telt időszak.
jan. 6
16:06
Előzménysorozatot kap minden idők egyik legnépszerűbb krimi szériája (Mafab)
Az NCIS: Origins, a népszerű N.C.I.S. előzménysorozata zöld utat kapott a CBS-től a 2024-25-ös évadra, adta hírül a Deadline.
jan. 6
16:48
Disney+: Hiába az Oscar-díjas sztár és a 94%-os értékelés, egy évad után elkaszálták a 2023-as sorozatot (Mafab)
A Disney+ az első évad után törölte az Egy kínai Amerikája című sorozatát, írja a Variety.
jan. 6
17:48
Mától otthonról nézheted: Morgan Freeman új sci-fi thrillerrel jelentkezik, már streamelheted is (Mafab)
A mai napon megérkezett streamingre Morgan Freeman és Az éhezők viadala franchise sztárja, Josh Hutcherson főszereplésével készült új sci-fi thriller.
jan. 6
19:42
Újdonságok a Netflixen: 4 premierfilm és sorozat, amit a jövő héten nézhetsz" (Mafab)
A következő hét is tartogat néhány érdekes újdonságot a Netflixnél. Feltűnik majd Kevin Hart egy vadonatúj akció-vígjátékban, érkezik egy ausztrál regény adaptációja is, továbbá különféle reality és randizós műsorok is gazdagítják a kínálatot. Listánkban inkább az eredeti tartalmakra összpontosítottunk, természetesen ez nem minden, a teljes kínálat
jan. 6
20:42
Másfél millió forintnyi dollárt falt fel Cecil, a világ "legpénzéhesebb" kutyája (SzMo)
A bankjegyek egy borítékban voltak, amellyel egy vállalkozót kellett volna kifizetnie az amerikai házaspárnak.
jan. 6
20:54
"Élénk fiúcska, megköveteli a szeretetet és az etetést" – így él az inkubátorban hagyott kisbaba (SzMo)
Téli Tamásnak nevezték el a zalaegerszegi kórház babamentő inkubátorában hagyott csecsemőt. Még december 29-én helyezték oda.

Keresés