Lakáslízing

Lakásvásárlás: még elcsíphetők a 3% alatti hitelek
2018 augusztus 14.   Hírstart
Érdekesen alakultak a lakossági hitelek referenciahozamai az elmúlt hónapokban. A piaci mozgások eredményeként ha valaki most szeretne felvenni 10 millió forintot 20 évre használt lakás vásárlás céljából, akkor jellemzően havi 52 ezer...
Lakásvásárlás: még elcsíphetők a 3% alatti hitelek
2018 augusztus 14.   Portfolio
Érdekesen alakultak a lakossági hitelek referenciahozamai az elmúlt hónapokban. A piaci mozgások eredményeként ha valaki most szeretne felvenni 10 millió forintot 20 évre használt lakás vásárlás céljából, akkor jellemzően havi 52 ezer...
Bűnözési térképek - Segítenek elkerülni a bajt a lakás-és a háztulajdonosoknak
2018 augusztus 14.   Portfolio
Egy élhető város nemcsak azért lesz az, mert tiszta a levegője és sok tömegközlekedési lehetőség áll a lakosság rendelkezésre. Az élhető, vagy okos város koncepcióhoz hozzátartozik az is, hogy a rengeteg gyűjtött adatot a különböző...
Szerződésmódosítással károsítanák meg a csúszó lakásprojektek vevőit – figyelmeztet az ügyvéd
2018 augusztus 14.   HVG
Nyáron rengeteg új építésű lakás vevője kapott levelet az eladótól, melyben arról tájékoztatták, hogy a munkaerő- és építőanyag-hiány miatt csúszni fog a projekt. Az új határidőt tartalmazó szerződésmódosítást azonban csak feltételekkel szabad aláírni.
Nincs elég egyszobás lakás és garzon Párkányban
2018 augusztus 14.   Bumm.sk
A kisebb lakások után leginkább az egyedülállók, a nyugdíjasok, a függetlenedni kívánó fiatalok és az alacsony jövedelműek érdeklődnek.
Futóbabakocsi és lépésszámláló: sportlehetőségek az egész családnak kisgyerekkel
2018 augusztus 13.   Ridikül
Hamarosan jön a hűvösebb, de még kellemes idő, amikor végre máshoz is lesz erőnk, mint hogy a lakás egyik pontjából a másikba vonszoljuk magunkat fáradtan. Nemsokára nemcsak kora reggel és késő este mozoghatunk a szabad levegőn, de akár a családdal is sportolhatunk egy kicsit.
Megdöbbentő, mennyiért kelnek el a budai lakások
2018 augusztus 13.   Hírstart
Júliusban Budán 53 százalékban 40 millió forint feletti lakások forogtak a piacon, Pesten minden negyedik eladott lakás ára 20-25 millió forint közé esett - derül ki a Duna House (DH) friss elemzéséből.
Megdöbbentő, mennyiért kelnek el a budai lakások
2018 augusztus 13.   Napi
Júliusban Budán 53 százalékban 40 millió forint feletti lakások forogtak a piacon, Pesten minden negyedik eladott lakás ára 20-25 millió forint közé esett - derül ki a Duna House (DH) friss elemzéséből.
Nagyon rocknroll ez a párizsi tetőtéri lakás
2018 augusztus 12.   Player
Indusztriális és vagány férfibarlang a francia padláson.
Lakást szépítenél? Használj hozzá mobilos alkalmazást!
2018 augusztus 11.   PCWorld
Festenél, de félsz, hogy végül a kiválasztott színnel nem lesz kellően ütős a lakás? Szeretnéd tudni, hogy melyik bútor hogyan mutat a nappaliban? Ímhol a segítség!
Csapdában az új építésű lakások vevői - Mit lehet tenni?
2018 augusztus 11.   Napi
A nyár folyamán rengeteg új építésű lakás vevője kapott levelet az eladójától, melyben tájékoztatták a lakások átadásának jelentős csúszásáról, többnyire munkaerő- és építőanyag-hiányra hivatkozva. A legtöbb esetben az új határidőt tartalmazó szerződésmódosítást szeretnének aláíratni a vevőkkel, anélkül, hogy a csúszás miatt bármilyen kompenzációt
Pörög a hazai építőipar - hogy látja ezt a szakértő?
2018 augusztus 10.   ProfitLine
Júniusban 28 százalékkal, az első félévben pedig 19 százalékkal nőtt az építőipari termelés. A következő időszakban a lakás- és irodaépítések mellett az uniós forrásokon alapuló fejlesztések húzhatják az ágazatot, amely az idén átlagosan 15-20 százalékos többletet érhet el.
Robbantott az építőipar. Történelmi rekordot ért el
2018 augusztus 10.   iroda.hu
Júniusban az épületek építésének volumene 15,2, az egyéb építményeké 48,8 százalékkal nőtt. Az épületeknél oktatási, ipari, kereskedelmi és lakóépületek építése, az egyéb építményeknél továbbra is út-, vasút- és közműépítések hozták a növekedést. Júniusban 28,2 százalékkal nőtt éves összevetésben az építőipari termelés, így az első félévben 19,1 százalékos többletet ért el az ágazat. Az…
Érsekújvár: Galambok bosszantják az üres lakás szomszédságát
2018 augusztus 10.   Bumm.sk
A 12 éve érintetlenül álló érsekújvári lakás tulajdonosa nem veszi figyelembe a szomszédok panaszát, és mit sem törődik azzal, hogy a tulajdonában lévő ingatlanba galambok költöztek.
Bútorok újrakárpitozása: milyen szövetet válassz?
2018 augusztus 10.   Lakáskultúra
Olcsó megoldás a lakás megújítására, ha a régi bútordarabok lecserélése helyett az újrakárpitozás mellett döntesz.
Rubint Réka gardróbja nagyobb, mint egy lakás
2018 augusztus 9.   24.hu
Schobertné képtelen szortírozni, pedig annyi holmija van, hogy üzletet nyithatna belőlük.
Elegáns legénylakás a belvárosban
2018 augusztus 9.   Lakáskultúra
Ez a belső kétszintes lakás Budapest egyik legfelkapottabb környékén található, nem messze a Duna-parttól. Az átalakítás során a praktikum mellett a költséghatékonyság is lényeges szempont volt.
Klímamentes megoldások: 5 tipp a lakás lehűtésére
2018 augusztus 8.   Lakáskultúra
Apró trükkökkel, megfizethető megoldásokkal klímaberendezés nélkül is megkímélhetjük magunkat a hőgutától.
8 milliárd forintba kerül egy lakás a 25 ezer fával beültetett toronyházban
2018 augusztus 8.   HVG
A Csu Tao Jin nevű, spirál formájú, környezetbarát toronyház Tajvan fővárosában, Tajpejben épül.
Kegyetlen albérletárak: annyiba kerül egy szoba, mint 5 éve egy lakás
2018 augusztus 7.   Hírstart
Egy friss elemzés szerint idén azonnal reagált az albérletpiac a felsőoktatási ponthatárok kihirdetésére: a kiadó lakások száma 28, a kiadó szobáké pedig 12 százalékkal nőtt két hét alatt Budapesten és a nagy egyetemvárosokban. Az albérletpiaci drágulás miatt ma már egy budapesti kiadó szobáért annyit kérnek, mint egy garzonért öt évvel ezelőtt: a