Lakáslízing

6 okos trükk, amivel még akkor is tisztaság lehet az otthonodban, ha kutyád van
2018 március 20.   Nosalty
Az otthon kutya nélkül csak lakás. Ha viszont van kutya, akkor jó eséllyel van szőre is, ami hullik. Pár egyszerű háztartási trükkel úrrá lehetsz a szőrhelyzeten.
A Rózsadombon csillagászati lakásárak hódítanak
2018 március 19.   iroda.hu
A Rózsadomb fekvése kiváló, közel van a városközpont, szép a panoráma, remek a közlekedés, tiszta a levegő. A terület előnyös adottságait már a XIX. század végén felfedezték. A zöldövezeti domboldalt kereskedők, vállalkozók választották lakhelyül. Népszerűsége azóta is töretlen, sok új otthon épül a környéken. Árfekvése miatt azonban egyre kevesebben engedhetik meg maguknak, hogy ide költözzenek..…
Tényleg akkora a gond az új lakások minőségével? - Megszólaltak az építők
2018 március 18.   Portfolio
Mennyit változott a minőség a válság előttihez képest az új lakás építések esetében? Vannak olyan fejlesztések, ahol komoly gondot okozhat a minőség, megjelentek ismét a szerencsevadászok? Valamint mit tehetünk egyáltalán vevőként...
Kis lakásban is lehet pici, de álomgardróbod
2018 március 17.   NLCafé
Kicsi lakás, rossz elrendezés, kevés hely, két embernyi ruha. Nektek van álomgardróbotok? Az enyém valószínűleg az egész hálószobámat elfoglalná, na nem azért mert olyan nagy lenne, szóval azt hiszem le kell mondanom róla.
Marihuána a pincében
2018 március 16.   Police.hu
Marihuána a pincében Budapesti Rendőr-főkapitányság 2018. 03. 16., p - 08:00 Az óbudai rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy lakás pincéjében marihuánát termesztett.
Ez a lakás tizenhárom emeletes, mégis csak egy szobája van
2018 március 16.   Player
Mikor először megláttuk, azt sem tudtuk, hogy mi van.
Képek: Első emeleti lakás gyulladt ki Szombathelyen
2018 március 15.   Lánglovagok
A tűzoltók az épületből tíz embert mentettek ki.
Fidesz: Hadházy távozzon a közéletből!
2018 március 14.   Hírstart
Az idős férfi lánya megerősítette, hogy az LMP-s képviselő folyamatosan "sanyargatta" az apját a lakás megszerzése érdekében.
Fidesz: Hadházy távozzon a közéletből!
2018 március 14.   Magyar Idők
Az idős férfi lánya megerősítette, hogy az LMP-s képviselő folyamatosan "sanyargatta" az apját a lakás megszerzése érdekében.
A távhőrezsi is kisebb lesz áprilisban
2018 március 14.   VG
Az áprilisi távfűtésszámlával, de legkésőbb június 30-ig az összes távfűtött lakás tulajdonosának meg kell kapnia a téli rezsicsökkentés részeként járó 12 ezer forintos költségtérítést.
Élhető, barátságos lakótelepek a XIII. kerületben
2018 március 13.   iroda.hu
A „Lendületben a XIII. kerület” középtávú programot – amely a tervezett fejlesztéseket, beruházásokat tartalmazza – három éve fogadta el a képviselő-testület. A 149 feladat jó része – a szociális teendőktől az ingatlanfejlesztésekig – már teljesült. De ebben az évben is lendületben marad a kerület. Borszéki Gyula, a XIII. Kerületi Önkormányzat fejlesztési projektjeinek témafelelőse azt mondja, az…
Mesél a múlt: lepusztult épületből családi otthon
2018 március 13.   Lakáskultúra
A kertkapcsolatos budai lakás a tulajdonos pár korábbi lakhelyeinek hangulatát idézi. A vidéki stílus, a régi bútorok és a modern térkialakítás jól beleillik a városi környezetbe.
Új kedvezmények a lakásilletékben. Példákkal
2018 március 13.   Adózóna
Az otthonteremtési program keretében folyamatosan bővül a lakásszerzéshez kapcsolódó illetékkedvezményi, illetékmentességi rendszer. 2018. január 1-jétől több változás is hatályba lépett, módosult ugyanis egyfelől az új lakás megszerzéséhez kapcsolódó illetékkedvezmény, valamint változott az úgynevezett cserét pótló vétel illetékkedvezménye is.
Napi kínzó kérdés: hol éljenek a szupergazdagok Amerikában?
2018 március 12.   Portfolio
New York-i penthouse lakás vagy egy tengerparti ingatlan Kaliforniában - nagyjából ez a kép élhet bennünk az amerikai csúcsgazdagok életkörülményeiről. Ez talán igaz is, de ha így van, a módos emberek nem viselkednek racionálisan a lakóhelyük...
Geotermális erőművet építenek Mosonmagyaróváron
2018 március 12.   iroda.hu
Varga Mihály miniszter elmondta, hogy a geotermikus hőenergia használatának bővítése több szempontból is fontos Magyarország számára: emeli az energiaellátás biztonságát, csökkenti az importfüggőséget, hozzájárul az energiaárak mérsékléséhez és javítja az ország helyzetét környezetterhelés szempontjából. A mosonmagyaróvári beruházás azt mutatja, hogy van lehetőség a geotermikus energia…
Megnéztük, hogy milyen egy eladó luxusház – 700 millióért!
2018 március 10.   NLCafé
Magasak az ingatlanárak, jó, ezt mindenki tudja. De azért a legtöbben 30 millió körüli árakban gondolkodunk egy lakás tekintetében. Viszont tudni akartuk, hogy mit lehet vásárolni 700 millió forintért… Íme!
Kiégett egy társasházi lakás Mátészalkán
2018 március 10.   Híradó
Az M1 úgy tudja, egy régi típusú tévékészülék kaphatott lángra, majd a tűz átterjedt a berendezési tárgyakra.
Top 10 lakás-növény
2018 március 10.   Ezoterikus.hu
Ki mondta, hogy csak akkor okozhat örömöt a növények gondozása, ha kertünk is van? Hisz nem csak a levegőt tisztítják, de kiváló dekor-elemként is funkcionálnak.
Nagy felfordulást okozott Amszterdamban egy kábel átvágása
2018 március 9.   HVG
Le kellett állítani a villamosok egy részét, bezártak a Rijksmuseumot és több tízezer lakás is áram nélkül maradt.
Czibere Károly: komplex program indul a telepeken élők segítésére
2018 március 9.   Hírstart
A hiteltörlesztés nehézségeire panaszkodók aránya például 27-ről 16 százalékra, a lakás kifűtésével küzdőké pedig 15-ről 7 százalékra esett vissza.