Lakásbiztosítás

Sorban álltak a magyarok a lakásbiztosításokért
2024 április 13.   Piac és Profit
Az április elején zárult első lakásbiztosítási kampányban jobb ajánlatot kereső ügyfelek átlagosan 99 négyzetméteres, 58 millió forint biztosítási összegű ingatlanra és 9 milliót érő ingóságokra kalkuláltak díjat - derül ki a Bank360.hu több tízezer összehasonlítás adata alapján készült elemzéséből.
Ezet keresték a lakásbiztosítást váltani akarük
2024 április 13.   KKV Magazin
Az április elején zárult első lakásbiztosítási kampányban jobb ajánlatot kereső ügyfelek átlagosan 99 négyzetméteres, 58 millió forint biztosítási összegű ingatlanra és 9 milliót érő ingóságokra kalkuláltak díjat - derül ki a Bank360.hu több tízezer összehasonlítás adata alapján készült elemzéséből. A rendkívüli felmondási időszaknak ugyan idénre v
Kiderült, mi kell a leginkább a magyar lakásbiztosítási ügyfeleknek
2024 április 12.   Portfolio
Átlagosan 8 kockázati elemre vonatkozó védelmet igényelnek a lakásbiztosítási ügyfelek a szerződésükben, ezek között  a tűz-, víz- és viharkárokra vonatkozó fedezetek a legnépszerűbbek - derült ki az Impetus Research reprezentatív online kérdőíves kutatásából.
Itt vannak a lakásbiztosítási kampány tanulságai: mit javasolnak a piac szereplői?
2024 április 11.   Portfolio
Összességében sikeres és eredményes kampányt zárt a lakásbiztosítási szektor, amely minden piaci szereplőt "valamekkora" elégedettséggel tölthet el. Az elégedettség indokai mögött furcsa mód egyaránt meghúzódnak az elért és az el nem ért eredmények, de legfőképp a jövőbe vetett bizalom. A kampány tapasztalataiból kiindulva látható, hogy az edukáció
Legtöbben családi házra választottak új biztosítást
2024 április 10.   Magyar Nemzet
Véget ért az első olyan lakásbiztosítási kampány, amelyben szabadon és ingyen megszüntethették a szerződésüket az ügyfelek.
Erre kerestek lakásbiztosítást a váltani akarók: átlagosan 99 négyzetméter és 58 milliós érték
2024 április 10.   Üzletem
A rendkívüli felmondási időszaknak idénre vége, de új szerződést a 30 napig még élő eddigi helyett ezután is köthetnek a biztosítást váltók.
Nem épp fiatal, de igen méretes lakásokra kötötték a legtöbb új biztosítást a magyarok
2024 április 10.   Növekedés
Az április elején zárult első lakásbiztosítási kampányban jobb ajánlatot kereső ügyfelek átlagosan 99 négyzetméteres, 58 millió forint biztosítási összegű ingatlanra és 9 milliót érő ingóságokra kalkuláltak díjat - derül ki a Bank360.hu több tízezer összehasonlítás adata alapján készült elemzéséből. A rendkívüli felmondási időszaknak ugyan idénre v
Ilyen lakásokra kötöttük a legtöbb biztosítást
2024 április 10.   Forbes
Több tízezer díjkalkuláció adatai szerint átlagosan száz négyzetméteres lakásokra kerestek biztosítást a tulajdonosok a lakásbiztosítási kampányban.
Erre kerestek lakásbiztosítást a váltani akarók: átlagosan 99 négyzetméter és 58 milliós érték
2024 április 10.   Bank360 blog
Az első lakásbiztosítási kampányban átlagosan 99 négyzetméteres, 58 millió forint biztosítási összegű ingatlanra és 9 milliót érő ingóságokra kalkuláltak díjat az ügyfelek. Új szerződést a felmondás után 30 napig még élő eddigi helyett ezután is lehet kötni.
Ezért választhattak az emberek szinte mind új lakásbiztosítót
2024 április 10.   Infostart
A Netrisknél a kampány során új lakásbiztosítást kötő ügyfelek 84 százaléka másik biztosítót választott.
Tízből nyolc ember biztosítót váltott
2024 április 8.   ProfitLine
A márciusi lakásbiztosítási kampányban új szerződést kötő tulajdonosok és bérlők 84 százaléka másik biztosítót választott - közölte saját adatai alapján a Netrisk hétfőn az MTI-vel.
10-ből 8 magyar lecserélte korábbi szolgáltatóját már az idén: mégis, mit tudhatnak?
2024 április 8.   Pénzcentrum
A lakásbiztosítási kampányban új szerződést kötő lakóingatlan-tulajdonosok és -bérlők döntő többsége, 84 százaléka másik biztosítóhoz ment át - közölte saját adatai alapján az egyik hazai biztosításközvetítő portál. A cég adatai szerint az átlagdíj a kampány hónapjában 34 600 forint volt. A lakásoknál az országos átlagdíj 21 ezer, a családi házak e
Csúnyán beintettek az ügyfelek a saját biztosítóiknak
2024 április 8.   Menedzsment Fórum
A most véget ért lakásbiztosítási kampányban tízből nyolcan szolgáltatót váltottak.
Netrisk: A lakásbiztosítási kampányban résztvevők 84 százaléka másik biztosítót választott
2024 április 8.   Telex
A márciusi kampány hatására az online biztosítási portálnál februári 17-szeresére ugrott fel a szerződéskötések száma.
Netrisk: tízből nyolcan másik biztosítót választottak az új lakásbiztosítást kötők közül
2024 április 8.   Üzletem
Lakosságarányosan a Balaton déli partján fekvő Zamárdi lett az "országos bajnok".
Netrisk: A lakásbiztosítási kampányban tízből nyolcan másik biztosítót választottak
2024 április 8.   hirado.hu
A márciusi lakásbiztosítási kampányban új szerződést kötő tulajdonosok és bérlők 84 százaléka másik biztosítót választott.
Faképnél hagyott biztosítók: tízből nyolcan váltottak
2024 április 8.   Piac és Profit
A lakásbiztosítási kampányban új szerződést kötő lakóingatlan-tulajdonosok és -bérlők döntő többsége, 84 százaléka másik biztosítóhoz ment át - közölte saját adatai alapján a Netrisk. A Netrisknél az átlagdíj a kampány hónapjában 34 600 forint volt. A lakásoknál az országos átlagdíj 21 ezer, a családi házak esetében pedig 42 ezer forint volt.
Itt az első összesítés a lakásbiztosítási kampányról, győztest hirdetett a Netrisk
2024 április 8.   Portfolio
A lakásbiztosítási kampányban új szerződést kötő lakóingatlan-tulajdonosok és -bérlők döntő többsége, 84 százaléka másik biztosítóhoz ment át - közölte saját adatai alapján a Netrisk. A legtöbb szerződést náluk a KÖBE, a Groupama, a Genertel és a K&H biztosítóknál kötötték, a legnagyobb növekedést a portfolión belül részarányban pedig a KÖBE, a Gen
Csőtörés, elromlott gázcirkó, darázsfészek a padláson? Egy jó lakásbiztosítással már gyorsszervíz is jár
2024 április 8.   Bank360 blog
Egy jól választott lakásbiztosítás olyankor is segíthet, olyan tárgyakra is fedezetet nyújthat, amelyekre nem is gondolnánk. Assistance szolgáltatásnál vészhelyzetben a biztosító azonnal szakembert küld például zárjavításhoz vagy csőtörés-elhárításhoz.
Mit tehet, aki lemaradt a lakásbiztosítási kampányról?
2024 április 6.   Piac és Profit
A héten véget ért a lakásbiztosítási kampány, amelynek során egy hónap leforgása alatt legalább minden tizedik háztartás élt az extra váltással. A Grantis szakértői elmondták, hogy milyen lehetőségei vannak azoknak, akik eddig még nem tették meg, de szeretnék aktualizálni a biztosításukat.