Fodor Zoltán

Fodor megpróbál örülni az ezüstnek is
2008 augusztus 15.   BorsOnline
Egy ezüstérem, amire senki sem számított! Ám ha arra gondolunk, hogy Fodor Zoltán, az FTC 84 kg-os kötöttfogású birkózója megszerezhette volna az első pekingi magyar aranyérmet, maradt bennünk egy kis hiányérzet. Pedig a 23 éves sportoló óriási bravúrt hajtott végre: egy világbajnoki 8. helyezés – az volt Fodor eddigi legjobb eredménye – után senki sem számított efféle eredményre....
Tizenöt máodpercnyire az aranytól
2008 augusztus 15.   Behaviour
Tizenöt másodperc hiányzott ahhoz, hogy megszülessen az első magyar aranyérem a pekingi olimpián: a 84 kilogrammos kötöttfogású birkózó, Fodor Zoltán a döntő hajrájában hibázott, olasz vetélytársa kihasználta az alkalmat, s megfosztotta az elsőségtől. Edzője s önmaga is ezzel együtt elégedett lehet. Tizenöt másodperc. Ennyi kellett volna az első pekingi olimpiai aranyhoz. A magyar versenyzők egyre…
"Korábban a magyarok karjai között meghaltak az ellenfelek"
2008 augusztus 14.   Infostart
A birkózásban ezüstérmet szerző Fodor Zoltánnak a korábbi meccseihez hasonlóan bátrabban kellett volna birkóznia a pekingi döntőben - vélekedett Szekeres István, a Magyar Birkózó Szövetség elnökségi tagja. Hozzátette: hamarosan módosíthatják a szabályokat, hogy ne a sorsolás, hanem az állóképesség döntsön.
Birkózás: Fodor kikapott a döntőben, ezüstérmet szerzett
2008 augusztus 14.   She
Fodor Zoltán kikapott az olasz Andrea Minguzzitól a kötöttfogású birkózók 84 kg-os kategóriájának döntőjében, és ezzel ezüstérmet szerzett.
Ezüstérmes Fodor Zoltán
2008 augusztus 14.   Infostart
Ezüstérmet szerzett 84 kilogrammos kategóriában birkózó Fodor Zoltán a pekingi olimpián, miután a döntőben három menetben kikapott olasz ellenfelétől, Andrea Minguzzitól.
Birkózás, 84 kg: kövesse ÉLŐBEN Fodor döntőjét!
2008 augusztus 14.   She
Perceken belül kezdetét veszi a férfi kötöttfogású birkózók 84 kilogrammos kategóriájának döntője, a magyar Fodor Zoltán és az olasz Andrea Minguzzi között.
Birkózás, 84 kg: Fodor: „Ma mindenkit megverek”
2008 augusztus 14.   She
Könnyeivel küszködve nyilatkozott a török Avluca elleni győztes elődöntő után Fodor Zoltán, a Ferencváros birkózója. A magyar 84 kilós a döntőben az olasz Andrea Minguzzival birkózik, magyar idő szerint 11:20-kor.
Birkózás: Fodor Zoltán meglepetésemberrel birkózik
2008 augusztus 14.   She
A kötöttfogású birkózók 84 kg-os súlycsoportjának döntőjében 11:20-tól Fodor Zoltán az olasz Andrea Minguzzival mérkőzik.
Ezüstérmes lett Fodor Zoltán
2008 augusztus 14.   HírTV
Peking, 6. nap: Olimpiai ezüstérmet nyert Fodor Zoltán a kötöttfogású birkózók 84 kg-os mezőnyben. Gyurta Dániel ötödik helyen csapott célba 200 m férfi mellen, Cseh László 200 vegyesen döntős és 6. helyen zárt a női 4x200-as gyorsváltó. Szellő Imre ökölvívó KO-val vívta ki továbbjutását a negyeddöntőbe.
Birkózás, 84 kg: Fodor döntős, az aranyért birkózhat!
2008 augusztus 14.   She
Bejutott a férfi birkózók 84 kg-os súlycsoportjának döntőjébe Fodor Zoltán, aki a nagy esélyes török Avlucát győzte le az elődöntőben!
Fodor Zoltán döntős, biztosan érmet szerez
2008 augusztus 14.   Infostart
Fodor Zoltán döntőbe jutott a kötöttfogású birkózók 84 kg-os kategóriájában a pekingi olimpián. Fodor az elődöntőben a török Nazmi Avlucát győzte le két menetben.
Birkózás: Fodor Zoltán továbbment, már elődöntős
2008 augusztus 14.   She
Fodor Zoltán bejutott a legjobb négy közé a férfi kötöttfogású birkózók 84 kg-os súlycsoportjában, olimpiai újoncunk a negyeddöntőben legyőzte az azeri Salva Gadabadzét.
Birkózás, 84 kg: Fodor Zoltán győzelemmel kezdett
2008 augusztus 14.   She
Fodor Zoltán győzelemmel kezdte szereplését a pekingi olimpián. A 84 kilós kötöttfogású birkózó két menetben verte a kínai Ma Szan-jit.
Program: a teljes csütörtöki műsor a magyar indulókkal
2008 augusztus 14.   She
Csütörtökön 17 számban hirdetnek bajnokot a pekingi olimpián, a magyarok közül az egyéni versenyekben 16 sportolónk lesz érdekelt, többek között a 200 méteres mellúszás döntőjében Gyurta Dániel, a női skeet címvédője, Igaly Diána, valamint három kötöttfogású birkózónk, Fodor Zoltán, Virág Lajos, Deák Bárdos Mihály. Csapataink közül a férfi vízilabda-válogatott Spanyolország ellen lép pályára…
Birkózás: egy nap, két fogásnem, három érem
2008 július 7.   She
Az érmeket tekintve hibátlanul teljesítettek a magyarok a lengyelországi Pytlasinski-emlékversenyen. A viadalon négy kvótásunk indult, s mindannyian érmet szereztek. Szombaton Módos Péter (55 kg) második, Fodor Zoltán (84) harmadik lett, vasárnap Bácsi Péter (74), illetve Deák Bárdos Mihály (120) folytatta az éremgyűjtést: mindkét birkózó bronzot hozhat haza.
Birkózás, Tvel-kupa, csapat-vb: a magyar együttes győzni szeretne
2008 február 26.   She
Bár a 84 kg-ban olimpiai kvótát szerző Fodor Zoltán nem léphet szőnyegre, a magyar kötöttfogású válogatott változatlanul a nagy bravúrra készül, szeretné megnyerni a csapat-világbajnokságot. Ezt Struhács György szakágvezető mondta a szombathelyi Hotel Pelikánban, a hétvégi birkózó-csúcstalálkozó sajtótájékoztatóján.
Két olimpiai kvótát szereztek birkózóink
2007 szeptember 18.   HírTV
Két olimpiai kvótát is szereztek kötöttfogású birkózóink a bakui birkózó-világbajnokságon. Bácsi Péter 74 kg-ban a hetedik, Fodor Zoltán 84 kg-ban pedig a nyolcadik helyen végzett, és ezzel mindketten biztosították részvételüket a jövő évi ötkarikás játékokon. hírTV
Birkózó-vb: Fodor Zoltán olimpiai kvótát szerzett
2007 szeptember 18.   Metropol
Bácsi Péterhez hasonlóan Fodor Zoltán is olimpiai kvótát szerzett a bakui birkózó-világbajnokságon, miután a nyolcadik helyért rendezett "szétbirkózásban" legyőzte a német Jan Fischert a kötöttfogásúak 84 kilós súlycsoportjában.
Birkózó-világbajnokság: Fodor Zoltán is olimpiai kvótát szerzett
2007 szeptember 18.   She
Birkózó-vb: Fodor és Bácsi is kikapott a nyolc között
2007 szeptember 18.   She
A 74 kilós Bácsi Péter és a 84 kg-os Fodor Zoltán is kikapott a negyeddöntőben a bakui olimpiai kvalifikációs birkózó-világbajnokságon. Mivel mindkettőjük legyőzője vereséget szenvedett a négy között, így a vigaszágon sem folytathatják szereplésüket.