2007. július 4. szerda

júl. 4
19:13
Öttusa: három magyar a férfi döntőben a junior Eb-n (She)
A négy magyar induló közül három bejutott a férfiak hagyományos versenyének pénteki döntőjébe a budapesti junior öttusa Európa-bajnokságon.
júl. 4
19:52
Anglia: Reo-Cooker 8,5 millió fontért igazolhat a Villába (She)
A West Ham United és az Aston Villa szerdán megegyezett Nigel Reo-Cooker vételáráról, a ?kalapácsosok? csapatkapitánya 8 és fél millió fontért a birminghami egyesület játékosa lehet.
júl. 4
19:55
Vívás: Nagy Orsolya bronzérmes az Európa-bajnokságon (She)
Bronzérmet szerzett a kardozó Nagy Orsolya a genti vívó Európa-bajnokságon.
júl. 4
19:56
Vívó Eb: Nagy Orsolya bronzérmes (Metropol)
Bronzérmet szerzett a kardozó Nagy Orsolya a genti vívó Európa-bajnokságon. A magyar versenyző az elődöntőben 15-9-re kapott ki az orosz Jekatyerina Fedorkinától.
júl. 4
20:14
Vívó Eb: Nagy Orsolya már biztos érmes a kardozóknál (She)
A magyarok negyeddöntős párharcából Nagy Orsolya került ki győztesen - 15-6-ra verte Pető Rékát -, így ő jutott be az elődöntőbe a genti vívó Európa-bajnokság női kard versenyében.
júl. 4
21:06
Spanyolország: francia középpályást igazolt a Villarreal (She)
Rio Mavuba, a Girondins Bordeaux középpályása öt évre a spanyol élvonalban szereplő Villarreal labdarúgócsapatához szerződött.
júl. 4
21:19
Felkészülés: nyert az ETO és a REAC, kikapott a Kaposvár (She)
Nemzetközi felkészülési találékozót játszott a REAC és a Kaposvár, a rákospalotai együttes hazai környezetben múlta felül a szlovák Dunaszerdahelyet, a somogyiak pedig az NK Lenvada otthonában maradtak alul. Győrött két élvonalbali gárda csapott össze, az ETO Bogdanovics és Csermely találataival gyűrte le a tolnai alakulatot.
júl. 4
22:12
Női U21-es kosárlabda-vb: győzött a magyar csapat (She)
A magyar U21-es női kosárlabda-válogatott utolsó csoportmérkőzésén hosszabbítás után három ponttal legyőzte a spanyol együttest a moszkvai világbajnokságon. Székely Norbert együttese így csoportja harmadik helyén végzett, és a pénteki negyeddöntőben a házigazda orosz csapattal találkozik.
júl. 4
22:14
Vívás: francia és orosz győzelem a harmadik napon az Eb-n (She)
A férfi párbajtőrözők versenyét a francia Jérome Jeannet, a női kardozókét az orosz Jekatyerina Fedorkina nyerte a genti vívó Európa-bajnokság harmadik napján.
júl. 4
22:16
Felkészülés: nyert a Tatabánya és a Fehérvár, kikapott a Vasas (She)
Szerdán nemzetközi felkészülési találkozót játszott a Vasas, az angyalföldi együttes kikapott a román Univarsitatea Cluj otthonában. A Tatabánya hazai környezetben ütötte ki az Újbuda-Lágymányos csapatát, az FC Fehérvár pedig egy találattal múlta felül a Felcsútot.
júl. 4
23:22
Atlétika: Papp Krisztina 3000 méteren hatodik Zágrábban (She)
Papp Krisztina 3000 méteren hatodikként futott a célba a zágrábi atlétikai Grand Prix-viadalon. Ideje - a viadal honlapja szerint - 9:07.77 perc volt, a győzelmet az orosz Olga Komjagina szerezte meg 8:52.03-mal.
júl. 4
23:22
Wimbledon: megdöntötték Taróczyék csúcsát (Behaviour)
Egy brazil és egy ausztrál-zimbabwei duó megdöntötte a Taróczy Balázs, Heinz Günthardt legendás kettős rekordját az angol nyílt teniszbajnokságon: Marcelo Melo és Andre Sa a párosverseny második fordulójában 28:26-ra nyerte a döntő ötödik játszmát Paul Hanley és Kevin Ullyett ellen, vagyis 54 gém kellett a végső sikerhez. Taróczyék 1985-ben 24-22-re nyertek az ötödik játszmában a Paul Annacone,…

Keresés