2007. július 10. kedd

júl. 10
0:11
Sopron, a külföldiek csapata (Blikk)
Meglepő, de a soproni NB I-es focicsapat áll a legközelebb az európai klubfutball sztáralakulataihoz.
júl. 10
0:15
Federer a tenisz királya (Blikk)
Hamarosan Roger Federer (25) lesz minden idők legjobb teniszezője. A svájci világelső sorozatban ötödször nyerte meg a wimbledoni tornát, és utolérte a legendás Björn Borgot (51).
júl. 10
0:19
Räikkönennel megtáltosodott a Ferrari (Blikk)
Kimi Räikkönen (27) és a Ferrari egy hét alatt nyílttá tette a Forma-1-es világbajnokságot.
júl. 10
0:23
Tökéletesen rajtoltak a pólósok (Blikk)
A világ legjobb csapataként jegyzik a Világliga első selejtezője után a magyar férfi vízilabda-válogatottat.
júl. 10
0:27
Schuster a Real edzője (Blikk)
Madrid - Tegnap délben hivatalossá vált: a német Bernd Schuster (47) a spanyol futballbajnok Real Madrid új edzője. Schuster kinevezését már hetekkel ezelőtt biztosra lehetett venni, hiszen Calderón, a Real elnöke ezt nyilatkozta a Getafe szenzációs kupaszereplése után:
júl. 10
0:31
Mátyust és Vinczét is visszahívják (Blikk)
Régi kedvencekkel erősödhet a Ferencváros labdarúgócsapata.
júl. 10
0:35
Vácott varázsol Verebes Mágus (Blikk)
Vác - Nagy fába vágta a fejszét Verebes József (66). A labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya az NB I-ből tavasszal kiesett Vác irányítását vette át. A Mágus tegnap délután tartotta első edzését a Duna-parti városban, rögtön 34 játékosnak adott instrukciókat.
júl. 10
0:39
Orbán Viktor lesz a felcsúti klub elnöke (Blikk)
Felcsút - Futballklubelnök lehet Felcsúton Orbán Viktor (44). A volt miniszterelnök szülőfalujában kettéválik a sportegyesület.
júl. 10
1:43
Magyar gól is szerepel a futballtörténelem 20 legszebbje között - videókkal (Infostart)
A tekintélyes londoni futballmagazin, a World Soccer nyári különszámában "A futball legprímábbjainak ünneplése" címmel listázta a labdarúgás történetének legkiválóbb csapatait, mérkőzéseit és góljait. A gólok között Diego Armando Maradona az angolok ellen elért találata "győzött". A húszas listára felkerült Puskás Ferenc az Évszázad mérkőzésén, a régi Wembleyben lőtt, "hátrahúzásos" gólja is
júl. 10
6:46
Az Aranycsapat a futballtörténelem második legjobb csapata! - videókkal (Infostart)
A World Soccer című, tekintélyes londoni futballmagazin tudósítóinak véleménye, illetve a lap legfrissebb számában publikált lista szerint a magyar Aranycsapat volt minden idők második legjobb futballalakulata. Az ötvenes évek legendás tizenegyét csak az 1970-es brazil válogatott előzte meg a szavazáson.
júl. 10
6:46
Sarapova mégsem játszik (Behaviour)
Sérülés miatt mégsem játszik Marija Sarapova a címvédő orosz válogatottban hétvégén a tenisz Fed Kupa Egyesült Államok elleni elődöntőjében. A világranglista második helyezettje pénteken még azt közölte, hogy elfogadta a meghívást a vermonti összecsapásra, végül viszont lemondta a szereplést. A Floridában élő klasszis még soha sem játszott a sorozatban, korábban ugyanis mindig visszautasította a…
júl. 10
7:11
Szerződést hosszabbít a kétszeres Giro d,Italia-győztes (Behaviour)
A jövő év végéig meghosszabbítja szerződését az Astana csapatával Paolo Savoldelli, a Giro d,Italia kerékpáros körverseny kétszeres győztese. A 34 esztendős klasszis - aki jelenleg a Tour de France-on szerepel - az elmúlt télen igazolt a gárdához a Discovery Channeltől. Savoldelli 2002-ben és 2005-ben nyerte meg hazája körversenyét.
júl. 10
7:27
Kerékpár: szerződést hosszabbít a kétszeres Giro d,Italia-győztes (She)
A jövő év végéig meghosszabbítja szerződését az Astana csapatával Paolo Savoldelli (képünkön), a Giro d,Italia kerékpáros körverseny kétszeres győztese.
júl. 10
7:36
Tenisz, Fed Kupa-elődöntő: Marija Sarapova mégsem játszik (She)
Sérülés miatt mégsem játszik Marija Sarapova (képünkön) a címvédő orosz válogatottban hétvégén a tenisz Fed Kupa Egyesült Államok elleni elődöntőjében.
júl. 10
8:34
Anglia: Kamarát és Koumast eladta a West Bromwich Albion (She)
Az angol első osztályú Fulham együtteséhez igazolt Gera Zoltán csapattársa, a West Bromwich Albion labdarúgója, Diomansy Kamara. Eladja a birminghami klub a walesi Jason Koumast, ő a Wigan Athleticé lesz 5,3 millió fontért. Mindkét tranzakcióról a Fulham számolt be hivatalos internetes oldalán.
júl. 10
9:15
Beindult az oktatás Michael Johnson atlétikai központjában (She)
Beindult az oktatás az ötszörös olimpiai és kilencszeres világbajnok Michael Johnson atlétikai központjában.
júl. 10
9:16
Nedved nem kap több fizetést (Behaviour)
Csalódott Pavel Nedved, mert nem sikerült fizetésemelést kiharcolnia klubjánál, a tavalyi bundabotrányt követően az olasz labdarúgó másodosztályba száműzött, de idén visszajutott Juventusnál. A 34 éves cseh kiválóság azt sem tartja kizártnak, hogy visszavonul.
júl. 10
10:18
Jógával és diétával készül a sztáredző új csapata (Infostart)
Forradalmian új edzésmódszerekkel készíti fel új csapata, a Manchester City játékosait a volt angol szövetségi kapitány, Sven-Göran Eriksson.
júl. 10
10:48
Anglia: Craig Bellamy most már a West Ham United játékosa (She)
júl. 10
11:25
Kosárlabda: Sztojan Ivkovics is nélkülözi az igazi sztárokat (She)
A holt idény kellős közepén, amikor csak az utánpótlástornák zajlanak, amikor a legtöbb felnőtt játékos még valamilyen egzotikus helyen nyaral, a férfiválogatott riadót fújt: hétfőn Tatán találkozott a keret. Augusztus 11-én ugyanis elkezdődik az Európa-bajnoki pótselejtező, így épp ideje belevágni a felkészülésbe, amelyet új szövetségi kapitány, az aktív játékot tavaly abbahagyó Sztojan Ivkovics…
júl. 10
11:33
Idén először rúgtak ki versenyzőt a Forma-1-ből (Infostart)
Christijan Albers számára véget ért a 2007-es Forma-1-es szezon. A Spyker holland pilótája a hírek szerint nem a Francia Nagydíjon mutatott akciójával vívta ki főnökei haragját.
júl. 10
12:13
Real Madrid: az FC Porto középső védője, Pepe, öt évre írt alá (She)
A Real Madrid hivatalos közleményben tudatja, hogy mindenben megegyezett az FC Porto csapatával Kléper Lavera Lima Ferreira, ismertebb nevén Pepe jövőjéről. A 24 éves középső védő öt évre szerződött a Santiago Bernabéu-ba ? közölte a realmadrid.com.
júl. 10
12:38
Győr: Bajzát Péter két évvel meghosszabbította szerződését (She)
Bajzát Péter, a legutóbbi bajnokság gólkirálya szerződést hosszabbított klubjával, a Győrrel - erről az együttes hivatalos honlapja számolt be.
júl. 10
12:46
Rali-világbajnokság: Francois Duval a Suzuki csapatában? (She)
A korábban a Ford és a Citroën alkalmazásában álló belga Francois Duval új lehetőségek után néz, ugyanis a First Motorsport felbontotta szerződését, így a 26 éves versenyző csapat és autó nélkül maradt. Elképzelhető azonban, hogy a Suzuki WRC-s alakulatához csatlakozik két idei futamra.
júl. 10
13:21
Manchester City: Olaszországból igazol csatárt az együttes (She)
Rolando Bianchi, a Reggina csatára a következő szezonban a Manchester City együttesénél folytatja pályafutását, az angol klub 8,8 millió fontot fizet érte.
júl. 10
13:31
Formula?1: a Spyker istálló elbocsátotta Christijan Alberst (She)
A Spyker Formula?1-es csapat felbontotta holland pilótája, Christijan Albers szerződését. A versenyző az idény eddig kilenc futamán még egyszer sem rajtolt a 20. helynél jobb pozícióból, és a legjobb versenyeredménye a 14. hely, miközben ötször kiesett. A csapat vezetői viszont hangsúlyozták: nem ez, hanem egy pénzügyi vita vezetett Albers kirúgásához.
júl. 10
14:13
U20-as világbajnokság: Kassai Viktor nyolcaddöntőt dirigál (She)
Újabb feladat vár a Kassai Viktor, Erős Gábor, Vámos Tibor játékvezetői hármasra a kanadai U20-as világbajnokságon: a FIFA a Mexikó - Kongó nyolcaddöntőt bízta rájuk. Erről az MLSz hivatalos honlapja adott hírt.
júl. 10
14:38
Orosz labdarúgás: lengyel tinisztárral erősít a CSZKA (She)
Varsói lapértesülés szerint a CSZKA Moszkva labdarúgója lesz David Janczyk, a Legia Warszawa és a lengyel U20-as válogatott csatára.
júl. 10
15:03
Ázsia-kupa: Indonézia egygólos győzelme Bahrein ellen (She)
Az idei Ázsia-kupa egyik társrendezője, Indonézia 2-1-es győzelmet aratott Bahrein válogatottja felett a D csoportban.
júl. 10
15:37
Osztrák klasszis is indul az UNIQA-Regatta földvári futamán (She)
Alig egyhónapos pihenő után a hétvégi balatonföldvári futammal harmadik állomásához érkezik az UNIQA-Regatta Nagyhajós Bajnokság. A Pannon Drink Kupáért folytatott versengést színesíti, hogy a hazai bajnokok és olimpikonok mellett a hétszeres osztrák bajnok, olimpiai ezüstérmes Andreas Geritzer is hajóba száll a július 14-én megrendezett versenyen.
júl. 10
16:51
A Barcelonából igazol a Real új edzője (Infostart)
Hivatalosan csak egy napja a Real Madrid vezetőedzője Bernd Schuster, a királyi gárda máris két új futballistát igazolt. Javier Saviola az ősi rivális Barcelonától érkezik, míg a brazil középhátvédet, Pepét a Portótól szerezték meg.
júl. 10
18:55
Hamilton sokkal gyorsabb volt Massánál (Infostart)
A McLaren-Mercedes angol újonca, Lewis Hamilton volt a leggyorsabb az első napon a Forma-1-es csapatok Spa-Francorchamps-ban zajló tesztjén.
júl. 10
19:38
Vb-2010: kevés szállás, megoldatlan közlekedési problémák (She)
Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke szerint a legnagyobb problémát a közlekedés megszervezése jelenti a 2010-es dél-afrikai világbajnokság előkészületei során, de a szálláshely is kevés.
júl. 10
19:39
Tour de France: Cancellara nyerte a harmadik szakaszt (Metropol)
A prológon is győztes svájci Fabian Cancellara nyerte a Tour de France országúti kerékpáros körverseny harmadik - egyben idei leghosszabb, 236,5 km-es - szakaszát, így összetettben megőrizte vezető helyét.
júl. 10
21:46
Tenisz, Bastad: Ferrer, Söderling és Monaco is továbbjutott (She)
A svédországi Bastadban zajló, 350 ezer euró összdíjazású férfi tenisztorna első fordulójában a második helyen kiemelt spanyol David Ferrer két sima játszmában verte honfitársát, Guillermo Garcia-Lopezt, így várhatja a második fordulót, ahol a chilei Nicolas Massu lesz az ellenfele.
júl. 10
23:11
Szuper GP, Lausanne: Tyson Gay ismét remekelt 200-on (She)
Kiváló idővel, 19.78 mp-cel nyert 200 méteren Tyson Gay a lausanne-i atlétikai Szuper Grand Prix-n. Az amerikai sprinter már a táv felénél több méterrel vezetett riválisai előtt, s a különbséget a célig meg is tartotta.

Keresés