2007. június 28. csütörtök

jún. 28
0:34
Szávay füvön is a világ legjobbjai közt (Blikk)
Az első fordulóban a csehek egykori junior világelsőjét, Eva Birnerovát (22) győzte le, s bejutott a 64 közé.
jún. 28
0:38
Kovács nemzetiszínű kajakkal versenyez (Blikk)
Olimpiai bajnok kajakosunk a Blikknek elárulta, azért cserélte le a hajóját, mert az előző túlságosan sérülékeny volt.
jún. 28
0:42
Visszahívják Schumit és Ross Brawnt (Blikk)
A Ferrari Forma-1-es csapatának vezetői bepánikoltak, s attól rettegnek, továbbra is esélytelenek maradnak a McLaren-Mercedes ellen.
jún. 28
0:46
Madarasék aranyat akarnak a Világligán (Blikk)
Egyre nehezebben emészthető, hogy a pólócsapat az athéni játékok óta nem nyert semmit.
jún. 28
0:50
8,6 milliárd a Fradi ára (Blikk)
Megvan az ár, 8,6 milliárd forintot kell fizetnie annak a befektetőnek, aki az FTC tulajdonosa akar lenni.
jún. 28
0:54
Maradona rúgta az elsőt (Blikk)
Az argentin futballisten kapta az első vastapsot a labdarúgó-Copa Americán.
jún. 28
0:58
Détári lesz a Sopron edzője (Blikk)
Az csapat Végh Tiborral kezdte meg a felkészülést ám a klubvezetők már a héten megegyeznek Dario Bonetti utódjával.
jún. 28
1:02
Pocsékul focizik Beckham csapata (Blikk)
Los Angeles - Megváltóként várják David Beckhamet (32) a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatánál.
jún. 28
1:06
Németh és Simon Csodaországban (Blikk)
Liverpool - Sztároknak kijáró tisztelettel fogadta a Liverpool futballcsapata Németh Krisztiánt (18) és Simon Andrást (17). A klub mindent megtesz annak érdekében, hogy zökkenőmentes legyen a két tehetség beilleszkedése - tegnap például városnézés és lakásválasztás szerepelt a programban. Péntektől viszont kezdődik a munka: futás, futás és még több futás vár rájuk, nemhiába mondta az erőnléti…
jún. 28
1:10
Geráról álmodik a Middlesbrough (Blikk)
Még bizonytalan, hogy mi lesz a sorsa az Angliában futballozó Gera Zoltánnak.
jún. 28
6:15
BOM: ez lesz a nagy bumm! (Behaviour)
Fordulóponthoz érkezett a budapesti olimpiarendezés ügyét felkaroló civil szervezet, a BOM által eddig végzett munka: a Fővárosi Közgyűlés ugyanis ma tárgyalja "A 2020-as budapesti olimpiai nagyprojekt lehetséges helyszínei" című előterjesztést. Ha a képviselők elfogadják a javaslatot, akkor az azt jelenti, hogy Budapest a 2020-as olimpia ügye mellé áll! Az előterjesztés esélyei több mint jók,…
jún. 28
6:30
Nézze meg, ki a világ öt legpiacképesebb futballistája! (Infostart)
A madridi székhelyű Navarra Egyetem kutatóinak vizsgálata szerint a Manchester United két játékosa a világ marketing szempontból leginkább eladható játékosa. Cristiano Ronaldo és Wayne Rooney leszorították a trónról az eddigi listavezetőt, Ronaldinhót.
jún. 28
6:58
Rendet, fegyelmet, törvényességet! (Behaviour)
"Az MLSZ elnökségébe nem futballszakemberek, hanem gazdasági vezetők kellenek" - állítják a lapunk által felkért pénzügyi-gazdasági és jogi elemzők, amikor arra kértük őket, hogy elemezzék a nullaszavatos Eb-pályázat kudarc okait. De egyikük ennél is továbbment! Jogi szakértőnk arra a megállapításra jutott: az MLSZ elmúlt évekbeli ténykedése során annyi szabálytalanság történt, hogy a szövetség…
jún. 28
7:02
Ahol szédülnek a focisták, ott nem lehet meccs (Infostart)
Mégis lehet magaslati pályákon nemzetközi futballmeccseket rendezni, ha nem is túl magasan. Így döntött a FIFA, miután négy, magasan fekvő latin-amerikai ország kampányt indított a szövetség által bejelentett tilalom ellen.
jún. 28
7:32
2500 méter felett életével játszik a focista (Behaviour)
Markus de Marées a kölni Sportfőiskola magaslati edzések hatásait kutató tanszékének vezetője szerint 2500 méter felett életveszélyes lehet a futballozás. "A levegőben annyira kevés az oxigén, hogy a játékosok sokkal hamarabb elfáradnak és könnyen elkaphatják az úgynevezett magaslati betegséget, melynek hányinger, szédülés és rosszullét a leggyakoribb tünete - mondta de Marées. Ha ilyenkor a…
jún. 28
8:12
Mégis NB I.-es lehet a Fradi? (Behaviour)
Elvileg ugyan lezárult az a kérdés, hogy akkor a Fradi most melyik osztályban indul (helyezése alapján a másodikban), ám gyakorlatilag ez nem így van. Ugyanis az NB I.-nek abszolút nem érdeke a zöldek nélküli labdázás: a hirtelenjött szimpátiát valójában az elenyészőre redukálódott jegybevételek generálják. Információink szerint korántsem elképzelhetetlen, hogy a mai MLSZ-elnökségin az egyik tag…
jún. 28
9:01
Tizenhét évesen infarktust kapott (Behaviour)
Szívinfarktusban életét vesztette egy 17 éves japán szumós. Tokitaizan - eredeti nevén Szaito Takahasi - a nagoyai tornára készülve egy edzés után lett rosszul. Gyorsan kórházba szállították, de ott már csak a halál beálltát tudták megállapítani.
jún. 28
9:04
Ferrari: Ross Brawn visszatér, Schumacher kulcspozícióba kerül? (She)
A Bild című német bulvárlap szerint majdnem biztosan visszatér jövőre a Formula?1-es Ferrari csapatához a korábbi technikai vezető és zseniális stratéga, az angol Ross Brawn, aki átveszi a csapatfőnöki tisztséget is a francia Jean Todttól.
jún. 28
11:02
Hegymászás - Egy napi járásra az Alaptábortól (Metropol)
Egy napi járásra tartózkodnak az Alaptábortól a K2-Gasherbrum I. Expedíció tagjai, akik két nyolcezer méternél magasabb hegycsúcs, a K2 (más néven Godwin Austen) és a Gasherbrum I. (másik közismert nevén Hidden Peak) megmászására készülnek.
jún. 28
11:47
Dopping: világbajnoki bronzérmes orosz úszót tiltottak el (Metropol)
Kétéves eltiltással sújtotta a Nemzetközi Úszószövetség (FINA) az orosz Anatolij Poljakovot, aki januárban megbukott egy doppingvizsgálaton.
jún. 28
12:09
Capello már csak néhány percig a Real Madrid edzője (Infostart)
A Marca című madridi sportnapilap értesülése szerint nem hivatalosan a vezérkar már értesítette a Kínában vakációzó olasz edzőt a menesztéséről. Az igazgatótanács délben ül tárgyalóasztalhoz, hogy döntsön az új vezetőedző személyéről. A lap biztosra veszi Bernd Schuster kinevezését.
jún. 28
13:30
Magyar aranygyűjtők léptek akcióba Pontevedrában (Infostart)
A spanyolországi Pontevedrában az ezerméteres előfutamokkal megkezdődött a 2007-es síkvízi kajak-kenu Európa-bajnokság. Angyal Zoltán szövetségi kapitány - annak ellenére, hogy a csúcsformát a világbajnokságra várja versenyzőitől - hat-nyolc aranyérem megszerzését reméli.
jún. 28
14:43
Fővárosi Közgyűlés: Budapest ötpárti támogatással nevét adta az olimpiához (Behaviour)
A 2020-as olimpiai pályázat benyújtására irányuló első komolyabb lépésnek nevezte, egyúttal pozitív, egyöntetű és határozott véleménynyilvánításként értékelte Demszky Gábor főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés csütörtöki határozatait.
jún. 28
14:52
David Beckham miatt bukott a Real Madrid edzője (Infostart)
Hiába a hatalmas izgalmak után megszerzett spanyol labdarúgó bajnoki cím, a Real Madrid elnöksége egyhangúan úgy döntött, hogy Fabio Capello vezetőedzőnek mennie kell. Spanyol szakemberek szerint a szakember David Beckham elengedésébe bukott bele.
jún. 28
15:47
Stoner volt a leggyorsabb az első szabadedzésen (She)
A világbajnoki pontverseny éllovasa, az ausztrál Casey Stoner (képünkön) nyerte az első szabadedzést a a gyorsasági motorkerékpáros-világbajnokság ?király kategóriájában? a Holland Nagydíjon. A második a hétszeres világbajnok Valentino Rossi lett.
jún. 28
15:49
MotoGP, 250 kcm: Jorge Lorenzo volt a leggyorsabb, Tóth a 17. (She)
A címvédő Jorge Lorenzo nyerte az első szabadedzést a gyorsasági motorkerékpáros-világbajnokság Holland Nagydíján, a250 köbcentisek kategóriájában. Tóth Imre a tizenhetedik idővel zárta a tréninget.
jún. 28
15:52
MotoGP: Casey Stoner verhetetlen volt a második szabadedzésen is (She)
A világbajnoki pontverseny éllovasa, az ausztrál Casey Stoner nyerte a második szabadedzést a gyorsasági motorkerékpáros világbajnokság ?király kategóriájában? a Holland Nagydíjon. A második némi meglepetésre a francia Randy de Puniet lett.
jún. 28
17:50
Real Sociedad: a Fulham volt mestere, Chris Coleman az új edző (She)
jún. 28
17:54
Vasas: Fehér Zoltán Sopronban folytatja pályafutását (She)
Távozik a Vasas labdarúgócsapatától és Sopronban folytatja pályafutását Fehér Zoltán - erről az angyalföldi klub hivatalos oldala számolt be.
jún. 28
18:30
A Getafe cáfolja, hogy elengedte volna Bernd Schustert (She)
A Getafe egyelőre nem egyezett meg arról, hogy elengedi az érvényes szerződéssel rendelkező Bernd Schuster vezetőedzőt a Real Madridhoz ? jelentette be a dél-madridi, elővárosi futballklub azt követően, hogy a királyiak ma sajtótájékoztatón közölték: Fabio Capello vezetőedző távozik a Bernabeu-stadionból.
jún. 28
19:22
Tenisz, Wimbledon: Djokovics négy játszmában jutott tovább (She)
Négy szettben győzött az amerikai Delic ellen, így bejutott a harmadik fordulóba a negyedik helyen kiemelt szerb Novak Djokovics a wimbledoni teniszbajnokságon.
jún. 28
19:26
Felkészülési mérkőzés: négygólos váci siker Bánk ellen (She)
jún. 28
20:07
Tenisz, Wimbledon: Marija Sarapova győzelme Bremond ellen (She)
A második helyen kiemelt Marija Sarapova könnyű győzelmet aratott a wimbledoni teniszbajnokság második fordulójában.
jún. 28
20:55
Tenisz, Wimbledon: Mauresmo sima győzelme Meusburger ellen (She)
A negyedik helyen kiemelt Amélie Mauresmo is biztosította helyét a harmadik fordulóban, miután két játszmában legyőzte az osztrák Yvonne Meusburgert.
jún. 28
21:38
Tenisz, Wimbledon: Rafael Nadal is bejutott a harmadik körbe (She)
Rafael Nadal könnyedén, három játszmában jutott be a wimbledoni teniszbajnokság harmadik fordulójába.
jún. 28
21:40
Tenisz, Wimbledon: Szávay Ágnes párosban továbbjutott (She)
jún. 28
22:19
Felkészülési mérkőzés: döntetlent játszott a Diósgyőr (She)
Ezúttal nem maradt el a Diósgyőr felkészülési mérkőzése, Csank János együttese szlovák ellenféllel játszott 2-2-s döntetlent.
jún. 28
23:06
Horvátország: Igor Tudor visszatért a Hajduk Splithez (She)
A Hajduk Split labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Igor Tudor, aki eddig a Juventus játékosa volt.

Keresés