2007. július 6. péntek

júl. 6
0:56
Csank János első edzése az Üllői úton 7 év után (Blikk)
"Nagyon jó volt belépni a székházba, hiszen felnéztem a falra, és láttam, amint viszszamosolygok egy tablóképről. Akkor készítették, amikor bajnok lettem a Fradival” - mesélte Csank János (61).
júl. 6
0:56
Dakar-rali: Colin McRae egy BMW-vel indul a 2008-as viadalon (She)
Az 1995-ös rali-világbajnok Colin McRae ismét elindul a Dakar-ralin. A 2008-as viadalnak egy BMW volánja mögött vág neki, a svéd Tina Thörner társaságában.
júl. 6
1:00
Robinho hátán viszi a brazilokat (Blikk)
Brazília Robinho 11-es góljával 1-0-ra verte utolsó csoportmeccsén az Ecuadort.
júl. 6
1:04
Kemény gondok (Blikk)
A győzelmek ellenére is gond van a férfi vízilabda-válogatott teljesítményével.
júl. 6
1:08
Átszabták Vipera orrát (Blikk)
Nem emlékszem, hogy valaha is eltört volna az orrom - mondta Vipera.
júl. 6
1:12
Janics elsírta magát (Blikk)
Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok kajakos az RTL Klub Reggeli című adásában beszélt.
júl. 6
1:16
Ráismer? (Blikk)
Rio de Janeiro - A csapattársai még nyaralnak, ám Ronaldo (30) már keményen dolgozik.
júl. 6
5:29
A legújabb brazil csodagyerekért harcolnak a gigászok (Infostart)
Sorban állnak a kérők a legújabb brazil csodagyerek, Alexandre Pato kegyeiért. A jelenleg a kanadai junior világbajnokságon szereplő 17 éves játékos megszerzését kulcsfontosságúnak tartja a Milan vezetőedzője, Carlo Ancelotti, de a BL-győztes olasz gárdának a Chelsea ajánlatát kellene túllicitálnia. A londoni Kékek másik három futballista megszerzésében is érdekeltek.
júl. 6
7:40
Indul a Kékszalag (Infostart)
Harminckilencedik alkalommal rendezik meg a balatoni Kékszalag nemzetközi vitorlás versenyt. Ha megmaradnak az elmúlt napokra jellemző szélviszonyok, akár a csúcsidő is megdőlhet.
júl. 6
8:25
Róma inkább a 2020-as olimpiára pályázik (Metropol)
Az eredetileg tervezett 2016-os helyett Róma a 2020-as olimpia rendezését kívánja megpályázni.
júl. 6
10:33
Szocsi 2014: élő közvetítés az építkezésekről (Metropol)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság illetékeseinek és a környezetvédőknek a megnyugtatására internetes élő közvetítés lesz a 2014-es téli olimpia rendezési jogát elnyerő Szocsiban a leendő versenyszínhelyeken zajló építkezésekről.
júl. 6
11:04
Több mint 200 millióért perel a Fradi (Infostart)
Jelentős összegű kártérítést követel az FTC Labdarúgó Zrt. a Magyar Labdarúgó Szövetségtől, mert a nemrég megszületett jogerős határozat szerint a szövetség jogtalanul zárta ki a csapatot az élvonalból.
júl. 6
11:04
Vívó-Eb: bejutott a legjobb nyolc közé a férfi tőrcsapat (She)
júl. 6
11:09
Vitorlázás: rekordlétszámú mezőny rajtolt el a Kékszalagon (She)
Rekordlétszámú mezőnnyel, 508 hajóval rajtolt el péntek reggel 9 órakor a 39. balatoni Kékszalag, Európa legrégebbi és leghosszabb tókerülő vitorlásversenye. A kenesei bójavételnél a címvédő Litkey Farkas kormányozta Axa-Brokernet (Lisa) vezetett.
júl. 6
11:15
Női kosárlabda NB I: Heller Anita a MiZo Pécs 2010-ben folytatja (She)
Ősztől a bajnoki ezüstérmes MiZo Pécs 2010 női kosárlabdacsapatában folytatja pályafutását Heller Anita.
júl. 6
11:25
Vívó Eb: vereség a franciáktól, az 5-8. helyért folytatja a tőrcsapat (She)
Súlyos, 45-28-as vereséget szenvedett a magyar férfi tőrcsapat a világbajnok, egyben címvédő francia válogatottól, így az 5-8. helyért folytatja a genti vívó Európa-bajnokságon.
júl. 6
11:53
Szocsi 2014: Putyin, Samaranch és az afrikaiak (Metropol)
Szakértők szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök, Juan Antonio Samaranch, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság korábbi vezetője, valamint az afrikai NOB-tagok érték el, hogy végül Szocsi nyerte el a 2014-es téli olimpia rendezési jogát.
júl. 6
11:55
Vívó Eb: nyolc között a női párbajtőrcsapat (Metropol)
Bejutott a nyolc közé a magyar női párbajtőrcsapat a genti Európa-bajnokságon, miután simán, 45-27-re nyert a cseh válogatott ellen.
júl. 6
12:03
Felkészülési mérkőzés: a Debrecen ellenfele lemondta a meccset (She)
Csütörtök este váratlanul lemondta a pénteken esedékes barátságos mérkőzést a bosnyák Siroki Brijeg csapata ? közölte a DVSC-TEVA labdarúgóklub hivatalos honlapja. A Debrecen új ellenfelet keres, amellyel megmérkőzhet ausztriai edzőtáborozása során.
júl. 6
13:01
Hamilton ismét mindenkinél gyorsabb volt (Infostart)
Megkezdődött az idei Forma-1-es világbajnokság kilencedik versenyhétvégéje. A Brit Nagydíj első szabadedzésén az új hazai kedvenc, Lewis Hamilton volt a leggyorsabb, megelőzve a múlt hétvégén kettős győzelmet arató Ferrarikat.
júl. 6
13:18
Vívó Eb: nagy csata után négy között a női párbajtőrcsapat (She)
Bejutott az elődöntőbe a magyar női párbajtőrcsapat a genti Európa-bajnokságon, miután 30-27-re nyert az ukrán válogatott ellen.
júl. 6
13:23
Asztalitenisz: októberben Budapesten játszanak a kínaiak (She)
Véglegessé vált, hogy október 8-án vagy 9-én Budapesten vendégszerepel az olimpiai és világbajnok kínai női asztalitenisz-válogatott, amely Bátorfi Csilla búcsúztatására érkezik a magyar fővárosba.
júl. 6
13:41
Vívó Eb: négy között a női párbajtőrcsapat (Metropol)
Bejutott az elődöntőbe a magyar női párbajtőrcsapat a genti Európa-bajnokságon, miután 30-27-re nyert az ukrán válogatott ellen.
júl. 6
13:50
Az FTC 200-400 millió forintos kártérítést követel az MLSZ-től (She)
Takács Tibor szerint 200-400 millió forintra számíthat a Ferencváros, ha megnyeri a Magyar Labdarúgó Szövetség elleni kártérítési pert.
júl. 6
14:38
Hazai pályán bizonyíthat Lewis Hamilton (Infostart)
Feketeöves karatés, tízéves korában országa gokart bajnoka volt, tavaly még senki sem ismerte. Ő Lewis Hamilton, a Forma-1 új brit sztárja, és egyben a sport első színes bőrű versenyzője, mellesleg pedig az első helyen áll a pontversenyben. Az újoncra most nagy nyomás nehezedik, hiszen a hétvégén hazai pályán kell bizonyítania.
júl. 6
14:45
Vívó Eb: 8. a férfi tőrcsapat (Metropol)
A nyolcadik lett a magyar férfi tőrcsapat a genti vívó Európa-bajnokságon, miután a helyosztón 45-34-re kikapott a fehérorosz csapattól.
júl. 6
15:06
Döntős a női párbajtőrcsapat az Eb-n (Infostart)
Bejutott a genti Európa-bajnokság döntőjébe a Hormay Adrien, Szász Emese és Nagy Tímea összetételű női párbajtőrcsapat.
júl. 6
15:21
Vívó Eb: biztos győzelem után döntős a női párbajtőrcsapat (She)
Bejutott a fináléba a magyar női párbajtőrcsapat a genti Európa-bajnokságon, miután az elődöntőben remek vívással 39-23-ra nyert a francia válogatott ellen.
júl. 6
15:32
Vívó Eb: újabb két vereség után a 8. helyen zárt a férfi tőrcsapat (She)
A nyolcadik lett a magyar férfi tőrcsapat a genti vívó Európa-bajnokságon, miután a helyosztón 45-34-re kikapott a fehérorosz csapattól.
júl. 6
16:13
Bundesliga: Hariszteasz az 1. FC Nürnbergben folytatja (She)
A német kupagyőztes 1. FC Nürnberg labdarúgócsapatában folytatja pályafutását Angelosz Hariszteasz, a Feyenoord görög csatára.
júl. 6
16:15
Franciaország: Boudewijn Zenden az Olympique Marseillebe igazolt (She)
A francia labdarúgó-bajnokság élvonalban szereplő Olympique Marseille leigazolja Boudewijn Zendent, az FC Liverpool csapatától.
júl. 6
16:17
Manchester City: bemutatták az új edzőt, Sven-Göran Erikssont (She)
Ahogyan az várható volt, Sven-Göran Eriksson (képünkön), az angol válogatott korábbi szövetségi kapitánya lett a Manchester City labdarúgócsapatának új menedzsere (vezetőedzője). Az 59 éves svéd szakembert röviddel ezelőtt mutatták be a ?kékek?.
júl. 6
16:51
Vívó Eb: döntős a női párbajtőrcsapat (Metropol)
Bejutott a fináléba a magyar női párbajtőrcsapat a genti Európa-bajnokságon, miután az elődöntőben remek vívással 39-23-ra nyert a francia válogatott ellen.
júl. 6
16:56
Ferrari-fölény a második silverstone-i edzésen (Infostart)
A finn Kimi Räikönnen nyerte meg Forma-1-es világbajnokság Brit Nagydíjának második szabadedzését. A Ferrari-pilóta mögött csapattársa, Felipe Massa érte el a második időt, míg a harmadik Ralf Schumacher lett. A McLaren versenyzői némileg visszaestek az első edzéshez képest: Hamilton a negyedik, Alonso a hatodik lett.
júl. 6
17:28
Tenisz, Wimbledon: nagy csatában nyert Novak Djokovics (She)
Bejutott a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyes elődöntőjébe Novak Djokovics, aki öt játszmában győzött a ciprusi Markosz Bagdatisz ellen.
júl. 6
17:39
U21-es női kosárlabda-vb: nem jutottak a négy közé a magyarok (She)
A magyar U21-es női kosárlabda-válogatott nem jutott be a legjobb négy közé a moszkvai világbajnokságon, miután a negyeddöntőben 16 ponttal kikapott a házigazdák együttesétől.
júl. 6
17:50
Diósgyőr: Pitaressi nem kell, Gastont még tesztelik (She)
Pajkos János, a Diósgyőr szakvezetője úgy döntött, hogy nem tart igényt a próbajátékon résztvevő Francesco Pitaressi szolgálataira a csapatnál - erről a DVTK hivatalos honlapja adott hírt.
júl. 6
18:44
Kajak-kenu: szétlövésen alakult ki az ifi vb-csapat (She)
A szolnoki szétlövés után egyetlen egység kivételével véglegessé vált a trencini maratoni Eb-re és a racicei síkvízi vb-re utazó ifjúsági válogatott összetétele. A K-4 1000 méteres számban a válogatott kvartett egy héttel a világbajnokság előtt még kihívókat kap.
júl. 6
19:24
Junior öttusa Európa-bajnokság: Kasza Róbert aranyérmes (She)
Kasza Róbert nyerte a férfiak hagyományos versenyét a budapesti junior öttusa Európa-bajnokságon.
júl. 6
19:35
Formula-1: a Hondánál kopogtattak, tisztázódott a McLaren (She)
A Ferrari, McLaren-ügy pénteken hirtelen nagyon közel került a megoldásához, és ez a Honda-istállónak köszönhető. A japán gárda ugyanis közleményt adott ki, amelyben elárulta, hogy Nigel Stepney, a Ferraritól a héten elbocsátott fejlesztési vezető és Mike Coughlan, a McLaren ? munkájából felfüggesztett ? főtervezője júniusban felkereste Nick Fry istállófőnököt. A páros felajánlotta szolgálatait a…
júl. 6
20:30
Ezüstérmes a magyar női párbajtőrcsapat az Eb-n (Infostart)
Ezüstérmes lett a magyar női párbajtőrcsapat a genti Európa-bajnokságon.
júl. 6
20:46
Eb-ezüstérmes a női párbajtőrcsapat (Behaviour)
Ezüstérmet szerzett a Szász Emese, Nagy Tímea, Hormay Adrien, Mincza-Nébald Ildikó összeállítású párbajtőrcsapat a genti vívó Európa-bajnokságon. A magyarok a döntőben 37-35-re kaptak ki az olaszoktól.
júl. 6
21:14
Tenisz, Wimbledon: Gasquet elbúcsúztatta Andy Roddickot (She)
A negyeddöntő jelentette a végállomást a harmadik helyen kiemelt Andy Roddick számára a wimbledoni tenisztornán.
júl. 6
22:19
39. Kékszalag: Litkey Farkas hetedszer is bajnok lett (Behaviour)
Sorozatban hetedszer is a Litkey Farkas irányította hajó nyerte a balatoni Kékszalagot, Európa legrégebbi és leghosszabb tókerülő vitorlásversenyét. A 39. viadalon szinte végig vezető Axa-Brokernet (Lisa) 21:17 órakor, óriási előnnyel futott be a balatonfüredi célba, ahova más hajó egyelőre még nem érkezett meg.

Keresés