2007. augusztus 4. szombat

aug. 4
0:10
Apukám vette meg a tízezredik jegyet (Blikk)
Nagy meglepetés érte Zrufkó Péter (50) érdi könyvelőt és fiát, amikor betértek az IBUSZ Oktogonnál lévő sportirodájába.
aug. 4
0:14
Trulli élete a csillogás (Blikk)
Hiába nagy sztár Jarno Trulli, megmaradt szerény embernek.
aug. 4
0:18
Már megbocsátott Heidfeldnek Kubica (Blikk)
Hamburg - Újra szent a béke a Forma-1-ben érdekelt BMW Sauber két versenyzője, a német Nick Heidfeld és a lengyel Robert Kubica között. A két pilóta még a legutóbbi viadal, a Nürburgringen megtartott Európa Nagydíj után orrolt meg egymásra.
aug. 4
0:22
Schumi már nem megy futamra (Blikk)
Massa esélyeinek latolgatása mellett azt a kérdést tették fel a legtöbben, hogy hova tűnt Michael Schumacher?
aug. 4
0:26
Nézőcsúcs Mogyoródon! 250 ezer látogatót várnak (Blikk)
Bécs - Az osztrákok is hazai Forma-1-es futamról beszélnek a Hungaroring kapcsán, és a száguldó cirkusz legfanatikusabb szurkolói már ma elindulnak Mogyoród felé.
aug. 4
0:30
10 milliárdba kerül egy drágább konténerház (Blikk)
Város a Hungaroringen belül. A Forma-1-es csapatok nem csak a pályán, azon kívül is versenyeznek egymással. Gigantikus, akár 40 millió euróba (10 milliárd Ft) kerülő építményeket húztak fel.
aug. 4
0:34
Massa döntött: nem iszik, vezet (Blikk)
Budapest - A Boscolo Hotelben, a Ferrari budapesti szálláshelyén a szálloda teljes személyzete az olasz istálló sztárjainak, tagjainak kívánságait lesi. A pilóták persze ha lehet még kitüntetetteb figyelmet érdemelnek, bár Felipe Massa (26) ezt nem nagyon értékeli.
aug. 4
0:38
Csodakapus (Blikk)
Hálát adhatnak a teremtőnek a Bp. Honvéd focistái, hogy olyan kapusuk van, mint Tóth Iván (36).
aug. 4
0:42
Détári még a lelátóról vezényel (Blikk)
Sopron - Ismét a nézőtérről kénytelen irányítani élvonalbeli csapatát, az FC Sopront Détári Lajos, aki a futballbajnokság első fordulójában kapott piros lapot, majd ennek nyomán három fordulóra szóló eltiltást. A mostanin kívül még egy meccsen nem ülhet le bajnoki találkozón a kispadra.
aug. 4
0:46
Végh potyája kiejtette az MTK-t (Blikk)
Budapest - Fájdalmasan hamar, már a selejtező első körében búcsúzott az UEFA-kupától az MTK labdarúgócsapata. Még bántóbb, hogy két buta hiba miatt esett ki a többségében tehetséges fiatalokból álló együttes az örmény MIKA Asztarak ellen.
aug. 4
0:50
Alonso oktatta a mezőnyt (Blikk)
Mogyoród - Véget ért a szavak ideje, tegnap nemcsak beszéltek, száguldoztak is a Forma-1-es pilóták a Magyar Nagydíj szabadedzésén. S bár a csapatok azon tanakodtak, milyen időre, esősre vagy naposra készüljenek, arra számítottak, hogy ez jelenti a fő témát, egyvalaki keresztülhúzta számításaikat: Fernando Alonso (26) szenzációs köridővel sokkolta a mezőnyt!
aug. 4
0:54
Nem csal, tesztel a Ferrari (Blikk)
Budapest - Nem csitulnak a kedélyek a Ferrari és a McLaren-Mercedes között. Úgy tűnik, a kémbotrány soha nem ér véget. Csütörtökön a McLaren-Mercedes vezetői álltak elő azzal, hogy valóban felhasználták Nigel Stepney Ferrari-mérnök információit, de szerintük nemes célért tették, mert a Ferrari szabálytalan autókkal versenyzett az év első futamán.
aug. 4
1:31
MLSZ-FTC: a Fradi elnöksége zúgolódik a "kiegyezés" után (She)
Noha már korábban sejteni lehetett, valójában mégis váratlanul egyezett meg egymással a Magyar Labdarúgó-szövetség és a Ferencvárosi Torna Club. A zöld-fehérek korábban kártérítési pert indítottak az MLSZ ellen, amely viszont sokáig az NB II-ből való kizárással fenyegette meg a klubot.
aug. 4
7:53
Bundesliga: a legrosszabb jegy a színészkedő futballistáknak (She)
A Kicker című német futballszaklap a Bundesliga 2007/2008-as szezonjában a mutatott teljesítménytől függetlenül a legrosszabb, hatos osztályzatot adja annak a játékosnak, aki színészkedik, műesést mutat be.
aug. 4
8:02
Schumacher már csak otthonról segíti a Ferrarit (Behaviour)
Michael Schumacher a hátralévő világbajnoki futamokon már csak otthonról segíti tanácsaival csapatát, a Forma-1-es Ferrarit. A versenyzőként hét világbajnoki címet szerző szakértő több időt szeretne a családjával tölteni.
aug. 4
8:16
Vuelta, Spanyolország: a szervezők tiszta versenyt ígérnek (She)
A spanyol kerékpáros körverseny szervezői ígérik, mindent elkövetnek annak érdekében, hogy az idei viadal doppingmentes legyen.
aug. 4
10:48
Búvár Világjátékok: két újabb éremmel zártak a magyar úszók (She)
Egy ezüst-, illetve egy bronzéremmel zárta a magyar csapat a Bariban zajló Búvár Világjátékok uszonyos úszó versenyeinek utolsó napját.
aug. 4
10:53
Úszás: Phelps újabb két győzelme a negyedik napon (She)
Michael Phelps az Egyesült Államok úszóbajnokságának negyedik napján két győzelmet aratott.
aug. 4
11:41
NBA: spanyol játékossal erősít a Grizzlies, Brand súlyos sérülése (She)
A következő szezonban az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) szereplő Memphis Grizzlies csapatánál folytatja pályafutását a spanyol Juan Carlos Navarro.
aug. 4
12:11
Massa a McLarenek elé került (Infostart)
A Ferrari brazil pilótája, Felipe Massa volt a leggyorsabb a Forma-1-es Magyar Nagydíj szombati szabadedzésén.
aug. 4
12:35
Búvár Világjátékok: magyar aranyérem zárásként (She)
Aranyéremmel zárta szereplését a Bariban rendezett Búvár Világjátékokon a magyar csapat, miután László Dezső a legjobbnak bizonyult a búvárúszók paralel gyakorlatában.
aug. 4
13:39
U16-os női kosárlabda Eb: vereség az oroszoktól (She)
A magyar válogatott kikapott Oroszország legjobbjaitól a lettországi Valmierában zajló U16-os női kosárlabda Európa-bajnokságon, így a hetedik helyért mérkőzhet a viadal zárónapján.
aug. 4
14:45
Műugró ob: Mátyás Melinda és Hajnal András győzelme (She)
Női toronyugrásban Mátyás Melinda, míg férfi 3 méteren Hajnal András nyerte szombaton a műugrók országos bajnokságát.
aug. 4
15:23
A McLarené az első sor a Hungaroringen (Infostart)
A címvédő Fernando Alonso indulhat az élről a Forma-1-es Magyar Nagydíjon, miután utolsó gyors körével jobb időt ért el, mint csapattársa, a vb-pontversenyt vezető brit Lewis Hamilton. A Ferrari egyelőre gyengélkedik.
aug. 4
15:56
A McLarené az első sor a Hungaroringen - képgalériával (Infostart)
A címvédő Fernando Alonso indulhat az élről a Forma-1-es Magyar Nagydíjon, miután utolsó gyors körével jobb időt ért el, mint csapattársa, a vb-pontversenyt vezető brit Lewis Hamilton. Hacsak nem döntenek máshogy a versenybírók azután, hogy Alonso az utolsó kerékcseréje után feltartotta Hamiltont. A Ferrari egyelőre gyengélkedik.
aug. 4
16:07
Real Madrid: 42 millió eurós ajánlat Ballackért és Robbenért (Infostart)
Spanyol lapértesülések szerint a Real Madrid 42 millió eurós ajánlatot tett a Chelsea labdarúgócsapatának két sztárjáért, a német Michael Ballackért és a holland Arjen Robbenért.
aug. 4
17:01
Halálos baleset a német military-bajnokságon (Infostart)
Halálos balesetet szenvedett hazája military-bajnokságán Tina Richter-Vietor, a német válogatott tagja.
aug. 4
18:12
Szerződést bont az Adidas a doppingoló sportolókkal (Infostart)
Európa legnagyobb sportszergyártó cége, az Adidas azonnali hatállyal felbontja szponzori szerződését azzal a sportolóval, aki doppingvétséget követ el.
aug. 4
20:13
Torna, verseny Horvátországban: Berki Krisztián győzelme lólengésben (She)
Berki Krisztián nyerte a lólengést a Zágrábban rendezett nemzetközi tornász viadalon.
aug. 4
20:32
Nem Alonso miatt "ragadt" Hamilton a boxban (Behaviour)
Ron Dennis, a Forma-1-es McLaren-Mercedes csapatfőnöke szerint nem a világbajnoki címvédő spanyol Fernando Alonso miatt "ragadt" a boxban a vb-pontversenyben vezető brit Lewis Hamilton a Magyar Nagydíj szombati időmérő edzésének utolsó percében. "A csapat nem azt tette, amit kellett volna" - mondta Dennis. "Alonso azért nem indult el, mert az egyik, indításért felelős mérnökünk erre nem adott neki…
aug. 4
20:34
Továbbra is hibátlan az újonc Nyíregyháza (Infostart)
Az újonc Nyíregyháza 2-0-ra nyert a Rákospalota ellen a labdarúgó NB I harmadik fordulójában, így eddig száz százalékos teljesítménnyel áll. A Győr 2-1-re győzte le a Tatabányát.
aug. 4
20:44
Büntetés a hosszútávúszóknak (She)
A LEN Büro szombati ülésén többek között foglalkozott a július 22-ei, balatonalmádi hosszútávúszó Európa-kupa-futam lemondásával. A LEN vezetői teljes értetlenségüket fejezték ki amiatt, hogy a versenyt csupán néhány nappal korábban mondták le a szervezők, amikor a résztvevők többsége már megvásárolt repülőjeggyel várta az eseményt.
aug. 4
23:36
Felkészülési torna: az Arsenal nyerte az LG-kupát (She)
Az Arsenal nyerte az Amsterdamban zajló LG-kupát, miután egy a hajrában megszerzett Van Persie-góllal legyőzte az utolsó fordulóban az Ajax együttesét.

Keresés