2007. augusztus 16. csütörtök

aug. 16
0:14
Szalait befogadta a Real (Blikk)
A magyar futballista két részletben öt és fél órát edzett bemutatkozásként, s bár a Stuttgartnál már hozzászokott a kemény tréningekhez.
aug. 16
0:18
Padlón az Elfsborg (Blikk)
Megkegyelmezett a Valencia a Debrecent búcsúztató Elfsborgnak, "csak” hármat lőtt a svédeknek.
aug. 16
0:22
Utánam, srácok! (Blikk)
Egy szépséges playmate, Berczeli Krisztina hív mindenkit a Puskás Ferenc stadionba.
aug. 16
0:26
Filkor a BL-győztes ellen játszott (Blikk)
Milánó - Filkor Attila (19) újabb nagy mérkőzésen van túl. Az olasz bajnok Internazionale labdarúgócsapatának válogatott játékosa kedd este a három sztárklub: a tavalyi kizárása után az élvonalba visszajutó Juventus, a bajnoki címvédő Inter és a Bajnokok Ligája-győztes Milan számára minden évben hagyományosan megrendezett TIM-kupán léphetett pályára.
aug. 16
0:30
Talma hazai pályán (Blikk)
Talma hazai pályán érezheti majd magát a Cseh Nagydíjon, hiszen a hírek szerint több mint 30 ezer magyar szurkol neki a helyszínen.
aug. 16
0:31
Felkészülési találkozó: vereséget szenvedett a Real Madrid (She)
A harmincszoros spanyol bajnok Real Madrid labdarúgócsapata szerda este felkészülési találkozón vereséget szenvedett a Real Betis otthonában.
aug. 16
0:34
Kemény Dénes a lemondását fontolgatta (Blikk)
Budapest - Kis híján elveszítette szövetségi kapitányát a magyar férfi vízilabda-válogatott.
aug. 16
0:35
Real Madrid: Szalai Ádám gólpasszal mutatkozott be (She)
Szalai Ádám a VfB Stuttgarttól igazolt magyar csatár szerdán bemutatkozott a Real Madrid B-ben. Noha a királyi gárda másodikcsapata 3-1-re kikapott a Logronestől, Szalai a második félidőben beállva gólpaszt adott , s egy esetben pedig kapufára fejelte a labdát.
aug. 16
0:38
Gulácsi a Liverpoolé! (Blikk)
Ezúttal egy harmadik MTK-játékos, Gulácsi Péter (17) írhatott alá megállapodást az angol klub vezetőivel.
aug. 16
0:42
Van der Vaart haragja a Honvéd esélye (Blikk)
Budapest - Halvány, de mégis újabb esélyt kapott a Bp. Honvéd a ma esti, Hamburg (Eurosport, 19 óra) elleni UEFA-kupa-selejtezőre. A csapatkapitány és legnagyobb sztár, Rafael van der Vaart (24) ugyanis hadban áll a német kub vezérkarával, mert nem engedik el Valenciába. Márpedig a holland játékmester nélkül a Hamburg csak félkarú óriás
aug. 16
0:43
Marx György sakktorna: Ács győzött és holtversenyben első (She)
Ács Péter az utolsó fordulóban sötéttel legyőzte a svájci Viktor Korcsnojt, s ezzel az indiai Pentala Harikrishnával holtversenyben az első helyen végzett a Pakson rendezett Marx György sakk emlékversenyen.
aug. 16
1:29
Kosárlabda Eb-pótselejtező: győzött Ukrajna és Izrael (She)
Az izraeli férfi kosárlabda-válogatott hazai környezetben könnyed sikert aratott Belgium ellen az Európa-bajnoki pótselejtező-sorozat C csoportjának harmadik fordulójában. A csoport márik mérkőzésén a dán válogatott Ukrajnában kapott ki tíz ponttal.
aug. 16
1:34
U20-as labdarúgó-vb: kilenc hónapos eltiltás a verekedőnek (She)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) kilenc hónapos eltiltással sújtott egy chilei játékost, aki júliusban megtámadta a bírót a kanadai U20-as világbajnokság elődöntőjében.
aug. 16
7:51
Roy Keane: Puhányak és mohók a mostani futballisták (She)
Becsmérlően nyilatkozott a mai futballistákról Roy Keane, a Manchester United korábbi sztárja.
aug. 16
8:02
A hollandokkal is kikapott a Real Madrid (Infostart)
Továbbra is csak szenved a Real Madrid. A csapat - a Deportivo és a Sevilla elleni bukás után - sorozatban harmadik spanyol csapat elleni mérkőzését is elveszítette. Ezúttal a hagyományos Ramón Carranza Trófea elődöntőjében kapott ki, 1-0-ra a Betistől. A Madrid a nyolc előkészületi mérkőzéséből - beleértve a Sevilla elleni spanyol Szuperkupa-döntő első felvonását is - ötöt elveszített.
aug. 16
8:07
MotoGP: ártatlanságát hangoztatja az olasz Valentino Rossi (She)
Ártatlanságát hangoztatja Valentino Rossi, a gyorsaságimotoros-világbajnokság elsőszámú sztárja, akin az olasz adóhatóság 112 millió eurót akar behajtani, mivel a 2000 és 2004 között keletkezett jövedelméből hatvanmillió eurót nem vallott be.
aug. 16
8:19
Győzelemre vezette új csapatát David Beckham (Infostart)
David Beckham egy gólt lőtt, egy másikat előkészített, így csapata 2-0-ra győzött a DC United ellen a SuperLiga elődöntőjében.
aug. 16
9:34
Lefejelte provokátorát Cristiano Ronaldo, bajban a Manchester (Infostart)
Minden várakozást alulmúlóan rajtolt a Manchester United az angol bajnokságban. A két döntetlen után Sir Alex Ferguson menedzser tele van gonddal: Wayne Rooney eltörte a lábát, az új játékosok egyelőre még nem teljes értékűek - a Portsmouth elleni találkozón pedig piros lapot kapott Cristiano Ronaldo. Az előző idény legjobb játékosára a menedzser szerint három mérkőzésre szóló eltiltás vár.
aug. 16
10:33
Öttusa-vb: 28 ország 69 versenyzője a női selejtezőben (She)
A nők hagyományos versenyének selejtezőjével megkezdődött az öttusa-világbajnokság Berlinben, ahol a nevezések alapján 28 ország 69 képviselője küzd a döntőbe jutásért.
aug. 16
10:55
Gólt lőtt új csapatában David Beckham (Behaviour)
Először szerepelt a kezdőcsapatban és rögtön gólt szerzett David Beckham, a Los Angeles Galaxy angol futballsztárja. A Real Madridtól érkezett középpályás a vendég DC United ellen 2-0-ra megnyert mérkőzés 27. percében szabadrúgásból talált a kapuba, majd a szünet után két perccel gólpasszt adott Landon Donovannek. A durva szerelésért sárga lapot is kapott légiós 63 percet töltött a pályán, majd…
aug. 16
12:14
Nemzetközi labdarúgás: sztrájkol a salvadori futballválogatott (She)
Az elmaradt fizetések miatt sztrájkba lépett a teljes salvadori labdarúgó-válogatott.
aug. 16
12:19
Úszás: Ian Thorpe és ügyvédei benyújtották bizonyítékaikat (She)
Ian Thorpe és ügyvédei benyújtották bizonyítékaikat az ország doppingellenes ügynökségének (ASADA), a dokumentumok reményeik szerint tisztázzák az ausztrál úszósztárt a doppingvádak alól.
aug. 16
12:51
Ökölvívás: Hidvégi György 2011-ig szerződést hosszabbított (She)
Hidvégi György újabb három évvel, 2011 végéig meghosszabbította szerződését a Polish Boxing Promotiönnél.
aug. 16
12:57
Tisztázni akarja magát az ötszörös olimpiai bajnok (Infostart)
Orvosi bizonyítékokkal próbálja igazolni Ian Thorpe, hogy nem doppingolt pályafutása során. A 24 éves, már visszavonult úszó azt állítja: szervezete a normálisnál több hormont termel, ezért fordulhatott elő, hogy egy tavalyi vizsgálat ilyen eredménnyel zárult.
aug. 16
14:33
MotoGP: Loris Capirossi a Suzukinál folytatja pályafutását (She)
Az olasz Loris Capirossi jövőre a gyorsaságimotoros-világbajnokság elitkategóriájában szereplő Suzuki csapatánál folytatja pályafutását.
aug. 16
15:28
Universiade: nem jutott döntőbe a vízilabda-válogatott (She)
A magyar férfi vízilabda-válogatott nyolcgólos vereséget szenvedett az elődöntőben Olaszországtól a bangkoki Universiadén, amelyen a férfi kardcsapat a negyedik helyen végzett.
aug. 16
15:32
Végre gólt lőtt Beckham Los Angelesben (Blikk)
Carson - David Beckhamet (32) ünnepelte tegnap a Los Angeles Galaxy drukkerhada. Az angol világsztár először játszhatott hosszabb időt (63 percet töltött a pályán) a csapatban, és gólt szerzett, gólpasszt adott, megérdemelten lett a DC United elleni 2-0-s focimeccs főhőse.
aug. 16
15:42
Igazi sztárcsapatot láthatunk ma este (Infostart)
Igazi sztárcsapat játszik csütörtök este a Bp. Honvéd ellen az újpesti Szusza Ferenc-stadionban: a legutóbbi német Bundesliga-idény hetedik helyezettje, a Hamburger Sport Verein.
aug. 16
16:46
Brazília: nem tiltják el Joel Santanát, a Flamengo edzőjét (She)
Nem tiltják el Joel Santanát, a Flamengo vezetőedzőjét, akit azzal vádoltak, hogy durvaságra szólította fel játékosait.
aug. 16
17:24
Labdarúgás: elhunyt Laczó István, az EMDSZ-Sopron egykori elnöke (She)
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Laczó István, az EMDSZ-Sopron futballklub egykori elnöke.
aug. 16
17:44
FIFA: zürichi ügynökség a fogadási csalások kiszűrésére (She)
aug. 16
17:51
FIFA: ügynökség a fogadási csalások kiszűrésére (Behaviour)
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) létrehozott egy ügynökséget, amelynek az lesz a feladata, hogy a 2010-es dél-afrikai világbajnokság felé közeledve kiszűrje a nemzetközi mérkőzésekkel kapcsolatos esetleges fogadási csalásokat. A zürichi iroda folyamatosan figyeli a találkozókra - így a torna selejtezőire - feltett pénzösszegek és az eredmények közötti kapcsolatot. A FIFA etikai kódexe…
aug. 16
17:55
UEFA-kupa: Kazahsztánban szerzett előny a lengyel Groclin (She)
aug. 16
18:37
UEFA-kupa: hazai pályán nyert az MTK-t búcsúztató MIKA (She)
Az UEFA-kupa selejtezőjének második fordulójában, az első mérkőzésen hazai pályán nyert és szerzett egygólos előnyt a visszavágóra az MTK-t búcsúztató örmény MIKA.
aug. 16
19:05
Öttusa-vb: Vörös és Gyenesei döntős (Metropol)
Vörös Zsuzsanna és Gyenesei Leila bejutott a döntőbe a nők hagyományos versenyében a berlini öttusa-világbajnokságon.
aug. 16
19:16
UEFA-kupa: idegenben nyert a Blackburn, a Lovecs és a Zenit (She)
Az UEFA-kupa selejtezőjének második fordulójában, az első mérkőzésen idegenben nyert és szerzett előnyt a hazai visszavágóra az angol Blackburn, a bolgár Litex Lovecs és az orosz Zenit.
aug. 16
19:18
Anglia: egy francia és egy argentin játékos érkezett Liverpoolba (She)
Két újabb játékost mutattak be az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Liverpoolnál. A francia Charles Itandje és az argentin Sebastian Leto a két érkező.
aug. 16
19:45
Elhunyt Laczó István (Behaviour)
Ötvenkilenc éves korában csütörtökön tragikus hirtelenséggel elhunyt Laczó István, a soproni labdarúgóklub korábbi elnöke. A sportvezető akkor irányította az egyesületet, amikor a gárda 1993-ban - még SLC néven - története során először feljutott az NB I-be. Temetéséről később intézkednek.
aug. 16
19:54
Öttusa-vb: három magyar a női döntőben, nem teljes a csapat (She)
Vörös Zsuzsanna és az egyéni induló Gyenesei Leila után Tóth Adrienn is bejutott a döntőbe a nők hagyományos versenyében a berlini öttusa-világbajnokságon, Máthé Vivien viszont kiesett, így nem lesz teljes létszámú a magyar együttes a fináléban.
aug. 16
20:26
UEFA-kupa: Vanczák csapata idegenben játszott döntetlent (She)
Az UEFA-kupa selejtezőjének második fordulójában, az első mérkőzésen a Ried otthonában ért el 1-1-es döntetlent a svájci Sion, Vanczák Vilmos csapata. A dán Midtjylland idegenben nyert 2-1-re.
aug. 16
21:36
Döntetlent harcolt ki a Honvéd a Hamburg ellen (Infostart)
Kitűnően helytállt a Budapest Honvéd csapata a Bundesligában győzelemmel kezdő Hamburger SV ellen az UEFA-kupa második selejtezőkörében. A magyar bajnokság listavezetője gól nélküli döntetlent játszott a Szusza Ferenc-stadionban, s ez a futballunk jelenlegi állapotában feltétlenül sikernek számít. Ráadásul a kispestieknek a második félidőben helyzetei is adódtak.

Keresés