2007. július 15. vasárnap

júl. 15
0:54
Nem voltak királyok a fővárosi fociklubok (Blikk)
Nem sikerült a fővárosi futballcsapatok szereplése a Király-kupán, amelyet negyedszer rendeztek a válogatott kapus, Király Gábor pályáján, a KIRÁLY sportlétesítményben.
júl. 15
0:54
Király-kupa: a házigazda Haladás gyűjtötte be a trófeát (She)
A szombathelyi rendezésú Király-kupa a házigazdák sikerével zárult, miután 3-0-ra legyőzték a Kaposvári Rákóczi csapatát a torna döntőjében. A fináléban a gólokat Hegyi és Mihalecz (2) szerezték a Vas megyeiek számára.
júl. 15
0:58
Mészöly lemondott (Blikk)
Mészöly Kálmán a Sport Tv csütörtöki adásában tett rasszista megjegyzése miatt mondott le.
júl. 15
1:02
Supka ünnepelni megy Debrecenbe (Blikk)
Tavaly nyáron nagy vihart kavart Supka döntése, amely szerint elhagyta a Debrecent.
júl. 15
1:06
Baumgartner Alonso helyében (Blikk)
Tavalyi világbajnok autójával száguldott a Hungaroringen Baumgartner Zsolt (26).
júl. 15
1:10
Csocsóztak a bajnokok (Blikk)
Szombat déltől az egyik standnál hatalmas felbolydulásra lettünk figyelmesek, lányok tömkelege gyülekezett.
júl. 15
1:14
Messi vagy Robinho lesz a Copa-király? (Blikk)
Maracaibo - Robinho (23) vagy Lionel Messi (20), Brazília vagy Argentína nyeri a labdarúgó-Copa Americát? Ez a nagy kérdés a mai (23.30, Sport Klub) finálé előtt. Minden szem arra figyel, hogy a tornán remeklő két ifjú klasszis közül melyik lesz a nyerőember. Három éve a brazilok nyertek 2-2 után büntetőkkel 4-2-re. Az argentinok most visszavágnának az ősi riválisnak.
júl. 15
1:18
Talma a csúcs! (Blikk)
Chemnitz - Talmácsi Gábornak a nyomába sem érnek vetélytársai a Sachsenringen. A gyorsaságimotoros-világbajnokság Német Nagydíján a 125 köbcentis kategória tegnapi második időmérő edzésén Talma tovább javította pénteki pályacsúcsát, így a mai (11 óra, m1) futamon az élről rajtolhat.
júl. 15
1:22
Kiengedték a kórházból a gerellyel eltalált ugrót (Blikk)
Róma - Tegnap kiengedték a kórházból Salim Sdiri francia távolugrót, akit egy eltévedt gerely sebesített meg a péntek esti római atlétikai Golden League-gálán.
júl. 15
2:16
Ázsia-kupa: mindkét házigazda kapitulált a második fordulóban (She)
A 2007 es Ázsia-kupa mindkét társrendezője kikapott a kontinenstorna csoportkörének szombati játéknapján, a második fordulóban. Malajzia Üzbegisztántól kapott jókora verést Kuala Lumpurban, míg az indonézeket a szaúdi válogatott késztette megadásra hazai környezetben, Dzsakartában.
júl. 15
8:49
U20-as vb: Csehország 11-esek után jutott be az elődöntőbe (She)
Csehország válogatottja 1-1-es döntetlen után 11-esekkel 4-3-ra legyőzte az Európa-bajnok Spanyolország csapatát az U20-as labdarúgó-világbajnokság negyeddöntőjében, és ezzel bejutott a legjobb négy közé, ahol Ausztriával méri majd össze erejét. A másik ágon a Chile?Nigéria és az Argentína?Mexikó párharcok győztesei vívhatják majd az elődöntőt.
júl. 15
9:44
Felkészülés: alakul az NB I újonca, a BFC Siófok csapata (She)
júl. 15
9:45
Felkészülés: súlyos pénzproblémák az FC Fehérvár-nél (She)
júl. 15
9:46
Felkészülés: jól sikerült a REAC főpróbája a bajnoki rajt előtt (She)
Lejátszotta utolsó felkészülési mérkőzését a REAC labdarúgócsapata a hétvégén kezdődő NB I-es bajnki rajt előtt: a sárga-kékek az NB II Keleti csoportjának 5. helyezettjét, a Bőcs együttesét fogadták.
júl. 15
9:48
Felkészülés: A Tatabányánál nem kellenek a próbajátékosok (She)
Szombaton két edzőmér kőzést játszott az FC Tatabánya labdarúgócsapata, délelőtt Mészáros Ferenc vezetőedző több próbajátékost is szemügyre vehetett a 3?0-s végeredménnyel záruló, Bicske elleni találkozón.
júl. 15
9:49
Anglia: Vaskó Tamás bemutatkozott a Southamptonban (She)
Pályára lépett első mérkőzésén a Southampton csapatában Vaskó Tamás, az Újpest 23 éves hátvédje (képünkön jobbra). A háromszoros válogatott labdarúgót jövő szerdáig teszteli az angol másodosztályú együttes, amely szombaton a tizenötödik(!) osztályban szereplő Eastleigh gárdáját verte meg 4?2-re.
júl. 15
9:50
Felkészülés: Huszák Tamás sípcsontvédőjét eltörte a védő (She)
Diósgyőrben tágasabb lett az öltöző, ugyanis a hét végére eltűntek a francia és román próbajátékosok. Egyedül a huszonegy esztendős argentin középpályás, Gaston Gamboa maradt, vele kapcsolatban azonban mielőbb tisztázni kell, kér-e érte nevelési költségtérítést előző klubja.
júl. 15
9:51
Felkészülés: mire Lisztes beállt, Gerát már lecserélték (She)
Elkerülte egymást a két magyar labdarúgó a Hajduk Split?West Bromwich Albion edzőmérkőzésen. A Horvátországban, majd azt követően Szlovéniában túrázó WBA légiósa, Gera Zoltán a kezdőcsapatban kapott helyet a péntek esti felkészülési találkozón, ám mire a splitieknél pályára lépett a hetek óta tesztelt Lisztes Krisztián (képünkön), az angol gárda középpályását lecserélte Tony Mowbray vezetőedző.
júl. 15
9:52
Tenisz, Fed-kupa: egyenlítettek az amerikaiak az elődöntőben (She)
Az amerikai női teniszválogatott Venus Williams (képünkön) győzelmével 1:1-re áll az első nap után a vendég oroszok ellen a Fed Kupa Világcsoportjának elődöntőjében.
júl. 15
9:56
Tenisz: Szafin szakított a régi edzőjével, és újat választott (She)
Szasa Volkov helyett a jövőben Hernan Gumy irányításával készül a versenyekre Marat Szafin (képünkön), a férfi tenisz-világranglista korábbi első helyezettje. Az orosz játékos az utóbbi időszak gyengébb eredményei miatt szakított honfitársával és választotta az argentin szakembert.
júl. 15
10:09
Egy kiállítás volt a fordulópont a Copa America bronzmeccsén (Infostart)
A mexikói válogatott 3-1-re legyőzte Uruguay csapatát a labdarúgó Copa America harmadik helyéért rendezett mérkőzésen.
júl. 15
11:02
Első edzésén összeverték a kapust (Infostart)
Az első edzésén megverték Goran Simovot, a macedón Skendija Tetovo labdarúgócsapatának újonnan igazolt szerb kapusát.
júl. 15
11:02
Ökölvívás: Roy Jones a Nemzetközi Boksztanács trónján (She)
Roy Jones Jr. pontozásos győzelmet aratott az ugyancsak amerikai Anthony Hanshaw felett a Mississippi állambeli Biloxiban, ezzel elhódította a kevésbé jelentős Nemzetközi Boksztanács (IBC) betöltetlen félnehézsúlyú címét.
júl. 15
11:18
Az első edzésen megverték új csapatában a szerb kapust (Behaviour)
Az első edzésén megverték Goran Simovot, a macedón Skendija Tetovo labdarúgócsapatának újonnan igazolt szerb kapusát. A Macedónia észak-nyugati részén található Tetovót jórészt albánok lakják, akik nem akarnak szerb nemzetiségű futballistát látni az együttesben. A belgrádi "Kurir" című lap beszámolója szerint a kapuvédőt mintegy húsz drukker támadta meg bemutatkozó tréningjét követően. Simov az…
júl. 15
12:21
NBA: eltiltással kezdődik Ron Artest és Stephen Jackson idénye (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) vezetésének határozata alapján hétmeccses eltiltással kezdi meg a következő idényt Ron Artest (képünkön) és Stephen Jackson. A Sacramento Kingst erősítő Artest március 5-én bántalmazta feleségét, ráadásul amikor a hároméves kislányuk is otthon tartózkodott.
júl. 15
12:27
Talmácsi szenzációs sikere (Infostart)
Talmácsi Gábor magabiztosan megnyerte a gyorsasági motoros világbajnokság Német Nagydíját a 125 köbcentisek között. A magyar sportoló szenzációs rajt-cél győzelmet aratott, az összetettben pedig ismét átvette a vezetést.
júl. 15
12:31
Talmácsi győzött ! (Behaviour)
Az élről induló Talmácsi Gábor nyert a 125 kcm-esek között a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei tizedik futamán, a Német Nagydíjon.
júl. 15
13:41
Evezés: második lett a Varga Hirling duó a luzerni Világkupán (She)
A Varga Tamás, Hirling Zsolt duó a második helyen végzett a könnyűsúlyú kétpárok versenyében az evezősök idei utolsó Világkupa-versenyén, Luzernben.
júl. 15
14:08
Terepfutás: magyar siker Európa leghosszabb versenyén (She)
Németh Csaba első magyar résztvevőként megnyerte a Genf-Bázel szupermaratont, amely Európa leghosszabb terepfutó versenye.
júl. 15
15:04
Ismét Talma vezeti a vb-pontversenyt (Behaviour)
A 125 kcm-esek között az élről rajtoló Talmácsi Gábor nyerte meg a gyorsaságimotoros-világbajnokság idei tizedik futamát, a Német Nagydíjat, és sikerével visszavette a vezetést a vb-pontversenyben. A Bancaja Aspar csapat Apriliával versenyző és a pole pozícióból induló magyar pilótája remekül kapta el a rajtot, míg a legutóbb, Hollandiában diadalmaskodó olasz Mattia Pasini - aki a második helyről…
júl. 15
15:06
Sampras és Sanchez-Vicario a tenisz Hírességek csarnokában (Behaviour)
Beiktatták az amerikai Pete Samprast és a spanyol Arantxa Sanchez-Vicariót a tenisz Hírességek csarnokába a Rhode Island állambeli Newportban. Sampras számos rekordot tart: 286 héten át vezette a világranglistát, ebből 102 héten át - 1996 áprilisa és 1998 márciusa között - megszakítás nélkül. Összesen 64 tornát nyert egyéniben, 14-szer - hétszer Wimbledonban, ötször a US Openen és kétszer az…
júl. 15
15:10
Rali-vb: Francois Duval az OMV Kronos Citroënnél folytatja (She)
Francois Duval és a First Motorsport szerződést bontott, így a belga raliversenyzőnek új csapat után kellett néznie. A híresztelések szerint az egyik legnagyobb esélyes a Korzikán debütáló Suzuki WRC-s alakulata volt, a 26 esztendős pilóta azonban már az augusztusi Német Ralin szeretett volna elindulni.
júl. 15
15:24
U23-as atlétikai Eb: Németh Kristóf ezüstérmes (She)
A kalapácsvető Németh Kristóf 72,56 méterrel ezüstérmet szerzett a debreceni U23-as atlétikai Európa-bajnokságon.
júl. 15
15:27
U20-as női kosárlabda Eb: újabb magyar vereség (She)
Harmadik, utolsó csoportmérkőzésén is vereséget szenvedett a magyar U20-as női kosárlabda-válogatott a Szófiában zajló Európa-bajnokságon.
júl. 15
16:19
Carlos Alberto: "minden vágyam volt, hogy itt játszhassak" (Infostart)
A Werder Bremen 7,8 millió euróért leigazolta Carlos Albertót a brazil Corinthianstól. A középpályás a német labdarúgóklub történetének legdrágább igazolása.
júl. 15
16:19
Ázsia-kupa: Irán kétgólos hátrányból kapaszkodott vissza (She)
Bár Kína már 2-0-ra is vezetett, végül meg kellett elégednie a döntetlennel Irán ellen az Ázsia-kupa D-csoportjában.
júl. 15
16:26
U18-as nemzetközi torna: döntőbe jutott a magyar csapat Japánban (She)
Új-Zéland után a niigatai korosztályos válogatottat is legyőzte a magyar U18-as válogatott és bejutott a nemzetközi torna döntőjébe. Erről az MLSz hivatalos honlapja adott hírt.
júl. 15
17:37
UEFA-kupa: török bírók a Honvéd, izlandiak az MTK meccsén (She)
Elkészítette az UEFA-kupa első selejtezőkörének játékvezetői küldését az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA).
júl. 15
17:41
Sportlövő Eb: Krzyzewsky Beáta és a magyar csapat aranyérmes fekvő puskában (Metropol)
Krzyzewsky Beáta, illetve a Krzyzewsky, Joó Éva, Tóth Anita összeállítású magyar csapat aranyérmet szerzett a női kisöbű sportpuskások 60 lövéses fekvő számában a spanyolországi sportlövő Európa-bajnokságon.
júl. 15
18:01
Besenyei riválisai elhúztak (Infostart)
Besenyei Péter a harmadik helyen végzett a Red Bull Air Race elnevezésű sportrepülő-versenysorozat idei ötödik viadalán, amelynek a svájci Interlaken adott otthont.
júl. 15
18:03
Ázsia-kupa: Bahrein meglepetésre legyőzte a dél-koreaiakat (She)
Az első mérkőzésen Indonézia ellen vesztett Bahrein válogatottja, most azonban meglepetésre legyőzte Dél-Korea együttesét.
júl. 15
18:05
Kerékpár, Gemenci Nagydíj: holland siker, Kusztor a második (She)
A holland Sander Oostlander nyerte meg a 33. Gemenci Nagydíj összetett versenyét. A legjobb magyar, Kusztor Péter, a P-Nívó Betonexpressz 2000 SE kerekese a második helyen zárt, míg a csapatok versenyét a magyar bejegyzésű Team Cornix nyerte.
júl. 15
18:58
Ma nem okozott gondot a kánikula (Infostart)
Budapesten nem okozott gondot vasárnap a kánikula a tömegközlekedésben, a mentőket sem riasztották az átlagosnál többször, a strandokon viszont nagy volt a forgalom. A hét utolsó napján kettes fokozatú hőségriasztás volt érvényben.
júl. 15
18:58
U23-as atlétikai Eb: Bene Barnabás bronzérmes 1500 méteren (She)
Bene Barnabás bronzérmet szerzett 1500 méteres síkfutásban a debreceni U23-as atlétikai Európa-bajnokságon.
júl. 15
19:00
Tour de France: Michael Rasmussen nyerte a szakaszt (She)
Dán győzelemmel ért véget a Tour de France nyolcadik szakasza: Michael Rasmussen volt a leggyorsabb.
júl. 15
19:02
U23-as atlétikai Eb, 3000 m akadály: Ott Balázs bronzérmes (She)
Ott Balázs 3000 m akadályon bronzérmet szerzett a debreceni U23-as atlétikai Európa-bajnokságon.
júl. 15
19:02
Red Bull Air Race: Besenyei harmadik Svájcban (Metropol)
Besenyei Péter a harmadik helyen végzett a Red Bull Air Race elnevezésű sportrepülő-versenysorozat idei ötödik viadalán, amelynek a svájci Interlaken adott otthont.
júl. 15
19:04
Ifjúsági sakk Eb: aranyérmes a magyar fiú együttes (She)
Az első helyen kiemelt magyar fiú együttes - Bánusz Tamás, Szabó Krisztián, Bérczes Dávid, Prohászka Péter és Balog Imre - aranyérmet szerzett a Szabadkán rendezett ifjúsági sakkcsapat Európa-bajnokságon.
júl. 15
19:16
Red Bull Air Race: Besenyei harmadik Svájcban (She)
Besenyei Péter a harmadik helyen végzett a Red Bull Air Race elnevezésű sportrepülő-versenysorozat idei ötödik viadalán, amelynek a svájci Interlaken adott otthont.
júl. 15
19:23
U23-as atlétikai Eb, 5000 m: Erdélyi Zsófia hatodik (She)
Erdélyi Zsófia hatodik helyen végzett női 5000 méteren a debreceni U23-as atlétikai Európa-bajnokságon.

Keresés