2007. július 15. vasárnap

júl. 15
20:15
Talmácsi: "Erre életem végéig emlékezni fogok" (Infostart)
Még magát Talmácsi Gábort is meglepte fölényes sikere a gyorsasági motoros világbajnokság Német Nagydíján. A magyar motoros az InfoRádió Gólvonal című sportmagazinjában elmondta, hogy a verseny második felében már óvatosabban kellett vezetnie. Talmácsi Gábor sachsenringi győzelme után az élről várhatja a hazai versenyének tekintett brnói futamot.
júl. 15
20:15
Tenisz, Bastad: David Ferrer tornagyőzelme (She)
A második helyen kiemelt David Ferrer nyerte a spanyol házidöntőt a 350 ezer euró összdíjazású svédországi salakpályás férfi tenisztornán. A 25 éves győztes idei második, pályafutását tekintve pedig negyedik végső sikerét ünnepelhette ATP-versenyen - MTI.
júl. 15
20:17
Tenisz, Gstaad: Paul-Henri Mathieu tornagyőzelme (She)
A francia Paul-Henri Mathieu nyerte meg a 421 ezer euró összdíjazású svájci salakpályás férfi tenisztornát, ezzel pályafutása negyedik trófeáját hódította el - MTI.
júl. 15
20:19
Strandkézilabda Eb: bronzérmes a férfiválogatott, 12. a női (She)
Bronzérmet szerzett a magyar férfiválogatott az olaszországi Misano Adriaticóban rendezett 5. strandkézilabda Európa-bajnokságon.
júl. 15
20:22
Strandröplabda ob: a Dambendzet, Józsa páros nyert Siófokon (She)
A korábbi két verseny után a harmadik, siófoki fordulót is a Dambendzet Natália, Józsa Zsuzsa kettős nyerte a nőknél a Nestea strandröplabda országos bajnokságon.
júl. 15
20:31
Tour de France: baleset a szakasz után, kómában egy néző (She)
A szakasz befejeztével, útban a hotel felé összeütközött az egyik nézővel Patrik Sinkewitz, a T-Mobile csapat német kerekese a Tour de France országúti kerékpáros körverseny vasárnapi nyolcadik etapja után.
júl. 15
20:44
Miben bízhatnak a brazilok a szuperfavorit argentinok ellen? (Infostart)
Már csak alig néhány óra választ el bennünket az esztendő legrangosabb, válogatottaknak rendezett futballtornájának döntőjétől. Akárcsak 2004-ben, a legutóbbi Copa Américán, a döntőt ismét Argentína és Brazília, a dél-amerikai szubkontinens két óriása játssza. Mi várható?
júl. 15
21:32
Ifjúsági négytusa Eb, Vilnius: magyar sikerek váltóban (She)
Mindkét magyar trió aranyérmet szerzett a váltóversenyben a vilniusi négytusa Európa-bajnokságon. A küldöttségtől származó információ alapján a Tóth Adrienn, Cseh Krisztina, Kovács Sarolta összeállítású csapat magabiztosan végzett az élen,
júl. 15
21:34
U23-as atlétika Eb: hatodik és hetedik hely 4x400-on (She)
júl. 15
21:50
Felkészülési mérkőzés: egy góllal kapott ki a Levszkitől a Sopron (She)
Felkészülési mérkőzésen a Détári Lajos edző irányította élvonalbeli soproni labdarúgócsapat egygólos vereséget szenvedett a bolgár Levszki Szófia gárdájától.
júl. 15
22:46
Gyenge a bal oldal Madridban (Infostart)
Mozgalmas hetet zárt a Real Madrid: az elnök kinevezte Bernd Schustert az új vezetőedzőnek, s szinte teljessé vált a keret az új szezonra. A német edző két posztra keres még elsősorban játékost: balhátvédnek és bal oldali középpályásnak. Lehet, hogy a Madrid idén "sztárigazolás" nélkül marad.
júl. 15
22:59
Nézze meg a Real Madrid legszebb góljait - videókkal! (Infostart)
A Real Madrid hivatalos honlapjának felhívására a klub szurkolói megválasztották a 2006-2007-es, bajnoki aranyéremmel zárt szezon legszebb góljait.
júl. 15
23:03
A Debrecen a Szuperkupában is triplázott (Infostart)
A labdarúgó NB I legutóbbi három szezonjának bajnoka, a Debrecen sorozatban harmadszor elhódította a Szuperkupát is.
júl. 15
23:09
Tenisz, Fed Kupa: döntőbe jutottak a címvédő olaszok (She)
A címvédő olasz női teniszválogatott nagy csata után, a franciákat 3-2-re verve jutott be Fed Kupa Világcsoportjának döntőjébe. A Castellaneta Marinában rendezett elődöntős párharc első napját követően 1-1-re állt az összecsapás, majd a vasárnapi első egyes után - Amélie Mauresmo győzelme révén - vezetéshez jutottak a vendégek.

Keresés