2009. március 10. kedd

márc. 10
0:06
Argentína: 4 sérült, 57 letartóztatott a rangadó után (She)
Négy drukker megsérült (egy súlyosan), ötvenhetet letartóztattak az argentin Boca Juniors–Independiente rangadó utáni rendbontások során.
márc. 10
0:24
Anglia: Gera a Fulham tartalékban játszott, a gárda győzött (She)
Hétfő este a Fulham tartalékcsapatában volt jelenése Gera Zoltánnak: a magyar válogatott csapatkapitánya 65 percet kapott a Tottenham ellen simán, 3–0-ra győző gárdában.
márc. 10
6:06
Inzaghi mestermunkája (Blikk)
Inzaghi három góljával verte a Milan az Atalantát.
márc. 10
6:08
Böőr Zoltán nemzetközi kupába vezetné a Győrt (Blikk)
A középpályás volt a KTE elleni siker hőse
márc. 10
6:10
Dédunokák Puskás sírjánál (Blikk)
A Puskás Hungary című film esti bemutatójára érkeztek a spanyol rokonok.
márc. 10
6:12
Dopping után EB-aranyérem (Blikk)
Európa-csúcsot futott 60 méteren a brit Chambers
márc. 10
6:14
Sesum: Újra itt vagyok! (Blikk)
A Veszprém brutálisan megvert szerb kézilabdázója a visszatérésre készül.
márc. 10
6:45
A Real és a Juventus is 0-1-ről próbál meg felállni (Behaviour)
Holnap estére már csak nyolc csapat marad versenyben a labdarúgó Bajnokok Ligájában, s meglehet, a mezőny fele angol lesz. Legalábbis erre enged következtetni, hogy a nyolcaddöntő első meccsein még gólt sem kaptak a szigetország képviselői. Ma a Chelsea Torinóban a Juve ellen, a Liverpool pedig hazai környezetben a sorozat legeredményesebb klubjával, a Real Madriddal szemben igyekszik tartósítani…
márc. 10
7:00
NBA: kétszeri hosszabbítás után nyert a Miami, kikapott a Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 126. játéknapján maratoni hosszúságú, 3 óra 16 percig tartó mérkőzésen, kétszeri hosszabbítás után, a 48 pontig jutó Dwyane Wade utolsó pillanatokban dobott triplájával múlta felül a Miami Heat a Chicago Bullst. A tavalyi nagydöntős Los Angeles Lakers simán kikapott a Portland Trail Blazers otthonában.
márc. 10
7:18
Bayern München: szerződést hosszabbítana Zé Robertóval a klub (She)
A Bayern München vezetői marasztalják Zé Robertót, az együttes korábbi brazil válogatott labdarúgóját, akinek további egy évvel szeretnék meghosszabbítani szezon végén lejáró szerződését.
márc. 10
7:20
NHL: fontos győzelmet aratott a Rangers fölött a Carolina (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság 146. játéknapján a Carolina Hurricanes 3–0-ra verte meg a New York Rangerst, így felugrott a Keleti főcsoport 5. helyére, miközben a New York Rangers a szezon során először nem áll rájátszást érő helyen, hiszen visszacsúszott a 9. helyre.
márc. 10
7:36
Ökölvívás: Bedák Zsolt a 10. helyen nyitott a WBO ranglistáján (She)
Elkészült a WBO új, márciusi ranglistája. A világszervezet friss összesítésében első ízben találunk 3 magyar öklözőt, ugyanis két világbajnokunk, Erdei Zsolt (félnehézsúly) és Balzsay Károly (nagyközépsúly) után a hétvégén a kolumbiai Franklin Teran felett aratott győzelmét követően Bedák Zsolt is bekerült a kispehelysúly elitjébe. Az újdonsült és egyben első WBO Európa-bajnok Bedák azonnal az…
márc. 10
7:38
Alpesi sí: szépen javul a svájci Daniel Albrecht állapota (She)
Szépen javul a január 22-én, Kitzbühelben hatalmasat bukó, később mesterséges kómában tartott svájci síelő, Daniel Albrecht állapota – közölte a Svájci Síszövetség.
márc. 10
7:39
Bíró a kapusnak: "könyörgöm, védd ki a 11-est" (Behaviour)
Önkritikát gyakorolva az általa megítélt 11-es hárításáért könyörgött a kapusnak a játékvezető egy belga élvonalbeli labdarúgó-mérkőzésen - legalábbis ezt állítja a hálóőr.
márc. 10
8:12
Schalke 04: Moszkvába, a Lokomotivhoz költözhet Kevin Kuranyi (She)
A német Sport Bild információi szerint elképzelhető, hogy az orosz élvonalbeli Lokomotiv Moszkva labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását a Schalke 04 csatára, Kevin Kuranyi.
márc. 10
8:30
Schalke: a Lokomotiv Moszkvához kerülhet Kevin Kuranyi (She)
A német Sport Bild információi szerint elképzelhető, hogy az orosz élvonalbeli Lokomotiv Moszkva labdarúgócsapatánál folytatja pályafutását a Schalke csatára, Kevin Kuranyi.
márc. 10
8:32
Vasas: már az elnök sem hiszi, hogy lesz üzlet az olaszokkal (She)
A Vasasnál már hónapok óta folyik a befektetőkeresés, és úgy tűnt, egy olasz csoport lehet az angyalföldiek új tulajdonosa. A klub elnöke, Markovits László azonban a Nemzeti Sportnak elmondta, már nem bízik abban, hogy sikerül megegyezni az olaszokkal.
márc. 10
8:48
DVTK: Sztanics térdszalaghúzódást szenvedett a Honvéd ellen (She)
Belső térdszalaghúzódást szenvedett Szdrjan Sztanics a szombati, Budapest Honvéd elleni (0–0) bajnokin.
márc. 10
9:06
Mexikó: befejezte a válogatottsági rekorder, Claudio Suárez (She)
Hétfőn bejelentette visszavonulását az aktív játéktól minden idők legtöbbször válogatott mezőnyjátékosa, Claudio Suárez. A mexikói válogatottban 178 alkalommal pályára lépő Suárez hat gólt szerzett a nemzeti csapatban, egyiket éppen Magyarország ellen, amikor hazánk legjobbjai 5–1-re kaptak ki a közép-amerikaiaktól.
márc. 10
9:08
FTC: 250 millió eurós beruházás valósulhat meg az Üllői úton (She)
Nem sajnálják a pénzt arra, hogy az FTC a jövőben európai színvonalú, modern stadionban játszhassa mérkőzéseit. A teljes létesítmény felépítése 250 millió eurót emészt fel, ebből az Albert Flórián Stadion hatvanmillió euróba kerül – tudta meg a Nemzeti Sport Szász Andrástól, aki az angol tulajdonos alapította magyar céget vezeti.
márc. 10
9:09
Armstrong újra a Tour de France-on (Metropol)
A hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong még egyszer indulóként visszatér a világ egyik leghíresebb kerékpáros versenyére – ezt a hét végén Hollywoodban jelentette be.
márc. 10
9:24
Ökölvívás: Juan Manuel Márquez szuperbajnoki státuszba került (She)
Ahogy az várható volt, a mexikói-amerikai Juan Díaz felett aratott győzelmet követően szuperbajnoki státuszba helyezte a WBO szervezet Juan Manuel Márquezt.
márc. 10
9:26
Játékossors: Lendvai Miklós egy év kihagyás után újra játszik (She)
Egy év kihagyás után ismét futballozik Lendvai Miklós. A korábbi 23-szoros válogatott középpályás 2007 februárjában a ZTE játékosaként fejezte be profi pályafutását, de szerepelt többek között a Ferencvárosban, a Győri ETO-ban és a belga Charleroi-ban is.
márc. 10
9:42
Fehérvár: Koller Ákosnak combizomhúzódás miatt kell pihennie (She)
Combizomhúzódása miatt néhány napot pihennie kell Koller Ákosnak, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő FC Fehérvár hátvédjének.
márc. 10
10:00
Fehérvár: Kollernek combizomhúzódás miatt kell pihennie (She)
Combizomhúzódása miatt néhány napot pihennie kell Koller Ákosnak, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő FC Fehérvár hátvédjének.
márc. 10
10:02
Bajnokok Ligája: a keddi program, tv-műsorral! (She)
Kedden négy nyolcaddöntő visszavágóra kerül sor a labdarúgó Bajnokok Ligájában. Tekintse meg a programot!
márc. 10
10:18
Fehérvár: Kollernek combizomhúzódást szenvedett (She)
Combizomhúzódása miatt néhány napot pihennie kell Koller Ákosnak, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő FC Fehérvár hátvédjének.
márc. 10
10:20
Olaszország: nyártól Donadoni lehet a Napoli vezetőedzője (She)
Roberto Donadonit előszeretettel hozza összefüggésbe az olasz sajtó különböző csapatokkal, mióta kiderült, hogy a szakember a nyáron szakít az olasz válogatottal, melynek két évig volt a szövetségi kapitánya. Ezúttal a Napolinál került szóba a neve mint lehetséges edzőjelölt.
márc. 10
10:36
Bayern München: szerződést hosszabbítanának Zé Robertóval (She)
A Bayern München vezetői marasztalják Zé Robertót, az együttes korábbi brazil válogatott labdarúgóját, akinek további egy évvel szeretnék meghosszabbítani a szezon végén lejáró szerződését.
márc. 10
10:54
Kevés a fény a Fradi pályáján (Blikk)
BUDAPEST – Nem lehet villanyfényes esti mérkőzést rendezni az Albert stadionban, ezt állapították meg tegnap este a szakemberek.
márc. 10
11:12
UEFA-kupa: Kassai Viktor dirigálhat a hamburgi mérkőzésen (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség értesítette a magyar szövetséget, hogy az elkövetkező nemzetközi klub- és válogatott mérkőzéseken mely játékvezetők működnek közre – adta hírül az MLSZ hivatalos honlapja.
márc. 10
11:30
Fehérvár: Koller combizomhúzódást szenvedett (She)
Combizomhúzódása miatt néhány napot pihennie kell Koller Ákosnak, a labdarúgó Soproni Ligában szereplő FC Fehérvár hátvédjének.
márc. 10
11:32
Futsal NB I: az alapszakasz utolsó fordulójának eredményei (She)
Hétfőn véget ért az alapszakasz a futsal NB I-ben, a 18. forduló után kialakult a rájátszás párosítása.
márc. 10
11:48
Dunaferr: Kocsis tíz év kihagyás után újra pályára léphet (She)
Tíz év kihagyás után pénteken ismét pályára léphet Kocsis Erzsébet, hogy így segítsen az anyagi csőd szélén álló Dunaferr női kézilabdacsapatának.
márc. 10
12:09
Kocsis Böbe tíz év után visszatérhet a Dunaferrhez (Metropol)
Tíz év kihagyás után pénteken ismét pályára léphet Kocsis Erzsébet, hogy így segítsen az anyagi csőd szélén álló Dunaferr női kézilabdacsapatának.
márc. 10
12:11
Csadorban futballoznának Németországban is az iráni nők (Metropol)
Az iráni nőknek kötelező az iszlám útmutatások szerint öltözködniük, ennek megfelelően a női futballisták is csadorban (fejkendőben), bő pólóban és tréningnadrágban játszanak.
márc. 10
12:24
Női labdarúgás: fátyolban játszanak az irakiak Németországban (She)
Fátyolban és tréningnadrágban lépne pályára barátságos mérkőzésen az iráni női labdarúgó-válogatott Németországban.
márc. 10
12:24
Fiatalabb és magasabb lett a magyar pólócsapat (Blikk)
Csak rosszabb gólkülönbsége miatt nem nyerte meg a Volvo-kupát a magyar férfi vízilabda-válogatott. A sorozatban harmadik olimpiai aranyérem megszerzése után átalakuló keret két győzelemmel és egy döntetlennel végzett az egri négycsapatos tornán Szerbia mögött.
márc. 10
12:27
Négyen rendeznének 2016-ban Európa Bajnokságot (Behaviour)
Négy pályázó küldte meg szándéknyilatkozatát az Európai Labdarúgó Szövetségnek(UEFA) a hétfőn éjfélkor lezárult határidőig, megerősítve, hogy kész megrendezni a 2016-os, már 24 csapattal sorra kerülő labdarúgó kontinensbajnokságot.
márc. 10
12:42
BL: Del Piero és Trezeguet kezd a csatársorban a Chelsea ellen (She)
A La Gazzetta dello Sport szerint biztosan az Alessandro Del Piero, David Trezeguet csatárduóval kezdi meg a mérkőzést a Juventus a ma esti (20.45), Chelsea elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő visszavágón.
márc. 10
12:44
Brazília: Ronaldo még mindig a válogatottról álmodik (She)
A Corinthians világbajnok labdarúgója, Ronaldo egy nyilatkozatában elárulta, még nem tett le arról, hogy újra felhúzhassa magára a brazil válogatott aranysárga mezét.
márc. 10
13:00
Kézilabda: Jean Kaiser szeretné leváltani az IHF elnökét (She)
A júniusi kongresszuson indul a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) elnöki posztjáért a luxemburgi Jean Kaiser. A luxemburgi sportvezető a német Berliner Zeitung című lapnak adott interjújában beszélt terveiről.
márc. 10
13:02
Manchester United: Rio Ferdinand ismét a csapattal edz (She)
Kedd reggel ismét a csapattal edzett a carringtoni edzőpályán a Manchester United védője, Rio Ferdinand.
márc. 10
13:54
Universiade: a válság miatt visszalépett a Poznan a rendezéstől (She)
A gazdasági válság miatt visszaléptette a 2015-ös nyári Universiade megrendezésére készített pályázatát a lengyelországi Poznan.
márc. 10
14:12
Universiade: a válság miatt visszalépett Poznan a rendezéstől (She)
A gazdasági válság miatt visszavonta a 2015-ös nyári universiade megrendezésére készített pályázatát a lengyelországi Poznan.
márc. 10
14:14
Formula-1: Kimi Räikkönen a délelőtt legjobbja Barcelonában (She)
Kedden Barcelonában szikrázó napsütés közepette folytatódott az összes csapat részvételével zajló tesztelés. Délelőtt Kimi Räikkönen volt a leggyorsabb, a finn máris jobb időeredményt ért el, mint a hétfői legjobb Nick Heidfeld. Az első két órában, azaz 11-ig háromszor állt le a tesztelés, Sébastien Bourdais Toro Rosso-Ferrarija, Rubens Barrichello egyébként villámgyors Brawn-Mercedese és Mark…
márc. 10
14:16
Úszás: a 2005-ben visszavonult Risztov Éva ismét versenyszerűen úszik (She)
A Nemzeti Sport információi szerint visszatér az úszósportba a pályafutását 2005 novemberében befejező, háromszoros világbajnoki ezüstérmes, hatszoros rövid pályás Európa-bajnok úszónő, Risztov Éva.
márc. 10
14:30
Vitorlázás: magyar győzelem a spliti olimpiai kategóriás versenyen (She)
Karé Réka győzött a Laser Radial osztályban a vasárnap véget ért horvátországi vitorlásversenyen, melyen olimpiai kategóriákban zajlottak a küzdelmek.
márc. 10
14:48
Soproni Liga: május 6-án rendezik meg a 17. fordulót (She)
Május 6-án, szerdán rendezik meg a labdarúgó Soproni Liga február végén elhalasztott, 17. fordulóját.
márc. 10
15:24
Czink kiesett, Szávay vár (Infostart)
A 22. helyen kiemelt Szávay Ágnesnek az első körben nem kell pályára lépnie az Indian Wellsben zajló 3,5 millió dollár összdíjazású női tenisztornán, automatikusan a főtáblán kezd.

Keresés