2009. március 21. szombat

márc. 21
4:06
Kiért szorít az edző? (Blikk)
STUTTGART – Nincs könnyű helyzetben Fritz Sdunek (62). A két magyar profi ökölvívó-világbajnokot, Erdei Zsoltot (34), valamint Balzsay Károlyt (29) is edző német tréner az Universum és a Klicsko testvérek szakítása után sem vált el Vitalijtól (37). Most is ő készíti fel a WBC világbajnoki övének ma esti megvédésére (RTL, 22.05) az ukrán nehézsúlyú bunyóst.
márc. 21
4:10
Alonso és Räikkönen a hatmilliárdos pilóták (Blikk)
LONDON – Az egész világot behálózó és lebénító gazdasági válság ugyan a Forma–1-ben is érezteti hatását, azért a húszfős mezőny tagjai nem panaszkodhatnak az éves fizetésükre.
márc. 21
4:14
Csank, a csodatréner (Blikk)
ZALAEGERSZEG – Csank János (61) csodát tett Zalaegerszegen. A korábban a Vác és a Ferencváros focistáit is NB I-es bajnoki címig vezető szakember most a kék-fehéreknél készül hasonló sikerekre. Csank tavaly október 9-én, a 10. forduló után ült le a zalaiak kispadjára, és azóta a poraiból feltámadó együttes a 13. pozícióból a negyedik helyre jött fel.
márc. 21
4:18
Játszd újra a BL-ben! (Blikk)
NYON – Lehet, hogy a két csapat tagjai már unják egymást, ám a párharcuk még mindig élményszámba megy. A Liverpool és a Chelsea labdarúgócsapata sorozatban ötödször mérkőzik egymással a Bajnokok Ligájában.
márc. 21
4:22
Alba Volán: végső csata? (Blikk)
SZÉKESFEHÉRVÁR – Tizedik bajnoki címét szerezheti meg az Alba Volán jégkorongcsapata. A székesfehérváriak az Újpest elleni négy győzelemig tartó párharcban 3-1-re vezetnek. Ma este hazai pályán ünnepelhetnek, hiszen ha nyernek, megvédik a bajnoki címüket.
márc. 21
6:27
Mijatovic eligazol a Real Madridtól? (Behaviour)
Spanyol sajtóértesülések szerint jövő nyáron távozhat a Real Madrid labdarúgócsapatától Predrag Mijatovic, az együttes szerb sportigazgatója.
márc. 21
6:29
"Nincs olyan, amit ne tudnánk egymásról. Szerintem mi még az ellent edző Rafa Benítez nadrágméretét is ismerjük" (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyoni főhadiszállásán megtartották a nemzetközi kupaévad utolsó sorsolását. Érezhetően most kezdődik az igazi ereszd el a hajam!
márc. 21
7:06
NHL: nyert a Red Wings, megvan Brodeur 101. shutoutja (She)
Az észak-amerikai jégkorongbajnokság alapszakaszának 156. játéknapján a címvédő Detroit Red Wings idegenben győzte le 6–3-ra az Atlantát. A New Jersey 4–0-ra nyert a Minnesota ellen, ezzel Martin Brodeur már 101 shutoutnál jár, és már csak két gól nélküli meccsre áll attól, hogy utolérje a rekorder Terry Sawchukot.
márc. 21
8:00
Vb-selejtező: rablók tették zsebre a nigériai válogatott prémiumát (She)
Kétszázezer dollárt raboltak el a Nigériai Labdarúgó-szövetség abujai székházából pénteken – a pénz nagy részét a Mozambik elleni, idegenbeli világbajnoki selejtezőn szereplő válogatott játékosok prémiumának kifizetésére szánta volna a szervezet vezetősége.
márc. 21
8:15
Hogyan sérülhet meg egy futballsztár sétálás közben!? (Behaviour)
Az angol válogatott Theo Walcott akkor sérült meg amikor hazafele tartott az edzésről
márc. 21
10:21
Legyőzte egyik legfőbb kihívóját a címvédő (Behaviour)
A címvédő Boston Celtics három ponttal legyőzte a hazai San Antonio Spurs csapatát az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) pénteki játéknapjának rangadóján.
márc. 21
10:24
Miért akarja a Chelsea sztárja felbosszantani a nagybátyját? (Infostart)
Nem vár könnyű hétvége a Premier League élcsapataira. A Manchester United a Fulhamnél vendégeskedik, a Chelsea a Tottenhamnél, az Arsenal a Newcastle-nél vizitál. Egyedül a Liverpool játszik otthon, a negyedik helyért kapaszkodó Aston Villa ellen.
márc. 21
10:36
Roddick legyőzte Djokovicot, Ivanovic címet védhet (Metropol)
Az első négy kiemelt közül csupán a szerb Novak Djokovic (3.) nem tudta beverekedni magát a férfiak elődöntőjébe, miután pénteken kikapott az amerikai Andy Roddicktól a 9 millió dollár összdíjazású Indian Wells-i tenisztornán.
márc. 21
13:39
Vége Tiger Woods uralmának a golfban? (Behaviour)
Új világcsúcsot jelentő eredménnyel nyerte meg a profi golfozók Ázsiai sorozatának indiai Gurgaonban rendezett négynapos versenyét a thaiföldi Chapchai Nirat.
márc. 21
13:54
Thaiföldi golfozó világcsúcsa (Metropol)
Új világcsúcsot jelentő eredménnyel nyerte meg a profi golfozók Ázsiai sorozatának indiai Gurgaonban rendezett négynapos versenyét a thaiföldi Chapchai Nirat.
márc. 21
13:57
Az Evezős Szövetség megtartotta elnökét (Behaviour)
Újabb négy évre Dávid Imrét választotta meg elnökének a Magyar Evezős Szövetség, mely szombaton tartotta tisztújító közgyűlését.
márc. 21
14:36
Síugrás: Norvégia nyerte meg az utolsó csapatversenyt Planicán (She)
Meglepetésre Norvégia győzelmével ért véget Planicán a szezon utolsó csapatviadala. A Tom Hilde, Johan Remen Evesen, Anders Jacobsen, Anders Bardal összeállítású skandináv együttes több mint harminc ponttal verte meg a lengyelek.
márc. 21
16:57
Csoportelsőként jutottak a BL elődöntőbe (Behaviour)
Győr-Valcea 30-28, vége
márc. 21
17:00
Soproni Liga: nem bírt egymással a Zalaegerszeg és a Honvéd (She)
A dobogóra hajtó Zalaegerszeg a tizenharmadik helyen álló Honvédot fogadta, s a csapatok végül 1–1-es döntetlenre végeztek.
márc. 21
17:30
Győzelemmel csoportelső a Győr a BL-ben (Metropol)
Csoportelsőként lett elődöntős a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a középdöntő utolsó fordulójában, szombaton 30-28-ra legyőzte a vendég román Valceát.
márc. 21
17:32
Idegenben szerzett pontot a Honvéd (Metropol)
A Zalaegerszeg hazai környezetben 1-1-es döntetlen játszott a Honvéddal a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójában, szombaton.
márc. 21
17:33
Döntetlen Zalaegerszegen (Behaviour)
A Zalaegerszeg hazai környezetben 1-1-es döntetlen játszott a Honvéddal a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójában, szombaton.
márc. 21
17:51
Gera csodagólt rúgott a Manchesternek! (Behaviour)
Gera Zoltán fantasztikus gólt lőtt a Manchester United ellen, ugyanaz ellen a csapat ellen akik ellen legutóbb hatalmasat hibázott
márc. 21
17:54
Győzelemmel csoportelső a Győr kézilabdacsapata (Infostart)
Csoportelsőként lett elődöntős a Győr a női kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a középdöntő utolsó fordulójában, szombaton 30-28-ra legyőzte a vendég román Valceát.
márc. 21
18:12
Dárdaiék kikaptak, egy pontra feljöttek az üldözők (Infostart)
A Dárdai Pállal felálló listavezető Hertha BSC 2-0-ás vereséget szenvedett a VfB Stuttgart otthonában a német labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában
márc. 21
18:24
Gera parádés gólt lőtt a Manchesternek (Metropol)
Gera a 82. percben csereként lépett pályára, öt perccel később hanyatt vetődve bombázott a BL-győztes kapujába.
márc. 21
18:30
Rövid pályás gyorskorcsolya ob: Knoch két távon is győzött (She)
Knoch Viktor az 500 és az 1500 méteres távon is győzött a rövid pályás gyorskorcsolyázók országos bajnokságának első napján a Gyakorló Jégcsarnokban.
márc. 21
18:30
Gera álomgóllal segítette a Fulhamet a Man United legyőzéséhez (Infostart)
A Manchester United, nagy meglepetésre, 2-0-ra kikapott a Craven Cottage-en a Fulham csapatától. 2005 áprilisa óta először kapott ki egymást követő két bajnoki mérkőzésen Sir Alex Ferguson csapata.
márc. 21
19:06
Női kosárlabda NB I: a Szeged otthon győzött a BSE ellen (She)
A női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának záró fordulójában a Szeged hazai pályán 68–52-re megverte a BSE csapatát.
márc. 21
19:39
Legyőzte a Vasas az Egeret (Behaviour)
A Vasas hazai közönség előtt 11-10-re győzött az Eger ellen a férfi vízilabda Euroliga főtábláján, a D csoport hatodik, egyben utolsó fordulójában.
márc. 21
19:41
Tomboló közönség előtt jutott döntőbe a Szeged csapata (Behaviour)
Az idegenbeli 10-10-es döntetlen után a szombat esti visszavágón három góllal nyert a Szeged az orosz Kazany ellen, ezzel bejutott a férfi vízilabda LEN Kupa döntőjébe.
márc. 21
20:00
Soproni Liga: két gól és négy kapufa a zöld-fehérek mérlege (She)
Az előző bajnokság bronzérmese, a Győr a tizenkettedik helyen álló Kaposvárt fogadta a Soproni Liga 20. fordulójában. Bár a győriek gyorsan vezetést szereztek, a vendégek mégis ponttal tudtak távozni.
márc. 21
20:15
A végén vérzett el a Siófok (Behaviour)
A Siófok hazai pályán az utolsó pillanatokban kapott góllal szenvedett minimális különbségű vereséget a Haladástól a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójában, szombaton.
márc. 21
20:17
A Fehérvár átgyalolgolt a REAC-on (Behaviour)
A Fehérvár hazai környezetben 4-0-ra nyert a sereghajtó REAC ellen a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójában, szombaton.
márc. 21
20:30
Négy góllal nyert a Fehérvár (Metropol)
A Fehérvár hazai környezetben 4-0-ra nyert a sereghajtó REAC ellen a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójában, szombaton.
márc. 21
20:33
Gólgazdag döntetlen (Behaviour)
Három gólt szerzett Nyíregyházán a Kecskemét, de így is csak döntetlent ért el a labdarúgó Soproni Liga 20. fordulójában, szombaton.Nyíregyháza Spartacus FC–Kecskeméti TE-ERECO 3-3 (2-1) Nyíregyháza, 1500 néző, V: Szabó Zs.
márc. 21
20:35
Kanta a 89. percben mentette meg az MTK-t (Behaviour)
Az MTK egygólos győzelmet aratott szombaton Pakson a Soproni Liga 20. fordulójában.
márc. 21
20:36
Premier League: az Arsenal a Newcastle otthonában nyert (She)
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának 30. fordulójában az Arsenal idegenben megverte a Newcastle United együttesét. Érdekesség, hogy az 1–3-as végeredménnyel záruló találkozó négy gólja nem egész tíz perc leforgása alatt született.
márc. 21
20:37
Bajnok az Alba Volán (Behaviour)
Sorozatban hetedszer lett magyar bajnok az Alba Volán jégkorongcsapata.
márc. 21
20:38
Női kézilabda NB I: 22 góllal győzött az FTC a Dunaferr ellen (She)
A női kézilabda NB I 21. fordulójában a Budapest Bank-FTC hazai pályán ütötte ki a Dunaferr NK-t Zácsik és Szucsánszky vezetésével, míg a Kiskunhalas NKSE-Bravotel idegenben verte meg a Vasas SC-t.
márc. 21
20:40
Női kosárlabda NB I: magabiztosan nyert a Vasas a Cegléd ellen (She)
A női kosárlabda NB I alapszakaszának utolsó fordulójában a hazai pályán játszó Vasas-Csata kiegyenlített első negyed után magabiztosan, 94–45-re megverte a Ceglédet.
márc. 21
20:48
Sorozatban hetedszer bajnok az Alba Volán (Metropol)
Sorozatban hetedszer lett magyar bajnok az Alba Volán jégkorongcsapata, miután a döntő szombati mérkőzésén 4-0-ra győzött a vendég Újpest ellen, így 4-1-re nyerte a párharcot.
márc. 21
20:54
Férfi kosárlabda NB I: az első kettő nyert, a harmadik botlott (She)
A férfi kosárlabda NB I 22. fordulójának szombati játéknapján a listavezető Albacomp hazai pályán 100–88-ra megverte a Soproni sÖrdögöket. A második helyen álló Pécs is győzött, botlott viszont a harmadik Atomerőmű.
márc. 21
21:45
Vezeti a Bordeaux a bajnokságot (Behaviour)
A Girondins Bordeaux 3-0-ra győzött Le Havre-ban a francia labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában, szombaton.
márc. 21
22:06
Férfi kézilabda: a magyar válogatott kikapott Ausztriától (She)
A magyar férfi kézilabda-válogatott szoros mérkőzésen 26–25-re kikapott Ausztria legjobbjaitól a Bécsben zajló Samsung-kupa második fordulójában. A másik szombati mérkőzésen Norvégia 33–31-re legyőzte Tunéziát.
márc. 21
22:08
Primera División: a Villarreal megerősítette negyedik helyét (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság élvonalának 28. fordulójában a Villarreal hazai pályán 2–0-ra megverte az Athletic Bilbaót.
márc. 21
22:21
Kikaptunk az osztrákoktól (Behaviour)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 26-25-ös vereséget szenvedett a házigazda osztrák együttestől a bécsi Samsung Kupa szombati, második fordulójában.
márc. 21
22:24
Serie A: a „zebrák” megették a „farkasokat” vacsorára a rangadón (She)
Az előző bajnokság ezüstérmese, a Roma a mostani második Juventust fogadta az olasz bajnokság 29. fordulójának rangadóján.
márc. 21
22:36
Magyar vereség a bécsi kézilabdatornán (Metropol)
A magyar férfi kézilabda-válogatott 26-25-ös vereséget szenvedett a házigazda osztrák együttestől a bécsi Samsung Kupa szombati, második fordulójában.
márc. 21
22:54
Rómában oktatott a Juventus (Metropol)
A Juventus nagyszerű játékkal, 4-1-re nyert az AS Roma otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombat esti rangadóján.

Keresés