2009. március 27. péntek

márc. 27
0:33
Tenisz: kiesett a Czink Melindát legyőző Urszula Radwanska (She)
A Miamiban zajló 4.5 millió dollár összdíjazású női tenisztorna első fordulójában kikapott a kínai Litől a Czink Melindát a selejtező 2. fordulójában búcsúztató lengyel Urszula Radwanska. A férfiak egyes küzdelmeiben nem történt igazi meglepetés a csütörtöki játéknapon.
márc. 27
4:45
A Williams még Räikkönent is megverte (Infostart)
A Williams-csapat fölényét hozta az idei Formula-1-es szezon első szabadedzése. A melbourne-i versenyhétvégét a német Nico Rosberg kezdte a legjobban a japán Nakadzsima Kazuki előtt. Mindketten az edzés hajrájában előzték meg a 2007-es világbajnok finn Kimi Räikkönent (Ferrari).
márc. 27
4:45
Rajtol a Forma—1 (Blikk)
MELBOURNE — Alaposan megváltozott az élete Lewis Hamiltonnak (24), amióta tavaly megnyerte a világbajnokságot. A Forma–1-ben 2007-ben bemutatkozott pilóta igazi sztár lett, nem telik el úgy nap, hogy ne cikkezne róla a világsajtó.
márc. 27
4:49
Orgonajáték a kosarasokért (Blikk)
PÉCS — Hallgatott Szamosi Szabolcsra (39) Sztojkovics Éva (44) és Iványi Dalma (32), a pécsi női kosárlabdacsapat korábbi és jelenlegi vezéregyénisége.
márc. 27
4:53
Könnyek Ocskayért (Blikk)
Papp professzor elismerte, ő a felelős a hokis tragédiájáért
márc. 27
6:15
Igazi cirkusz: botrányok, óvások (Behaviour)
Ugyan még el sem rajtolt az idei első Formula-1-es futam - magyar idő szerint ma hajnalban megtartották az első szabadedzést, az máris boritékolható, nem lesz egyszerű dolga Bernie Ecclestone-nak, ha továbbra is kényúrként akarja irányítani a világ egyik legnépszerűbb autós világbajnoki vetélkedését. A kis nagy ember máris több csapatvezetővel összetűzött, és az ötletparádéját követően a FIA…
márc. 27
6:51
NHL: a Toronto kapusa három mérkőzésre szóló eltiltást kapott (She)
Három mérkőzésre szóló eltiltást kapott Martin Gerber, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Toronto Maple Leafs kapusa.
márc. 27
7:09
Műkorcsolya-vb: Evan Lysacek nyert Los Angelesben (She)
Az amerikai Evan Lysacek sikerével zárult a Los Angeles-i műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokság férfi műkorcsolya-versenye.
márc. 27
7:11
Labdarúgás: díjátadón jutalmazza a legjobbakat a HLSZ (She)
A Hivatásos Labdarúgók Szervezete (HLSZ) hétfőn 10 órától a Sofitel Hotelben tartja meg közgyűlését, utána díjátadásra kerül sor a profi labdarúgók szavazatai alapján.
márc. 27
7:27
NBA: a Detroit otthonában tudott nyerni a Los Angeles Lakers (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) alapszakaszának 143. játéknapján a Los Angeles Lakers Kobe Bryant harminc pontjának is köszönhetően 92–77-es győzelmet aratott a Detroit Pistons otthonában.
márc. 27
7:29
Diósgyőr: kéztörés nyolc perccel a mérkőzés kezdete után (She)
Alkartörést szenvedett Bokros Tibor, a DVTK hátvédje.
márc. 27
7:31
NHL: Masonnek nem lehetett gólt lőni, egy ötöst kapott a Flames (She)
A Columbus Blue Jackets öt gólt ütött, de egyet sem kapott a Calgary Flames ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján. Steve Mason 33 védéssel segítette csapatát a győzelemhez.
márc. 27
7:45
Golf: Seve Ballesteros ismét kemoterápiás kezelést kap (She)
Megkezdheti a következő, immár negyedik kemoterápiás kezelés–sorozatot Seve Ballesteros, a spanyolok legendás golfjátékosa, aki tavaly négy agyműtéten esett át.
márc. 27
8:03
Barcelona: négy poszton is erősítene a katalán alakulat (She)
Lapértesülések szerint meglepő módon négy poszton is erősítene a Barcelona.
márc. 27
8:21
Ismét Rosberg mögött a teljes mezőny (Infostart)
A Formula-1-es Ausztrál Nagydíj második szabadedzésén is a Williams német pilótája, Nico Rosberg érte el a legjobb időt.
márc. 27
8:39
Vb 2010: Nihat Kahveciék nem félnek az Európa-bajnoktól (She)
A Villarrealban futballozó török Nihat Kahveci szerint csapata tiszteli a spanyol válogatottat, de nem fél tőle.
márc. 27
9:15
Liverpool feketébe öltözik, Ronaldo száz éves divatot követ - képek (Infostart)
Még javában tart az idei futballszezon, de egyes klubok már a következő idényre készülnek. Ezt jelzi, hogy a világhálón kezdenek megjelenni az együttesek új, még nem hivatalos mezének képei. A Manchester Unitedet és az Arsenalt magával ragadta a retro érzés, a Chelsea pedig biciklismezben folytatja.
márc. 27
9:15
Togo: összedrótozzák Adebayort, játszhat Kamerun ellen (She)
A korábbi hírekkel ellentétben Emmanuel Adebayor játszhat Kamerun ellen. Az Arsenal togói válogatott játékosa sérüléssel bajlódott, ám szerdán négyezer néző előtt már társaival együtt edzett.
márc. 27
9:15
Ilyen testtel fogyózik Cseh Laci (Blikk)
A hároms oros olimpiai ezüstérmes salátára és rizsre cserélte le a sült krumplit.
márc. 27
9:15
Ocskay haláláról beszél a sportvilág (Behaviour)
Magyar nyelven írt részvéttáviratot a Szlovák Jégkorong Szövetség ifjabb Ocskay Gábor halála után két nappal a magyar szövetségnek.
márc. 27
9:17
Tenisz: Chela és Canas is az első körben búcsúzott (She)
A Miamiban zajló 4.5 millió dollár összdíjazású férfi tenisztorna első fordulójában kikapott az argentín Chela és Canas. Előbbit az amerikai Reynolds, míg utóbbit az orosz Kunitsyn búcsúztatta. A nők egyes küzdelmeiben az első kör jelentette a végállomást a francia Dechynek és a szintén francia Razzanónak is.
márc. 27
9:19
Profi ökölvívás: Haye szerint Vladimir Klicskót könnyű lesz kiütni (She)
David Haye is megerősítette, hogy a jövő héten aláírásra kerül a június 20-án Németországban megrendezendő Vladimir Klicsko elleni nehézsúlyú világbajnoki mérkőzése.
márc. 27
9:21
Aerobik: Roik új gyakorlattal indul a Magyar Kupán (She)
A hétvégén kezdetét veszi az aerobik szerzon, méghozzá a Magyar Kupa első fordulójával Budapesten, a Vasas Folyondár utcai Sportközpontjában, ahol természetesen a legjobb magyar versenyző, a világbajnoki 5. helyezett Roik Zsolt is bemutatkozik. Szombaton a sportaerobiké, vasárnap az amatőröké a főszerep.
márc. 27
9:33
Tragédia: a szlovák részvéttávirat Ocskay halála után (She)
Magyar nyelven írt részvéttáviratot a Szlovák Jégkorongszövetség ifjabb Ocskay Gábor halála után két nappal a magyar szövetségnek.
márc. 27
9:35
Formula-1: Rosberg az élen a második szabadedzés után (She)
Véget ért a második szabadedzés is a Formula–1-es szezon idénynyitó nagydíján Ausztráliában. A Williams csapat megtartotta előnyét, és Nico Rosberg végzett az első helyen, megelőzve Rubens Barrichellót és Jarno Trullit. A Ferrari és McLaren egyik pilótája sem fért be az élbolyba.
márc. 27
9:51
Vízilabda: megvannak a kapitányok az idei Universiadéra (She)
A pólószövetség legutóbbi elnökségi ülésén kijelölték, hogy kik irányítják idén az universiade-válogatottakat.
márc. 27
10:09
Leköpte főnöke fiát Puljezevics (Blikk)
A hazaiak válogatott kapusa azzal indokolta sportszerűtlen tettét, hogy ellenfele szándékosan fejbe dobta a labdával
márc. 27
10:27
Már a Formula-1 rajtja előtt óvott három csapat (Infostart)
Három istálló, a Ferrari, a Renault és a Red Bull hivatalos tiltakozást nyújtott be a Toyota, a Williams és a Brawn GP által használt hátsó légterelők, azaz diffúzorok miatt az idei Formula-1-es szezon nyitófutama, a vasárnapi Ausztrál Nagydíj előtt.
márc. 27
10:36
Ötszörös kockázatot vállalnak az élsportolók (Metropol)
A 35 éven aluli sportolók hirtelen szívhalálának vizsgálatakor kiderült, hogy alapos, kronológiai vizsgálattal az esetek közel kilencven százalékát meg lehetett volna előzni.
márc. 27
10:45
Hirtelen szívhalál: Ötszörös kockázatot vállalnak az élsportolók (Infostart)
Az élsportolóknál ötszörös gyakorisággal fordul elő hirtelen szívhalál az átlagemberekhez képest - jelentette ki Dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem Szívközpontjának igazgatója.
márc. 27
10:45
Tragédia: szobrot állítana Ocskay emlékére a klubja (She)
Az Alba Volán SC szobrot szeretne állítani a kedden elhunyt ifj. Ocskay Gábor jégkorongozónak. Az emlékművet a sportolóról elnevezendő fehérvári jégcsarnok előtt állítanák fel. A klub számít a szurkolók adakozására.
márc. 27
11:03
Vb 2010: Duff sérülés miatt kihagyja a selejtezőket (She)
Damien Duff, az ír válogatott egyik kulcsembere, térdproblémái miatt kénytelen kihagyni csapata Bulgária és Olaszország elleni vb-selejtezőit.
márc. 27
11:04
Halálfélelemben? Ötszörös kockázatot vállalnak az élsportolók (Behaviour)
Az élsportolóknál ötszörös gyakorisággal fordul elő hirtelen szívhalál az átlagemberekhez képest - jelentette ki Dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem Szívközpontjának igazgatója.
márc. 27
11:05
Olimpia: a NOB országhatárokon belülre szorítja a fáklyafutást (She)
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság vezérkara csütörtökön úgy döntött, a jövőben nem engedélyezi, hogy a nyári és téli ötkarikás játékok házigazdái határaikon kívülre vigyék a fáklyafutást.
márc. 27
11:06
Aknavető gránátot találtak a fővárosban (Behaviour)
Feltehetően egy újabb aknavető gránátot találtak Budapesten, a XII. kerületben, az Apor Vilmos térnél pénteken délelőtt, a terület lezárását már megkezdték - közölte a Honvédelmi Minisztérium sajtóügyeletese az MTI-vel.
márc. 27
11:21
Barcelona: Laporta semmi pénzért nem válna meg Messitől (She)
Joan Laporta, a Barcelona első embere kijelentette, időpocsékolás minden próbálkozás Lionel Messi eladásával kapcsolatban. Az utóbbi időben hallani lehetett a Manchester City és a Chelsea érdeklődéséről is, Laporta azonban nem hajlandó tárgyalni argentin játékosa esetleges klubváltásáról.
márc. 27
11:23
Magyar válogatott: holland játékvezetők fújnak Albánia ellen (She)
A holland Bjorn Kuipers vezeti majd az Albánia–Magyarország világbajnoki selejtező játékvezetője.
márc. 27
11:25
MLSZ: egy meccsre eltiltották a békéscsabai Simon Attilát (She)
Az mlsz.hu tájékoztatása szerint a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága egy bajnoki mérkőzésre eltiltotta Simon Attilát a Békéscsaba játékosát, miután kiállította őt a játékvezető a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésen.
márc. 27
11:39
Real Madrid: Calderón is indulhat a nyári elnökválasztáson (She)
Meglepő hírt szellőztetett meg a Marca, a lap szerint elképzelhető, hogy Ramón Calderón elindul a nyári elnökválasztáson. Ebben az esetben érdekes küzdelemnek nézhetnénk elébe közte és a posztért szintén harcba szálló Florentino Pérez között.
márc. 27
11:41
Vb 2010: keretet szűkített a máltai szövetségi kapitány (She)
A máltai szövetségi kapitány, Dusan Fitzel 18 tagúra szűkítette a szombati Dánia, és a jövő szerdai Magyarország elleni labdarúgó vb-selejtezőre készülő válogatott keretét.
márc. 27
11:43
Ligue 1: következő meccse zártkapus lesz az Olympique-nek (She)
A francia Olympique Marseille következő hazai mérkőzése zárt kapuk mögött kell megrendeznie, miután a francia szövetség a sorozatos szurkolói rendbontások miatt megbüntette a csapatot.
márc. 27
11:57
Liverpool: Xabi Alonso szerint elkapható a Manchester United (She)
Xabi Alonso, a Liverpool spanyol középpályása szerint a Manchester United elleni mérkőzésen megmutatták, jobbak a riválisuknál. Bár továbbra is a Manchestert tartja a bajnokság favoritjának, az elmúlt hetek bizonyították, hogy ők sem legyőzhetetlenek.
márc. 27
11:59
Arsenal: Robin van Persie-t a Rangers is csábította (She)
Robin van Persie, az Arsenal holland légiósa elismerte, hogy még Feyenoord-játékosként a Rangers szerette volna őt átigazolni, s neki sem lett volna ellenére a váltás.
márc. 27
12:01
Úszás: Nick D’Arcy megúszta felfüggesztett börtönnel (She)
Megúszta felfüggesztett börtönbüntetéssel Nick D’Arcy ausztrál úszó, aki egyik válogatottbeli társának okozott súlyos sérüléseket egy sydney-i éjszakai mulatóhelyen kitört tavaly márciusi verekedésben.
márc. 27
12:15
UEFA: a hivatalos honlap szerint Gera lőtte a hét gólját (She)
Az Európai Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja, az uefa.com szerint Gera Zoltán szerezte a hét legszebb gólját.
márc. 27
12:17
Machester United: fia szerint Sir Alex jövőre elhagyja a klubot (She)
Darren Ferguson, a Manchester United menedzserének, Sir Alex Fergusonnak a fia, az angol The Sunnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy édesapja jövőre még folytatja a munkát, utána viszont befejezheti edzői tevékenységét az Old Traffordon.
márc. 27
12:51
Geráé a hét gólja - nézze meg újra! (Infostart)
Az Európai Labdarúgó Szövetség honlapja Gera Zoltán Manchester United ellen szerzett gólját választotta meg a hét találatának a kontinensen.
márc. 27
12:51
Az UEFA szerint Geráé a hét gólja (Behaviour)
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapja Gera Zoltán Manchester United ellen szerzett gólját választotta meg a hét találatának a kontinensen.
márc. 27
13:09
Hegyikerékpár: önálló szövetségként működnének tovább (She)
Vasárnap tartja az olimpiai ciklus utáni rendes, tisztújító közgyűlését a Magyar Mountain Bike Szakági Szövetség (MMTBSZSZ). A budapesti Bringaexpo idején és területén rendezendő sportági esemény napirendi pontjai között szerepel a szakági szövetség önálló szakszövetséggé történő átalakítása a jelenlegi szövetségi struktúra megváltoztatásával. A magyar hegyikerékpáros sportág – ahogy Sipiczki…
márc. 27
13:27
Olaszország: Paolo Maldini behívná a válogatottba Amaurit (She)
Bár korábban többen is – Luca Toni és Gennaro Gattuso – szóvá tették, hogy ellenzik Amauri beválogatását az olasz válogatottba, az AC Milan veterán védője, Paolo Maldini szívesen látná őt az nemzeti csapatban.

Keresés