2009. március 28. szombat

márc. 28
1:27
Tenisz: Ivanovics lesz Szávay ellenfele a 3. fordulóban (She)
Ana Ivanovics a papírformának megfelelően legyőzte az ukrán Marija Koritcevát, így a hetedik helyen kiemelt szerb játékos lesz Szávay Ágnes ellenfele a miami tenisztorna női egyesének 3. fordulójában.
márc. 28
4:45
Íme Gera csapata (Blikk)
BUDAPEST — Kisorsolta saját csapatát Gera Zoltán (29). A célegyeneséhez érkezett a Blikk játéka, amelynek nyertesei személyesen találkozhatnak a magyar labdarúgó-válogatott és a Fulham támadójával.
márc. 28
4:49
Bevesszük Tiranát! (Blikk)
TIRANA — Győzni kell Albániában, hogy tovább álmodozhassunk!
márc. 28
4:53
Nem csak Papp Lajos felelős Ocskay tragédiája miatt (Blikk)
Bizottság engedélyezte, és sportorvos hagyta jóvá, hogy visszatérjen a hokis.
márc. 28
5:39
Rosberg ismét szárnyalt, Räikkönen alatt megállt a Ferrari (Infostart)
Újabb apró sikert könyvelhetett el a Williams-csapat és Nico Rosberg. A német pilóta megnyerte a Formula-1-es Ausztrál Nagydíj utolsó szabadedzését is, és mivel pénteken is ő volt a leggyorsabb, rendkívül magabiztosan várhatja az időmérőt.
márc. 28
5:39
"Én javasoltam, hogy ifj. Ocskay Gábor ne hagyjon fel a játékkal" (Behaviour)
Megdöbbentő, egyben végtelenül egyenes és korrekt nyilatkozatott tett dr. Papp Lajos szívsebész, aki ifjabb Ocskay Gábor halála kapcsán nyilatkozva kijelentette: "felelősségem egyértelmű." Lapunknak elmondta, a ma ismert szívgyógyászati eljárások nem adnak lehetőséget arra, hogy évekre előre kizárják a hasonló eseteket.
márc. 28
6:51
Formula-1: Rosberg a harmadik szabadedzésen is a leggyorsabb (She)
Nico Rosbergnél az Ausztrál Nagydíj harmadik szabadedzésén sem tudott senki jobb időt autózni: a Williams pilótája az első két gyakorláson elért eredményét megjavítva volt a leggyorsabb az utolsó körözésen az időmérő edzés előtt.
márc. 28
7:09
NBA: a Lakers győzelmével már biztos első a Nyugati főcsoportban (She)
A Los Angeles Lakers 103–95-re megverte a New Jersey Netst az NBA alapszakaszának 144. játéknapján, és újabb sikerével már biztosan az első helyen végez a Nyugati főcsoportban.
márc. 28
7:11
NHL: az Islanders kapusának vezetésével meglepte a Red Wingst (She)
A rájátszástól már biztosan búcsúzó New York Islanders meglepetésre 2–0-ra legyőzte a Detroit Red Wingst. Az Islanders legjobbja a 42 alkalommal védő Joey MacDonald volt a már biztosan playoffba jutó hazaiak ellen.
márc. 28
7:45
Elbánnának az albánokkal Geráék (Infostart)
Sorsdöntő világbajnoki selejtezőre utazott Tiranába a magyar labdarúgó-válogatott. Erwin Koeman szövetségi kapitány együttese szombaton este Albánia ellen lép pályára, és egy győzelemmel megőrizné esélyét, hogy kijusson a 2010-es dél-afrikai viadalra.
márc. 28
7:45
Angol válogatott: Capello szerint Beckham remek formában van (She)
Remek formában van David Beckham, az angol labdarúgó-válogatott középpályása Fabio Capello szövetségi kapitány szerint.
márc. 28
8:21
Button rajtolhat az élről Melbourne-ből (Infostart)
A Brawn GP angol pilótája, Jenson Button rajtolhat az élről a Formula-1-es szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon.
márc. 28
8:21
Formula-1: a Brawn GP remekelt az időmérő edzésen, Button az élen (She)
Az Ausztrál Nagydíj időmérő edzésén nagyszerűen ment a Brawn GP két autója, és végül Jenson Button nyerte meg a körözést, megelőzve csapattársát, Rubens Barrichellót.
márc. 28
8:30
A Szeged bejutott a LEN Kupa döntőjébe (Metropol)
Az idegenbeli 10-10-es döntetlen után a szombat esti visszavágón három góllal nyert a Szeged az orosz Kazany ellen, ezzel bejutott a férfi vízilabda LEN Kupa döntőjébe.
márc. 28
8:32
A Vasas pólócsapatára görög, montenegrói vagy olasz ellenfél vár (Metropol)
A férfi vízilabda Euroliga főtábláján a papírformának megfelelően, ha csak egy góllal is, de nyert (15-14) a belgrádi Partizan csapata Marseille-ben szombat este, így a már korábban csoportgyőztes szerb alakulat végül 4 pont előnnyel végzett a négyes élén a Vasas előtt.
márc. 28
8:34
A Vasas nyerte a csúcsrangadót (Metropol)
A címvédő Vasas egy góllal, 8-7-re nyert a Honvéd otthonában a Vodafone férfi vízilabda ob I pénteki csúcsrangadóján.
márc. 28
8:36
Button indulhat az élről, a FIA átírta a rajtsorrendet (Metropol)
A szombati időmérőn ccsapattársa, a brazil Rubens Barrichello volt a második leggyorsabb, így a tulajdonost váltott Brawn-Mercedes istálló „lefoglalta” magának az 1. sort.
márc. 28
8:39
Blog: Szöllősi György véleménye az albán-magyar előtt (She)
Újabb írással jelentkezett fanzone.hu-n olvasható blogjában Szöllősi György újságíró, aki ezúttal a magyar válogatott Albánia és Málta elleni mérkőzése kapcsán fejti ki véleményét.
márc. 28
8:48
FIFA: Koeman varázslatos magyarjai csodára készülnek (Metropol)
„Koeman varázslatos magyarjai” (Koeman's magical Magyar) címmel terjedelmes interjút közölt csütörtökön a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) hivatalos honlapja Erwin Koemannal, a magyar válogatott szövetségi kapitányával.
márc. 28
8:50
Albán-magyar – a helyszínen edzett a Koeman-csapat (Metropol)
A szombati, Albánia elleni vb-selejtező színhelyén tartotta utolsó edzését pénteken kora este Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.
márc. 28
8:57
Vb-selejtezők: Gomez egy év után ismét gólt lőne a válogatottban (She)
Hiába robbant be parádés teljesítménnyel a német nemzeti csapatba Mario Gomez, a VfB Stuttgart labdarúgója, több mint egy éve gólképtelen, így érthetően nagyon vágyik arra, hogy ismét eredményes legyen, akár már a liechtensteiniek elleni szombati világbajnoki selejtezőn.
márc. 28
8:57
Ausztrál Nagydíj - Button indul az élről (Behaviour)
Jason Button, a Brawn-Mercedes brit pilótája indulhat az élről a Forma-1-es világbajnokság idei első futamán, a vasárnapi, melbourne-i Ausztrál Nagydíjon.
márc. 28
8:59
Szocsi 2014: az IIHF elnöke dolgozik az NHL-es részvételen (She)
Saját bevallása szerint éjt nappallá téve dolgozik azon René Fasel, a Nemzetközi Jégkorong-szövetség (IIHF) elnöke, hogy az észak-amerikai profi ligás (NHL) játékosok szerepelhessenek a 2014-es szocsi téli olimpián.
márc. 28
9:15
Vb-selejtezők: az európai program tv-műsorral (She)
A hét végén Európában is folytatódik a világbajnoki selejtezősorozat: szombaton húsz mérkőzést járszanak az öreg kontinensen. Tekintse meg a részletes programot, tv-műsorral! A csoportelsők automatikusan kijutnak a 2010-es dél-afrikai vb-re, a nyolc legjobb csoportmásodik pótselejtezőt játszik a fennmaradó négy kvótáért. A 6. csoportban ezúttal nem rendeznek mérkőzéseket.
márc. 28
9:17
Profi ökölvívás: Peter Klicsko után Chamberstől is kikapott (She)
Kritikus helyzetbe került a korábbi WBC nehézsúlyú világbajnok Samuel Peter karrierje. A Nigériai Rémálom ugyanis a Vitalij Klicsko ellen elszenvedett gyalázatos vereséget követően, most a feltörekvő Eddie Chambersnek volt kénytelen fejet hajtani.
márc. 28
9:51
Műkorcsolya-vb: orosz győzelem született jégtáncban (She)
Az Európa-bajnok Okszana Domnyina, Makszim Sabalin kettős győzött a jégtáncosoknál a Los Angelesben zajló műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon.
márc. 28
10:09
Tenisz: Roddicknak nem okozott gondot a második forduló (She)
Az ötödik helyen kiemelt Andy Roddick könnyedén kiharcolta a továbbjutást a Miamiban zajló tenisztorna második fordulójában: az argentin Diego Junqueirát verte meg 6:1, 6:1-re.
márc. 28
11:03
Asztalitenisz: Tóth Krisztináéknál az előny a BL-döntőben (She)
A magyarok Európa-bajnokával, Tóth Krisztinával felálló német FSC Kroppach osztrák ellenfele, a Linz AG Froschberg otthonában is győzni tudott a női asztalitenisz Bajnokokok Ligája döntőjének első mérkőzésén.
márc. 28
11:05
Spanyolország: Schuster Madridban kaphat állást a nyáron (She)
A spanyol As napilap értesülései szerint Bernd Schuster, a Real Madrid ősszel menesztett vezetőedzője válthatja Abel Resinót az Atlético Madrid kispadján.
márc. 28
11:30
Orosz győzelem született jégtáncban (Metropol)
Az Európa-bajnok Okszana Domnyina, Makszim Sabalin kettős győzött a műkorcsolya- és jégtánc-világbajnokságon.
márc. 28
11:39
Bajnokok Ligája: Matthäus szerint a Barca kiveri a Bayernt (She)
Lothar Matthäus szerint a Barcelona kiüti a Bajnokok Ligájából korábbi csapatát, a Bayern Münchent.
márc. 28
11:41
Bayern München: nem biztos, hogy megtartják Franck Ribéryt (She)
Egyáltalán nem biztos, hogy a Bayern München meg tudja tartani legjobb játékosát, a csapatot 2007 júliusa szolgáló Franck Ribéryt.
márc. 28
11:57
Liverpool: David Silva nem lesz a „vörösök” játékosa (She)
Rafa Benítez, a Liverpool menedzsere véget vetett a találgatásoknak David Silva ügyében.
márc. 28
11:59
Schalke 04: Oliver Kahn nemet mondott a felkérésre (She)
Nem Oliver Kahn lesz a Schalke következő menedzsere, a Bayern München korábbi kapusa ugyanis nemet mondott a felkérésre.
márc. 28
12:01
Chelsea: Hiddink elmondta, a nyártól a londoniak tanácsadója lehet (She)
Guus Hiddink, a Chelsea menedzsere elmondta, május végén lejár a szerződése a londoni klubnál, de elképzelhető, hogy tanácsadói pozícióban továbbra is az angol csapatnál dolgozik majd.
márc. 28
12:15
Formula-1: a két Toyota és Hamilton az utolsó helyekről indul (She)
A két Toyotát megbüntették az Ausztrál Nagydíj időmérő edzése után, mivel rugalmas hátsó légterelő szárnyat használtak, ami nem megengedett.
márc. 28
12:24
Szávay Ivanovic ellen folytathatja (Metropol)
A világranglistán második svájci Roger Federer könnyedén vette a 2. fordulós akadályt Miamiban magyar idő szerint szombat hajnalban és Ivanovic is könnyedén továbbjutott.
márc. 28
12:51
Felkészülési mérkőzés: a Vasas nem bírt hazai pályán az MTK-val (She)
A Vasas gól nélküli döntetlent játszott az MTK ellen felkészülési mérkőzésen az Illovszky-stadionban.
márc. 28
13:09
Infografika: tudjon meg mindent az Ausztrál Nagydíjról! (She)
A hét végén ismét felbőgtek a motorok, kezdetét vette a Formula–1-es világbajnokság 2009-es szezonja. Az első állomás az Ausztrál Nagydíj, amelyről összeállításunkban rengeteg érdekességet tudhat meg. Kik voltak az eddigi győztesek? Hol lehet leginkább előzni? Mekkora sebességgel veszik be a versenyzők a különböző kanyarokat? Infografikánkban ezekre és még sok más kérdésre választ kaphat.…
márc. 28
13:27
Sílövészet: Svendsen nyert, de Björndalené az üldözéses világkupa (She)
Emil Hegle Svendsen sikerével ért véget az évad utolsó üldözéses világkupaversenye. A norvég honfitársát, Ole Einar Björndalent és az osztrák Christoph Sumannt előzte meg.
márc. 28
14:21
Magyar válogatott: Koeman csak a meccs előtt hirdet kezdőcsapatot (She)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya közvetlenül a 20.30-kor kezdődő világbajnoki selejtező előtt nevezi meg azt a tizenegy játékost, aki kezdőként pályára lép az albánok ellen Tiranában.
márc. 28
14:39
Hamiltont és a Toyotát is megbüntették (Infostart)
A Brawn GP angol versenyzője, Jenson Button indulhat az élről a Formula-1-es világbajnokság idénynyitóján, az Ausztrál Nagydíjon. A második helyről csapattársa, a brazil Rubens Barrichello vághat neki a melbourne-i futamnak holnap reggel nyolc órakor. Egyelőre ennyi tűnik biztosnak. Az Albert Parkban talán minden korábbinál nagyobb a kavarodás.
márc. 28
14:39
Öttusa vk: mind a négy magyar döntős Mexikóvárosban (She)
Mind a négy magyar induló – Marosi Ádám, Kasza Róbert, Kovács Sarolta és Tóth Adrienn – bejutott a döntőbe az öttusázók mexikóvárosi világkupaversenyén.
márc. 28
14:48
Mind a négy magyar döntős (Metropol)
Mind a négy magyar induló – Marosi Ádám, Kasza Róbert, Kovács Sarolta és Tóth Adrienn is – bejutott a döntőbe az öttusázók mexikóvárosi Világkupa-versenyén.
márc. 28
14:57
Wolfsburg: volt Chelsea-védővel erősíthetnek a nyáron a „farkasok” (She)
A német bajnoki címért harcban álló VfL Wolfsburg tovább erősítené keretét – Felix Magath menedzser a Middlesbrough német védőjét, Robert Huthot csábítaná a jelenleg a Bundesliga harmadik helyén álló együtteshez.
márc. 28
15:15
NB II, Keleti csoport: elkezdődött az FTC-BKV - élőben az NSO-n! (She)
A labdarúgó másodosztály Keleti csoportjának szombati mérkőzésén a listavezető Ferencváros fogadja a BKV Előre együttesét. A mérkőzést honlapunkon szöveges formában élőben közvetítjük.
márc. 28
15:17
Atlétika: megvédte címét Czukor Zoltán a gyalogló ob-n (She)
Címét megvédve Czukor Zoltán nyerte – 4:10:35 órás idővel – a férfiak 50 km-es gyalogló országos bajnokságát a szlovákiai Gyügyön.
márc. 28
15:33
Sílövészet: a nőknél Kati Wilhelm nyerte meg az üldözéses világkupát (She)
Magdalena Neuner sikerével ért véget a nők üldözéses világkupaversenye Hanti-Manszijszkban. A német versenyző mögött az olasz Michela Ponza és a francia Marie Dorin végzett.
márc. 28
15:35
K-1: Bonjasky megverte Hari legyőzőjét, Alistair Oveereemet (She)
Az év első rangos K-1 gálájára Jokohamában került sor. Az eseményen 11 mérkőzést rendeztek, többek között szorítóba lépett az aktuális világbajnok, Remy Bonjasky, valamint a Bonjaskyhoz hasonlóan háromszoros világbajnok Semmy Schilt is. Mindketten egyhangú pontozással győztek.
márc. 28
15:37
Vb 2010: Japán csupán egy góllal volt jobb Bahreinnél (She)
Szombaton Ázsiában is folytatódott az ott a negyedik selejtezőkörben járó világbajnoki kvalifikációs sorozat. Az 1. csoportban Japán hazai pályán 1–0-ra legyőzte Bahrein válogatottját, Üzbegisztán pedig négyet rúgott Katarnak. A 2. csoportban Észak-Korea 2–0-ra verte meg az Egyesült Arab Emírségek csapatát.

Keresés