2009. március 14. szombat

márc. 14
5:45
Készíts interjút Gera Zoltánnal (Blikk)
BUDAPEST? — Mit kérdeznél Gera Zoltántól (29), ha találkozhatnál vele? Érdekel, miért és mikor kezdett focizni? Miként telnek a napjai Angliában? Gyere, és kérdezd meg tőle saját magad!
márc. 14
5:47
Bábel a Honvédban (Blikk)
BUDAPEST — Légiósdömping van a Budapest Honvéd NB I-es futballcsapatánál, a 30 játékosból álló keretből ugyanis 14-en külföldről érkeztek. A legtöbben, hatan Szerbiát képviselik, de akad brazil, elefántcsontparti, mexikói, mozambiki, szenegáli és zambiai focista is. Ha mindenki saját anyanyelvén kezd el beszélgetni az öltözőben, bábeli zűrzavar alakul ki, hiszen magyar, szerb, portugál, spanyol,…
márc. 14
5:49
Cozma apja vigasztalta Mocsait (Blikk)
VESZPRÉM — Nem kíméli a sors Mocsai Lajost (55), az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetőedzőjét. Előbb klubjának játékosa, Marian Cozma (†26) lett gyilkosság áldozata, majd kedden fia, a német Lemgóban kézilabdázó Tamás (30) szenvedett agyrázkódást, az élete is veszélyben forgott.
márc. 14
6:39
NBA: James 51 pontot dobot, hosszabbításban nyert a Cavs (She)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság 130. játéknapján a Cleveland hosszabbítás után tudta legyőzni a Sacramentót, köszönhetően elsősorban Lebron James remeklésének, aki 51 ponttal járult hozzá csapata sikeréhez. A Boston tíz ponttal nyert hazai pályán a Memphis ellen, Torontóban diadalmaskodott a Pistons, a Magic pedig Washingtonban győzött.
márc. 14
8:09
Sok kínai sportoló csalt - akár 7 évet is letagadtak (Infostart)
A kínai sportolók ötöde hazudott életkoráról egy közelmúltbeli ifjúsági viadalon - derült ki csontjaik röntgenvizsgálatából.
márc. 14
8:15
Győzött a Wolfsburg (Behaviour)
A Wolfsburg péntek este hazai pályán gólzáporos mérkőzésen legyőzte a Schalke együttesét a német labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában.
márc. 14
8:27
Tenisz: Juzsnij sérülés miatt esett ki Indian Wellseben (She)
Az Indian Wells-i tenisztorna férfi egyesének magyar idő szerint szombat hajnalban lejátszott mérkőzései közül a legnagyobb meglepetést Mihail Juzsnij kiesése jelentette, de az igazsághoz hozzá tartozik, hogy az orosz klasszisnak lábsérülése miatt a második szettben fel kellett adnia a szerb Viktor Trocki elleni találkozót.
márc. 14
8:45
NHL: otthon kapott ki a Chicago, nyert a Vancouver Canucks (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongbajnokság 149. játéknapján a Chicago hazai pályán szenvedett kétgólos vereséget a Columbus Blue Jacketstől, míg a Vancouver Canucks 4–2-re legyőzte a Los Angelest.
márc. 14
9:21
Vancouver 2010: Hóleoprád lesz az első ghánai téli olimpikon (She)
A 33 éves Kwame Nkrumah-Acheampong személyében először jutott ki ghánai sportoló a téli olimpiára.
márc. 14
9:23
Tenisz: Radwnska búcsúztatta Kuznyecovát Indian Wellsben (She)
Az Indian Wells-i tenisztornán női egyesben a 2. fordulóban a legnagyobb meglepetés Agnieszka Radwanska és az Szvetlana Kuznyecvoa meccsén született, ugyanis a lengyel lány három szettben legyőzte a 6. helyen kiemelt oroszt, de nem Kuznyecova volt az egyetlen kiemelt, aki búcsúzott a 2. fordulóban.
márc. 14
9:39
Tenisz: Juzsnij sérülés miatt esett ki Indian Wellsben (She)
Az Indian Wells-i tenisztorna férfi egyesének magyar idő szerint szombat hajnalban lejátszott mérkőzései közül a legnagyobb meglepetést Mihail Juzsnij kiesése jelentette, de az igazsághoz tartozik, hogy az orosz klasszisnak lábsérülése miatt a második szettben fel kellett adnia a szerb Viktor Troicki elleni találkozót.
márc. 14
9:41
Tenisz: Radwanska búcsúztatta Kuznyecovát Indian Wellsben (She)
Az Indian Wells-i tenisztornán női egyesben a 2. fordulóban a legnagyobb meglepetés Urszula Radwanska és Szvetlana Kuznyecvoa meccsén született, ugyanis a lengyel lány három szettben legyőzte a 6. helyen kiemelt oroszt, de nem Kuznyecova volt az egyetlen kiemelt, aki búcsúzott a 2. fordulóban.
márc. 14
10:15
Argentína: Diego Maradona keretet hirdetett a vb-selejtezőkre (She)
Az argentin labdarúgó-válogatott következő világbajnoki selejtezőit Venezuela ellen hazai pályán, Bolívia ellen pedig idegenben vívja. A tétmérkőzésen először bemutatkozó szövetségi kapitány, Diego Maradona kihirdette a két mérkőzésre készülő, 26 fős keretét.
márc. 14
10:17
Póker: 34-en vannak még versenyben az EPT dortmundi állomásán (She)
A harmadik napra továbbjutó versenyzők között erős hazai dominancia mutatkozik, ugyanis még mindig 17 német játékos küzd a 917 ezer eurós fődíjért, és jó esély van arra is, hogy a végső sikert is a rendező ország kártyása húzza be.
márc. 14
10:51
NB II: a hétvégi program a Fradi-Bőcs keleti rangadóval (She)
Íme, a másodosztályú bajnokság teljes hétvégi programja!
márc. 14
10:57
Kuznyecova kiesett Indian Wells-ben (Metropol)
A hatodik helyen kiemelt orosz teniszező mellett több kiemelt játékos búcsúzott pénteken, így többek között a tizedikként rangsorolt francia Marion Bartoli is.
márc. 14
11:09
NB II: nyolcezren biztosan lesznek a Fradi-Bőcs mérkőzésen (She)
A 100% Fradi tájékoztatása alapján nyolcezer néző biztosan lesz az Albert-stadionban, hogy megtekintse a labdarúgó NB II mai rangadóját, a Ferencváros–Bőcs KSC találkozót.
márc. 14
11:11
Alpesisí-vk: Raich hibázott Aréban, Svindalé az összetett (She)
A norvég Aksel Lund Svindal szerezte meg a férfi alpesi sízők 2008–2009-es világkupa-sorozatának összetett győzelmét, miután a mindössze két pont hátránnyal mögötte álló osztrák Benjamin Raich már az első futamban kiesett a svédországi Aréban zajló vk-döntő utolsó műlesikló-viadalán szombaton.
márc. 14
11:45
Vancouver 2010: Hópárduc lesz az első ghánai téli olimpikon (She)
A 33 éves Kwame Nkrumah-Acheampong személyében először jutott ki ghánai sportoló a téli olimpiára.
márc. 14
11:47
Sílövészet: Jonsson nyert Vancouverben, átvette a vezetést Wilhelmtől (She)
A svéd Helena Jonsson nyerte meg a női sílövők 7.5 kilométeres sílövő-világkupaversenyét a kanadai Vancouverben, így átvette a vezetést az összetettben a német Kati Wilhelmtől.
márc. 14
12:03
Profi ökölvívás: Bute nem vitte a vásárra a bőrét, simán nyert (She)
Lucian Bute, az IBF nagyközépsúlyú világbajnoka Montrealban négy menetben elintézte a kolumbiai Fulgencio Zunigát, s ezzel harmadszor védte meg vb-címét.
márc. 14
12:39
Gyorskorcsolya-vb: amerikai, holland és német aranyérem (She)
A férfiak 1000 méteres versenyében az amerikai Trevor Marsicano, 5000 méteren a holland Sven Kramer, a nők 1500 méteres távján pedig a német Anni Friesinger győzött pénteken, a kanadai Richmondban zajló távonkénti gyorskorcsolya-világbajnokság második napján.
márc. 14
12:57
Serie A: Maxwell a városi rivális AC Milanhoz tart? (She)
A Corriere dello Sport információi szerint a Davide Santon miatt az Internazionale kezdőcsapatából kiszoruló Maxwell a városi rivális AC Milan játékosa lehet.
márc. 14
13:33
Brazília: 3 meccs és 2 gól után pihenőt kap Ronaldo (She)
200 perc játék, 3 mérkőzés és 2 gól után pihenőt kap a Corinthians vezetőitől Ronaldo, a paulista labdarúgóklub 32 éves csatárklasszisa.
márc. 14
13:51
Alpesisí-vk: a francia Grange-é a műlesiklás kristálygömbje (She)
A francia Jean-Baptiste Grange nyerte meg a férfi műlesiklás pontversenyét, miután a harmadik helyen végzett az alpesi sízők svédországi Aréban zajló világkupa-döntőjében.
márc. 14
13:53
Premier League: élőben a Manchester Utd.-Liverpool rangadó! (She)
Óriási a tét a Premier League délutáni szuperrangadóján: a Manchester United mögött már hét ponttal lemaradó Liverpoolnak győznie kellene az Old Traffordon a 29. forduló legnagyobb mérkőzésén bajnoki álmai életben tartásához. A két csapat BL-továbbjutással hangolt, nézzék meg, mire jutnak egymás ellen – élő, szöveges tudósítás az NSO-n!
márc. 14
14:27
Alpesisí-vk: finn végső siker női óriás-műlesiklásban, Poutiainen a győztes (She)
Tanja Poutiainen végső sikerével zárult a női óriás-műlesikló világkupa-sorozat, miután a finn versenyző az Aréban rendezett vk-döntőn a számot a második helyen fejezte be. A svédországi finálé záró számát a szlovén Tina Maze nyerte meg óriási fölénnyel.
márc. 14
14:45
Alpesi sí vk: finn végső siker óriás-műlesiklásban (She)
Tanja Poutiainen végső sikerével zárult a női óriás-műlesikló világkupa-sorozat, miután a finn versenyző az Aréban rendezett vk-döntőn a számot a második helyen zárta. A svédországi finálé zárószámát a szlovén Tina Maze nyerte meg óriási fölénnyel.
márc. 14
14:47
Férfi kézilabda NB I: veszprémi siker a Szeged elleni rangadón (She)
Az MKB Veszprém nyerte meg a magyar férfi kézilabda-bajnokság szuperrangadóját a Pick-Szeged ellen. Már az első félidőben is jobban játszott a vendéglátó csapat, és háromgólos előnnyel vonult pihenőre. Ez nagyban a védekezésének volt köszönhető, mellyel nem tudtak mit kezdeni a Szeged belső emberei. A második játékrészben még meglett volna az esélyük a Tisza-partiaknak a felzárkózásra, azonban nem…
márc. 14
15:03
A Veszprém nyerte a rangadót (Infostart)
A Veszprém 29-24-re győzott a Szeged ellen a férfi kézilabda-bajnokság rangadóján.
márc. 14
15:45
A Veszprém nyerte a rangadót (Metropol)
A címvédő MKB Veszprém 29-24-re nyert a vendég Pick Szeged ellen a Budapest Bank férfi kézilabdaliga szombati csúcsrangadóján, így minden bizonnyal az alapszakasz élén végez.
márc. 14
15:57
Premier League: kiütéses győzelmet aratott a rangadón a Liverpool (She)
Nemanja Vidics két, Patrice Evra, John O’Shea és Pepe Reina egy-egy hatalmas hibát követett el a szombat délutáni Manchester United–Liverpool angol ladarúgó bajnoki rangadón. Mivel mindegyiket góllal büntették a támadók, a Mersey-partiak teljesen megérdemelten 4–1-re győztek az Old Traffordon, és négy pontra feljöttek az MU-ra. Erre a kiütéses győzelemre alighanem még a fanatikus vendégdrukkerek…
márc. 14
15:57
A Real után a Unitednek is négyet lőtt a Liverpool (Infostart)
A Liverpool 4-1-re nyert a Manchester United otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának rangadóján.
márc. 14
16:15
Premier League: élőben a Manchester Utd.-Liverpool rangadó! (She)
Óriási a tét a Premier League délutáni szuperrangadóján: a Manchester United mögött már hét ponttal lemaradó Liverpoolnak győznie kellene az Old Traffordon a 29. forduló legnagyobb mérkőzésén bajnoki álmai életben tartásához. A két csapat BL-továbbjutással hangolt, nézzék meg, mire jutnak egymás ellen – élő, szöveges tudósítás az NSO-n!
márc. 14
16:17
Téli dobó Ek: Kürthy Lajos győzött férfi súlylökésben (She)
Kürthy Lajos megnyerte a férfi súlylökést szombaton a Tenerifén zajló téli dobó Európa-kupán.
márc. 14
16:19
Skócia: Baloghot kiállították, Rósáék nyerték a rangadót (She)
A Rósa Dénessel felálló Hibernian 1–0-ra legyőzte László Csaba által irányított Hearts gárdáját a skót bajnokság 29. fordulójában. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Balogh Jánost a 45. percben kiállították, miután szabálytalankodott a gólszerző Steven Fletcherrel szemben. Más kérdés, hogy a skót BBC tudósítója szerint az esetért nem járt piros lap.
márc. 14
16:33
Női kosárlabda NB I: hazai pályán, simán nyert a Győr (She)
A hazai pályán játszó SEAT-Foton Győr könnyedén, 61 ponttal legyőzte a vendég Helios BC Szombathelyt a női kosárlabda-bajnokság 20. fordulójában.
márc. 14
16:39
Három góllal nyert a Liverpool (Metropol)
Meglepetésre az FC Liverpool idegenben, ráadásul három góllal győzte le a listavezető Manchester United csapatát az angol labdarúgó Premier League 29. fordulójának szombati rangadóján.
márc. 14
16:51
Internazionale: Mourinho nem beszél a pofonjáról (She)
José Mourinho, az Internazionale labdarúgócsapatának vezetőedzője nem kívánt reagálni szombaton arra a vádra, hogy megütött egy angol szurkolót szerda éjszaka, a Manchester Unitedtől a Bajnokok Ligájában elszenvedett 2–0-s vereség után. A csapata kiesését jelentő kudarcot követően – brit hírügynökségi értesülés szerint – a portugál szakember a manchesteri Old Trafford Stadionból távozóban, csapata…
márc. 14
16:53
NB II, Keleti csoport: kitömte a Vecsés az ESMTK-t (She)
Kiütéses, 6–0-s győzelmet aratott a Vecsés FC az ESMTK ellen a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 17. fordulójában. A vecsésiek már az első félidő után 4–0-ra vezettek a „Liza” ellen.
márc. 14
17:09
Kitüntetést kapott Marian Cozma apja (Infostart)
A Magyar Sportért Emlékérem arany fokozatát adta át Petre Cozmának, a február 8-án Veszprémben meggyilkolt Marian Cozma román kézilabdázó édesapjának szombaton Bukarestben Gyenesei István önkormányzati miniszter.
márc. 14
17:09
Soproni Liga: a Debrecen győzött, és első a bajnokságban (She)
A Soproni Liga 19. fordulójában a hazai pályán játszó Debrecen 4–0-ra legyőzte a Nyíregyházát, és ezzel a sikerrel a hajdúságiak átvették a vezetést a bajnokságban.
márc. 14
17:11
Négyet vágott a Debrecen és az FTC is (Infostart)
A Debrecen 4-0-ra győzte le hazai pályán a Nyíregyházát, ezzel az élre állt labdarúgó NB I-ben.
márc. 14
17:11
NB II, Keleti csoport: mumusánál győzött simán a Makó (She)
Sima, 3–0-s győzelmet aratott a Makó a Ceglédi VSE otthonában az NB II 17. fordulójában, Maróti Sándor mesterhármasának köszönhetően.
márc. 14
17:13
NB II, Keleti csoport: magabiztosan nyerte a rangadót a Fradi (She)
A másodosztály tavaszi rangadóján a listavezető Ferencváros a második helyen álló Bőcsöt fogadta. A 4–1-es végeredmény már az első félidőben kialakult.
márc. 14
17:15
NB II, Nyugati csoport: idegenben győzött az éllovas Pécs (She)
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság (NB II) Nyugati csoportjában a PMFC idegenben győzte le 2–0-ra a Kozármislenyt. Ezzel a sikerrel a pécsiek továbbra is vezetik a bajnokságot.
márc. 14
17:17
NB II, Keleti csoport: az utolsó pillanatban döntött a Vác (She)
Az utolsó pillanatban döntötte el a Vác a Tököl elleni mérkőzést a labdarúgó NB II Keleti csoportjának 17. fordulójában.
márc. 14
17:45
Férfi röplabda NB I: a MAFC három szettben győzött (She)
A férfi röplabda NB I szombati játéknapján a MAFC 3–0-ra megverte idegenben a Dág KSE-t.
márc. 14
17:47
Női sakk Eb: Hoang győzelmével megint az élen (She)
A nők sakkozók szentpétervári Európa-bajnokságának hetedik fordulójában a magyar színekben induló Hoang Thanh Trang legyőzte az éllovas örmény Lilit Mkrtcsjant, ezzel hatpontos lett, s visszaállt az élre.
márc. 14
18:09
12 ezer néző előtt nyert az FTC (Metropol)
A listavezető ferencvárosiak ezzelmár hat ponttal vezetnek a Bőcs csapata előtt.

Keresés