2009. március 7. szombat

márc. 7
0:09
Ligue 2: Szélesiék hazai pályán győztek a Clermont ellen (She)
Szélesi Zoltán csapata, a Strasbourg a magyar válogatott hátvéddel a soraiban 2–0-ra győzött a francia másodosztály (Ligue 2) 26. fordulójában.
márc. 7
0:13
Bundesliga 2: kirúgták Lisztes Krisztiánék edzőjét (She)
A német másodosztályban bukdácsoló Hansa Rostock vezetői betartották ígéretüket, és a csapat St. Pauli elleni veresége után kirúgták Dieter Eilts vezetőedzőt.
márc. 7
0:17
Belgium: Bölöni Lászlóék győztek és megelőzték Juhászékat (She)
A belga élvonal 25. fordulójának nyitó mérkőzésén Bölöni László csapata, a Standard Liege 1–0-ra győzött a Mons-Bergen otthonában, így visszavette az első helyet az Anderlechttől – Juhász Rolandék szombaton lépnek pályára a Zulte-Waregem ellen.
márc. 7
4:39
Műteni kell! (Blikk)
A labdarúgó felesége még nem tudja, hogy a beavatkozást itthon vagy külföldön végzik el.
márc. 7
4:43
Rádiójáték (Blikk)
A szövetségi kapitány szerint a pólós ezúttal egyetlen ziccert sem hibázott el.
márc. 7
4:47
Visszatérek! (Blikk)
Marian Cozma (†26) meggyilkolását egész életében nem tudja feldolgozni a kézilabdázó.
márc. 7
4:51
Fizet, hogy maradjon (Blikk)
633 millió forintnyi eurót bukik az üzleten az angol sztár.
márc. 7
4:55
Ingyenfutball a hölgy szurkolóknak (Blikk)
BUDAPEST ― A futball mellett a hölgyek ünnepe lesz az NB I 18. fordulója, amely magában foglalja a vasárnapi nőnapot.
márc. 7
6:09
Egy év börtön doppingolásért? (Behaviour)
Egy évi felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását kérte másodfokon az olasz kerékpáros Dario Frigóra a versenyzőnek még a 2005-ös Tour de France-hoz kapcsolódó doppingügyében eljáró francia ügyész.
márc. 7
6:45
Crisiiano Ronaldo a saját edzője szerint is arrogáns (Behaviour)
Sir Alex Ferguson a Manchester United menedzsere elismerte, hogy játékosa, Cristiano Ronaldo valóban arrogáns, azonban ebben semmi kivetnivalót nem lát
márc. 7
7:03
NHL: a Carolina és a Buffalo is fölényesen nyert hazai pályán (She)
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) 143. játéknapján a Carolina 6–1-re, a Buffalo 5–1-re győzött hazai pályán. A Dallas és a St. Louis idegenben tudott nyerni, utóbbi hosszabbítás után.
márc. 7
7:03
Torres kiejtheti a Real MAdridot (Behaviour)
Az FC Liverpoolban várhatóan Fernando Torres és Álvaro Arbeloa is játszani fog a Real Madrid elleni, keddi Bajnokok Ligája-meccsen.
márc. 7
7:05
Férfi kosárlabda: Zbigniew Bialektől elköszöntek Körmenden (She)
A februári menesztést még megúszta, és maradhatott, márciusban azonban már tényleg elköszöntek Zbigniew Bialektől Körmenden.
márc. 7
7:57
NBA: a Boston nyert a Cleveland ellen, Wade 42 pontot dobott (She)
A Boston nyerte az NBA 124. játéknapjának rangadóját a Cleveland ellen. A Lakers könnyedén győzte le hazai pályán a Minnesotát, a Miami a 42 pontos Dwyane Wade vezérletével nyert Torontóban, szoros meccsen győzött a Houston, az Orlando és a Utah.
márc. 7
8:15
Női vízilabda: háromnapos közös edzőtábor a britekkel (She)
Hétfőtől szerdáig a Fekete Szilveszter vezette britekkel edzőtáborozik a magyar női válogatott, a kétkapuzások közül a kedd esti hivatalos felkészülési mérkőzés lesz.
márc. 7
8:17
Súlyemelés: idén növekszik a csapatbajnokság jelentősége (She)
Súlyemelésben idén növekszik a súlyemelő csapatbajnokság jelentősége, melynek első fordulóját ma rendezik.
márc. 7
8:51
Fehérváron nyert a listavezető Debrecen (Metropol)
A listavezető Debrecen Demjén Gábor első félidőben szerzett góljával 1-0-ra nyert a Fehérvár otthonában a labdarúgó Soproni Liga 18. fordulójának nyitómérkőzésén.
márc. 7
8:51
Csupa hazai győzelem az NBA-ben (Behaviour)
Csak a Miami nyert idegenben az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) pénteki, tíz mérkőzést is felvonultató játéknapján.
márc. 7
9:09
Newcastle: Michael Owen a Hull City ellen térhet vissza (She)
A Hull City otthonában jövő szombaton rendezendő bajnoki mérkőzésen tér vissza Michael Owen, a Newcastle csatára.
márc. 7
9:09
Győztes magyar kezdés az egri vízilabdatornán (Metropol)
A románok felett aratott ötgólos győzelemmel kezdte meg szereplését az olimpiai bajnoki címvédő magyar férfi vízilabda-válogatott Egerben, a 3. Volvo Kupa pénteki nyitónapján.
márc. 7
9:11
Műugrás: Gondos Flóra és Reisinger Zsófia 4. az orosz GP-n (She)
A Moszkvában zajló orosz Grand Prix-n háromméteres szinkronugrásban a negyedik helyen végzett a Gondos Flóra, Reisinger Zsófia páros.
márc. 7
9:13
Tenisz: Bartoli legyőzte Monterreyben a Szávayt kiejtő Kinget (She)
A mexikói Monterreyben zajló, 220 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztornán a francia Marion Bartoli bejutott az elődöntőbe, miután három szettben legyőzte a 2. fordulóban Szávay Ágnest búcsúztató amerikai Vania Kinget. Meglepetés, hogy két kínai is az elődöntőbe jutott.
márc. 7
9:27
Világcsúcsot repesztettek gyorskorcsolyában (Behaviour)
Az amerikai Shani Davis 1:41.80 perccel világcsúcsot állított fel pénteken 1500 méteren a férfi gyorskorcsolyázók Salt Lake Cityben rendezett Világkupa-döntőjében.
márc. 7
9:45
Gyorskorcsolya: Shani Davis új világcsúcsot állított fel (She)
Az amerikai Shani Davis 1:41.80 perccel világcsúcsot állított fel pénteken 1500 méteren a férfi gyorskorcsolyázók Salt Lake Cityben rendezett világkupadöntőjében.
márc. 7
10:03
Argentína: gumilövedékkel lőtték a rendőrök a szurkolókat (She)
Eddig kellett várni 2009 első, nézőtéri botrány miatt félbeszakított argentin élvonalbeli mérkőzésére.
márc. 7
10:21
Tenisz: Bartoli megverte Monterreyben Szávay legyőzőjét (She)
A mexikói Monterreyben zajló, 220 ezer dollár összdíjazású, kemény pályás női tenisztornán a francia Marion Bartoli bejutott az elődöntőbe, miután három szettben legyőzte a 2. fordulóban Szávay Ágnest búcsúztató amerikai Vania Kinget. Meglepetés, hogy két kínai is az elődöntőbe jutott.
márc. 7
10:23
NBA: rákos a liga történetének egyik legsikeresebb edzője (She)
Hasnyálmirigyrákban szenved Chuck Daly, az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) történetének egyik legsikeresebb edzője.
márc. 7
10:39
Tenisz, Davis-kupa: heroikus csata a politika árnyékában Malmőben (She)
A tenisz Davis-kupa Világcsoportja első fordulójának első mérkőzéseit rendezték pénteken. A párharcok többsége egyelőre kiegyenlített képet mutat.
márc. 7
10:57
Új világcsúcs gyorskorcsolyában (Infostart)
Az amerikai Shani Davis 1:41.80 perccel világcsúcsot állított fel pénteken 1500 méteren a férfi gyorskorcsolyázók Salt Lake Cityben rendezett Világkupa-döntőjében.
márc. 7
10:57
Ökölvívás: Nate Campbell a Golden Boy bunyósa lesz a jövőben (She)
Szakított eddigi promóterével, Don Kinggel, és az Oscar De La Hoya vezette Golden Boy Promotionshoz igazolt a korábbi könnyűsúlyú világbajnok Nate Campbell.
márc. 7
10:59
Barcelona: Guardiola szerint Messit jobban kellene védeni a bíróknak (She)
A Barcelona vezetőedzője, Pep Guardiola szerint az olyan sztárokat, mint Lionel Messi, jobban kellene védeni a labdarúgó-játékvezetőknek, mert a szabálytalankodók előbb vagy utóbb súlyos sérüléseket okoznak.
márc. 7
11:15
Aston Villa: Birminghamből Dubaiba utazott pihenni a csapat (She)
Angliában a hétvégén kupafordulót rendeznek, ez adott lehetőséget az Aston Villa csapatának arra, hogy – miután korábban kiesett az FA-kupából – néhány napra Dubaiba utazzon a csapat.
márc. 7
11:17
NB II: Tököl–Ferencváros mérkőzés élőben az NSO-n! (She)
Kövesse nyomon élő tudósításunkból az NB II Keleti csoportjának első tavaszi mérkőzését, a Tököl–Ferencváros összecsapást.
márc. 7
11:51
Anglia: több mint tíz év után ismét Skóciával mérkőznének (She)
1999 után ismét Anglia–Skócia válogatott labdarúgó-mérkőzést rendezhetnek, miután az angol és a skót labdarúgó-szövetség tárgyalásokat folytat egy felkészülési találkozóról.
márc. 7
12:09
Súlyemelés: idén nő a csapatbajnokság jelentősége (She)
Súlyemelésben idén nő a csapatbajnokság jelentősége, melynek első fordulóját ma rendezik.
márc. 7
12:27
Ökölvívás: Vitalij Klicsko szeretné megverni Nyikolaj Valujevet (She)
Vitalij Klicsko, a WBC (Bokszvilágtanács) nehézsúlyú világbajnoka Juan Carlos Gómez elleni kötelező címvédését követően Oleg Maszlajev helyett Nyikolaj Valujevvel mérkőzne meg legszívesebben.
márc. 7
12:29
Topligák: a hétvégi program, tv-műsorral! (She)
A hétvégén az angol bajnokságban csak egy elmaradt mérkőzésre kerül sor, viszont rendeznek FA-kupa-találkozókat. Az olasz, a német és a spanyol élvonalban teljes fordulót rendeznek. Tekintse meg a hétvégi programot!
márc. 7
12:31
Atlétika: Kürthy Lajos döntős a fedettpályás Eb-n (She)
A súlylökő Kürthy Lajos bejutott a vasárnapi döntőbe a torinói fedettpályás atlétikai Európa-bajnokságon, miután sikerrel vette a szombat délelőtti selejtezőt.
márc. 7
12:45
Ökölvívás: Nate Campbell a Golden Boy bunyósa lesz (She)
Szakított eddigi promóterével, Don Kinggel, és az Oscar De La Hoya vezette Golden Boy Promotionshoz igazolt a korábbi könnyűsúlyú világbajnok Nate Campbell.
márc. 7
12:47
Női röplabda MK: a Gödöllő legyőzte a BSE-t a 3. helyért (She)
A rendező Gödöllő végzett a harmadik helyen a női röplabda Magyar Kupában, miután szombaton 0:2-ről fordítva nyert a BSE ellen.
márc. 7
12:49
Ligue 1: nézőcsúcs dőlhet meg a Lille-Lyon meccsen (She)
A hírek szerint új nézőcsúcs születhet a francia élvonalban, a Ligue 1-ben: a szombat este a párizsi Stade de France-ban sorra kerülő Lille–Lyon mérkőzésre 79 500 szurkolót várnak.
márc. 7
13:03
Atlétika: Kürthy Lajos döntős a fedett pályás Eb-n (She)
A súlylökő Kürthy Lajos bejutott a vasárnapi döntőbe a torinói fedett pályás atlétikai Európa-bajnokságon, miután sikerrel vette a szombat délelőtti selejtezőt.
márc. 7
13:03
Hatalmas botrány egy német bajnokii meccsen! (Behaviour)
Öt személyt letartoztattak és többen megsebesültek a péntek esti St. Pauli-Hansa Rostock német másodosztályú labdarúgó-mérkőzés utáni verekedésben.
márc. 7
13:05
NB II: kiütötte első tavaszi bajnokiján a Fradi a Tökölt (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata 4–0-s félidőt követően fölényes, 7–0-s győzelmet aratott az NB II Keleti csoportjának első tavaszi mérkőzésén. Ferenczi István négy gólt szerzett a mérkőzésen.
márc. 7
13:07
Milan: Galliani hivatalosan is bejelentette, Beckham marad (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy sajtóhírek szerint a Milan és a Los Angeles Galaxy megállapodott: David Beckham júniusig Olaszországban marad. Ma a hírt hivatalosan is megerősítette a Milan elnöke, Adriano Galliani.
márc. 7
13:21
NB II: első tavaszi bajnokiján a Fradi kiütötte a Tökölt (She)
A Ferencváros labdarúgócsapata 4–0-s félidőt követően fölényes, 7–0-s győzelmet aratott az NB II Keleti csoportjának első tavaszi mérkőzésén. Ferenczi István négy gólt szerzett.
márc. 7
13:23
Póker: magyarok az élbolyban az Unibet Open 1C játéknapján (She)
Az Unibet Open Budapest utolsó selejtezőnapja is véget ért. Az összesen 360 indulóból 113-an folytatják a versenyt szombaton.
márc. 7
13:39
Tenisz, Davis-kupa: Ferrer legyőzte Djokovicsot, előny a spanyoloknál (She)
Egy nap késéssel megkezdődött a spanyol–szerb rangadó a tenisz Davis-kupa Világcsoportjának első fordulójában. A nyitómeccsen David Ferrer legyőzte Novak Djokovicsot, így a címvédő spanyol együttes jutott előnyhöz.
márc. 7
13:41
Alpesi sí: kettős osztrák siker a kvitfjelli lesikló-vk-n (She)
Kettős osztrák siker született a norvégiai Kvitfjellben zajló férfi alpesisí-világkupa szombati lesiklófutamában.
márc. 7
13:57
Milan: Galliani hamarosan hivatalosan is bejelenti, Beckham marad (She)
Tegnap már beszámoltunk róla, hogy sajtóhírek szerint a Milan és a Los Angeles Galaxy megállapodott: David Beckham júniusig Olaszországban marad. Ma a hírre a Milan elnöke, Adriano Galliani is reagált, aki megerősítette a lapok információit.

Keresés