2009. március 17. kedd

márc. 17
1:45
Tenisz: Federer és Ivanovics továbbjutott, Simon kiesett (She)
Ana Ivanovics sikerrel vette az Indian Wells-i torna női egyesének harmadik fordulóját, miután 6:3, 6:3-ra legyőzte az argentin Gisela Dulkót.
márc. 17
4:09
Padlón a Vasas (Blikk)
BUDAPEST – Aggódnak a szurkolók a Vasas élvonalbeli futballcsapatáért. Az angyalföldiek tíz nap alatt háromszor is veszítettek; előbb a Budapest Honvéddal szemben maradtak alul 5-1-re a Ligakupában, majd az MTK-tól 3-0-ra, szombaton pedig a Siófoktól 1-0-ra kaptak ki bajnoki meccsen.
márc. 17
4:13
Zlatan, a bombázó (Blikk)
MILÁNÓ – Zlatan Ibrahimovic (27) megállíthatatlan. Az olasz élvonalbeli bajnokságot hét ponttal vezető Internazionale svéd csatára vasárnap, a Fiorentina ellen 2-0ra megnyert rangadón duplázott, egymaga döntött a három pont sorsáról. Második gólja emlékezetesre sikerült: a 94. percben szabadrúgásból, 32 méterről bombázott Sébastien Frey (28) kapujába. A labda 109 km/órás sebességgel süvített a…
márc. 17
4:17
Villámgyors Brawn F1-es csapata (Blikk)
LONDON – Tizenkét nap múlva kezdődik az idei első Forma–1-es világbajnoki futam, és sokan várnak szenzációt az Ausztrál Nagydíjtól.
márc. 17
4:21
Magyarok ligája (Blikk)
GYŐR – Bár még a középdöntők sem értek véget, biztos, hogy lesz magyar győztese a kézilabda-Bajnokok Ligája mostani kiírásának.
márc. 17
4:25
Mióta szaltózik Gera? (Blikk)
BUDAPEST – Korábbi csapattársai is feltették kérdésüket Gera Zoltánnak (29). A Blikk folytatja játékát, amelyben 8-14 éves fiúk és lányok vehetnek részt, közülük tizenegyen személyesen is találkozhatnak a Fulham magyar labdarúgójával, s közös interjút készíthetnek vele.
márc. 17
6:51
NBA: elrontotta a Thunder Gregg Popovich szép jubileumát (She)
Alaposan elrontotta az Oklahoma City Thunder a San Antonio Spurs mestere, Gregg Popovich jubileumát: a tréner ezredszer ült a texasiak kispadján, és „ajándékba” kétpontos vereséget kapott. Nagyon simán nyert a Charlotte és a Denver, a Jao Ming nélkül játszó Houston szép győzelmet aratott New Orleans-ban, míg a Portland Memphisben diadalmaskodott.
márc. 17
8:03
Tenisz: Andrejev pihenni küldte Tsongát Indian Wellsben (She)
Kétszettes, 7:5, 6:4-es győzelmet aratott az orosz Igor Andrejev Jo-Wilfried Tsonga ellen az Indian Wells-i ATP-torna 3. fordulójában.
márc. 17
8:15
Világcsúcs 400 méteres női gyorsúszásban (Metropol)
Joanne Jackson 4:00.66 perces eredménnyel világcsúcsot ért el 400 méteres női gyorsúszásban a sheffieldi brit bajnokságon, amely a hazaiak számára egyúttal selejtező is a nyári, római világbajnokságra.
márc. 17
8:21
Villámgyors a Brawn F1-es csapata (Blikk)
LONDON – Tizenkét nap múlva kezdődik az idei első Forma–1-es világbajnoki futam, és sokan várnak szenzációt az Ausztrál Nagydíjtól.
márc. 17
8:33
Külföldi bírókat kért és kapott az Újpest (Behaviour)
Ha csak a realitást néznénk, azt írnánk, féltávjához érkezett a jég­korong bajnoki döntője az Alba Volán és az Újpest csapata között. Az osztrák ligában pallérozódó fehérváriak két meccs után 2-0-ra vezetnek a négy győzelemig tartó párharcban. Ám a lila-fehérek nem adják fel, Pék György vezetőedző kijelentette, szeretnék, hogy az Alba hazai pályán ünnepelje a bajnoki címét, azaz a következő két…
márc. 17
8:39
Úszás: Alshammart megfosztották az 50 m pillangón elért világcsúcstól (She)
Therese Alshammar 25.44 mp-es eredménnyel ugyan világcsúcsot úszott 50 m pillangón az ausztrál bajnokságon, de utóbb megfosztották a rekordtól, mivel két dresszt viselt, ami pedig a nemzetközi szövetség (FINA) hétvégi döntése alapján tilos.
márc. 17
8:54
Nem érvényes a világcsúcs, mert két fürdőruhát viselt (Infostart)
Therese Alshammar 25,44 mp-es eredménnyel ugyan világcsúcsot úszott 50 m pillangón az ausztrál bajnokságon, de utóbb megfosztották a rekordtól, mivel két dresszt viselt, ami pedig a nemzetközi szövetség (FINA) hétvégi döntése alapján tilos.
márc. 17
9:27
Federer, Murray és Szávay is nyolcaddöntős (Metropol)
A második helyen kiemelt svájci Roger Federer és a harmadikként rangsorolt brit Andy Murray is magabiztos győzelemmel jutott be a nyolcaddöntőbe hétfőn az Indian Wells-i torna 4,5 millió dollár összdíjazású férfi versenyében.
márc. 17
9:45
Talmácsi egyre gyorsabb (Metropol)
Vasárnapi idején csaknem másfél másodpercet javított hétfőn Talmácsi Gábor a gyorsaságimotoros-világbajnoki sorozat 250 kcm-es kategóriájának estorili tesztelésén, melyet a negyedik legjobb idővel zárt.
márc. 17
11:36
Férfi futsal: a rájátszás 1. fordulójának teljes eredménysora (She)
Tekintse meg a férfi futsal NB I rájátszása első fordulójának eredményeit!
márc. 17
13:24
Kézilabda: Imre Vilmos lett a Dunaferr férficsapatának edzője (She)
Predrag Petljanszki vezetőedző közös megegyezéssel távozott kedden a Dunaferr férfi kézilabdacsapatától. Az együttest Imre Vilmos irányítja a szezon hátralévő részében. Segítője György László lesz.
márc. 17
13:39
Edzőt váltott a Dunaferr férfi kézilabdacsapata (Metropol)
Predrag Petljanski vezetőedző közös megegyezéssel távozott kedden a Dunaferr férfi kézilabdacsapatától. Az együttest Imre Vilmos irányítja a szezon hátralévő részében.
márc. 17
13:41
Budapesten rendezik a „melegolimpiát” (Metropol)
A 2012-es Eurogames szabadidősport rendezvényen leszbikusok, melegek, biszexuálisok és transzneműek versenyezhetnek.
márc. 17
14:15
Ibrahimovic a Barcelonába tart (Behaviour)
Az FC Barcelona labdarúgócsapatához szerződhet az olasz Internazionale svéd csatárcsillaga, Zlatan Ibrahimovic - írta kedden a La Gazzetta dello Sport.
márc. 17
14:18
Ibrahimovic a Barcelonába tart (Infostart)
Az FC Barcelona labdarúgócsapatához szerződhet az olasz Internazionale svéd csatárcsillaga, Zlatan Ibrahimovic - írta kedden a La Gazzetta dello Sport.
márc. 17
14:33
Ibrahimovic Barcelonába tart (Metropol)
Az FC Barcelona labdarúgócsapatához szerződhet az olasz Internazionale svéd csatárcsillaga, Zlatan Ibrahimovic.
márc. 17
14:33
Katar megrendezné a 2022-es foci vb-t (Behaviour)
Tizenegy pályázat érkezett be a 2018-as vagy a 2022-es labdarúgó-világbajnokság rendezési jogára - jelentette be kedden, hivatalosan a nemzetközi szövetség (FIFA).
márc. 17
14:36
Kerékpár: Armstrong szerint Contadornak van még tanulnivalója (She)
Az amerikaiak legendás kerékpárosa, Lance Armstrong úgy véli, 2007-ben Tour de France-győztes jelenlegi klubtársának, Alberto Contadornak van még mit tanulnia.
márc. 17
14:38
Formula-1: aki a legtöbb futamot nyeri, az lesz a világbajnok (She)
A Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) Motorsport Világtanácsa röviddel ezelőtt meghozta döntését a jövő hét végén induló Formula–1-es szezon pontrendszerével kapcsolatosan.
márc. 17
14:51
Roberto Carlos újból „Realista” lehet (Metropol)
Visszavágyik a Real Madridba Roberto Carlos, a korábbi sokszoros válogatott brazil labdarúgó. De visszatérését feltételhez köti: Pérez legyen az elnök!
márc. 17
14:53
Olimpiai kilencedik maratonfutó eltiltása (Metropol)
Doppingolásért kedden két évre eltiltották Alberico Di Cecco olasz maratonfutót, aki a 2004-es athéni olimpián a kilencedik helyen végzett.
márc. 17
14:54
Ajax: Manchester helyett Hollandiába költözhet a dán tehetség (She)
Úgy tűnik, az Ajax elhappolja a Manchester United elől Nicolai Boilesent, a dán Bröndby 17 éves védőjét.
márc. 17
15:12
Szávay modellkedett és győzött (Blikk)
Szávay előbb modellkedett, majd győzött a kaliforniai tenisztorna 3. fordulójában
márc. 17
15:12
Tizenegy pályázó a 2018-as és 2022-es labdarúgó vb-re (Infostart)
Tizenegy pályázat érkezett be a 2018-as vagy a 2022-es labdarúgó-világbajnokság rendezési jogára - jelentette be hivatalosan a nemzetközi szövetség (FIFA).
márc. 17
15:30
Férfi kézilabda Magyar Kupa: elkerülte egymást a két nagy (She)
A Magyar Kézilabda-szövetségben kisorsolták a férfi Magyar Kupa elődöntőjének párosítását. Ez alapján az MKB Veszprém a Ferencvárossal, a Pick-Szeged a Gyöngyössel találkozik majd április 18-án. A döntőre és a bronzmérkőzésre másnap, vasárnap kerül sor.
márc. 17
16:06
Atlétika: két év eltiltás az athéni 9. helyezett maratoni futónak (She)
Doppingolásért kedden két évre eltiltották Alberico Di Cecco olasz maratoni futót, aki a 2004-es athéni olimpián a kilencedik helyen végzett. A hosszútávfutó tavaly október 12-én, az olasz bajnokságot követően szolgáltatott pozitív mintát, melyben EPO nyomaira bukkantak a szakemberek.
márc. 17
16:08
MLSZ: több mint egymillió forintra büntették az Újpestet (She)
Az MLSZ fegyelmi bizottsága a szövetséggel szembeni tartozás miatt az Újpestet 1 200 000, a REAC-ot 500 ezer, a Kecskemétet 750 ezer, a Diósgyőrt pedig 840 ezer forint befizetésére kötelezte. Erről a Magyar Labdargó-szövetség hivatalos honlapja, az mlsz.hu adott tájékoztatást.
márc. 17
16:24
Futamgyőzelmek kellenek a Forma–1-es vébécímhez (Blikk)
márc. 17
16:57
Aki több futamot nyer, az a Forma-1 világbajnok (Metropol)
Az idei Forma-1-es vb-sorozatban már nem az összpontszám, hanem a futamgyőzelmek száma határoz a világbajnok kilétéről - fogadta el kedden az autós gyorsasági versenyek csúcskategóriájának legfőbb idei változását a Nemzetközi Autósport Szövetség (FIA).
márc. 17
16:57
Tízezer eurós büntetés Mourinhonak (Behaviour)
Az Olasz Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága tízezer euróra büntette José Mourinhót, a Serie A-ban listavezető Internazionale vezetőedzőjét.
márc. 17
17:00
Inter: Hernán Crespo a nyártól Dárdai Pál csapattársa lehet (She)
Sajtóértesülések szerint az Internél háttérbe szoruló Hernán Crespo a Hertha BSC célkeresztjébe került.
márc. 17
17:15
Négy élvonalbeli klubot is súlyos pénzbüntetéssel sújtott az MLSZ (Behaviour)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága négy élvonalbeli klubot is súlyos pénzbüntetéssel sújtott.
márc. 17
17:33
Súlyos pénzbüntetéseket szabott ki az MLSZ (Metropol)
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) fegyelmi bizottsága négy élvonalbeli klubot is súlyos pénzbüntetéssel sújtott.
márc. 17
17:36
Vb-selejtező: Zlatan Ibrahimovic hiányzik a svéd keretből (She)
Lars Lagerbäck, a magyarokkal azonos csoportban szereplő svéd labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte a portugálok elleni világbajnoki selejtezőre, valamint a szerbek elleni felkészülési mérkőzésre készülő 23 fős keretét.
márc. 17
17:54
Szaúd-Arábia: volt Eb-győztes vállalhat munkát az országban (She)
Francia lapértesülések szerint könnyen elképzelhető, hogy a korábbi francia válogatott labdarúgó, Jean Tigana lesz a szaúd-arábiai élvonalban szereplő al-Hilal vezetőedzője.
márc. 17
17:56
MotoGP: csak egy motorja lesz Talmácsi Gábornak (She)
Talmácsi Gábor menedzsmentje az estorili tesztet követően leült tárgyalni Jorge „Aspar” Martínezzel, aki saját tőkéből finanszírozta a magyar csapat létrehozását. A gazdasági válság azonban Martínez lehetőségeit is korlátozta: nem tud két versenygépet biztosítani Talma számára.
márc. 17
18:27
Könnyű vb-selejtezőcsoportban a futballválogatott (Metropol)
A magyar női labdarúgó-válogatott Ukrajnával, Lengyelországgal, Romániával és Bosznia-Hercegovinával került egy világbajnoki selejtezőcsoportba.
márc. 17
18:27
Internetes árverésen Cozma meze (Behaviour)
Jelenleg háromszázezer forintnál tart Marian Cozmának, az MKB Veszprém és a román válogatott február 8-án meggyilkolt játékosának a meze az internetes árverésen.
márc. 17
18:29
Már háromszázezernél tart Cozma meze (Metropol)
Jelenleg háromszázezer forintnál tart Marian Cozmának, az MKB Veszprém és a román válogatott február 8-án meggyilkolt játékosának a meze az internetes árverésen.
márc. 17
20:00
Tollaslabda: felavatták az ország első csarnokát Pécsen (She)
Pécsen ünnepélyes keretek között átadták az ország első tollaslabdacsarnokát, amely a korszerű, kilenc méter belmagasságú terem révén nemzetközi versenyek rendezésére is alkalmas, kilenc pályát alakítottak ki benne.
márc. 17
20:15
Újpesten jutott tovább az MTK (Metropol)
Az Újpest hazai környezetben hiába vezetett már 2-0-ra, az MTK - amely az első mérkőzést saját otthonában 2-1-re elvesztette - a második félidőben megfordította a találkozót, így bejutott a legjobb négy közé a labdarúgó Magyar Kupában.
márc. 17
20:18
Az aranyérmek száma dönti el, ki lesz az F1 bajnoka (Infostart)
Az összpontszám helyett ezentúl a futamgyőzelmek száma dönt arról, ki lesz a Formula-1 világbajnoka - erről határozott a Nemzetközi Autósport Szövetség. A pontrendszeren nem változtattak, a győztes továbbra is tíz, a nyolcadik pedig egy pontot kap majd.
márc. 17
20:33
Tollaslabdacsarnokot avattak Pécsen (Metropol)
Pécsen ünnepélyes keretek között átadták az ország első tollaslabdacsarnokát, amely a korszerű, kilenc méter belmagasságú terem révén nemzetközi versenyek rendezésére is alkalmas, kilenc pályát alakítottak ki benne.
márc. 17
23:54
Videó: nézze meg Gallas Hull City elleni lesgyanús gólját! (She)
Az angol FA-kupa negyeddöntőjében az Arsenal 2–1-re legyőzte a Hull Cityt. Tekintse meg a találkozó góljait, közte a vitatott, továbbjutást érő William Gallas-találatot!

Keresés