2009. március 19. csütörtök

márc. 19
0:09
Hosszabbításban jutott tovább az Olympique Marseille (Metropol)
Az Ajax Amsterdam hazai pályán ugyan ledolgozta egygólos hátrányát a rendes játékidőben, de az Olympique Marseille a hosszabbításban kiegyenlített a labdarúgó UEFA Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, így a francia gárda jutott a legjobb nyolc közé.
márc. 19
4:06
Kiállították a gólnak örülő MTK-s focistát (Blikk)
BUDAPEST – Győztes gólt rúgott, elődöntőbe juttatta csapatát a Magyar Kupában, mégsem tudott őszintén örülni Szabó Ádám (21). Az MTK fiatal futballistáját ugyanis közvetlenül azután, hogy az újpesti Szusza Ferenc stadionban belőtte az együttese 3-2-es győzelmét jelentő találatot, kiállította Solymosi Péter (36) játékvezető.
márc. 19
4:10
Kihátrálnak az Advertum mögül? (Blikk)
BUDAPEST – Lehetséges, hogy mégsem sikerül egy összegben visszafizetni azt a 3,1 milliárd forintos reorganizációs hitelt, amelyet nyolc éve a Magyar Hivatásos Labdarúgóliga vett fel. Veres János (52) pénzügyminiszter kezdeményezésére a kormány ugyanis vissza akar lépni a közvetítést magára vállaló Advertum Kft.-nek adott garanciavállalástól.
márc. 19
4:14
Nyert helyzetből vesztett Szávay (Blikk)
INDIAN WELLS – A tizenhat között búcsúzott Szávay Ágnes (20) az Indian Wells-i tenisztornától. A magyar teniszező a 4,5 millió dollár (980 millió forint) összdíjazású női verseny nyolcaddöntőjében a lengyel Agnieszka Radwanska (20) ellen kapott ki három játszmában, 6:0, 5:7, 6:3-ra.
márc. 19
5:33
Lehet hogy megvonják a garanciát az Adverticumtól, de lehet hogy mégsem (Behaviour)
Értesüléseink szerint az Állami Számvevőszék vizsgálatokat indított a magyar labdarúgásba áramló állami forintok miatt: az ÁSZ-t egyfelől az érdekli, hogy az Orbán-kormány idején a Profi Liga Kft. 3,1 milliárdos hitelfelvétele körül minden rendben volt-e, másfelől az, hogy a jelenlegi kabinet megalapozott döntéssel vállalt-e garanciát az Advertum Kft. 5,2 milliárdos bankhitel-felvételéhez. Hogy…
márc. 19
6:30
Sífutás: Majdic nyerte meg a stockholmi sprintet a hölgyeknél (She)
Az összetett pontversenyben vezető szlovén Petra Majdic nyerte meg a női sífutók egy kilométeres sprint számát a svédországi Stockholmban rendezett világkupaviadalon.
márc. 19
6:32
Asztalitenisz: nemzetközi verseny mozgáskorlátozottaknak (She)
A Magyar Mozgáskorlátozottak Sportszövetsége 2009. március 19. és 23. között rendezi meg a „Hungarian Opent” (a mozgáskorlátozottak nemzetközi asztalitenisz-versenyét) álló és kerekes székes sportolók részére.
márc. 19
8:51
Szafina kiesett Indian Wells-ben (Metropol)
Az elsőként kiemelt Dinara Szafina számára a negyeddöntő jelentette a végállomást az Indian Wells-i tenisztorna 4,5 millió dollár összdíjazású női versenyében.
márc. 19
9:09
Felipe Massa: „Eljött az én időm” (Metropol)
Ha már tavaly is az új Forma–1-es szabályrendszer szerint osztották volna ki a világbajnoki címet a száguldó cirkuszban, akkor most nem Lewis Hamiltoné lenne a 2008-as világbajnoki cím, hanem a brazil Felipe Massáé.
márc. 19
9:45
Idén nem lesz Közép-Európa Rali (Metropol)
Elmarad az idén októberre tervezett European Cross Country Rally, ami a 2008-as Közép-Európa Rali folytatása lett volna.
márc. 19
10:03
Idén nem lesz Közép-Európa Rali (Behaviour)
Elmarad az idén októberre tervezett European Cross Country Rally, amely a 2008-as Közép-Európa Rali folytatása lett volna.
márc. 19
10:06
Anglia: a Hull City menedzsere feljelenti Cesc Fabregast (She)
Phil Brown, a Hull City menedzsere feljelenti az angol szövetségnél Cesc Fabregast, mert szerinte az Arsenal középpályása a két csapat FA-kupa-mérkőzése után pályaedzője, Brian Horton felé köpött.
márc. 19
10:24
DVSC: Rudolf, Polekszics és Varga játszhat az Újpest ellen (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő DVSC-ben több játékos is megsérült a múlt heti, Nyíregyháza elleni bajnokin. Vukasin Polekszics, Rudolf Gergely és Varga József emiatt nem is játszott a Siófok elleni kupameccsen. Az Újpest ellen azonban már jó esély van a játékukra – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
márc. 19
10:42
Rafa Benítez 2014-ig a Liverpoolnál marad (Infostart)
Hosszú hónapok találgatása ért véget azzal, hogy Rafa Benítez meghosszabbította szerződését a Liverpool labdarúgó-csapatánál.
márc. 19
11:54
Skócia: a miniszter szerint Chelsea-szindrómában szenved a Hearts (She)
Skócia első minisztere, Alex Salmond élesen kritizálta a Hearts labdarúgócsapatának tulajdonosát, Vlagyimir Romanovot. A politikus úgy nyilatkozott, véleménye szerint a klub bizonytalan kezekben van az orosz tulajdonos miatt.
márc. 19
12:30
Sportpolitika: 115 millió forint állami támogatás az egyesületeknek (She)
Nevetségesnek, ugyanakkor elkeserítőnek tartják a klubvezetők az idei esztendő szakmai és működési támogatásának mértékét; az állam – Gyenesei István sportot felügyelő önkormányzati miniszter jóváhagyása nyomán – ötvenkét egyesületnek összesen 115 millió forintot utal át – írja a csütörtöki Népszabadság.
márc. 19
12:32
UEFA-kupa: tekintse meg a csütörtöki programot! (She)
Az UEFA-kupa nyolcaddöntőjében hat visszavágót rendeznek csütörtök este. Pályára lép Huszti Szabolcs csapata, a Zenit is.
márc. 19
14:00
UEFA-kupa: lézert is bevetettek az Ajax-szurkolók Zenden ellen (She)
Az Olympique Marseille szerda este hosszabbítás után 2–2-s döntetlent játszott az Ajax otthonában az UEFA-kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, és ezzel a francia csapat 4–3-as összesítéssel jutott tovább a legjobb nyolc közé. Amszterdamban azonban nem csak a játékosok hívták fel magukra a figyelmet, a lelátón ugyanis botrányos jelenetek zajlottak.
márc. 19
14:54
Sílövészet: Björndalen megelőzte Sikorát az összetettben (She)
A német Michael Greis sikerével ért véget a férfiak trondheimi sprintviadala. A norvég városban, ahol korábban még nem rendeztek világkupaversenyt, a norvég Ole Einar Björndalen végzett a második pozícióban.
márc. 19
15:09
"Szeretnénk, ha azok is tudnának Kolóról, akik ma még meg sem születtek" (Behaviour)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) ünnepélyes keretek között jelentette be csütörtökön a Kolonics György Alapítvány megalakulását.
márc. 19
15:27
2010-es női kézilabda Eb: a legerősebb kalapban a magyarok (Metropol)
Kedden sorsolják a 2010-es női kézilabda Európa-bajnokság selejtezőcsoportjait. A magyarok a legerősebb kalapban kaptak helyet.
márc. 19
15:30
Gera, miért lettél Muppet? (Blikk)
BUDAPEST – Gera Zoltánnak (29) nincsenek titkai. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya ezúttal testvére, Norbert (31), az egyik legjobb barátja, Mink Olivér (39), valamint a Hit Gyülekezetének alapítója, Németh Sándor (59) vezető lelkész kérdésére válaszolt. Persze a támadót nem csak az ismerősei, családtagjai „faggathatják”.
márc. 19
15:32
Szakállal gyászol Petre Cozma (Blikk)
BUKAREST – Különleges módon gyászolják Marian Cozmát a szerettei. Petre Cozma, az egykori veszprémi kézilabdázó édesapja nem borotválkozik, a család hölgy tagjai pedig nem szépítkeznek a február 8-ai gyilkosság óta.
márc. 19
16:06
Kajak-kenu: megalakult a Kolonics György Alapítvány (She)
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) ünnepélyes keretek között jelentette be csütörtökön a Kolonics György Alapítvány megalakulását. Az esemény sajtótájékoztatóján megjelentek az alapítók, a kuratórium tagjai, illetve Kolonics György egykori sporttársai is, hogy együtt indítsák útjára az szervezetet, mely a sportág utánpótlását hivatott segíteni.
márc. 19
16:06
Talma: 150 millió hiányzik (Blikk)
BUDAPEST — A gazdasági válság és a szponzorok visszalépése nehéz helyzetbe sodorta Talmácsi Gábort (27) és csapatát.
márc. 19
16:24
Úszás: Klocskova 26 évesen visszavonult a versenysporttól (She)
A négyszeres olimpiai bajnok Jana Klocskova bejelentette azonnali visszavonulását. Az ukrán úszó a civil életben próbál érvényesülni sportolói pályafutása után.
márc. 19
16:39
Három év börtön a sportszövetségi vezetőnek (Behaviour)
Három év börtönbüntetésre ítélte nem jogerősen a Tolna Megyei Bíróság csütörtökön a Tolna megyei ökölvívó szövetség elnökét, akit emberölési kísérletben mondott ki bűnösnek - tájékoztatta a bíróság szóvivője az MTI-t.
márc. 19
19:06
Formula–1: Nakadzsima Kazuki szárnyalt az utolsó teszten (She)
A Williams-Toyotát vezető japán, Nakadzsima Kazuki a hét leggyorsabb körét tette meg a Formula–1-es idény utolsó tesztnapján a spanyolországi Jerezben. Az 1:17.494-es köridő majdnem négy tizeddel volt jobb, mint az előző legjobb, a Brawn GP-ben ülő Jenson Button által szerdán felállított idő.
márc. 19
19:24
Barcelona: szobrot állítanak Kubala László tiszteletére (She)
A Barcelona szobrot állít története egyik legjobb játékosának, Kubala Lászlónak.
márc. 19
19:42
Lehet-e José Mourinho Sir Alex utóda az Old Traffordon? (Infostart)
Ma még nehéz elképzelni, hogy valaha nem Sir Alex Ferguson lesz a Manchester United menedzsere. A 67 éves skót edző 1986 ősze, immár több mint 22 éve áll a csapat élén, s ezzel a leghosszabb ideje ugyanannál a klubnál dolgozó brit edző. A Bajnokok Ligája 2008-as megnyerése után azonban maga mondta, három éven belül visszavonul. Időről időre felerősödnek a találgatások arról, ki kerülhet a helyére.
márc. 19
20:36
Férfi röplabda NB I: 3:1-es kaposvári siker Kecskeméten (She)
A Kaposvár idegenben 3:1-re győzött a Kecskemét ellen a férfi röplabda NB I 1-4. helyért zajló középszakaszának ötödik fordulójában.
márc. 19
20:54
Premier League: a Portsmouth egyelőre nem kap új stadiont (She)
Egyelőre nem lesz új stadionja az angol élvonalbeli Portsmouth labdarúgócsapatának. A Pompey vezetősége 2008-ban jelentette be, hogy egy vadonatúj arénát építenének, de a kedvezőtlen gazdasági helyzet miatt a terv „süllyesztőbe került”.
márc. 19
21:09
Egy győzelemre az aranytól az Alba Volán (Metropol)
Az Alba Volán 5-0-ra nyert az Újpest otthonában a jégkorong ob I döntősorozatának negyedik, csütörtöki mérkőzésén, így a székesfehérváriakat már csak egyetlen győzelem választja el attól, hogy megszakítás nélkül sorozatban hetedszer bajnokok legyenek.
márc. 19
21:27
Messi mindvégig az FC Barcelonában maradna (Behaviour)
Lionel Messi pályafutása végéig jelenlegi csapatában, az FC Barcelonában futballozna.
márc. 19
23:00
Videó: nézze meg a Galata-HSV találkozó góljait! (She)
Mint már beszámoltunk róla, a Hamburg 2–0-s hátrányból fordított és nyert 3–2-re a Galatasaray otthonában, így 4–3-as összesítéssel a német csapat jutott az legjobb nyolc közé az UEFA-kupában. Most megmutatjuk a találkozó góljait videón!
márc. 19
23:54
UEFA-kupa: A Manchester City 11-esekkel jutott tovább (She)
A Manchester City 2–0-s veresége után tizenegyesekkel jutott tovább a dán Aalborg ellen az UEFA-kupa nyolcaddöntőjéből.

Keresés