2009. március 27. péntek

márc. 27
13:29
Olimpia 2016: bemutatkozott a négy jelentkező, chicagói kérdőjelek (She)
Először tárta a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elé terveit a 2016-os nyári játékok lebonyolítására Chicago, Tokió, Madrid és Rio de Janeiro.
márc. 27
13:45
Sívilágkupa: Schlierenzauer kereste a legtöbbet a sízők közül (She)
Valamennyi szakágat figyelembe véve a síugró Gregor Schlierenzauer kereste a legtöbb pénzt az elmúlt sívilágkupa-szezonban. A 19 éves osztrák sztár – aki csütörtökön térdműtéten esett át – rekordot jelentő 13 Vk-viadalon diadalmaskodott, s további tíz alkalommal állhatott dobogóra, ezzel összesen 524 500 svájci frankot (103.3 millió forint) vágott zsebre.
márc. 27
13:45
Id. Ocskay Gábor hétfőn áll a nyilvánosság elé (Behaviour)
Hétfőn áll ki a nyilvánosság elé id. Ocskay Gábor, hogy beszámoljon válogatott jégkorongozó fia keddi halálának körülményeiről.
márc. 27
13:47
Tragédia: id. Ocskay Gábor hétfőn áll a nyilvánosság elé (She)
Hétfőn áll ki a nyilvánosság elé id. Ocskay Gábor, hogy beszámoljon válogatott jégkorongozó fia keddi halálának körülményeiről. Horog László, a család szóvivője az MTI-nek elmondta, a gyászoló édesapa köszöni a részvétnyilvánításokat, és azt, hogy mindenki tiszteletben tartotta kérését, és sem őt, sem pedig a családot nem keresték.
márc. 27
14:03
Vb 2010: Luiz Felipe Scolari biztos a portugálok részvételében (She)
Száz százalékig biztos a portugál labdarúgó-válogatott világbajnoki részvételében Luiz Felipe Scolari, az együttes korábbi szövetségi kapitánya.
márc. 27
14:21
Az élsportolóknál ötszörös gyakorisággal fordul elő hirtelen szívhalál (Behaviour)
Hétfőn áll ki a nyilvánosság elé id. Ocskay Gábor, hogy beszámoljon válogatott jégkorongozó fia, ifj. Ocskay Gábor keddi halálának körülményeiről. Az Alba Volán SC szobrot szeretne állítani az életének 34. évében elhunyt hokis tiszteletére. Horog László, a család szóvivője az MTI-nek pénteken elmondta, a gyászoló édesapa köszöni a részvétnyilvánításokat, és azt, hogy mindenki tiszteletben tartotta…
márc. 27
14:39
Magyar válogatott: megérkezett csapatunk Tiranába (She)
A magyar labdarúgó-válogatott megérkezett Albániába, ahol szombaton 20.30-kor világbajnoki selejtezőt játszik.
márc. 27
14:41
Infografika: tudjon meg mindent az Ausztrál Nagydíjról! (She)
A hét végén ismét felbőgtek a motorok, kezdetét vette a Formula–1-es világbajnokság 2009-es szezonja. Az első állomás az Ausztrál Nagydíj, amelyről összeállításunkban rengeteg érdekességet tudhat meg. Kik voltak az eddigi győztesek? Hol lehet leginkább előzni? Mekkora sebességgel veszik be a versenyzők a különböző kanyarokat? Infografikánkban ezekre és még sok más kérdésre választ kaphat.…
márc. 27
14:57
Győr: Djordjevics részleges bokaszalag-szakadást szenvedett (She)
Bár továbbjutott a Győri ETO az Újpest ellen a Ligakupában, a zöld-fehérek több játékosa is súlyos sérüléseket szenvedett. Vladimir Djordjevics bokaszalag-szakadással, míg Mário Bicák és Rati Alekszidze zúzódásokkal hagyta el a pályát.
márc. 27
14:57
Tolvajláson kapták a sztárfocista anyját s anyósát (Blikk)
Végtelenül kínos helyzetbe hozta az angol válogatott csapatkapitányát, John Terry-t édesanyja és az anyósa
márc. 27
14:59
Kecskemét: súlyos sérülést szenvedett Alempijevics (She)
A csütörtöki edzésen megsérült a KTE-Ereco szerb középpályása, Alekszandar Alempijevics. Az első orvosi vizsgálatok után a fiatal játékos jobb lábában talpcsonttörést állapítottak meg.
márc. 27
15:06
Boltban lopott a Chelsea-sztár anyja és anyósa (Metropol)
Bolti lopáson érték szerdán John Terrynek, a Chelsea futballsztárjának az édesanyját és anyósát. A két nő a London melletti Weybridge-ben bukott le, amikor több üzletből élelmiszert és ruhákat tulajdonított el, összesen 800 font (256 ezer forint) értékben.
márc. 27
15:33
Világjátékok: indulási jogot szerzett a magyar táncospár (She)
Horváth Márk és Szabó Kata kettőse akrobatikus rock’n’ rollban indulási jogot szerzett a 2009-es világjátékokra.
márc. 27
15:35
Anglia: bolti lopáson érték John Terry anyját és anyósát (She)
Bolti lopáson érték szerdán John Terrynek, a Chelsea futballsztárjának édesanyját és anyósát – adták hírül brit lapok.
márc. 27
15:37
Sílövészet: Helena Jonsson a sprintvilágkupa győztese (She)
Tina Bachmann győzött a hölgyek utolsó sprintversenyén az oroszországi Hanti-Manszijszkban. A német élete első vk-sikerét aratta.
márc. 27
16:09
Profi ökölvívás: nem lesz Adamek-Hopkins összecsapás (She)
Megszakadtak a tárgyalások az IBF cirkálósúlyú világbajnok Tomasz Adamek és a legendás Bernard Hopkins menedzserei között.
márc. 27
16:45
Sportműsor: a hétvégi események teljes programja! (She)
Sportos hétvégére vágyik? Összeállításunkban megtalálja a pénteki, szombati és vasárnapi hazai sporteseményeket, mérkőzéseket és versenyeket. Tekintse meg a programokat!
márc. 27
16:47
Öttusa-vk: kedvező helyzetben a magyarok Mexikóvárosban (She)
Kasza Róbert csoportjában a második, Marosi Ádám pedig a mezőny másik felében a kilencedik helyen áll két szám – az úszás és a vívás – után az öttusázók mexikóvárosi világkupaversenyének selejtezőjében.
márc. 27
17:03
Corinthians: Ronaldo a visszavonulással kacérkodik (She)
Hiába tért vissza sikeresen súlyos térdsérüléséből Ronaldo, a kétszeres világbajnok támadót már nemcsak a gólszerzés, hanem a visszavonulás gondolata is foglalkoztatja.
márc. 27
17:05
Újpest: a Celtic vezetői számára szimpatikus a lila-fehér klub (She)
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Újpest vezetői az elmúlt hónapok során azon dolgoztak, hogy szélesítsék a klub nemzetközi kapcsolatait. A West Ham Uniteddel és a Wolverhamptonnal már létesült kapcsolat, és nincs kizárva, hogy az európai hírű skót Celtickel is sikerül valamilyen együttműködést tető alá hozni.
márc. 27
17:07
Kerékpár: Levi Leipheimer nyerte meg a kasztíliai körversenyt (She)
Kettős astanás siker született a kerékpárosok kasztíliai körversenyén.
márc. 27
17:09
Kajak-kenu: továbbra is Baráth Etele irányítja a szövetséget (She)
Pénteken tartotta meg évi rendes közgyűlését a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ), melyen a szokásos napirendi pontokon kívül tisztújítás keretében megválasztották a következő négyéves ciklus elnökségi tagjait is. Az elnökség a közgyűlésen elfogadta az MKKSZ 2009. évi költségvetését is, melyet a tisztújítási procedúra követett.
márc. 27
17:11
Hokikvíz: nyerjen jegyeket a csütörtöki, finnek elleni válogatott meccsre! (She)
Ismeri a tavaly történelmet író és az A-csoportos világbajnokságra feljutó magyar jégkorong-válogatott tagjait? Most kiderül! Fejtse meg kvízünket március 31-ig, és nyerje meg a 20 db, két főre szóló belépő egyikét az április 2-i, Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő Magyarország–Finnország válogatott felkészülési mérkőzésre. A nyerteseket e-mailben értesítjük. A KVÍZT IDE, VAGY A KÉPRE…
márc. 27
17:12
Leipheimer nyerte a kasztíliai körversenyt (Metropol)
Kettős asztanás siker született a kerékpárosok kasztíliai körversenyén. Az ötnapos viadalt az amerikai Levi Leipheimer nyerte a spanyol Alberto Contador előtt.
márc. 27
17:21
Baráth Etele marad a kajak-kenu szövetség élén (Infostart)
A következő négy évben is Baráth Etele marad a Magyar Kajak-Kenu Szövetség (MKKSZ) elnöke - erről a szervezet tisztújító közgyűlése döntött pénteken.
márc. 27
17:21
Argentína: Maradona szerint Pelé férfival vesztette el szüzességét (She)
Különös kritikát fogalmazott meg az argentin válogatott szövetségi kapitánya, Diego Maradona a korábbi brazil futballzsenivel, Pelével kapcsolatban. Az „isteni” Diego szerint a „Fekete Gyöngyszem” férfival veszítette el szüzességét.
márc. 27
17:23
Vb 2010: Kaká nem utazik el az Ecuador elleni selejtezőre (She)
Délelőtt még arról számoltunk be, hogy javult a sérüléssel küzdő Kaká állapota, de azóta a brazil szövetség bejelentette, a Milan középpályása nem utazik el a válogatottal az Ecuador elleni, vasárnapi vb-selejtezőre.
márc. 27
17:57
Sífutás: lemondott a svéd válogatott szövetségi kapitánya (She)
Családi okok miatt lemondott posztjáról Gunde Svan, a svéd sífutó-válogatott kapitánya.
márc. 27
18:15
Alpok-Adria-kupa: nem bírt a szlovákokkal az U20-as válogatott (She)
Gól nélküli döntetlent játszott a magyar U20-as válogatott Szlovákia legjobbjaival pénteken, Alpok–Adria-kupa mérkőzésen.
márc. 27
18:17
F1: töltse le a Nemzeti Sport Online szurkolói füzetét! (She)
Töltse le a Nemzeti Sport Online 2009-es Formula–1-es szurkolói füzetét, és vezesse Ön is az idény legfontosabb történéseit!
márc. 27
18:51
Liverpool: Rafa Benítez nem akarja igazolni David Silvát (She)
A Liverpool spanyol menedzsere, Rafa Benítez cáfolta azokat az értesüléseket, melyek szerint a „vörösök” meg akarnák szerezni a Valencia középpályását, David Silvát.
márc. 27
18:53
Tenisz: Gyementyjeva és Szafin is ott van a 3. fordulóban (She)
Jelena Gyementyjeva és Marat Szafin is háromszettes mérkőzésbe keveredett a Miamiban zajló tenisztorna 2. fordulójában, de végül mindketten győzni tudtak, így várhatják a harmadik kört.
márc. 27
19:09
Real Madrid: ügynöke szerint Cannavaro nem akar távozni (She)
Fabio Cannavaro szerződése a nyáron lejár a Real Madridnál, és hosszabbításról eddig nem esett szó a játékos és a klub között, így egyre sűrűbben lehet hallani, hogy a világbajnok hátvéd elhagyja a madridiakat – és szülővárosába, Nápolyba igazol. Ügynöke szerint azonban erről szó sincs.
márc. 27
19:36
Khan nem lesz a Schalke menedzsere (Metropol)
Nem vállalja a menedzseri teendők ellátását a Schalke 04 labdarúgócsapata mellett a német válogatott és a Bayern München volt kapusa, a tavaly visszavonult Oliver Khan.
márc. 27
19:45
Férfi vízilabda ob I: idegenben győzött a BVSC és a Pécs (She)
A BVSC mindössze négy gólt lőtt Szolnokon, remek védekezésének köszönhetően azonban így is nyerni tudott a férfi vízilabda ob I 16. fordulójában.
márc. 27
19:47
Női kézilabda NB I: ikszelt a Fradival, így negyedik a Békéscsaba (She)
A Békéscsaba hazai pályán 26–26-os döntetlent játszott a Ferencvárossal a női kézilabda NB I alapszakaszának utolsó, 22. fordulójában, ami azt jelenti, hogy a csabaiak a negyedik helyen fejezték be az alapszakaszt.
márc. 27
19:54
Talmácsi tovább javult (Metropol)
Talmácsi Gábor tovább faragott csütörtöki idejéből pénteken, a gyorsasági-motoros világbajnokság 250 kcm-es kategóriájának jerezi tesztelésén.
márc. 27
19:56
Kis Gergő országos csúcsa az úszók Budapest-bajnokságán (Metropol)
A második nap sem múlt el országos csúcs nélkül az úszók Budapest-bajnokságán, a Komjádi uszodában: pénteken Kis Gergő, az ajkaiak kiválósága remekelt 400 m gyorson, 3:46. 86 percre javítva a mostanáig érvényben lévő 3:48.71-es saját legjobbját.
márc. 27
20:03
U17-es Eb-selejtező: Portugáliától is kikapott a magyar csapat (She)
A magyar U17-es labdarúgó-válogatott 1–0-s vereséget szenvedett Portugáliától Szombathelyen, a hazánkban zajló Eb-selejtező elitkörében. A másik, büki mérkőzésen Anglia 2–1-re legyőzte Szerbiát, így a szigetország válogatottja jutott tovább a mieink kvartettjéből.
márc. 27
20:03
Talmácsi egyre jobb időket fut (Behaviour)
Talmácsi Gábor tovább faragott csütörtöki idejéből pénteken, a gyorsasági-motoros világbajnokság 250 kcm-es kategóriájának jerezi tesztelésén.
márc. 27
20:05
MotoGP: Talmácsi tovább javult a jerezi tesztelésen (She)
Talmácsi Gábor tovább faragott csütörtöki idejéből pénteken, a gyorsasági-motoros világbajnokság 250 kcm-es kategóriájának jerezi tesztelésén.
márc. 27
20:07
Úszás: Kis Gergő saját rekordját javította meg 400 méter gyorson (She)
A Komjádi uszodában zajló Budapest-bajnokság második napján a férfi 400 méter gyors állt a középpontban – Kis Gergő és Cseh László csatája az ajkai fiú győzelmét hozta, s egy új országos csúcsot.
márc. 27
20:09
NB II, Nyugati csoport: a DAC két góllal verte meg a Felcsútot (She)
A labdarúgó NB II Nyugati csoportjának 19. fordulójában az Integrál-DAC hazai pályán 2–0-ra győzött a Felcsút ellen.
márc. 27
20:21
Férfi vízilabda ob I: a Szeged otthon verte meg az Újpestet (She)
A Szeged hazai pályán győzött 13–8-ra az Újpest ellen a férfi vízilabda ob I 16. fordulójában.
márc. 27
20:21
Magabiztos hazai sikerek a férfi vizilabda bajnokságban (Behaviour)
A Ferencváros, valamint az Eger is magabiztosan nyert hazai környezetben a Vodafone férfi ob I pénteki játéknapján.
márc. 27
20:39
Tenisz: Szávay döntő szettben nyert Schiavone ellen (She)
Szávay Ágnes első mérkőzésén 2:6, 6:4, 6:2-re nyert az olasz Francesca Schiavone ellen a Miamiban zajló tenisztorna női egyesének 2. fordulójában.
márc. 27
20:48
Szezonelőzetes (Metropol)
Eljött a 2009-es Forma–1-es vb-sorozat nyitánya. Íme egy kis háttér és magyarázat az új szabályok, a lobbik és a KERS („zöld turbó”) bevezetése ügyében. Nem csak fanatikusoknak!
márc. 27
20:50
Szávay továbbjutott (Metropol)
Szávay Ágnes 0-1-ről fordítva három játszmában legyőzte az olasz Francesca Schiavonét és bejutott a 32 közé a 9 millió dollár összdíjazású, miami keménypályás tenisztorna női versenyében, pénteken.
márc. 27
20:57
Jövő nyáron távozik Ferguson a Man Unitedtől? (Infostart)
A következő idény végén, vagyis 2010 nyarán távozik a Manchester United csapatától Sir Alex Ferguson - legalábbis fia, a szintén edzősködő Darren ezt állítja.
márc. 27
20:57
Férfi vízilabda ob I: simán győzött a Fradi és az Eger is (She)
A férfi vízilabda ob I 16. fordulójában gólzáporos győzelmet aratott a Ferencváros és az Eger is: előbbi az OSC-t verte meg 13–3-ra, utóbbi pedig a Fehérvárnál bizonyult jobbnak, 17–5-re.

Keresés