2009. március 26. csütörtök

márc. 26
13:45
Ilyen lesz az új Fradi-stadion (Blikk)
13 milliárdért építik az új Üllői úti arénát
márc. 26
13:47
U19-es válogatott: Lentiben visszavágtunk a szlovénoknak (She)
A keddi 2–0-s idegenbeli vereség után a magyar U19-es labdarúgó-válogatott csütörtökön 4–0-ra legyőzte Szlovénia korosztályos gárdáját – adta hírül az MLSZ honlapja.
márc. 26
14:03
Formula-1: Fisichella pókeren nyert, Hamilton krikettezett (She)
Bár három éve nem nyert Formula–1-es futamot, nem hagyta el a szerencse a vasárnapi, ausztráliai idénynyitóra készülő Giancarlo Fisichellát.
márc. 26
14:05
Videó: nézze meg Ronaldo két gólját a Ponte Preta ellen! (She)
Ronaldo a Ponte Preta elleni mérkőzésen ismét eredményes volt a Sao Pauló-i állami bajnokságban. A korábbi aranylabdás támadó ráadásul két találattal segítette csapatát, és a gólokon kívül több veszélyes megmozdulása is volt. Nézze meg videón a mérkőzés összefoglalóját, benne a brazil klasszis két góljával!
márc. 26
14:07
Manchester United: a Tata lehet a csapat új mezszponzora (She)
A Manchester United mezszponzori szerződési ajánlatot tett az indiai Tata Groupnak, mely az acél-, az autó- és a szoftveriparban is érdekelt.
márc. 26
14:21
Formula-1: az FIA nem lát semmi kivetnivalót a diffúzorban (She)
A Nemzetközi Autómobil-szövetség szabályosnak ítélte a BrawnGP-, a Toyota-, valamint a Williams-autókban használatos diffúzort.
márc. 26
14:39
Schalke 04: Rutten csak nyárig maradhat a csapat élén (She)
Bár a Schalke 04 klubvezetői szerdán még megerősítették pozíciójában a szurkolók által már hosszú ideje támadott holland trénert, Fred Ruttent, úgy néz ki, hogy a 46 éves szakember csak nyárig irányíthatja a királykékeket.
márc. 26
14:57
Póker: elrajtolt a Spring Poker Festival főversenye (She)
Március 24-én kezdődött a magyarok számára már-már hazai pályának számító bécsi Concord Card kaszinóban a Spring Poker Festival főversenye. A minden évben számos honfitársunkat vonzó torna címvédője is magyar, a tavalyi kiírásban ugyanis Gelencsér Péter (Iteo) diadalmaskodott.
márc. 26
14:59
Chelsea: ázsiai származású tehetségeket toboroznak a „kékek” (She)
A Chelsea csütörtökön tudatta, hogy május elején háromnapos toborzót tart, amelyen olyan dél-angliai gyerekek vehetnek részt, akik indiai, pakisztáni, Srí Lanka-i vagy bangladesi származásúak.
márc. 26
15:51
Vb 2010: C. Ronaldo szerint kötelező a győzelem a svédek ellen (She)
Csak a győzelem elfogadható a magyarokkal azonos csoportban szereplő portugál labdarúgó-válogatott számára a szombati, Svédország elleni hazai világbajnoki selejtezőn.
márc. 26
15:53
Sílövészet: Ole Einar Björndalen a sprintvilágkupa győztese (She)
Bár Ole Einar Björndalen csak a második helyen végzett a hanti-manszijszki világkupaversenyen, a norvég klasszis így is megnyerte a szakági sorozatot. Björndalen ezzel az összetett versenyben is győzött, mert 124 pont az előnye az utolsó két forduló előtt, amelyeken egyenként maximálisan 60 pontot lehet gyűjteni.
márc. 26
15:55
Labdarúgás: új sorozat, 2011-ben indul a Kelta-kupa (She)
Új válogatott sorozattal bővül a labdarúgótornák világa: mindenben megegyezett a skót, a walesi, az északír és az ír szövetség, így 2011-től indulhat a Kelta-kupa a négy nemzeti csapat részvételével.
márc. 26
16:09
Vb 2010: Enke védi a németek kapuját a következő két meccsen (She)
Joachim Löw, a német labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön elárulta, hogy Robert Enke lesz a Nationalelf kezdő kapusa a Liechstenstein és Wales elleni vb-selejtezőn.
márc. 26
16:11
Női röplabda: ma 60 éves a XX. század legjobb magyar játékosa (She)
Március 26-án, csütörtökön ünnepli 60. születésnapját Szalayné Sebők Éva, a huszadik század legjobb magyar női röplabdázója.
márc. 26
16:13
Vb 2010: Berbatov után Bozsinov is kiesett a bolgár keretből (She)
Csatárgondokkal küszködik Sztanimir Sztoilov, a bolgár labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya: Dimitar Berbatov után másik klasszis támadója, Bojan Bozsinov is megsérült a vb-selejtezők előtt.
márc. 26
16:27
Vitorlázás: III. Aranysekli Adria-kupa szerdától vasárnapig (She)
Jövő szerdától vasárnapig kerül sor a III. Aranysekli Adria-kupa vitorlásversenyre.
márc. 26
16:29
Formula-1: a Virgin-csoport szponzorálja a Brawn GP-t (She)
A Sir Richard Branson vezette Virgin-cégcsoport lesz a jövőben az újonc Brawn GP Formula–1-es istálló szponzora.
márc. 26
16:45
Anglia: Beckham kevésbé zsíros, mióta a Milanban szerepel (She)
David Beckham elmondta, nagyon sokat fejlődött az erőnléte, mióta a Milanban szerepel kölcsönben a Los Angeles Galaxytől.
márc. 26
16:47
Vívás: felavatták a BVSC-s vívólegenda szobrát a Szőnyi úton (She)
Az avatóünnepséget a klub elnöke, a háromszoros olimpiai bajnok Fenyvesi Csaba nyitotta meg, aki a megemlékezés kapcsán kiemelte: „Aki nem ismeri a múltat, nem érti a jelent, és nem érdemli meg a jövőt.”
márc. 26
17:03
Tragédia: szerdán temetik Székesfehérváron Ocskay Gábort (She)
Posztumusz díszpolgári címet adományozott a kedd éjjel elhunyt ifjabb Ocskay Gábor jégkorongozónak Székesfehérvár közgyűlése.
márc. 26
17:03
Ocskayról akarják elnevezni a Fehérvári Jégcsarnokot (Behaviour)
osztumusz díszpolgári címet adományozott a kedden éjjel elhunyt ifj. Ocskay Gábor jégkorongozónak Székesfehérvár közgyűlése.
márc. 26
17:12
Szerdán temetik ifj. Ocskay Gábort (Metropol)
Posztumusz díszpolgári címet adományozott a kedden éjjel elhunyt ifj. Ocskay Gábor jégkorongozónak Székesfehérvár közgyűlése. Április elsején, szerdán 15:30-kor, a székesfehérvári Béla úti temetőben helyezik örök nyugalomra.
márc. 26
17:21
Üzbegisztán: Rivaldo meghívta Scolarit a Bunyodkorhoz (She)
Rivaldo, az üzbég Bunyodkor brazil játékosa meghívta Üzbegisztánba korábbi főnökét, Luiz Felipe Scolarit, akivel a brazil válogatottnál dolgozott együtt.
márc. 26
17:39
Köszöntés: Grosics Gyula résztvételével díjazták a sportolókat (She)
Kiváló sportolókat köszöntöttek Újbudán Grosics Gyula résztvételével a korábbi nagyszerű futballistáról elnevezett általános iskolában.
márc. 26
17:41
Eredivisie: Fehér Csaba még gondolkodik a hosszabbításon (She)
Gondolkodási időt kért csapatától, a NAC Bredától a holland egyesület magyar légiósa, Fehér Csaba.
márc. 26
18:15
Április elsején helyezik végső nyughelyére Ocskayt (Behaviour)
Április elsején, szerdán 15:30-kor, a székesfehérvári Béla úti temetőben helyezik örök nyugalomra ifj. Ocskay Gábor válogatott jégkorongozót.
márc. 26
18:33
Argentína: Messi anyjának álma teljesült Maradona kinevezésével (She)
Az argentin válogatott Lionel Messi elmondta, édesanyja mindig is arra vágyott, hogy fia Diego Maradona vezetése alatt szerepeljen a nemzeti csapatban.
márc. 26
18:33
Elhunyt Ocskay Gábor - Gyenesei konferencia összehívását kezdeményezte (Behaviour)
Nyilvános és nyílt konferencia összehívását kezdeményezte csütörtökön Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter, mert aggályosnak tartja, hogy ifj. Ocskay Gábor jégkorongozó halála után felerősödtek a sport és a sportorvoslás körüli negatív hangok.
márc. 26
18:35
Tragédia: Gyenesei konferencia összehívását kezdeményezte (She)
Nyilvános és nyílt konferencia összehívását kezdeményezte csütörtökön Gyenesei István sportért felelős önkormányzati miniszter, mert aggályosnak tartja, hogy ifj. Ocskay Gábor jégkorongozó halála után felerősödtek a sport és a sportorvoslás körüli negatív hangok.
márc. 26
18:51
Milan: Galliani tudna róla, ha Ancelotti a Real Madridhoz menne (She)
Adriano Galliani elmondta, biztos benne, hogy Florentino Pérez nem állapodott meg Carlo Ancelottival arról, hogy a Real Madridhoz vinné, ha kinevezik a spanyol klub elnökévé.
márc. 26
18:53
Soproni Liga: üzletrészt vehet a Haladásban egykori játékosa (She)
Üzletrészt vásárolhat a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatában az egyesület egykori játékosa, a jelenleg sikeres üzletemberként dolgozó Deéry Csaba – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
márc. 26
18:55
Tragédia: Ocskay Gáborról nevezik el a Fehérvári Jégcsarnokot (She)
Ifjabb Ocskay Gáborról nevezik el a Fehérvári Jégcsarnokot – döntött csütörtöki ülésén Székesfehérvár közgyűlése.
márc. 26
19:09
Albán-magyar: Beqaj a legfontosabb vb-selejtezőre készül (She)
Arjan Beqaj, az Anorthoszisz albán válogatott kapusa a magyarok elleni szombati világbajnoki selejtező előtt az Albania Sportnak elmondta, véleménye szerint nemzeti csapata legfontosabb vb-selejtezője következik.
márc. 26
19:11
Vb 2010: az ecuadori kapitány szerint Paraguay jobb, mint Brazília (She)
Az ecuadori labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Sixto Vizuete úgy véli, Paraguay nemzeti csapata erősebb Brazíliánál.
márc. 26
19:13
Jégkorong: Pat Cortina vb-kerete, 17 év után először Ocskay nélkül (She)
Pat Cortina, a magyar jégkorong-válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön kijelölte azt a keretet, amely hétfőtől együtt készül az április 24-én kezdődő svájci világbajnokságra.
márc. 26
19:27
Törökország: azért jó a Sivasspor, mert játékosai nem éjszakáznak (She)
Némileg meglepő kijelentést tett a török labdarúgó-élvonalat nagy meglepetésre vezető Sivasspor csapatának edzője, Bülent Uygun: a tréner szerint az együttes azért szerepel ilyen jól, mert a játékosok nem vetik bele magukat az éjszakai életbe. Hogy miért nem?
márc. 26
19:45
Magyar válogatott: Tóth Balázs teljes értékű munkát végezhetett (She)
Javult a vállsérüléssel küszködő Tóth Balázs állapota, így az RC Genk labdarúgója már teljes intenzitással edzhetett együtt az Albánia elleni szombati vb-selejtezőre készülő kerettel.
márc. 26
19:47
Ferencváros: négy játékos is sérült a BKV elleni meccs előtt (She)
A Ferencváros labdarúgócsapatának négy játékosa, Fitos László, Liban Abdi, Baranyai Tibor és Megyeri Balázs is sérüléssel küszködik a BKV Előre elleni NB II-es találkozó előtt – adta hírül a 100% Fradi.
márc. 26
19:49
Sakk: Lékó Péter rosszul hajrázott a nizzai Amber-versenyen (She)
Két vereséggel zárta a nizzai rapid és vaktornát Lékó Péter. A magyar nagymester az ősi riválistól, az orosz Vlagymir Kramnyiktól kapott ki 2:0-ra. Ennek megfelelően a forduló előtt még ötödik Lékó végeredményben csak a nyolcadik lett.
márc. 26
19:51
Úszás: Verrasztó Evelyn országos csúcsot úszott 100 méter gyorson (She)
A Budapest-bajnokság első napján egy országos csúcs született: Verrasztó Evelyn 100 méter gyorson előbb a délelőtti előfutamok során írta át saját korábbi csúcsát, majd a délutáni döntőben még tovább faragott a rekordból.
márc. 26
20:03
Női kézilabda NB I: az 5-8. helyért játszhat a Nyíradony (She)
Az 5-8. helyért folytathatja a küzdelmet a Nyíradony a női kézilabda NB I-ben, miután az alapszakasz 22., utolsó fordulójának nyitó találkozóján, csütörtökön ki-ki mérkőzésen nyert a vendég Vác ellen.
márc. 26
20:05
Ligakupa: a Győr Újpesten is győzött és továbbjutott (She)
A Ligakupa negyeddöntőjének visszavágóján Újpestre látogatott a Győr, és miután az első meccset megnyerte 3–2-re, a visszavágón is diadalmaskodott: 2–1 győzött, és bejutott a legjobb négy közé.
márc. 26
20:12
A Győr kiejtette az Újpestet (Metropol)
A bajnokságban listavezető Újpest hazai pályán kikapott a Győrtől, s így kettős vereséggel kiesett a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjében.
márc. 26
20:39
Tragédia: április 2-án vonultatják vissza a 19-es mezt (She)
Április 2-án, a finnek elleni felkészülési mérkőzés előtt vonultatják vissza az elhunyt ifj. Ocskay Gábor 19-es számú válogatott mezét – közölte csütörtökön az MTI-vel a Magyar Jégkorongszövetség (MJSZ) főtitkára, Kovács Zoltán.
márc. 26
20:39
Verrasztó országos csúcsot úszott (Behaviour)
A háromszoros olimpiai ezüstérmes Cseh László először versenyzett az idén, Verrasztó Evelyn pedig megdöntötte a női 100 méteres gyors országos csúcsát csütörtökön, az úszók Budapest bajnokságán a Komjádi uszodában.
márc. 26
20:41
Schalke 04: nem várták meg a nyarat - menesztették Ruttent (She)
Nem várta meg a 2008–2009-es szezon végét a Schalke 04 labdarúgócsapatának vezetősége, és menesztette az együttes igen népszerűtlen trénerét, Fred Ruttent.
márc. 26
21:15
Torna: puskával indult szerelmet vallani az olimpiai bajnok rajongója (She)
Folyamatosan zaklatta egy rajongója a pekingi olimpia egyik legnagyobb tornászcsillagát, az amerikai Shawn Johnsont. Az alkalmatlankodó Robert O’Ryant – aki töltött fegyverekkel, szerelmes levelekkel és ragasztószalagokkal készült „imádottjához” – a rendőrség letartóztatta.
márc. 26
21:33
Téli sportok: Schlierenzauer és Vonn „kaszálta” a legtöbbet (She)
Az osztrák síugró tini, Gregor Schlierenzauer és az amerikai alpesi síző Lindsey Vonn kereste a legtöbbet a 2008–2009-es szezonban – tudatta a Nemzetközi Síszövetség (FIS).
márc. 26
21:35
Tragédia: dr. Papp Lajos szívsebész elismerte felelősségét (She)
Saját felelősségéről beszélt Papp Lajos szívsebész ifj. Ocskay Gábor jégkorongozó keddi halálával kapcsolatban.
márc. 26
21:51
Kerékpár: szülei nyomdokaiba lépett aranyérmével Phinney (She)
Szülei nyomdokaiba lépett a pruszkówi pályakerékpáros világbajnokságon a 4000 m-es egyéni időfutamot megnyerő amerikai Taylor Phinney. Phinney édesanyja, az olimpiai bajnok Connie Carpenter és édesapja, Davis is világklasszis kerékpáros voltak.

Keresés