2009. március 29. vasárnap

márc. 29
21:07
Férfi vízilabda ob I: az Eger idegenben nyert simán az OSC ellen (She)
Az Eger magabiztosan verte meg 20–8-ra az OSC-t idegenben a férfi vízilabda ob I 19. fordulójában.
márc. 29
21:09
Lovassport: az arezzói díjugrató nagydíjon második lett Krucsó (She)
A Magyar Lovasszövetség hivatalos honlapja szerint a Toscana Tour 3. hetének arezzói díjugrató nagydíján második helyezést ért el Krucsó Balázs 11 éves szürke holsteini, KN Colorado névre hallgató lovával.
márc. 29
21:21
RG: bravúrosan szerepelt a magyar kéziszercsapat Thiaisban (She)
Kitűnően teljesített a magyar felnőtt kéziszercsapat a ritmikus gimnasztika Grand Prix-sorozat egyik legpatinásabb versenyén, a franciaországi Thiaisban. A Dudinszky Mária, Hauser Judith, Hörcher Noémi, Kohlhoffer Fanni, Topic Dária, Tőkés Anna összeállítású csapat három szalaggal és két kötéllel a 3., öt karikával a 4., összetettben szintén a 4. helyen végzett.
márc. 29
21:23
Ökölvívás: egyre biztosabbnak tűnik az Erdei-Garay címegyesítés (She)
Bár néhány bulvárlap nemrég arról számolt be, hogy Erdei Zsolt esetlegesen szögre akasztja a kesztyűit, a valóság egyelőre az, hogy a magyar világbajnok pár hónap múlva régi vetélytársa, az argentin Hugo Hernan Garay ellen lép szorítóba, hogy egyesítsék a WBO és a WBA világbajnoki címeit.
márc. 29
21:39
Tenisz: Federer továbbjutott, Robredo kiesett Miamiban (She)
A Miamiban zajló tenisztornán férfi egyesben a 3. fordulóban a svájci Roger Federer két szettben legyőzte Nicolas Kiefert, míg a selejtezőből főtáblára jutott amerikai Taylor Dent búcsúztatta a 15. helyen kiemelt spanyol Tommy Robredót.
márc. 29
22:15
A Chelsea ajánlatot tett Hiddinknek (Infostart)
Tanácsadóként foglalkoztatná a Chelsea nyártól Guus Hiddinket. A holland szakvezető csak a szezon végéig irányítja a londoni futballcsapatot, utána kizárólag az orosz nemzeti együttes szövetségi kapitányi posztját látja el.
márc. 29
22:15
Vb 2010: Elefántcsontpart parádézott, Egyiptom ikszelt (She)
A két gólt szerző Didier Drogba vezérletével kitűnő játékkal aratott 5–0-s győzelmet Elefántcsontpart labdarúgó-válogatottja Malawi ellen vb-selejtezőn. Ghána Prince Tagoe 1. percben szerzett góljával verte meg Benint, az Afrikai Nemzetek Kupáján remeklő, a vb-selejtezőkön rendre elbukó Egyiptom pedig hazai pályán csak ikszelt Zambia ellen. A zambiaiaknál a kezdőcsapatban kapott helyet a Bp.…
márc. 29
22:33
Pick-Szeged: Matics lemondását a visszavágó után tárgyalják (She)
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Nordhorn elleni vereség után lemondott a Pick-Szeged kézilabdacsapatának edzője, Vladan Matics. Azóta Lele Ambrus, a klub ügyvezetője kérdésünkre elmondta, hogy az elnökség csak a jövő heti KEK-visszavágó után tárgyalja Matics lemondását, így a Nordhorn elleni második mérkőzésen még biztosan Matics irányítja a csapatot.
márc. 29
22:35
Vb 2010: 19 halott Abidjanban – hírügynökségi jelentések (She)
Az AFP hírügynökség orvosi forrásokra hivatkozva jelentette, hogy az Elefántcsontpart–Malawi labdarúgó vb-selejtező után 19 szurkoló halt meg, amikor pánik tört ki a nézők között.
márc. 29
22:37
Győri ETO: kettős lábtöréssel vitték el az észt légióst (She)
Mint már beszámoltunk róla, súlyos sérülést szenvedett a Fehérvár FC–Győri ETO Ligakupa-elődöntőn Jarmo Ahjupera, a zöld-fehérek észt légiósa.
márc. 29
23:09
Vb 2010: 19 halott Abidjanban – hírügynökségi jelentések (She)
Az AFP hírügynökség orvosi forrásokra hivatkozva jelentette, hogy az Elefántcsontpart–Malawi labdarúgó vb-selejtező után 19 szurkoló halt meg, amikor pánik tört ki a nézők között.
márc. 29
23:11
Svédország: Freddie Ljungberg visszatérhet a válogatottba (She)
A korábbi 75-szörös svéd válogatott Freddie Ljungberg kijelentette, hogy amennyiben Lars Lagerbäck szövetségi kapitánynak szüksége van rá, úgy hajlandó újra pályára lépni a nemzeti csapatban. Mint ismeretes a svéd válogatott Magyarországgal azonos csoportban szerepel a vb selejtezők európai zónájában.
márc. 29
23:27
Autósport, Ferrari Challenge: magyar sikerek Monzában (She)
Spitzmüller Csaba nyerte a Ferrari Challenge elnevezésű autós gyorsasági sorozat idei első és második futamát, szombaton és vasárnap, Monzában.

Keresés