2009. március 30. hétfő

márc. 30
14:13
Torna: elutazott a milánói Eb-re a férfi és a női válogatott (She)
Elutazott a csütörtökön kezdődő milánói egyéni Európa-bajnokságra a magyar tornászválogatott; a kontinensviadalon Berki Krisztián szeretné megnyerni negyedik aranyérmét lólengésben.
márc. 30
14:27
Vb 2010: hétfő délelőtt 2000 jegy kelt el a Málta elleni meccsre (She)
Óriási az érdeklődés a Magyarország–Málta labdarúgó világbajnoki selejtező mérkőzés iránt a szurkolók körében – olvasható az MLSZ hivatalos honlapján. Csupán hétfő délelőtt néhány óra alatt majdnem 2000 jegy talált gazdára elővételben, így a forgalmazó IBUSZ-jegyirodákban már csupán 5000 vár gazdára.
márc. 30
14:29
Ferencváros: Ferenczi István már el is hagyhatja a kórházat (She)
Mivel Ferenczi István műtétje után – amelynek során arccsontját egy platinadarabbal erősítették meg az orvosok – nem lépett fel komplikáció, így a támadó a kora délutáni órákban hazatérhet – adta hírül a klub honlapja.
márc. 30
14:45
Ausztrál Nagydíj: „K. O. és vészjelzés a Ferrarinál” (She)
A nemzetközi sajtó főként a Brawn GP csapat sporttörténelmi kettős sikeréről ír a Formula–1-es világbajnokság idénynyitójának másnapján; a melbourne-i futam első helyén a brit Jenson Button, a másodikon pedig a brazil Rubens Barrichello végzett.
márc. 30
15:03
Férfi kézi BL: a Veszprém panaszt tett a játékvezetőkre (She)
Hivatalosan panaszt tett a játékvezetőkre az MKB Veszprém, amely vasárnap 29–24-re kikapott a címvédő Ciudad Real otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.
márc. 30
15:05
Brazília: az Internél Maicon sérülése miatt aggódnak (She)
Maicon megsérült a brazil válogatott tegnap esti, Ecuador elleni vb-selejtezőjén (1–1), és a 24. percben le kellett cserélni.
márc. 30
15:21
Labdarúgás: az NB III hét végi eredményei (She)
A hét végén a negyedik fordulót rendezték meg a labdarúgó NB III tavaszi idényében: mind a hat csoport eredményeit megtalálja a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 30
15:23
Haladás: megveszi a város a Rohonci úti stadiont (She)
A képviselő-testület arról már tavaly év végén szavazott, hogy a MÁV-ingatlanokat, köztük a Haladásnak is otthont adó Rohonci úti stadiont megvásárolja, a legutóbbi közgyűlésen aztán arra is áldásukat adták a képviselők, hogy hitelből finanszírozzák a 700 millió forintos vételárat – adta hírül a klub honlapja.
márc. 30
16:15
Bp. Honvéd: a pocsék játék miatt visszatérítik a jegyek árát (She)
A Budapest Honvéd labdarúgócsapata a klub hivatalos honlapján közölte, hogy azoknak a szurkolóknak, akik vasárnap jegyet váltottak a gárda PMFC elleni Ligakupa-mérkőzésére, visszatéríti a belépőjegy árát. A Bozsik-stadionban megrendezett mérkőzést 1–0-ra elveszítette Sisa Tibor csapata.
márc. 30
16:17
Győr: a klub fegyelmit kezdeményez a súlyos sérülések miatt (She)
A Győr legutóbbi két mérkőzésén, az Újpest és a Fehérvár ellen több durva szabálytalanság is érte a csapat játékosait, amelyeknek következtében a győriek fegyelmi eljárást kezdeményeznek a szövetségnél. Klement Tibor, a klub ügyvezetője adott tájékoztatást álláspontjáról a csapat honlapján:
márc. 30
16:33
Paksi FC: ingyen utazhatnak a Diósgyőr elleni bajnokira a szurkolók (She)
A Paksi FC szurkolói ingyen utazhatnak a csapat szombati, Diósgyőr elleni bajnokijára. A szurkolóknak csak a belépőjegy árát kell megfizetniük – adta hírül a klub hivatalos honlapja.
márc. 30
17:09
Kézilabda: az EHF létrehozza a csúcsjátékvezetők csoportját (She)
A hét végén ülésezett az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága, ahol több döntést is elfogadtak. Kiemelten foglalkoztak a vesztegetési ügyekkel is, utólagos videoelemzéseket végeznek, valamint kérdőíveket küldenek ki a meccsek játékvezetőinek, hivatalos személyeinek, hogy minél világosabb képet lehessen kapni a történtekről. A Kiel ügyében pedig együttműködnek a német…
márc. 30
17:11
Anglia: Fabio Capello nem hívja be Owent a válogatottba (She)
Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya nem sok esélyt lát arra, hogy behívja a nemzeti csapatba Michael Owent.
márc. 30
17:27
Fegyelmi eljárást kezdeményez a Győri ETO FC (Behaviour)
A Soproni Ligában szereplő Győri ETO FC labdarúgócsapata fegyelmi eljárást kezdeményez a klub játékosának súlyos sérülést okozó fehérvári Marko Andic, valamint a durva szabálytalanságot elkövető újpesti Rajczi Péter ellen.
márc. 30
17:45
Inter: Diego Milito nyártól a milánói klub játékosa lehet (She)
Olasz lapértesülések szerint az Inter megegyezett a Genoával Diego Milito átigazolásáról.
márc. 30
17:47
Real Madrid: ügynöke szerint Maicont akarják a spanyolok (She)
Maicon ügynöke, Antonio Caliendo egy olasz televíziónak adott interjújában elmondta, a Real Madrid élénken érdeklődik az Inter védője iránt.
márc. 30
18:03
Férfi kézilabda: hosszabbított Nagy Lászlóék edzője a Barcával (She)
A Barcelona meghosszabbította Xavi Pascual szerződését, aki 2011-ig szóló megállapodást írt alá a Nagy Lászlót is foglalkoztató klubbal.
márc. 30
18:05
Jégkorong: megkezdték a felkészülést a magyarok a vb-re (She)
Megkezdte a közös világbajnoki felkészülést hétfőn a magyar jégkorong-válogatott, amelyből 17 év után először hiányzott a múlt kedden elhunyt Ocskay Gábor.
márc. 30
18:07
Zenit: skót válogatott csapattársa lehet Huszti Szabolcsnak (She)
Huszti Szabolcs csapata, az orosz Zenit szerződtetheti a skót Rangers 31 éves, 44-szeres válogatott középpályását, Barry Fergusont.
márc. 30
18:21
Parasport: anyagi gondok miatt elmarad a sportlövő Eb (She)
A lengyel szövetség hivatalos bejelentése szerint anyagi nehézségek miatt nem tudja vállalni az idei sportlövő Európa-bajnokság megrendezését.
márc. 30
18:23
Real Madrid: Van der Vaart bízik benne, hogy új edző lesz nyártól (She)
Rafael van der Vaart, a Real Madrid középpályása tagadta azokat az értesüléseket, melyek szerint nyáron a Chelsea-be igazolna.
márc. 30
18:57
Tenisz: Del Potro és Kuznyecova is továbbjutott Miamiban (She)
A Miamiban zajló tenisztornán férfi egyesben a 3. fordulóban az argentin Juan Martin Del Potro két szettben győzött a szerb Janko Tipszarevics ellen, míg a hölgyeknél az Szvetlana Kuznyecova a negyeddöntőben nyert Alisza Klejbanova ellen.
márc. 30
18:59
Spanyol válogatott: Aragonés szerint Del Bosque jó munkát végez (She)
Luis Aragonés, a spanyol válogatottat nyáron Európa-bajnoki címig vezető szakember elmondta, úgy véli, Vicente del Bosque jó munkát végez a nemzeti csapatnál.
márc. 30
19:01
Labdarúgás: a megyei bajnokságok hétvégi eredményei (She)
Tekintse meg a megyei bajnokságok hétvégi eredményeit, és a csoportok állásait a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 30
19:33
U17-es Eb-selejtező: Angliától is vereséget szenvedtünk (She)
A magyar U17-es válogatott egy mindkét csapat számára tét nélküli mérkőzésen lépett pályára a Magyarországon zajló Eb-selejtező elitkör utolsó fordulójában Anglia ellen. A mieink az első félidőben több ígéretes helyzetet is kidolgoztak, de a második játékrészben elfáradtak, és végül 2–0-s vereséget szenvedtek.
márc. 30
19:51
Koemant meglepte a nagy érdeklődés (Infostart)
Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya teljesen más típusú mérkőzésre számít szerdán, a Málta elleni világbajnoki selejtezőn, mint amilyen a szombaton, Albániában 1-0-ra megnyert meccs volt.
márc. 30
19:51
Tenisz: Gyementyjeva vereséget szenvedett Wozniackitól (She)
A Miamiban zajló tenisztornán női egyesben kiesett a negyedik helyen kiemelt orosz Jelena Gyementyjeva, miután a nyolcaddöntőben kikapott a dán Caroline Wozniackitól.
márc. 30
19:53
Tenisz: Szávay Ágnes kikapott, elbúcsúzott Miamitól (She)
Szávay Ágnes elbúcsúzott a Miamiban rendezett 4.5 millió dollár összdíjazású női tenisztornától, miután a nyolcaddöntőben, két szettben kikapott a fehérorosz Viktoria Azarenkától.
márc. 30
20:00
Magyarországon védheti meg világbajnoki címét Erdei (Metropol)
Sajtóértesülések szerint Erdei Zsolt és az argentin Hugo Hernan Garay félnehézsúlyú világbajnoki címegyesítő ökölvívó-mérkőzéséről tárgyalnak az érintettek.
márc. 30
20:09
Szávay kiesett Miamiban (Infostart)
Szávay Ágnes két játszmában, 6:2, 6:4 arányban kikapott a tizenegyedikként rangsorolt fehérorosz Viktorija Azarenkától a Miamiban zajló, 9 millió dollár összdíjazású, keménypályás tenisztorna nyolcaddöntőjében.
márc. 30
20:18
Szávay Áginak nem sikerült a bravúr (Metropol)
Szávay Ágnes két játszmában vereséget szenvedett hétfőn a fehérorosz Viktorija Azarenkától a Miamiban zajló, 9 millió dollár összdíjazású, keménypályás tenisztorna nyolcaddöntőjében.
márc. 30
20:27
Labdarúgás: a női bajnokságok állása és a hétvégi eredmények (She)
Tekintse meg a női labdarúgó-bajnokságok hétvégi eredményeit, és állásait a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 30
20:29
Ökölvívás: a WBO elnöke is megerősítette Erdei címegyesítését (She)
Argentin hiradások alapján már beszámoltunk arról, hogy Erdei Zsolt legközelebb címegyesítő mérkőzésen lép szorítóba korábbi vetélytársa, a jelenlegi WBA világbajnok Hugo Hernan Garay ellen.
márc. 30
20:45
Tenisz: a kerekesszékes Farkas László nürnbergi sikere (She)
Kerekesszékes teniszben a világ élvonalához tartozó Farkas László az elődöntőig menetelt a a NEC Wheelchair Tennis Tour 2009 elnevezésű sorozat nürnbergi állomásán.
márc. 30
21:39
F1: Hamilton szerint nem tudják megközelíteni a Brawn GP-t (She)
A Formula–1 aktuális világbajnoka, Lewis Hamilton a BBC internetes oldalálán megjelent nyilatkozatában elmondta, úgy érzi, hogy a hétvégi malajziai versenyen csapata, a McLaren nem tudja lefaragni a Brawn GP-vel szembeni hátrányát.
márc. 30
21:48
Miami tenisztorna: Nadal sikere (Metropol)
A világelső spanyol Rafael Nadal két szettben nyert a portugál Frederico Gil ellen a 9 millió dollár összdíjazású, keménypályás tenisztorna harmadik fordulójában.
márc. 30
21:57
Tenisz: Nadal továbbjutott, a nőknél Mauresmo kiesett (She)
Közönségszórakoztató játékkal jutott a Miamiban zajló 4.5 millió dollár összdíjazású férfi tenisztorna nyolcaddöntőjébe a világranglistát vezető spanyol Rafael Nadal, miután két szettben 7:5, 6:3-ra legyőzte a portugál Frederico Gilt. Ugyanitt, a nők hasonló díjazású versenyén a nyolcaddöntőben búcsúzott a korábbi világelső, francia Amélie Mauresmo, miután két szettben, 6:4, 6:4-re kikapott az…
márc. 30
22:33
Elefántcsontparti tragédia: részvétét fejezte ki a FIFA (She)
A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke, Joseph Blatter részvétét nyilvánította a 22 ember életét követelő elefántcsontparti tragédiával kapcsolatban. Szombaton az Elefántcsontpart–Malawi vb-selejtező mérkőzés előtt az abidjani Houphouet-Boigny Stadionban egy a közönségre dőlő fal pánikot okozott, amelyet a könnygázt bevető rendőrök akciója csak fokozott, és a menekülő nézők egymást…
márc. 30
22:51
Tenisz: Venus Williams hátrányból verte meg Agnieszka Radwanskát (She)
Miamiban több mint két óráig tartott az amerikai Venus Williams és a lengyel Agnieszka Radwanska csatája a 4.5 millió dollár összdíjazású női tenisztorna nyolcaddöntőjében. Az első szettet a viadalon 10. kiemeltként szereplő lengyel lány nyerte 6:4-re, a másodikban viszont az ötödiknek rangsorolt amerikai 6:1-re győzött és egyenlített. A döntő szett ismét Williams sikerét hozta, aki így bejutott a…
márc. 30
23:45
Vitorlázás: szép magyar eredmények a laser Európa-kupán (She)
Az olaszországi Follonicában, a hétvégén rendezett laser Európa-kupán 21 ország 452 versenyzője képviseltette magát. Magyar színekben összesen 22 vitorlázó utazott el az eseményre, hogy három olimpiai osztályban mérje össze tudását a komoly nemzetközi mezőnnyel.

Keresés