2009. március 1. vasárnap

márc. 1
19:05
Bundesliga: döntetlent játszott Brémában a Bayern München (She)
A Bundesliga 22. fordulójának vasárnapi játéknapján a 75 percig emberelőnyben futballozó Bayern München csak gól nélküli döntetlenre volt képes a Werder Bremen otthonában. A Hamburg nem állt a tabella élére, mert meglepetésre kikapott a Wolfsburgtól – a „farkasok” ezzel csatlakoztak a közvetlen élmezőnyhöz.
márc. 1
19:07
Milan: Ancelotti szerint kilábalnak a hullámvölgyből (She)
Az UEFA-kupa-búcsút követően a bajnokságban is újabb kudarc érte a Milant, de Carlo Ancelotti, a gárda szakvezetője szerint nincs miért aggódni a Sampdoria elleni 2–1-es vereség után.
márc. 1
19:09
Primera División: Vadóczék idegenben játszottak döntetlent (She)
Az Osasuna 1–1-es döntetlent játszott a Racing Santander ellen a spanyol bajnokság 25. fordulójában. A pamplonaiak magyar légiósát, Vadócz Krisztiánt csak a 90. percben cserélte be José Antonio Camacho vezetőedző. A Recreativo 2–0-ra verte meg a 34. perctől emberhátrányban játszó Málagát.
márc. 1
19:21
Bundesliga: a Stuttgart két góllal nyert a Karlsruhe otthonában (She)
A Bundesliga 22. fordulójának vasárnapi játéknapján az idegenben játszó Stuttgart 2–0-ra verte meg a Karlsruhét, és a sikerrel feljött a tabella hetedik helyére. A mérkőzés negyedórás késéssel kezdődött, mert a hazai szurkolók egy csoportja megtámadta a VfB Stuttgart buszát.
márc. 1
19:21
A Manchester United nyerte az Angol Ligakupát (Metropol)
A bajnokságban listavezető Manchester United nyerte az angol labdarúgó Ligakupát, miután a vasárnapi, Wembley Stadionban rendezett döntőben büntetőkkel jobbnak bizonyult a tavalyi győztes Tottenham Hotspurnél.
márc. 1
19:23
Ligue 1: győztek a Lyon üldözői, a végén egyenlített a Monaco (She)
A francia labdarúgó-bajnokság 26. fordulójának vasárnap kora esti mérkőzésein a bajnoki címvédő Lyont üldöző csapatok mindegyike győzni tudott. A Marseille és a Bordeaux egy góllal nyert, a Paris SG viszont egy négyest vágott a Nancynak
márc. 1
19:39
Férfi kézilabda BL: győzelmével továbbjutott a Flensburg (She)
A Flensburg hazai pályán 22–21-re győzött a Montpellier ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája középdöntő 3. csoportjában, ezzel továbbjutott a német csapat.
márc. 1
19:41
Férfi röplabda NB I: ötszettes csatában nyert a Szolnok (She)
A Szolnok hazai pályán verte meg 3:2-re a Dágot a férfi röplabda NB I vasárnap esti mérkőzésén.
márc. 1
19:57
Formula-1: Vettel volt a leggyorsabb az első napon Jerezben (She)
Sebastian Vettel autózta a legjobb időt (1:19.055) a Formula–1-es csapatok jerezi tesztjének első napján. A második leggyorsabb a ferraris Felipe Massa, a harmadik pedig a Toyota tesztpilótája, Kamui Kobajasi lett.
márc. 1
19:57
Győzelemmel kezdett Arn Gréta Mexikóban (Metropol)
Arn Gréta győzelemmel kezdett a mexikói 220 ezer dollár összdíjazású keménypályás női tenisztorna selejtezőjének első körében.
márc. 1
20:15
Atlétika, téli dobó ob: Pars 77 méter feletti teljesítménnyel nyert (She)
Az olimpiai ezüstérmes Pars Krisztián 77.27 méteres teljesítménnyel nyerte meg vasárnap a kalapácsvetést a Veszprémben rendezett téli dobó országos bajnokságon.
márc. 1
20:15
Tizenegyesekkel a Man United nyerte meg az angol Ligakupa-döntőt (Infostart)
Százhúsz perces, fordulatos csata után a Manchester United nyerte meg a londoni Wembleyben az angol Ligakupát.
márc. 1
20:33
Cselgáncs vk: Madarász Tamás aranyérmes Varsóban (She)
A 90 kg-os Madarász Tamás aranyérmet nyert vasárnap a férfi cselgáncs világkupa varsói állomásán.
márc. 1
20:33
Decsi ezüstje után a csapat is másodikként jött be (Behaviour)
Decsi Tamás szombaton kiharcolt második helye után vasárnap a magyar csapat is ezüstérmet szerzett a plovdivi férfi kard Világkupa-versenyen.
márc. 1
20:35
Férfi kézilabda NB I: a Balatonfüred legyőzte a Kecskemétet (She)
A Balatonfüred öt góllal, 30–25-re győzte le a Kecskemétet hazai pályán a férfi kézilabda-bajnokság 20. fordulójában.
márc. 1
20:37
Görögország: nem volt gól a csúcsderbin, feljött a PAOK (She)
Nem született gól a görög labdarúgó Szuperliga 24. fordulójában az Olympiakosz–Panathinaikosz csúcsderbin. A rangadón Henk ten Cate csapata 31 percet emberhátrányban játszott Josu Sarriegi kiállítása miatt. A két nagycsapat késő este ismét összecsap, igaz, kosárlabda-mérkőzésen. A PAOK kihasználta a riválisok döntetlenjét, és Ibrahima Bakayoko duplájával 2–1-re győzött az athéni Panioniosz…
márc. 1
20:39
Serie A: Ibra és Totti sem kezd - Inter-Roma élőben az NSO-n! (She)
Sem Zlatan Ibrahimovic, sem Francesco Totti nem került be a kezdőcsapatba az olasz labdarúgó-élvonal vasárnap esti nagy rangadóján. Kövesse élő, szöveges tudósításban a 26. forduló rangadóját, az Inter–AS Roma meccset a Nemzeti Sport Online-on!
márc. 1
20:51
Újpest: kérdéses Kabát Péter játéka a Siófok elleni bajnokin (She)
Nem súlyos az újpesti Kabát Péternek a kaposvári Zahorecz Krisztián belépője nyomán elszenvedett sérülése, de a lila-fehérek labdarúgója így is pihenőre kényszerül.
márc. 1
20:51
Madarász Tamás aranyérmes a férfi cselgáncs világkupán (Metropol)
A 90 kg-os Madarász Tamás aranyérmet nyert vasárnap a férfi cselgáncs Világkupa varsói állomásán.
márc. 1
20:53
Női kosárlabda NB I: nullára nyert egy negyedet a Pécs (She)
A várakozásoknak megfelelően kiütéses, 113–20-as sikert aratott a MiZo Pécs 2010 kosárlabdacsapata a Savaria ellen a női NB I-ben. A szombathelyiek egy negyedben sem értek el kétszámjegyű pontot, a harmadikat pedig kosár nélkül zárták.
márc. 1
21:09
Atlétika: ír futó tragédiája a barcelonai maratonin (She)
Szívroham végzett egy ír futóval vasárnap a Barcelona Marathon elnevezésű viadalon. A 27 esztendős Colin Dunne a maratoni táv 34,5 kilométerénél esett össze. A kiérkező mentők megpróbálták újraéleszteni, de már nem tudták megmenteni az életét.
márc. 1
21:11
Primera División: a Barca remek meccsen kapott ki Madridban (She)
Sok helyzetet, hét gólt és 4–3-as hazai győzelmet hozott az Atlético Madrid–Barcelona találkozó a spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában. A katalánok 2–0-ra és 3–2-re is vezettek már, a fővárosiak azonban Forlán és Agüero duplájával fordítani tudtak, ezzel nagy örömet szereztek városi riválisuk, a Real Madrid szurkolói számára is. A Barcelona előnye négy pont a blancók előtt.
márc. 1
21:13
NFL: két játékos eltűnt, a parti őrség keresi őket (She)
Eltűnt a Mexikói-öbölben két amerikaifutballista, Corey Smith (Detroit Lions) és Marquis Cooper (Oakland Raiders).
márc. 1
21:15
Ukrajna: Fradi-nevelés volt a kiesés elől menekülő Lviv hőse (She)
A hazai pályán játszó Karpati Lviv 3–0-ra verte meg a Csernomorec Odesszát az ukrán labdarúgó bajnokság 18.fordulójában – a találkozó hőse a Fradi-nevelés ifjabb Szergej Kuznyecov volt, aki két gólt szerzett.
márc. 1
21:27
Már csak négy pont a Barcelona előnye - videókkal (Infostart)
Kikapott a Barcelona, miközben a Real Madrid sorozatban tizedik bajnoki meccsét is megnyerte, továbbra is vergődik a Milan és a Bayern München. Dárdai Pál Herthája visszavette a vezetést a német Bundesligában, de új bajnokesélyes jelentkezett, a Wolfsburg. Szenvedtek a BL-résztvevők a Premier League-ben, a Manchester United tizenegyes-párbajban nyerte meg a Ligakupát. 0-2-ről, majd 1-3-ről is…
márc. 1
21:27
Meghalt egy futó a Barcelona Marathonon (Metropol)
Szívroham végzett egy ír futóval vasárnap a Barcelona Marathon elnevezésű viadalon.
márc. 1
21:45
Videó: nézze meg az Atlético Madrid-Barcelona meccs góljait! (She)
A spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának rangadóján gólzáporos mérkőzést játszott egymással a Barcelona és az Atlético Madrid. Az adok-kapokból a hazaiak jöttek ki jobban, hiszen 4–3-ra megverték a listavezetőt.
márc. 1
21:45
Ismét kikapott a Barcelona (Metropol)
Az éllovas FC Barcelona kikapott vasárnap az Atlético Madrid otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában.
márc. 1
21:47
Jégkorong ob I: a Stars is készülhet az elődöntőre (She)
Az Újpest és az Alba Volán I után az NZ Stars is készülhet a jégkorong ob I elődöntőjére, miután a legjobb négy közé jutásért vívott párharcban másodszor is legyőzte a Miskolcot, ezúttal is egy góllal.
márc. 1
22:39
Serie A: nem bírt egymással az Internazionale és a Roma (She)
A Serie A 26. fordulójának záró mérkőzésén gólgazdag döntetlent játszott egymással a bajnoki címvédő Internazionale és a Roma – így a milánóiak hét ponttal vezetnek a bajnokságban, a fővárosiak pedig a hatodik helyen állnak.
márc. 1
22:41
Jégkorong ob I: a Ferencváros egyenlített az Újváros ellen (She)
A Ferencváros hazai pályán 8–5-re győzött a Dunaújváros ellen, ezzel egyenlített a jégkorong ob I négy közé jutásért vívott párharcban.
márc. 1
23:15
Primera División: a Villarreal döntetlent játszott Sevillában (She)
Bár Santi Cazorla két góljával már 2–0-ra is vezetett a Villarreal a Betis otthonában, a sevillai csapat egyenlíteni tudott, így 2–2 lett a végeredmény a spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójában.
márc. 1
23:17
Ligue 1: az utolsó pillanatban egyenlített a Rennes a Lyon ellen (She)
A Rennes Jimmy Briand utolsó pillanatban lőtt góljával szerzett pontot a listavezető Lyon otthonában a francia bajnokság 26. fordulójában.
márc. 1
23:19
Belgium: a Standard két pontra feljött az Anderlechtre (She)
A Standard Liege hazai pályán 4–0-ra nyert a Cercle Bruges ellen a belga labdarúgó-bajnokság 24. fordulójában, ezzel két pontra megközelítette a szombaton döntetlent játszó, listavezető Anderlechtet.
márc. 1
23:33
Portugália: egy ötöst kapott a sereghajtó Madeirán (She)
A portugál labdarúgó-bajnokság 20. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén a sereghajtó Setubal 5–1-re kikapott a madeirai Maritimo otthonában.

2009. március 2. hétfő

márc. 2
0:09
Tenisz: Fish győzelmével ért véget a Delray Beach-i torna (She)
Mardy Fish győzelmével ért véget a Delray Beach-i férfi tenisztorna, miután az amerikai játékos a döntőben 7:5, 6:3-ra megverte az orosz Jevgenyij Koroljovot.
márc. 2
5:33
Szenzációs, csodálatos, nagyszerű, lenyűgöző, remek, fenséges, tökéletes, mesteri és felemelő egyszerre (Behaviour)
Szenzációs, csodálatos, nagyszerű, lenyűgöző, remek, fenséges, tökéletes, mesteri és felemelő egyszerre, amit az MKB Veszprém művel: Marian Cozma halálra késelése óta a csapat minden meccsén a tragikus véget ért társ emlékéért játszik - és a hét végén immáron harmadik BL-meccsén nyert! Mocsai csapata ezzel negyeddöntős!
márc. 2
6:09
Becker házassági ajánlata (Blikk)
BERLIN — Élő tévéműsorban tett házassági ígéretet szerelmének Boris Becker (41). A korábbi kiváló német teniszező a tévésztár Thomas Gottschalk (58) show-jában jelentette ki, hogy feleségül veszi kedvesét, Sharlely Kerssenberget (32).
márc. 2
6:11
Puskás Madridban is legenda (Blikk)
EGER — Több mint két évvel a halála után is hatalmas tisztelet övezi Puskás Ferencet (†79) Madridban. Az Aranycsapat legendás labdarúgójának egykori spanyol együttese, a Real Madrid a hét végén Egerben lépett pályára.
márc. 2
6:13
Sándor Tamás a Báránd játékosa lett (Blikk)
DEBRECEN — Újra bajnoki meccsen fut ki a pályára Sándor Tamás (34), a DVSC-vel három NB I-es aranyérmet szerző futballista. Sándor tavaly decemberben jelentette be visszavonulását, a téli átigazolási szezonban mégis a Hajdú-Bihar megyei első osztályban szereplő Báránd játékosa lett. Vasárnap már az egykori válogatott is ott lesz új csapatában a Püspökladány elleni idegenbeli rangadón.
márc. 2
6:15
Dárdai újra gólt lőtt (Blikk)
BERLIN — Megszerezte idei első gólját a német labdarúgó-bajnokságban Dárdai Pál (32). A Hertha a 22. fordulóban otthon verte a Mönchengladbach együttesét 2-1-re, és a berliniek második találatát a magyar válogatott középpályás lőtte.
márc. 2
6:17
Perics, a csodakapus (Blikk)
VESZPRÉM — Feltartóztathatatlanul menetel az MKB Veszprém a férfi kézilabda-Bajnokok Ligájában. Bár három hete szörnyű tragédia, az egyik játékos, Marian Cozma (†26) meggyilkolása sokkolta a csapatot, a fiúk nem törtek meg, azóta már három diadalt könyvelhettek el a legrangosabb európai kupasorozatban. A veszprémiek szombaton a spanyol Ademar León otthonában arattak 32-30-as győzelmet, s ezzel már…
márc. 2
6:19
Negyedik MMA-meccsét nyerte Bárdosi Sándor (Blikk)
BUDAPEST — Fontos mérkőzést nyert, és lélekben már készülhet a nagyobb megmérettetésekre Bárdosi Sándor (31). A sydneyi olimpia ezüstérmes kötöttfogású birkózója, a később szumó-világbajnoki címet is szerző sportoló ugyanis legújabb „szerelmében”, az MMA-ban is letette a névjegyét.
márc. 2
6:45
Tenisz: Arn Gréta a selejtező 2. fordulójában is győzött (She)
Arn Gréta a monterreyi női tenisztorna második fordulójából is sikerrel jutott tovább, miután három játszmában megverte a japán Fudzsivara Rikát. A magyar lány 6:4, 2:6, 7:6-ra győzött, és a következő körben a szlovák Lenka Wienerovával mérkőzik a főtáblára jutásért, aki a romániai Szatmári Ágnest búcsúztatta a selejtező második körében 6:1, 6:1-gyel.
márc. 2
7:03
NHL: tizennégy gólt ütöttek a Calgary-Tampa mérkőzésen (She)
Nem akármilyen mérkőzést játszott egymással a Calgary Flames és a Tampa Bay Lightning az észak-amerikai jégkorongbajnokság, az NHL legutóbbi játéknapján. A valóságos gólzuhatagot, tizennégy találatot hozó találkozót 8–6-ra a vendég Tampa nyerte meg. A New Jersey Devils 3–0-ra legyőzte a Philadelphia Flyerst, a Devils kapusa, Martin Brodeur pályafutása 100. shutoutját jegyezte karrierje során.
márc. 2
7:21
NBA: kikapott a Boston Celtics és a Los Angeles Lakers is (She)
Az észak-amerikai kosárlabdaliga, az NBA legutóbbi játéknapján vereséget szenvedett az előző szezon mindkét nagydöntőse. A Boston Celtics veresége a meglepőbb, a Kelták hazai pályán kaptak ki az utóbbi időben gyengélkedő keleti vetélytárstól, a Detroit Pistonstól. A Lakers a Phoenix Suns otthonában szenvedett 118–111-es vereséget.
márc. 2
7:39
Labdarúgótorna és segélykoncert a színészárvákért (Metropol)
Magyar-orosz-szlovák színész labdarúgótorna, segélykoncert és tombola is várja a közönséget szombaton a Népfürdő utcai sportpályán a XIII. kerületben; a Jubileumi torna bevételével a szervezők a színészárvákat segítik.
márc. 2
8:15
Futsal: elutazott a líbiai tornára a magyar válogatott (She)
Elutazott Líbiába a magyar futsalválogatott, ahol az afrikai ország nemzeti ünnepének tiszteletére rendezendő nemzetközi tornán vesz részt.
márc. 2
8:17
Férfi kézilabda BL: csalással vádolják a 2007-es győztes Kielt (She)
Egy flensburgi lap szerint a német THW Kiel csapata 2007-ben csalással szerezte meg a győzelmet a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.
márc. 2
8:33
Biatorbágy: Egressy Gábor a csapat új szerzeménye (She)
Egressy Gábor a Viadukt SE-Biatorbágyban futballozik a tavasszal.

Keresés