2009. március 1. vasárnap

márc. 1
15:27
RM Castilla: nem megy Szalaiéknak, már megint kikaptak (She)
A Real Madrid Castillának nem megy az utóbbi időben: Szalai Ádám együttese a Las Palmas elleni 2–1-es vereségével sorozatban az ötödik mérkőzésén nem tudott nyerni.
márc. 1
15:29
Északi sí-vb: sikerült tripláznia a norvég Northugnak (She)
A férfiak 50 km-es szabad stílusú sífutását rendezték meg a csehországi Liberecben zajló északisí-világbajnokság vasárnapi záró napján. Az aranyérmet az a norvég Petter Northug szerezte meg, aki a 30 km-es üldözőversenyben és a váltóban korábban már két aranyat gyűjtött a vb-n.
márc. 1
15:45
Premier Leauge: Halmosi Péter nélkül szenvedett vereséget a Hull (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában 2–1-es vereséget szenvedett hazai pályán a Halmosi Péter nélkül felálló Hull City a Blackburn Roverstől. A párhuzamosan rendezett mérkőzésen a West Ham United 1–0-ra győzött Londonban a Manchester City ellen.
márc. 1
15:45
A hadsereg a mentsvár a válságtól rettegő kárpátaljai fiataloknak (Infostart)
Kárpátalján a hadköteles fiatalok, akik néhány hónapja még mindent megtettek a katonai szolgálat elkerüléséért, a tavaszi behívási időszak előtt valósággal elözönlik a hadkiegészítő parancsnokságokat, hogy besorozzák őket a hadseregbe.
márc. 1
15:47
Premier League: kórházban Behrami, vége lehet az idényének (She)
Kórházba kellett szállítani a West Ham United–Manchester City (1–0) angol bajnoki labdarúgó-mérkőzésről Valon Behramit, a „kalapácsosok” svájci középpályását.
márc. 1
16:03
Dárdai még óvatos a bajnoki álmokkal kapcsolatban - videó a góljáról (Infostart)
Sorozatban nyolcadik hazai győzelmét aratta a hét végén a Dárdai Pállal felálló Hertha együttese a német labdarúgó Bundesligában.
márc. 1
16:03
Fallabda: Krajcsák és Kecse-Nagy országos bajnok lett (She)
A férfiak között Krajcsák Márk, míg a nőknél Kecse-Nagy Helga diadalmaskodott az országos fallabdabajnokságon.
márc. 1
16:05
Brazília: a Fluminense szerződtette a Lyonból távozó Fredet (She)
Ötéves megállapodást írt alá a brazil Fluminense labdarúgócsapatával a héten az Olympique Lyonnal szerződést bontó Fred.
márc. 1
16:07
Bundesliga 2: Stieber örülhetett Torghelle és Szabics ellen (She)
A német másodosztály 22. fordulójában Stieber Zoltán örülhetett a „magyar rangadón”: a fiatal középpályás csapata, a Koblenz ugyanis 2–0-s győzelmet aratott Augsburgban.
márc. 1
16:09
Premier League: egy góllal győzött a Bolton a Newcastle ellen (She)
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a Bolton Wanderers 1–0-ra felülmúlta a Newcastle Unitedet. A hazaiak győztes gólját Ricardo Gardner szerezte a 46. percben.
márc. 1
16:21
Vasaloppet: svéd sikerek a világ legnagyobb hagyományú sífutó viadalán (She)
A férfiaknál és a nőknél egyaránt kettős hazai sikert hozott a hagyományos svédországi, Vasaloppet elnevezésű sífutó maratoni viadal.
márc. 1
16:39
Sífutás: svéd sikerek születtek a nagy hagyományú Vasaloppeten (She)
A férfiaknál és a nőknél egyaránt kettős hazai sikert hozott a Vasaloppet elnevezésű, hagyományos svédországi maratoni sífutóviadal.
márc. 1
16:57
Formula-1: hivatalosan is véget ért a Dennis-éra a McLarennél (She)
Március 1-jén hivatalosan is véget ért a Ron Dennis nevével fémjelzett korszak a McLarennél: a 61 éves szakember 27 évig töltötte be a wokingi istálló csapatfőnöki tisztét.
márc. 1
17:15
Eredivisie: Babosék döntetlent játszottak a Volendammal (She)
Babos Gábor csapata, a NEC Nijmegen 1–1-es döntetlent játszott idegenben a Volendammal a holland bajnokság 25. fordulójában. A magyar kapus végigvédte a mérkőzést.
márc. 1
17:17
Serie A: a Sampdoria elleni meccsen is elbukott az AC Milan (She)
Folytatódott az AC Milan rossz szériája: a milánói piros-feketék 2–1-re kikaptak a Sampdoriától, így a 2008–09-es idényben nem szereztek pontot Genovában. A szicíliai derbin megdöbbentően simán gázolta le a Catania a hazai pályán játszó Palermót, nyert az Udinese és a Chievo is, míg a többi találkozón nem bírtak egymással a csapatok.
márc. 1
17:19
Newcastle United: fellégezhetnek a drukkerek, Wise nyáron távozik (She)
Dennis Wise a nyáron otthagyja a Newcastle Unitednél betöltött futball-igazgatói posztját. A drukkerek szemében a tavaly januárban érkezett egykori játékos lett az elsőszámú közellenség és a rossz szereplés egyik fő okozója, mivel Wise legfontosabb munkaköri feladata az új igazolások intézése volt.
márc. 1
17:21
Jégkorong: az Újpest elődöntőbe jutott a „kis Volán” legyőzésével (She)
Az Újpest bejutott a jégkorong ob I elődöntőjébe, miután a második mérkőzésen is legyőzte az Alba Volán II-t. Az Újpest 4–0-ra nyerte meg a vasárnapi meccset.
márc. 1
17:23
Tenisz: Mikó Zsófia megvédte címét a fedett pályás ob-n (She)
A címvédő, nyolcadik helyen rangsorolt Mikó Zsófia két játszmában legyőzte az első helyen kiemelt Király Pálmát a kamaraerdei Grand Slam Parkban rendezett fedett pályás országos teniszbajnokság vasárnapi döntőjében.
márc. 1
17:25
Videó: nézze meg a Milan vesztét okozó Pazzini-találatot! (She)
Az olasz bajnokság 26. fordulójában 2–1-es vereséget szenvedett az AC Milan a Sampdoria otthonában. A döntő gólt Giampaolo Pazzini szerezte az 51. percben: a genovaiak csatára alaposan megkeverte a piros-feketék hátvédsorát, majd iszonyatos erővel bombázott Abbiati fölött a kapuba.
márc. 1
17:27
Vívás: a tőröző Mazza Lorenzo nyolcadik Bonnban (She)
Remek teljesítménnyel Mazza Lorenzo a nyolcadik helyen végzett a férfi tőrözők bonni világkupaversenyén.
márc. 1
17:33
Newcastle United: fellélegezhetnek a drukkerek, Wise a nyáron távozik (She)
Dennis Wise a nyáron otthagyja a Newcastle Unitednél betöltött futballigazgatói posztját. A drukkerek szemében a tavaly januárban érkező egykori játékos lett az első számú közellenség és a rossz szereplés egyik fő okozója, mivel Wise legfontosabb munkaköri feladata az új igazolások intézése volt.
márc. 1
17:33
Bemutatták a Force India új versenyautóját (Behaviour)
Vasárnap Jerez de la Fronterában bemutatták a Forma-1-es Force India új versenyautóját.
márc. 1
17:35
Jégkorong: az Újpest az elődöntőbe jutott a „kis Volán” legyőzésével (She)
Az Újpest bejutott a jégkorong ob I elődöntőjébe, miután a második mérkőzésen is legyőzte az Alba Volán II-t. Az Újpest 4–0-ra nyerte meg a vasárnapi meccset.
márc. 1
17:35
Megtámadták a Stuttgart buszát, csúszik a kezdés (Behaviour)
A karlsruhei szurkolók egy csoportja megtámadta a vendég VfB Stuttgart labdarúgócsapatának buszát, az incidens miatt a 17 órára kiírt Bundesliga-mérkőzés kezdése 15 percet csúszik.
márc. 1
17:37
Tenisz: Mikó Zsófia megvédte a címét a fedett pályás ob-n (She)
A címvédő, nyolcadik helyen rangsorolt Mikó Zsófia két játszmában legyőzte az elsőként kiemelt Király Pálmát a kamaraerdei Grand Slam Parkban megrendezett fedett pályás országos teniszbajnokság vasárnapi döntőjében.
márc. 1
17:39
Vívás: a tőröző Mazza Lorenzo nyolcadik lett Bonnban (She)
Remek teljesítménnyel Mazza Lorenzo a nyolcadik helyen végzett a férfi tőrözők bonni világkupaversenyén.
márc. 1
17:41
Bundesliga: megtámadták a Stuttgart buszát, csúszik a kezdés (She)
A karlsruhei szurkolók egy csoportja megtámadta a vendég VfB Stuttgart labdarúgócsapatának buszát, az incidens miatt a 17 órára kiírt Bundesliga-mérkőzés kezdése 15 percet csúszik.
márc. 1
17:43
Ausztria: Bodnárék idegenben rúgtak egy hármast a Linznek (She)
A listavezető Salzburg idegenben fektette két vállra a Linz csapatát az osztrák labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának vasárnap délutáni mérkőzésén. A vendégek 3–0-s győzelméből Bodnár László is kivette a részét, mivel végigjátszotta a találkozót.
márc. 1
17:51
Megtámadták a Stuttgart buszát (Infostart)
A karlsruhei szurkolók egy csoportja megtámadta a vendég VfB Stuttgart labdarúgócsapatának buszát, az incidens miatt a 17 órára kiírt Bundesliga-mérkőzés kezdése 15 percet csúszott.
márc. 1
17:51
Videó: nézze meg Mascara Palermónak lőtt félpályás gólját! (She)
A Serie A 26. fordulójában a Catania 4–0-ra kiütötte a Palermót a szicíliai derbin – a vendégek harmadik találata ráadásul szépségdíjas volt, Giuseppe Mascara a kezdőkör mellől emelt a Palermo kapujába.
márc. 1
17:51
Kikapott a Milan Genovában (Metropol)
Az AC Milan továbbra sem találja a kiutat a hullámvölgyből: a csütörtöki kínos UEFA Kupa-búcsú után ezúttal a Sampdoria vendégeként maradtak alul a vörös-feketék az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában.
márc. 1
17:51
Mikó Zsófia megvédte címét (Behaviour)
A címvédő, nyolcadik helyen rangsorolt Mikó Zsófia két játszmában legyőzte az első helyen kiemelt Király Pálmát a kamaraerdei Grand Slam Parkban rendezett fedettpályás országos teniszbajnokság vasárnapi döntőjében.
márc. 1
17:53
Vívás: az egyéni után csapatban is ezüst a plovdivi kard világkupán (She)
Decsi Tamás szombaton kiharcolt második helye után vasárnap a magyar csapat is ezüstérmet szerzett a plovdivi férfi kard világkupaversenyen.
márc. 1
17:55
Vívás: nyolcadik a női tőrcsapat a gdanski vk-viadalon (She)
A nyolcadik helyen végzett a magyar női tőrcsapat a gdanski világkupaversenyen.
márc. 1
17:57
Női röplabda NB I: a Vasas simán nyert Békéscsabán (She)
A Vasas 3:0-ra győzött Békéscsabán a női röplabda NB I vasárnapi játéknapján.
márc. 1
18:09
Férfi kézilabda BL: fontos győzelmet aratott a Pamplona (She)
Nagyon fontos győzelmet aratott a pamplonai Portland San Antonio a férfi kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének 1. csoportjában, amikor hazai pályán 27–24-re megverte az eddig veretlen Hamburgot.
márc. 1
18:09
Megint kikapott a Milan (Infostart)
Az AC Milan továbbra sem találja a kiutat a hullámvölgyből: a csütörtöki kínos UEFA Kupa-búcsú után ezúttal a Sampdoria vendégeként maradtak alul a piros-feketék az olasz labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában.
márc. 1
18:09
Nyolcadik helyen végzett a női tőrcsapat Gdanskban (Behaviour)
A nyolcadik helyen végzett a magyar női tőrcsapat a gdanski Világkupa-versenyen.
márc. 1
18:11
Premier League: biztos győzelmet szalasztott el a Villa (She)
Az Aston Villa hiába vezetett a 87. percig két góllal a Stoke City ellen a Premier League 27. fordulójában, végül be kellett érnie a 2–2-es döntetlennel.
márc. 1
18:13
Labdarúgás: vasárnap is gálázott egyet a Real Madrid Egerben (She)
A Grupo Milton-kupa záró napján már csak „tét nélküli” meccset játszott az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban a Real Madrid öregfiúk-együttese, amely ezúttal is látványos játékkal rukkolt ki. A vasárnapi szeniortornát a Siófok, a felnőttviadalt pedig az Egerszalók gárdája nyerte meg.
márc. 1
18:27
Skócia: László Csaba Balogh János remek teljesítményét dicséri (She)
A Hearts labdarúgócsapatának menedzsere, László Csaba szerint az edinburgh-i együttes magyar kapusának, Balogh Jánosnak kulcsszerepe volt a Dundee United elleni 1–0-s győzelemben.
márc. 1
18:29
Serie A: a Palermo elnöke ígéri, nem rúgja ki az edzőt (She)
Az olasz labdarúgó-élvonal egyik legkevésbé „edzőbarát” elnöke, a palermói Maurizio Zamparini megígérte: nem meneszti a Catania elleni katasztrofális vereség (0–4) után a tréner Davide Ballardinit.
márc. 1
18:31
Női röplabda NB I: a Nyíregyháza 3:0-ra nyert az UTE ellen (She)
A Nyíregyháza idegenben 3:0-ra győzött az Újpest otthonában a női röplabda NB I vasárnapi játéknapján.
márc. 1
18:33
Bayern München: Franck Ribéry a Barcelonához tart (She)
Helyi lapértesülés szerint Franck Ribéry, a Bayern München francia klasszisa az FC Barcelona labdarúgócsapatához szerződik.
márc. 1
18:35
Bob-vb: amerikai arany született a négyesek versenyében (She)
Az amerikai I-es csapat nyerte meg a négyesek versenyét a Lake Placidben megrendezett bobvilágbajnokságon.
márc. 1
18:46
Nem bír egymással a Manchester és a Tottenham (Behaviour)
Az angol ligakupa döntőjében a két döntős csapat nem bír egymással, 0-0 az állás
márc. 1
18:48
Kenyai és etióp sikerek a Barcelona Maratonon (Behaviour)
A férfiaknál kenyai, a nőknél etióp győzelem született a vasárnapi Barcelona Maratonon, amelyet 31. alkalommal rendeztek meg a katalán fővárosban, s az eddigi rekordrészvételt jegyezhették fel a szervezők a 9753 futóval.
márc. 1
18:50
Ribéry nyártól a Barcelonában folytathatja (Behaviour)
Helyi lapértesülés szerint Franck Ribéry, a Bayern München francia labdarúgója a FC Barcelona csapatához szerződik.
márc. 1
19:03
Angol Ligakupa: 11-esekkel a Manchester Unitedé a trófea (She)
Nem bírtak egymással az angol Ligakupa döntőjében a Manchester United és a Tottenham Hotspur játékosai. A sorozat 49. kiírásának fináléjában a rendes játékidő alatt és a hosszabbításban sem esett gól, így tizenegyespárbaj után talált gazdára a kupa. A győztes végül a Manchester United lett, miután Jamie O’Hara lövését kivédte Ben Foster, majd David Bentley a kapu mellé lőtte a Spurs utolsó…
márc. 1
19:04
A Manchester nyerte az angol ligakupa döntőt! (Behaviour)
A rendes játékidő 0-0-ás eredménye után a tizenegyes párbajt 4-1-re nyerte a bajnoki címvédő

Keresés